wredny.staruch Re: Secesja, masz maila:-) 25.10.05, 00:29 secesja nie ma dzisiaj netu. czekamy na neostradę Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Secesja, masz maila:-) 25.10.05, 00:29 pooglądaj moje nowe fotki. kupiłeś aparacik? Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Secesja, masz maila:-) 25.10.05, 00:32 jeszce nie - wyszarpuje z kaszmaszyny po £200 - wiecej mi skubana nie chce dac dziennie. To Secesja co ona biedna zrobi, zapasci jakiejs dostanie:-) Ide te zdjecia zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Secesja, masz maila:-) 25.10.05, 00:36 spoko, spoko, przeżyje :) może jutro będzie strada nowa, dziś tepsa miała awarię systemu Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Secesja, masz maila:-) 25.10.05, 00:37 qoobaq napisał: Ide te > zdjecia zobaczyc poproszę o komentarz i słowo krytyki konstruktywnej Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Secesja, masz maila:-) 25.10.05, 00:41 konstruktywny ? ja ? podobaja sie i ladny pazdziernik macie. Zwlaszcza rozowo - czerwone liscie Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Secesja, masz maila:-) 25.10.05, 00:45 qoobaq napisał: > konstruktywny ? ja ? podobaja sie i ladny pazdziernik macie. Zwlaszcza rozowo - > czerwone liscie na razie ładny, kolorowy secesja ma parę bardzo ładnych fotek z dzisiaj zapoda, jak już strada będzie Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Secesja, masz maila:-) 25.10.05, 00:51 mam nadzieje, ze i ja dolacze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Secesja, masz maila:-) 25.10.05, 00:52 pomęcz cashmaszyne i dołączaj :) a poki co, dobranoc. zieew Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Secesja, masz maila:-) 25.10.05, 00:36 ty masz taki ogrod, czy co? ale fajnie, to pewnie wszystko Ci jedno kto poprezydentuje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Secesja, masz maila:-) 25.10.05, 00:40 qoobaq napisał: > ty masz taki ogrod, czy co? ale fajnie, to pewnie wszystko Ci jedno kto > poprezydentuje:-) jest kawałek ogrodu, ale wiesz, że jak się wykadruje odpowiednio, to wyglądać może jak wersal :) to co nie z ogrodu, to ze wsi podkrakowskich. jak mi kaczory ogród w ramach komunizacji zabiorą, to mi nie będzie wszystko jedno :) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Secesja, masz maila:-) 25.10.05, 00:42 usilowalem zlokalizowac z pamieci gdzie to moze byc ale nie wiem - poludniowe rubieze, ktory to fort? Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Secesja, masz maila:-) 25.10.05, 00:43 koło swoszowic, na południe od woli duchackiej Odpowiedz Link Zgłoś