broton 14.11.04, 18:26 ... Floriańska 43 I piętro ... ... co myślicie o tej nowej knajpie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
broton Re: UFO Floriańska 14.11.04, 19:14 ... byłeś tam ... ... grafiki na ścianach są super ... nie wiesz czyje ... Odpowiedz Link Zgłoś
luckystrike Re: I jak sie udało otwarcie?? 15.11.04, 10:53 Otwarcie już było??? bez ogłoszenia na forum??? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Oj bylo, bylo... 15.11.04, 18:03 na forum tez bylo mowione, Cola i Broton i ja dotarlismy i nasz admin:) Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Oj bylo, bylo... 15.11.04, 20:18 ... załatwimy jeszcze jedno otwarcie - cały miesiąc będziemy otwierać ... Odpowiedz Link Zgłoś
martakrk20 Re: UFO Floriańska 16.11.04, 00:36 a jaką muzyke tam grają?? i jak jest wogole w srodku, duzo miejsca?? naglosnienie w miare dobre?? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: UFO Floriańska 16.11.04, 20:46 dosc szerokie spektrum ale nie halasliwie, blues, jazz, rock, czesto we wspolczesnych odmianach, troche funki, soulu itd Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: UFO Floriańska 20.11.04, 14:07 miła obsługa, duzo miejsca....ale są i zakamarki w których mozna sie obściskiwać ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: UFO Floriańska 20.11.04, 16:26 ... jej tylko jedno w głowie ... .. a knajpa jest OK - trzeba - nie pytać tylko iść ... Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: UFO Floriańska 20.11.04, 16:46 ... myslisz , że Ty i ja w tym kąciku ... Odpowiedz Link Zgłoś
gretaa Re: UFO Floriańska 20.11.04, 17:16 co...? ja tylko ze nie dla mnie te konciki...ktos chetny do przytulania? nie...no czyli nie dla mnie....:(...:p Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: UFO Floriańska 21.11.04, 14:49 Greciu, zawsze się znajdzie ktoś do tulenia...choćby pluszowy miś...chcesz, przyniose Ci...albo Eexx zafunduje klubowi takiego misia dyzurnego do tulenia..... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: UFO Floriańska 22.11.04, 19:10 a kogo masz na myśli? ; ))) siebie, czy swoich uroczych barmanów? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gretaa ostatnio.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.04, 21:29 chcialam wpasc ale zapomnialam jaki numer i nie wpadlam...ale moze jutro- swietowac moje urodzinki...hmmm...no prawie...hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: ostatnio.... 11.12.04, 11:58 nalezy po raz pierwszy szczegolnie jak jest okazja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kati_p Re: ostatnio.... 20.12.04, 23:43 Szłam jakiś czas temu Floriańską i widzę- przede mną idzie facet z takim psiakiem jak ten na waszych ścianach. myślę sobie- o, taki psiuniek jak w Ufo. Bardzo szeroko się uśmiechnęłam, gdy chłopak z psiakiem weszli po schodkach do knajpy :))) To Twój zwierz, eexx? :) Odpowiedz Link Zgłoś
scorpionica Re: UFO Floriańska 12.12.04, 20:26 hmmm, fajna sobie reklame zrobiliscie na tym forum, odwiedze Was w czwartek albo piatek :) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: UFO Floriańska 21.12.04, 12:28 Nowa wystawa, teraz fotografii a niedlugo wiadomo sylwester Odpowiedz Link Zgłoś
ela.g Re: UFO Floriańska 21.12.04, 17:58 a w jakiej cenie ten sylwester i co nas tam moze czekac??????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm UFO?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 13:34 Byłam tam ostatnio. To co mnie uderzyło to tłum dresów w środku, którzy każdą wychodzącą dziewczynę klepali( a razej szturchali ) po tyłku. Oprócz tego siedziała grupka dresiar które patrzyły się na wszystkich wzrokiem mordercy. Nie wiem czy to tylko 1 taki wybryk czy też preludium Odpowiedz Link Zgłoś