Gość: obcy IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 25.09.02, 12:38 Czy można kupić w Krakowie mieszkanie na rynku pierwotnym ,ale do 2,5 tys/m2 ok 40m2i jak jest z załatwieniem kredytu (około 40% na to mieszkanie ,60% wartości będę miała.) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen Re: Również chciałabym kupić mieszkanie 26.09.02, 15:48 www.eskont.pl spróbuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjezndna Re: Również chciałabym kupić mieszkanie IP: *.nandu.com.pl / 10.102.0.* 27.10.02, 17:33 Dalam sie nabrac i pojechalam zobaczyc (jedyna) inwestycje Escont - na o;licy Ornej. Nazwa na czasie - bo nic tam nie ma oprocz zaoranego pola - i tablicy? Jakimze to specjalista z jakiejze branzy jest peteen? chyba jednak nie od rynkuy pierwotnego! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Również chciałabym kupić mieszkanie 27.10.02, 21:35 1. eskont ( wypadałoby choć znać nazwę firmy ) 2. nikt ci nie polecał ornej 3. eskont stoi na czele grupy firm deweloperskich i dysponuje dzięki temu lokalizacjami w całym Krakowie ( również odpowiadającymi zapytaniu w pierwszym poście ) peteen - wbrew pozorom specjalista... żegnam ozięble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjezdna Re: Również chciałabym kupić mieszkanie IP: *.nandu.com.pl / 10.102.0.* 28.10.02, 19:24 Poza wycieczka na Orna (polecam jako trase rowerowa) Moja wiedza o Eskont jest zaczerpnieta li-tylko z ich witryny internetowej. Wedlug informacji tamze, Orna jest pierwsza inwestycja: Nie znaczy to ze nie bedzie tam kiedys pieknego zalozenia, czego jak najbardziej zycze! Sama natomiast szukam czegos juz bardziej gotowego. Powodzenia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doktor Hiszpan Mili Moi i Ty Droga Przyjezdno IP: centrum:* / *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 19:25 Dzień dobry, tak sobie myślę, że ktoś, lub Ktoś, nieźle Was nabrał wskazując tę stronę jako źródło informacji o mieszkaniach. Polecam raczej lekturę ogłoszeń prasowych w dodatku Gazety DOM, lum nieruchomości. Ukłony DH Gość portalu: przyjezndna napisał(a): > Dalam sie nabrac i pojechalam zobaczyc (jedyna) inwestycje Escont - na o;licy > Ornej. Nazwa na czasie - bo nic tam nie ma oprocz zaoranego pola - i tablicy? > > Jakimze to specjalista z jakiejze branzy jest peteen? chyba jednak nie od > rynkuy pierwotnego! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Mili Moi i Ty Droga Przyjezdno 29.10.02, 21:17 doktorze, obrońco wdów i sierot, napisałeś tak sobie, bez przemyślenia, czyś akwizytorem ogłoszeń dla gw ? ja wskazałem te stronę, bo jest tam informacja o gfd tudzież linki do stron 5 firm w niej zrzeszonych peteen bez wyrazów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK do peteena IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 22:31 Drogi peteenie ;) nie wystarczy podać adresu strony www.eskont.pl, gdyż > rzeczą prawie niemożliwą jest domyślić się że realizowane budowy są opisane na stronie dotyczącej "gfd" (chyba że internauta czyta cały serwis) > może się on zatem domyślać że to co się buduje albo będzie budować jest opisane na stronie "lokalizacje" - jeśli jest tylko jedna, to znaczy że innych lokalizacji NIE MA I NIE BĘDZIE - rozumiemy się? > link "gfd" mógłby równie dobrze brzmieć "prask" albo "brzdęk" - nic nikomu nie mówi (na stronie głównej nie ma adnotacji "... nazywane dalej gfd", dziwne jest też pisanie skrótu z małej litery > ze strony głównej nie ma linków w tekście - kolejny błąd > linki na stronie głównej są niepodkreślone - dla niewprawnego internauty mogą wydawać się li i jedynie ozdobą choinkową > obrazek na stronie głównej autorstwa mtq jest milusi ale nie pasuje do charakteru strony i - co najważniejsze - mogłeś dać link do konkretnej strony tzn. www.eskont.pl/gfd.htm nie wymaga on kopiowania myszką i wklejania, wystarczy trochę więcej przycisków na klawiaturze przycisnąć z poważaniem JK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: do peteena IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 23:12 dziękuję za uwagi, przekażę twórcy strony może rzeczywiście wymagałem zbyt wiele... :c) peteen z wyrazami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: do peteena IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 23:25 serwis trzeba odpowiednio promować :) nawet jeśli ma niewiele info :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: do peteena IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 23:53 nie chcę być nachalny, nie namawiam nikogo na siłę, nie upieram się, żem najlepszy... :c) Odpowiedz Link Zgłoś