Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.skane.se 11.03.02, 22:37 Mistrz i Malgorzata na Scenie Kameralnej 16 i 17 kwietnia. Kto sie wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.02, 18:38 ja z moją lepszą połową napewno, do zobaczyska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sloniu Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: 157.25.99.* 13.03.02, 16:21 Drogi Michale, Jakaz to wielka miejscowosc, z ktorej przywiozles swoj obwisly tylek do Mojego miasta? Prawde mowiac, to radzilbym Ci wejsc na powrot pod Swoj kamien, zanim Cie ktos jeszcze rozdepcze. Bez obrazy, ale skoro malo Ci zabaw z facetami w rodzinnym miasteczku ( moze nawet lepiej, ze nie podales jego nazwy... ), to proponuje wyjazd do Berlina albo Paryza na przyslowiowe 'Gay Party', a z pewnoscia znajdziesz tam cos dla siebie. Doszly mnie tez sluchy, ze masz cos przeciwko mojemu dobremu koledze Mikolajowi ( mikolaj7@poczta.fm ). On jest heteroseksualista ( mam nadzieje, ze takie dlugie slowa nie utrudniaja Ci uchwycenia przeslania tego tekstu ) i nie ma ochoty na blizsze kontakty z Twoja osoba. Wiec radze Ci, zostaw Go w spokoju i wracaj skad przybyles. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: NIE LUBIE KRAKOWA 14.03.02, 14:54 Gość portalu: Sloniu napisał(a): > Drogi Michale, > Jakaz to wielka miejscowosc, z ktorej przywiozles swoj obwisly tylek do Mojego > miasta? Prawde mowiac, to radzilbym Ci wejsc na powrot pod Swoj kamien, zanim > Cie ktos jeszcze rozdepcze. Bez obrazy, ale skoro malo Ci zabaw z facetami w > rodzinnym miasteczku ( moze nawet lepiej, ze nie podales jego nazwy... ), to > proponuje wyjazd do Berlina albo Paryza na przyslowiowe 'Gay Party', a z > pewnoscia znajdziesz tam cos dla siebie. > Doszly mnie tez sluchy, ze masz cos przeciwko mojemu dobremu koledze Mikolajowi > > ( mikolaj7@poczta.fm ). On jest heteroseksualista ( mam nadzieje, ze takie > dlugie slowa nie utrudniaja Ci uchwycenia przeslania tego tekstu ) i nie ma > ochoty na blizsze kontakty z Twoja osoba. Wiec radze Ci, zostaw Go w spokoju i > wracaj skad przybyles. ;-))) ale zapomniales o grzesiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.03.02, 19:23 W końcu postanowiłem przeczytać cały długi wątek...i proszę, proszę, dowiaduję się, że: MICHAL, szpiro, ARTUR i pare innych pseudonimow to JEDNA OSOBA, ktora na dodatek rozmawia sama ze sobą. Czy to też typowe zachowanie gejów? A sami też się zaspokajają? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: NIE LUBIE KRAKOWA 14.03.02, 19:54 no to zostawmy wreszcie palanta w spokoju, bo nam z tego wyjdzie wątek nr 1 na forum, niech się... no nie mogę dosłownie, bo obiecałem małopolaninowi, że jako rzecznik prasowy będę się zachowywał parlamentarnie Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: NIE LUBIE KRAKOWA 14.03.02, 22:52 peteen napisał(a): > no to zostawmy wreszcie palanta w spokoju, bo nam z tego wyjdzie wątek nr 1 na > forum, niech się... no nie mogę dosłownie, bo obiecałem małopolaninowi, że jako > > rzecznik prasowy będę się zachowywał parlamentarnie nie ma co parlamentarnie - niech facet wie, ze cale forum ma go w dupie (zapewne ten fakt niepomiernie go cieszy... ;-))) i nikt z nim nigdzie nie pojdzie. won do warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilu+Parszu KIELCE KIELCE KIELCE KIELCE KIELCE IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.03, 22:05 KIELCE KIELCE KIELCE KIELCE KIELCE KIELCE KIELCE KIELCE KIELCE KIELCE KIELCE KIELCE KIELCE KIELCE KIELCE KIELCE KIELCE KIELCE KIELCE KIELCE KIELCE KIELCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek ludzie cz LUDZIE ? IP: 5.2.* / *.chello.pl 09.10.03, 06:01 dlaczego Wy ciągle o jednym? A może by tak popracować fizycznie ? Wtedy głupoty napewno Wam wylecą z głowy.Idźcie do Hospicjum - popatrzcie jak cierpia Ludzie - poczytajcie im - porozmawiajcie - spójrzcie na życie od innej strony a nie od d... ....Pozdrawiam wszystkich normalnych i tych mieszkających w Krakowie od wielu,wielu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Ludzie ? IP: 5.2.* / *.chello.pl 09.10.03, 06:04 dlaczego Wy ciągle o jednym? A może by tak popracować fizycznie ? Wtedy głupoty napewno Wam wylecą z głowy.Idźcie do Hospicjum - popatrzcie jak cierpia Ludzie - poczytajcie im - porozmawiajcie - spójrzcie na życie od innej strony a nie od d... ....Pozdrawiam wszystkich normalnych i tych mieszkających w Krakowie od wielu,wielu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek ludzie czy LUDZIE ? IP: 5.2.* / *.chello.pl 09.10.03, 06:06 dlaczego Wy ciągle o jednym? A może by tak popracować fizycznie ? Wtedy głupoty napewno Wam wylecą z głowy.Idźcie do Hospicjum - popatrzcie jak cierpia Ludzie - poczytajcie im - porozmawiajcie - spójrzcie na życie od innej strony a nie od d... ....Pozdrawiam wszystkich normalnych i tych mieszkających w Krakowie od wielu,wielu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Wiec...? 18.03.02, 16:29 Coraz wieksza antypatie czuje to czolowki udzielajacych sie na tutejszym forum. Za dlugi ten watek Michala??? Wywalic go juz??? Nie podoba sie??? Nie podoba sie bo nie zalozyl go nikt z kolegow??? Nie wierze, naprawde nie moge zlapac co chcecie od Michala. Kiedys przeczytalam ten watek. Wydaje mi sie ze Michal stwierdzil, ze nie lubi Krakowa bo nikt na niego w tym miescie nie czeka. Czy to jest powod zeby mu dokopac? Moze mi cos umknelo? Czy ktos mnie raczy oswiecic, czy tez olejecie bo nie jestem w klubie? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Wiec...? 18.03.02, 16:40 oj, umknęło, umknęło... resume: forum nie służy stręczycielstwu, koniec resume ! Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Wiec...? 18.03.02, 18:31 peteen napisał(a): > oj, umknęło, umknęło... resume: forum nie służy stręczycielstwu, koniec resume > ! nie wiele rozumiesz............. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Wiec...? 18.03.02, 20:49 muzaaa napisał(a): > Coraz wieksza antypatie czuje to czolowki udzielajacych sie na tutejszym forum. > > Za dlugi ten watek Michala??? Wywalic go juz??? Nie podoba sie??? Nie podoba > sie bo nie zalozyl go nikt z kolegow??? > Nie wierze, naprawde nie moge zlapac co chcecie od Michala. Kiedys przeczytalam > > ten watek. Wydaje mi sie ze Michal stwierdzil, ze nie lubi Krakowa bo nikt na > niego w tym miescie nie czeka. Czy to jest powod zeby mu dokopac? Moze mi cos > umknelo? Czy ktos mnie raczy oswiecic, czy tez olejecie bo nie jestem w klubie? ja Cie oswiece. nic nie mialem przeciw temu watkowi, ale jak MICHAL go ciagle odswierzal to sie zirytowalem, bo ile mozna? co tydzien 'dalej nie lubie krakowa', co to kogo obchodzi, skoro temat juz dawno zapomniano? ja mu to napisalem, a on mi odpisal - cytat jest w 'co ciekawego ma do powiedzenia MICHAL', pare wypowiedzi wyzej, zapraszam do lektury i zweryfikowania pogladow. poza tym nie lubie jak ktos sie mnie nagle pyta, gdzie mieszkam. Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Mikolaj 18.03.02, 21:42 Nie wszystkich bywajacych na forum mozna lubic albo tolerawac, ale nikogo stad nie jestes w stanie przegonic. Kazdy ma rowne prawa bywania w sieci i korzystania z tej formy kontaktow miedzyludzkich. Nie wnikam w tym momencie kim i jaki jest Michal. Jedyne co mnie dziwi to to jakich slow uzywasz w swoich wypowiedziach. Mowisz "cale forum ma go w dupie", "nikogo nie interesuje", "co to kogo obchodzi", albo stwierdzasz ze "temat zapomniano". Czy nie powinienes wypowiadac sie jednak tylko i wylacznie w swoim imieniu? Mam rade dla Ciebie, jezeli watek Ci nie odpowiada, nie otwieraj jego tytulu. Dodam ze jest to bardzo skuteczne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Mikolaj 18.03.02, 21:49 moze masz racje, ale jest kilka ale - dopoki sie nie pchal na moja skrzynke emailowa to mnie nie interesowal, a poniewaz nie lubie jak ktos pisze, mimo, ze dalem mu do zrozumienia, ze nie chce z nim pisac. bylem troche w nastroju anty i napisalem, zeby przestal odswierzac watek (zreszt anikt nie odpisywal na jego posty, wiec chyba naprawde zapomniano o nim...), a on mi wyskoczyl z mailem, ktory jest wzyej. ja go nie obrazilem wczesniej ani razu, ale jak zaczal to czemu ma sie hamowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Mikolaj IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 23:27 miki, odpuść to pewnie te same osoby, nie odpisuj, nie prowokuj, przyjdź w piątek o 20 na Kaźmierz... wszystko wyjaśnimy ! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Mikolaj 19.03.02, 09:42 > to pewnie te same osoby, poniekad, bo MICHAl ma tu kilka ksywek, ale muzaaa jest prawdziwa :-))) mam nadzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Ranking Tygodnika Newsweek IP: *.skane.se 27.03.02, 05:26 Czytaliscie?Krakow zostal uznany za akademicka prowincje. Zle wypadl zarowno Krakow jak i wyzsze uczelnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.skane.se 08.04.02, 23:48 Cicho w tym temacie................ Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: NIE LUBIE KRAKOWA 08.04.02, 23:54 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Cicho w tym temacie................ i bardzo dobrze. widac temat jest durny albo sie wyczerpal (albo nawet i jedno i drugie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL SUPER KAWIARNIA IP: *.skane.se 09.04.02, 02:35 Jej nazwa brzmi Avanti troche z wloska , ale prowadzi Polak. Obok jest restauracja Avanti tez z bardzo milym klimatem. Obie zrobiome sa w stylu rzymskim:posagi,kolumny,na scianach widoki z winnicami. Adres:Szewska na wprost teatru Bagatela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: SUPER KAWIARNIA IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 14:07 I co? Myslisz, ze ktos sie tam z toba umowi? jak widac, na forum preferuje się tradycyjne (heteroseksualne, wiesz co to znaczy?)zwiazki, wiec chyba nie masz czego tu juz szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL NAGRODY IP: *.skane.se 09.04.02, 23:21 Wczoraj wieczorem na 7 raucie aktorow wreczono Ludwiki , przyznawane przez srodowisko teatralne i Zlote Maski nagrody publicznosci. Otrzymali je Anna Polony i Jan Nowicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: NAGRODY IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 09.04.02, 23:31 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Wczoraj wieczorem na 7 raucie aktorow wreczono Ludwiki , przyznawane przez > srodowisko teatralne i Zlote Maski nagrody publicznosci. > Otrzymali je Anna Polony i Jan Nowicki. i co mnie to obchodzi? po cholere to piszesz? chcesz dostac kubek za najdurniejszy temat, ktorego wszyscy maja dosc? Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Forum dla kazdego 10.04.02, 00:05 Mikolaj, przestan juz byc taki. Zadziorny jestes i wszystko chcesz tutaj poukladac po swojemu. Nikogo stad nie wyrzucisz przeciez, a z tymi co tu wpadaja trzeba jakos zyc. Nie mam racji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL MUZA ZAWSZE MA RACJE IP: *.skane.se 10.04.02, 00:14 muzaaa napisał(a): > Mikolaj, przestan juz byc taki. Zadziorny jestes i wszystko chcesz tutaj > poukladac po swojemu. Nikogo stad nie wyrzucisz przeciez, a z tymi co tu > wpadaja trzeba jakos zyc. Nie mam racji? Masz racje Muzo.Powinnas dostac honorowego Ludwika. Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: :)) 10.04.02, 00:22 Michal:)) nie zartuj sobie:)) Ale naprawde sprawiles ze mam usmiech na ustach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: :))TO ZNACZY? IP: *.skane.se 10.04.02, 00:38 usmiech na ustach....czy Ty MOZE SIE TYLKO ZE MNIE SMIEJESZ? Szkoda , ze premiere Mistrza i Malgorzaty przesunieto o prawie caly miesiac.Czy Ty w tym czasami palcow nie maczalas? Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Michal 10.04.02, 01:09 Nie posadzaj mnie o to. Usmiechalam sie bo bardzo mi sie zrobilo przyjemnie i tyle. Szkoda ze latem wszystkie teatry "wyjezdzaja" na wakacje, ale moze sie myle i bede mogla jednak zobaczy cos interesujacego:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL LATO ,LATO IP: *.skane.se 10.04.02, 01:16 Latem?Mamy dopiero kwiecien. Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: Kwiecien 10.04.02, 15:02 Wspomnialam tylko, ze latem wszystkie teatry sa zamkniete, a wtedy wlasnie bede w Krakowie. Nie martw sie:) napewno zobaczysz "Mistrza i Malgorzate" przed czerwcem. Ale czy napewno wszystkie teatry zamykaja sie na czas wakacji? Moze ja sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: Kwiecien Do Muzy IP: *.swipnet.se 10.04.02, 19:51 Napisz chociaz czy jestes aktorka Moze Muza z Wyzwolenia?Latem wszystkie Teatry sa zamkniete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: Kwiecien IP: *.swipnet.se 10.04.02, 19:53 ,, Ty wybierasz sie na Mistrza ? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Forum dla kazdego 12.04.02, 22:21 muzo, przy calym moim szacunku dla Ciebie stwierdzam, ze glupoty gadasz. > Mikolaj, przestan juz byc taki. jaki? :) Zadziorny jestes i wszystko chcesz tutaj > poukladac po swojemu. nie. ja po prostu odgrywam sie na kims, kto mi psul zycie. jak mnie przeprosi to go bede traktowal tak, jak wszyscy tutaj separow, czyli ignorowal. patrzysz na to wszystko tylko z jego perspektywy, popatrz z mojej.facet chce ode mnie adres, przystawia sie, potem mnie sklal, wiec czemu mam byc mily? ja nie jestem matka teresa, zeby komus przebaczac, jak mi dokuczal to niech sam teraz dostanie. zreszta on nie pozostaje mi dluzny - czytaj watki uwazniej, a nie tak wybiurczo, to sie zorientujesz. Nikogo stad nie wyrzucisz przeciez, a z tymi co tu > wpadaja trzeba jakos zyc. Nie mam racji? nie masz. patrz wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gWiseŁka Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 10.04.02, 19:03 jak to facet? jestes gejem nie to zebym cos do nich miala ale nie musisz sie afiszowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL PREMIERA IP: *.swipnet.se 10.04.02, 20:02 Premiera Mistrza i Malgorzaty w Starym Teatrze przelozona na 9 maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: PREMIERA IP: *.abo.wanadoo.fr 12.04.02, 01:55 Oj MICHALE! Zaluje ze nie jestem mezszczyzna...Juz tyle czasu spedziles na tym Forum wolajac "nie lubie Krakowa " i nikt jakos nie zrozumial dlaczego! A tak , na marginesie, bedac hetorosek. kobieta, trudno jest spotkac tak wrazliwego i inteligentnego /dla niektorych "kumatego"/ faceta jak TY! Dlaczego natura odebrala Cie kobietom?...... Czy come back jest jeszcze mozliwy? /Pytam serio/.Pa. I nie traktuj tego jako molestowanie, ot taka ciekawosc babska.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL MEMORBUCH IP: *.skane.se 15.04.02, 00:25 Jest oko , ktore widzi i ucho ktore slyszy, i ksiega , w ktorej jest wszystko zapisane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Lubie Wroclaw IP: 62.233.144.* 21.04.02, 21:19 Wiadomosc dla wsztstkich.We Wroclawiu jest naprawde fajnie. Pozdrawiam Marek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Lubie Wroclaw IP: *.imx.pl / 192.168.1.* 22.04.02, 18:50 Gość portalu: Marek napisał(a): > Wiadomosc dla wsztstkich.We Wroclawiu jest naprawde fajnie. > Pozdrawiam Marek. Ja tez lubie Wroclaw.Blisko stad Pragi i Berlina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Lubie Wroclaw IP: *.imx.pl / 192.168.1.* 22.04.02, 18:53 Wroclaw jest naprawde super.Stare poniemieckie zabytki sa pieknie odrestaurowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miras Re: Lubie Wroclaw IP: *.provider.pl / 192.168.26.* 26.04.02, 23:37 Gość portalu: Peter napisał(a): > Wroclaw jest naprawde super.Stare poniemieckie zabytki sa pieknie > odrestaurowane. Ja tez lubie Wroclaw, ale wole Krakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miras Re: Lubie Wroclaw IP: *.imx.pl / 192.168.1.* 28.04.02, 22:17 Ogladalem musical Hair we Wroclawiu swietny spektakl. Podobno Teatr Muzyczny z Gdyni wybiera sie do Krakowa. Goraco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Lubie Wroclaw 28.04.02, 22:19 Gość portalu: Miras napisał(a): > Ogladalem musical Hair we Wroclawiu swietny spektakl. > Podobno Teatr Muzyczny z Gdyni wybiera sie do Krakowa. > Goraco polecam. to jezcze nie powod, zeby odswierzac te glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIRAS Musical Hair w Krakowie IP: *.imx.pl / 192.168.1.* 28.04.02, 22:28 Zapewniam wszystkich na tym popularnym krakowskim forum, ze musical Hair jest fantastyczny.Lepsze to niz majowka na swiezym powietrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 sluchaj MICHAL 28.04.02, 22:35 wiesz, gdybys stworzyl watek kulturalny nic bym nie mowil. moglbys go osbie odswierzac ile dusza zapragnie. ale przypieprzam, ze ciagle walkujesz ten topic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIRAS Musical Hair w Krakowie IP: *.imx.pl / 192.168.1.* 28.04.02, 22:38 Zainteresowanych zapraszam/ Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Musical Hair w Krakowie 28.04.02, 22:48 kurcze. zal poslac takeigo duzego watku na osla lawke, ale chyba inaczej sie go nie da pozbyc. a MIRAS to ksywa twojego nowego faceta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.chello.pl / *.chello.pl 30.04.02, 15:40 Michal, nie powinienes sie dziwic, ze nikogo nie poznales w Krakowie przez 2 dni. Ja tu juz prawie 3 lata mieszkam i nie poznalam nikogo sensownego (no, jedna przyjaciolke mam, przepraszam).Ale gdyby nie Agnieszka, to ni emialabym do kogo ust otworzyc. Zreszta przeciez Krakowianie z tego slyna, ze "przyjezdnych" nie lubia. Miasto piekne, ale ludzie - chlodni. Taki los... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: NIE LUBIE KRAKOWA 30.04.02, 18:19 Gość portalu: Elka napisał(a): > Michal, nie powinienes sie dziwic, ze nikogo nie poznales w Krakowie przez 2 > dni. Ja tu juz prawie 3 lata mieszkam i nie poznalam nikogo sensownego (no, > jedna przyjaciolke mam, przepraszam).Ale gdyby nie Agnieszka, to ni emialabym > do kogo ust otworzyc. Zreszta przeciez Krakowianie z tego slyna, > ze "przyjezdnych" nie lubia. Miasto piekne, ale ludzie - chlodni. Taki los... to kurna trzeba na majowke przyjsc. a zreszta towarzysze zycia rosna na drzewach? jak sie siedziw domu albo nic nie robi w kierunku poznania kogos to pozniej slyszymy 'krakusy nie lubia przyjezdnych'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj To Kur... nie lub IP: *.acn.waw.pl 30.04.02, 15:44 Ja byłem kilka razy i jakoś mi się o 100x bardziej podobał od Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: To Kur... nie lub 30.04.02, 18:21 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > Ja byłem kilka razy i jakoś mi się o 100x bardziej podobał od Warszawy. uwazaj, bo zaraz MICHAL vel szpiro vel MIRAS powie Ci, ze wlasnie oglada jak pedalujesz na rowerze albo wyszpera Twoj mail i bedzie do Ciebie isal. mowie serio - ten facet jest nieobliczalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL MYSL MADRA IP: *.skane.se 09.05.02, 01:12 Ma pan 77 lat.Kreci pan ironiczne filmy o ludzkich slabosciach.Co pana smieszy w zyciu? To , ze ludzie -wliczajac w to pana i mnie -sa tacy glupi. Robert Altman rezyser. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal ROBERT ALTMAN mysli madre IP: *.skane.se 09.05.02, 01:13 Tak strasznie staramy sie wszystko kategoryzowac .Nadajemy znaczenie rzeczom ,ktore sa bez wartosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL ROBERT ALTMAN mysli madre IP: *.skane.se 09.05.02, 01:15 Traktujemy siebie zbyt powaznie.Ciesze sie,kiedy potrafimy odnalezc swoj indywidualny wymiar.Kiedy odczuwamy zadowolenie.Dla takich chwil warto zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.swipnet.se 10.05.02, 23:18 POZDRAWIAM . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.skane.se 18.05.02, 22:23 W polskiej psychice nadal dominuja nadmierne oczekiwania i roszczenia: swietowanie i chciejstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: NIE LUBIE KRAKOWA 19.05.02, 12:00 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > W polskiej psychice nadal dominuja nadmierne oczekiwania i roszczenia: > swietowanie i chciejstwo. chce, zebys przestal odswierzac ten glupi watek. wtedy bede swietowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PROKOCIM Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.client.attbi.com 23.05.02, 04:44 Gość portalu: Michal napisał(a): > Pozdrawiam. i pierdu pierdu. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: NIE LUBIE KRAKOWA 23.05.02, 18:22 Gość portalu: PROKOCIM napisał(a): > Gość portalu: Michal napisał(a): > > > Pozdrawiam. > > i pierdu pierdu. jak dorwiemy sie do koryta, znaczy wladzy to zakazemy emigracji do szwecji, prawda rafal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Czlowiek z La Manchy IP: *.skane.se 23.05.02, 22:25 Musical "Czlowiek z La Manchy" zobaczymy niedlugo w Krakowie na scenie Opery. W 37 lat po premierze nowojorkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.skane.se 24.05.02, 03:15 .....mialo byc nowojorskiej.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.swipnet.se 29.05.02, 08:57 Przychodzimy,odchodzimy, juz wkrotce............. Odpowiedz Link Zgłoś