wodnik74 30.10.02, 20:09 Schodzę z posterunku... Wyjątkowo nudny dzień... Dlatego tyle dziś głupot popisałam :))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: peteen Re: to papa IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.02, 20:36 byłaś twarda jak stal, która się hartowała, co to ją ślepy kola ostrowski opisał... dziękuję też za wsparcie, choć wolałbym, żeby zamiast z kimś się droczyć, spotkać się z doktorem, by zobaczył, że my - wbrew pozorom - normalni... karaluchy do poduchy ! :c) Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: to papa 31.10.02, 11:05 na pewien czas, jak sądzę, schodzę z posterunku na dłużej :( ale nie cieszcie się! wrócę! Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: to papa 31.10.02, 11:13 m.in napisał: > na pewien czas, jak sądzę, schodzę z posterunku na dłużej :( > ale nie cieszcie się! > wrócę! się zlękłam ... :))) dobrze że piszesz, bo myślałam, że już po tobie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: to papa 31.10.02, 11:16 m.in napisał: > na pewien czas, jak sądzę, schodzę z posterunku na dłużej :( > ale nie cieszcie się! > wrócę! lacze sie w bolu z m.inem, bo tez musze zdezerterowac z posterunku na czas blizej nieokreslony... Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: to papa 31.10.02, 11:21 już za chwileczke, już za momencik :( a jakby mtq i m7 (szczególnie oni, reszta tez tak przy okazji) zajrzeli na forum kazkowe to byłoby super... Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin2809 Re: to papa 31.10.02, 11:22 C K dezerterzy - kurza dupencja !!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś