Dodaj do ulubionych

SLD w Senacie...

IP: 213.17.128.* 25.09.01, 17:27
Kozlowski bez mandatu? Do Senatu z Malopolski tylko SLD??? Jestem na serio
przerazona...
Obserwuj wątek
    • Gość: Eustachy Re: SLD w Senacie... IP: *.dialup.medianet.pl 26.09.01, 12:25
      Gość portalu: beata napisał(a):

> Kozlowski bez mandatu? Do Senatu z Malopolski tylko SLD??? Jestem na serio
      > przerazona...
      Na wszelki wypadek sochowaj się pod stałem. Później przydzie Pan Pielęgniarz i da
      Ci zastrzyk na uspokojenie ! I może poluzuje Ci kaftanik ... .

• Gość: beata Re: SLD w Senacie... IP: 213.17.128.* 26.09.01, 13:05
        Szkoda tylko ze tych krat w oknach nie mozna otworzyc...
        • Gość: Eustachy Re: SLD w Senacie... IP: *.dialup.medianet.pl 26.09.01, 14:28
          Beatko !
          O widzisz, już coś kumasz ! Jeszcze chwila i zauważysz, że w Twoim pokoju drzwi
          nie mają klamek.
          Ale nic to. Przymuj lekarstwa, oddychaj głęboko i nie wmawiaj Panu Doktorowi,
          że jesteś Gretą Garbo co pokonała bolszewika pod Radzyminem !
          • Gość: beata Re: SLD w Senacie... IP: 213.17.128.* 26.09.01, 16:37
            Nie bolszewika, i nie pod Radzyminem a Amerykanina w Dreznie...I wlasnie ze
            jestem Greta Garbo!!!
            • Gość: Eustachy Re: SLD w Senacie... IP: *.dialup.medianet.pl 27.09.01, 11:18
              Beato !
              Już tylko Liga Polskich Rodzin może Ci pomóc ! Zamów u nich egzorcyzmy !!!
              I wypędź te komunistyczne miazmaty z zakamarków Twojej podświadomości.
              Antek Macierewicz na prezydenta ... Afganistanu !
              • Gość: beata Re: SLD w Senacie... IP: 213.17.128.* 27.09.01, 12:12
                LRP rzeczywiscie moze byc dla mnie ratunkiem...musze sie wiec szybko wypisac z
                Samoobrony...
                A z zakamrakow mojej swiadomosci antykomunizmu nie wymaze. Nie da rady. Leszek
                Miller premierem Madagaskaru.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka