Dodaj do ulubionych

A niejaki Włóczykij tu jeszcze bywa?

26.09.02, 10:04
czy też zapluł się ze śmiechu i pogardy dla Was, "bando utuczonych na
brudnych interesach biznesmanów, rodzino Radia Maryja"??
Obserwuj wątek
    • Gość: włóczykij od czasu do czasu IP: *.mps.krakow.pl / 192.168.2.* 26.09.02, 14:15
      witaj gph, jakież to miłe, że się o mnie martwisz:)) Jak widzisz żyję jeszcze, mam się dobrze, ale jestem trochę zajęty
      (niby wakacje, a jednak...), a poza tym nie znajduję wątku w którym mógłbym swą erudycją się wykazać, a wątek w
      którym ostatnio się ujawniłem - "lubię Busha", został obięty powszachnym bojkotem:))) Swoją drogą, jak mi napisano
      mam eot od 90% forumowiczów (chyba mam się pogrążyć w "odchłani niebytu" lub orwellowskiej "luce pamięci"
      nawet nikt nie głosował na mnie jako na "najbardziej drażniącego forumowicza":)))), nie jesteś w większości ???

włóczykij

ps cytat był trochę niedokładny, [Gardzę wami, bando snobów, konformistów; rodzino radia Maryja. (...) Tłuści
      biznesmeni utuczeni na brudnych interesach i wy młodzierzy watrzona bezkrytycznie w swoich idoli - gówniane
      gwiazdy], ale to miło, że ktoś pamięta me słowa:))))
      • Gość: gph Re: od czasu do czasu IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 26.09.02, 14:19
        to dobrze, że ktoś Ci jeszcze gęby nie obił za tą wszechobecną pogardę dla
        innych... bywaj zdrów, a przed tandetne i utopijne idee stawiaj ludzi i ich
        dobro. bo anarchia robiona przez ludzi, którzy nienawidzą to kompletne
        nieporozumienie...
        • Gość: włóczykij bojkot powszechnego bojkotu ? IP: *.mps.krakow.pl / 192.168.2.* 26.09.02, 14:42
          I ty bywaj zdrów a przy tym nie bądź tak zadufany w sobie - kilkoro forumowiczów to jeszcze nie cały świat; bywaj
          zdrów i staraj się czytać to co jest napisane - pogarda to nie nienawiść; bywaj zdrów i wiedz, że właśnie dzięki mym
          ideom postrzegam świat przez pryzmat ludzi. Wiedz, że ma pogarda stąd się bierze, że nie mogę zdzierżyć, gdy
          ludzie patrzą na świat jedynie przez pryzmat swojej tłustej dupy....
          pozdrawiam...

włóczykij

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka