Dodaj do ulubionych

NIE LUBIE KRAKOWA

IP: *.skane.se 26.09.01, 05:28
Przyjechalem do Krakowa z tak zwanego wielkiego swiata i przez dwa dni
nie udalo mi sie nikogo poznac.Szwendalem sie samotnie ulicami i potem
powrot.
Fajnie byloby moc przyjechac do Krakowa.Na dworcu oczekuje na mnie fajny facet,
potem spacerek do Hotelu, kapiel,smaczny obiad u Hawelki....marzenia scietej
glowy.........

michalgerson@hotmail.com
Obserwuj wątek
    • Gość: msz Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: 192.168.9.* / *.exbud.com.pl 26.09.01, 07:49
      Gość portalu: MICHAL napisał(a):

> Przyjechalem do Krakowa z tak zwanego wielkiego swiata i przez dwa dni
      > nie udalo mi sie nikogo poznac.Szwendalem sie samotnie ulicami i potem
      > powrot.
      > Fajnie byloby moc przyjechac do Krakowa.Na dworcu oczekuje na mnie fajny facet,

Masz na imię lub nicka - Michał, i miałby na dworcu czekać na Ciebie fajny facet?
      A nie pomyślałeś że może w Krakowie lubią bardziej tradycyjne związki?

> michalgerson@hotmail.com

• Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.swipnet.se 26.09.01, 08:03
        Moze i lubia inne zwiazki.Ja bylem z kims umowiony i po godzinie pozostawiony
        sam sobie.Takie zycie.
        • Gość: ... Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 09:58
          Jesteś imbecyl !!! I prowokator !
          • szpiro Re: NIE LUBIE KRAKOWA 26.09.01, 19:50
            Gość portalu: ... napisał(a):

> Jesteś imbecyl !!! I prowokator !

a kto ty jestes..........

• Gość: MICHAL ZAWSZE 13 NASTEGO IP: *.swipnet.se 13.01.04, 20:03
              • Gość: michal Re: ZAWSZE 13 NASTEGO IP: *.skane.se 21.02.04, 23:40
                • Gość: MICHAL Re: ZAWSZE 13 NASTEGO IP: *.skane.se 01.04.04, 01:31
                  Zawsze pierwszego.
                • Gość: Michal Re: ZAWSZE 13 NASTEGO IP: *.skane.se 26.09.04, 02:18
                  jAG ÄLSKAR DIG.
                  • Gość: antymichal i co, dorwales jakiegos chlopaczka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 10:47
                    • Gość: ARTUR pewnie SEBASTIAN go rzucil IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 26.09.04, 12:07
                      i stad aktywnosc w tym watku
                  • Gość: MICHAL Re: ZAWSZE 13 NASTEGO IP: *.skane.se 01.10.04, 00:41
                    OJ NIE LUBIE.
          • Gość: robert Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: 80.48.253.* 13.09.02, 11:56
            pedał
          • Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.swipnet.se 19.02.04, 19:46
            POZDRAWIAM
        • Gość: daisy Ja nienawidze tego miasta IP: 194.196.228.* 18.12.03, 08:17
          Mieszkam tu od roku,sama jak palec,bez znajomych i rodziny.Przeprowadzilam
          sie "za praca"i zaluje czasem.To miasto to wielki syf,dworzec to skupisko
          kloszardow,o ktorych sie ocieram,bo przejscie jest zbyt waskie.Tu smierdzi,jest
          brudno.ludzie nieprzyjemni,sklepy jak za komuny,a obsluga!!!Tragiedia-miasto
          kultury!
          • Gość: eeeee Re: Ja nienawidze tego miasta IP: 195.116.155.* 27.12.03, 14:11
            mieszkam tu "od zawsze" i mysle tak samo
            • peteen bardzo wam współczuję... 27.12.03, 14:26

• Gość: megi Re: Ja nienawidze tego miasta IP: *.chello.pl 03.10.04, 21:25
              A ja nie mieszkałam w K-wie od urodzenia, przyjechałam na studia. Bywało
              róźnie, zależało to od tego jak było na uczelni, później w pracy. Mieszkałam 9
              lat. Od 2 lat mieszkam w Gdańsku. Tęsknię za k. Trzeba stracić żeby coś
              docenić. Chciałabym mieszkać w Krakowie !!!!
          • Gość: x Re: Ja nienawidze tego miasta IP: *.ghnet.pl 10.01.04, 17:08
            Chyba sama śmierdzisz!Mieszkam w Krakowie od urodzenia i jestem z tego
            dumna.Mieszkam w jednym z najbardziej luksusowych mieszkań i jest mi bardzo
            dobrze.Sklepy są super.Jedź sobie np do Plazy.Niedziwię się że jesteś tu
            sama...kto może polubić kogoś takiego...
          • Gość: x Re: Ja nienawidze tego miasta IP: *.ghnet.pl 10.01.04, 17:09
            Chyba sama śmierdzisz!Mieszkam w Krakowie od urodzenia i jestem z tego
            dumna.Mieszkam w jednym z najbardziej luksusowych mieszkań i jest mi bardzo
            dobrze.Sklepy są super.Jedź sobie np do Plazy.Nie dziwię się że jesteś tu
            sama...kto może polubić kogoś takiego...
          • Gość: maro Re: Ja nienawidze tego miasta IP: *.krakow.pl 25.02.04, 23:28
            Ludzie, w Krakowie brak jest karkusów tu miasto opanowała prowincja - głęboka
            prowincja
          • natalicja Re: Ja nienawidze tego miasta 19.04.05, 23:09
            Ja tez mam tak samo - tyle ze od pol roku. I masz acje we szystkim syf, brud i smrod. Wszedzie - od dworca poczynajac jeden z tych pijanych zuli na dworcu usilowal mi przylac, nikt nie zainterweniowal - godzina 20 , przy ksiazkach spory ruch - dlatego, ze nie spodobaloa mu sie ksiazka, ktora ogladalam. Autobusy t- to samo, smierdza, przed cholernymi golebiami trzeba zwiewac, bo bydleta nauczone ze sa glowna atrakcja tego miasta nie maja oporow przed lataniem po twarzy. Rowniez nie maja oporow przed amorami na moim balkonie. A poza tym - kto widoal ptaka, ktory daje sie kopnac przechodniowi? Mam nadzieej, ze zdoalm zacisnac zeby, wyterzymac ile musze i zwiac w bardiej cywilizowane okolice
      • Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.skane.se 04.10.01, 00:58
        W dalszym ciagu nie lubie Krakowa.
        • Gość: janusz Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.provider.pl / *.provider.pl 12.10.03, 19:06
          krakow nie szwecja.
        • Gość: bezpośredni Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.ernet.net.pl 29.11.03, 21:44
          to spadaj stąd - nikt cię tu nie trzyma, pedale...
        • Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.skane.se 01.03.04, 00:47
          Jag hälsar så gott.
      • szpiro Re: NIE LUBIE KRAKOWA 30.11.01, 21:25
        Gość portalu: msz napisał(a):

> Gość portalu: MICHAL napisał(a):
        >
        > > Przyjechalem do Krakowa z tak zwanego wielkiego swiata i przez dwa dni
        > > nie udalo mi sie nikogo poznac.Szwendalem sie samotnie ulicami i potem
        > > powrot.
        > > Fajnie byloby moc przyjechac do Krakowa.Na dworcu oczekuje na mnie fajny f
        > acet,
        >
        > Masz na imię lub nicka - Michał, i miałby na dworcu czekać na Ciebie fajny face
        > t?
        > A nie pomyślałeś że może w Krakowie lubią bardziej tradycyjne związki?
        >
        > > michalgerson@hotmail.com

moze tak araba

>

• Gość: Arkham Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.sm.pk.edu.pl 21.08.02, 19:39
        Chłopie!
        Jak nie lubisz Krakowa to jedź do Afganistanu, miętusie!
        Nikt tu za Tobą nie będzie płakać.
        Znalazło sie Panisko! Podaj, pogłaszcz i pocałuj, co?
        Wara kmieciom od stołu gdy rycerze ucztują!
      • Gość: Swarozyc Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.telia.com 14.09.02, 14:57
        Gość portalu: msz napisał(a):

> A nie pomyślałeś że może w Krakowie lubią bardziej tradycyjne związki?
        >

Nie wiesz ze Krakow jest matecznikiem polskiego konserwatyzmu?
        Oni tu zawsze beda chodzic do kosciola i oddawac sie "krakowskiemu gadaniu"

• Gość: Maro Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.krakow.pl 25.02.04, 23:31
          owszem gadaniu a nie tym wulgarnym bełkotom
      • Gość: MIREK Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: 194.204.168.* 14.10.02, 18:48
        Stronka powoli sie otwiera.Do zobaczenia pod Barbakanem.
        • Gość: Gatsby ???????????????????????????? IP: *.chello.pl / *.chello.pl 14.10.02, 18:57
          Gość portalu: MIREK napisał(a):

> Stronka powoli sie otwiera.Do zobaczenia pod Barbakanem.
    • Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.swipnet.se 27.09.01, 07:13
      Jakis przystojny Krakowianin bez pieniedzy niech do mnie napisze.

michalgerson@hotmail.com
      • Gość: wak Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: 165.222.186.* 27.09.01, 10:49
        Zwykle nie uzywam wulgaryzmow, ale ty stad WYPIERDALAJ
        • szpiro Re: NIE LUBIE KRAKOWA 27.09.01, 18:10
          Gość portalu: wak napisał(a):

> Zwykle nie uzywam wulgaryzmow, ale ty stad WYPIERDALAJ

Co z Toba?Jestes nerwowy..............

• Gość: wak Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: 165.222.186.* 28.09.01, 10:01
            szpiro napisał(a):

> Gość portalu: wak napisał(a):
            >
            > > Zwykle nie uzywam wulgaryzmow, ale ty stad WYPIERDALAJ
            >
            > Co z Toba?Jestes nerwowy..............
            >

Unioslem sie, bo bylem wczoraj w zlym humorze. A koles jakies glupie posty pisze.

• Gość: volny Re: NIE LUBIE KRAKOWA no to mozesz wracac skad przyjechales IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 28.09.01, 07:45

> powrot.
      > Fajnie byloby moc przyjechac do Krakowa.Na dworcu oczekuje na mnie fajny facet,
      > potem spacerek do Hotelu, kapiel,smaczny obiad u Hawelki....marzenia scietej
      > glowy.........
      >

• Gość: Byn Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 28.09.01, 13:29
      hej,krakowiaczki - chamiaczki!!!
      • Gość: wiki Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.chello.pl 28.09.01, 17:51
        Mimo, ze jestem kobietą i to na dodatek heteroseksualną, Michałowi mogę
        podpowiedzieć, żeby następnym razem udał się w Krakowie do któregoś z
        nielicznych klubów gejowskich, a tam na pewno znajdzie chłopca, który skusi się
        na jego kasę.
    • Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.skane.se 30.09.01, 00:20
      Cos sie rusza w tym temacie.
      • Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.skane.se 04.10.01, 00:59
        W dalszym ciagu nie lubie Krakowa.
        • Gość: Aaron Re: NIE LUBIE KRAKOWA do Michal IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 04.10.01, 03:01
          Czy moglbys sprecyzowac:nie lubisz Krakowa jako miasta co jest niemozliwe badz
          nie lubisz ludzi mieszkajacych w tym miescie (malo prawdopodobne) czy tez nie
          lubisz okreslonych osob(najbardziej prawdopodobne)
          • szpiro Re: NIE LUBIE KRAKOWA do Michal 04.10.01, 22:20
          • szpiro Re: NIE LUBIE KRAKOWA do Michal AARON 04.10.01, 22:21
            Gość portalu: Aaron napisał(a):

> Czy moglbys sprecyzowac:nie lubisz Krakowa jako miasta co jest niemozliwe badz
            > nie lubisz ludzi mieszkajacych w tym miescie (malo prawdopodobne) czy tez nie
            > lubisz okreslonych osob(najbardziej prawdopodobne)

Nie lubie sytuacji w ktorej sie znalazlem.Mozna to okreslic jako samotnosc w
            pieknym miescie.

• Gość: Aaron Re: NIE LUBIE KRAKOWA do Michal AARON do Szpiro IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 04.10.01, 22:48
              Wiec nie jest tak zle.Krakow jak sam zauwazyles to piekne miasto z dusza i
              charakterem.Znajomosci wymagaja czasu.Interesujaca znajomosc i atmosfera
              Krakowa to wiecej niz mozna sobie dzis wymarzyc.Nie mowimy o takich drobiazgach
              jak pieniadze ktore sa zawsze podpora dobrej znajomosci.
              • szpiro Re: NIE LUBIE KRAKOWA do Michal AARON do Szpiro AARON 05.10.01, 02:02
                NAPISZ NA MOJ PRYWATNY E-MAIL.............
              • Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA do Michal AARON do Szpiro IP: *.skane.se 18.08.03, 04:07
                Gość portalu: Aaron napisał(a):

> Wiec nie jest tak zle.Krakow jak sam zauwazyles to piekne miasto z dusza i
                > charakterem.Znajomosci wymagaja czasu.Interesujaca znajomosc i atmosfera
                > Krakowa to wiecej niz mozna sobie dzis wymarzyc.Nie mowimy o takich
                drobiazgach
                >
                > jak pieniadze ktore sa zawsze podpora dobrej znajomosci.
        • Gość: zygi Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.sn.g.bonet.se 30.11.01, 22:45

> W dalszym ciagu nie lubie Krakowa.

Nic nowego nie powiedziałeś komu oprócz krakowiakom Kraków się podoba.
    • Gość: anka9009 Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 22:02
      chyba cie isę krakowy pomyliły
      • Gość: bla Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 07.10.01, 03:09
        Michal spadaj cioto
        a new hute lubisz? przyjdz do nas
        to cie wszystkie psy beda walic w dupe
        • szpiro Re: NIE LUBIE KRAKOWA 07.10.01, 19:13
          Gość portalu: bla napisał(a):

> Michal spadaj cioto
          > a new hute lubisz? przyjdz do nas
          > to cie wszystkie psy beda walic w dupe

bienczyce skad piszesz to jakas straszna dziuro
          dlategi taki ciemny jestes kretynie .....

• Gość: Piotrek Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: 213.25.166.* 07.10.01, 21:26
      Ja też. Ale nie znalazłem piękniejszego miasta na świecie niż KOCHANY
      KRAKÓW!!!!!
      • szpiro Re: NIE LUBIE KRAKOWA 08.10.01, 22:27
        Gość portalu: Piotrek napisał(a):

> Ja też. Ale nie znalazłem piękniejszego miasta na świecie niż KOCHANY
        > KRAKÓW!!!!!

No to jestesmy tego samego zdania.............

• Gość: Malia Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: 217.97.160.* 13.11.01, 20:35
        Gość portalu: Piotrek napisał(a):

> Ja też. Ale nie znalazłem piękniejszego miasta na świecie niż KOCHANY
        > KRAKÓW!!!!!

A W ŁODZI BYŁEŚ? W TYCH MAGICZNYCH MIEJSCACH OCZYWIŚCIE! JEŚLI NIE, TO POLECAM!

• Gość: maja Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.skane.se 30.01.03, 21:50
          Gość portalu: Malia napisał(a):

> Gość portalu: Piotrek napisał(a):
          >
          > > Ja też. Ale nie znalazłem piękniejszego miasta na świecie niż KOCHANY
          > > KRAKÓW!!!!!
          >
          > A W ŁODZI BYŁEŚ? W TYCH MAGICZNYCH MIEJSCACH OCZYWIŚCIE! JEŚLI NIE, TO
          POLECAM!
          >
    • Gość: ARTUR Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.skane.se 14.10.01, 06:08
      Nie lubie Krakowa , gdyz Krakow mnie olewa.
      • Gość: Michal Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.skane.se 19.10.01, 04:00
        Gość portalu: ARTUR napisał(a):

> Nie lubie Krakowa , gdyz Krakow mnie olewa.

Krakowem jestem rozczarowany.
        • Gość: birbao Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.10.01, 13:31
          Kraków jako miasto kocham, ale na Was Krakusy cholerne nie mogę patrzeć.
          Klasyczne przykłady zadufanych w sobie dupków, jesteście ponad wszystko, a tak
          naprawde to strasznie z Was tepe galicyjskie, prowincjonalne tumany. Tak, tak
          dobrze widzicie adres - z Wrocławia. Mieszkałem w Krakowie 25 lat, od 10
          mieszkam we Wrocławiu, z racji wymieszania kultur powstało tu tak cudowne
          społeczeństwo, że nie zamieniłbym tego miasta na żadne inne. A Wy dzieci Kraka-
          więcej pokory, nie jesteście pępkiem świata!!!
          • Gość: Amelia Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 14:47
            Gość portalu: birbao napisał(a):

> Kraków jako miasto kocham, ale na Was Krakusy cholerne nie mogę patrzeć.
            > Klasyczne przykłady zadufanych w sobie dupków, jesteście ponad wszystko, a tak
            > naprawde to strasznie z Was tepe galicyjskie, prowincjonalne tumany. Tak, tak
            > dobrze widzicie adres - z Wrocławia. Mieszkałem w Krakowie 25 lat, od 10
            > mieszkam we Wrocławiu, z racji wymieszania kultur powstało tu tak cudowne
            > społeczeństwo, że nie zamieniłbym tego miasta na żadne inne. A Wy dzieci Kraka-
            >
            > więcej pokory, nie jesteście pępkiem świata!!!

No właśnie! Po przeczytaniu wszystkich wcesniejszych postów no i kilku rozmów z
            Wami to własnie nasunęło mi się na myśl. Jestesie tak dumni jakbyście to wy
            osobscie, własnymi rękami zbudowali Kraków i tchneli w niego atmosferę. Prawda
            jest jedna taka, że tę atmosferę towrzą ludzie, którzy z wami pradopodobnie nie
            chcieliby miec nic wspólnego (a przynajmniej z większością autorów
            szowinistycznych postów dotyczących tego watku).
            Na koniec chciałabym jeszcze powiedzieć, że także kocham swoje miasto. Ale staram
            sie o nim myśleć jakby to było miasto nas wszystkich, a nie tylko tu urodzonych.
            Miłego dnia

• Gość: zeba Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.tnt2.penrith.au.da.uu.net 24.02.02, 13:44
            ty osle nie wiesz co straciles wyjezdzajac z Krakowa.
          • Gość: mr x Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.p.lodz.pl 27.09.04, 14:04
            To moze cos od Lodzi. Miasto ladne ale ludzie?! W co trzecim sklepie albo pubie
            obsluga na poziomie komuny czyli totalne hamstwo i laska... Bierzesz piwo w
            pubie i jest podawane z taka mina ze od razu nie smakuje. A jak to jest
            weekendowy wieczor to nie raz czekasz 15 minut bo na obsludze oszczedzaja i za
            barem jest 1 barman! W sklepie na jakiekolwiek pytanie jakies odburkniecia.
            Oczywiscie nie w kazdym , jakies 30% ale to i tak zenada. A jak spotkasz gdzies
            w polsce krakusa to masz 30% pewnosci ze bedzie sie puszyl jak paw bo on
            mieszka "we dworze a wychodiz na pole"... (mieszka w cudownym krakowie i
            przyjechal do zaoyzialych miejsc gdzie sie musi meczyc) Przylaczam sie do
            gdanskich i wroclawskich opinii
    • Gość: vinc Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.10.01, 13:20
      centusiowo jest cienkie i nudne
      • Gość: (...) Re: NIE LUBIE KRAKOWA do Amelia z Wroclawia IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 21.10.01, 19:25
        Amelia,rozumie Twoje rozgoryczenie ale nie trzeba bylo wybierac dzielnicy
        Krakowa zamieszkalej przez naplyw z Wroclawia.
        • Gość: Amelia Re: NIE LUBIE KRAKOWA do Amelia z Wroclawia IP: 213.195.133.* 21.10.01, 19:35
          Gość portalu: (...) napisał(a):

> Amelia,rozumie Twoje rozgoryczenie ale nie trzeba bylo wybierac dzielnicy
          > Krakowa zamieszkalej przez naplyw z Wroclawia.

To chyba do mnie, ale nie jestem z Wrocławia (tylko z Gdańska). Poza tym nie
          bardzo rozumiem o co chodzi z tą dzielnicą. Moze mogłabyś/mógłbyś to wyjaśnić?
          Pozdr

• Gość: MICHAL AGAIN Re: NIE LUBIE KRAKOWA do Amelia z Wroclawia IP: *.skane.se 01.03.03, 03:34
            Gość portalu: Amelia napisał(a):

> Gość portalu: (...) napisał(a):
            >
            > > Amelia,rozumie Twoje rozgoryczenie ale nie trzeba bylo wybierac dzielnicy
            > > Krakowa zamieszkalej przez naplyw z Wroclawia.
            >
            > To chyba do mnie, ale nie jestem z Wrocławia (tylko z Gdańska). Poza tym nie
            > bardzo rozumiem o co chodzi z tą dzielnicą. Moze mogłabyś/mógłbyś to wyjaśnić?
            > Pozdr
            >
        • Gość: vinc Re: NIE LUBIE KRAKOWA do Amelia z Wroclawia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 12:53
          Gość portalu: (...) napisał(a):

> Amelia,rozumie Twoje rozgoryczenie ale nie trzeba bylo wybierac dzielnicy
          > Krakowa zamieszkalej przez naplyw z Wroclawia.

Nowa Huta ?

• nocomment Re: A JA LUBIE KRAKOW 25.10.01, 16:10

> powrot.
      > glowy.........
      >

A ja Kraków uwielbiam! Mimo, iż stosunek mieszkańców tego miasta do mieszkańców
      mojego pozostawia nieco do życzenia...:(
      • szpiro Re: A JA LUBIE KRAKOW 25.10.01, 19:24
        nocomment napisał(a):

>
        > > powrot.
        > > Fajnie byloby moc przyjechac do Krakowa.Na dworcu oczekuje na mnie faj
        > acet,
        > > potem spacerek do Hotelu, kapiel,smaczny obiad u Hawelki....marzenia sciet
        > ej
        > > glowy.........
        > >
        >
        > A ja Kraków uwielbiam! Mimo, iż stosunek mieszkańców tego miasta do mieszkańców
        >
        > mojego pozostawia nieco do życzenia...:

Napisz w jakim miescie mieszkasz.Warszawa?
        • nocomment Re: A JA LUBIE KRAKOW 26.10.01, 14:58
          szpiro napisał(a):

> nocomment napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: MICHAL napisał(a):
          > >
          > > > Przyjechalem do Krakowa z tak zwanego wielkiego swiata i przez dwa dn
          > i
          > > > nie udalo mi sie nikogo poznac.Szwendalem sie samotnie ulicami i pote
          > m
          > > > powrot.
          > > > Fajnie byloby moc przyjechac do Krakowa.Na dworcu oczekuje na mnie fa
          > j
          > > acet,
          > > > potem spacerek do Hotelu, kapiel,smaczny obiad u Hawelki....marzenia
          > sciet
          > > ej
          > > > glowy.........
          > > >
          > > > michalgerson@hotmail.com
          > >
          > > A ja Kraków uwielbiam! Mimo, iż stosunek mieszkańców tego miasta do mieszk
          > ańców
          > >
          > > mojego pozostawia nieco do życzenia...:
          >
          >
          > Napisz w jakim miescie mieszkasz.Warszawa?

Tak, Warszawa.

• Gość: pp Re: A JA LUBIE KRAKOW IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 18:01
            nocomment napisał(a):

> szpiro napisał(a):
            >
            > > nocomment napisał(a):
            > >
            > > > Gość portalu: MICHAL napisał(a):
            > > >
            > > > > Przyjechalem do Krakowa z tak zwanego wielkiego swiata i przez d
            > wa dn
            > > i
            > > > > nie udalo mi sie nikogo poznac.Szwendalem sie samotnie ulicami i
            > pote
            > > m
            > > > > powrot.
            > > > > Fajnie byloby moc przyjechac do Krakowa.Na dworcu oczekuje na mn
            > ie fa
            > > j
            > > > acet,
            > > > > potem spacerek do Hotelu, kapiel,smaczny obiad u Hawelki....marz
            > enia
            > > sciet
            > > > ej
            > > > > glowy.........
            > > > >
            > > > > michalgerson@hotmail.com
            > > >
            > > > A ja Kraków uwielbiam! Mimo, iż stosunek mieszkańców tego miasta do m
            > ieszk
            > > ańców
            > > >
            > > > mojego pozostawia nieco do życzenia...:
            > >
            > >
            > > Napisz w jakim miescie mieszkasz.Warszawa?
            >
            > Tak, Warszawa.
            >
            No nie przesadzaj, to chyba jakiś mit ten negatywny stosunek do Twojego miasta.
            Poza tym to nie to samo co negatywne nastawienie do władz centralnych, u Was tez
            ich nie lubią, poza tym oni w wiekszości są przyjezdni, bywa że z Krakowa.

• szpiro Re: NIE LUBIE KRAKOWA 31.10.01, 22:32

> powrot.
      > glowy.........
      >

nie lubie w dalszym ciagu.................

• iaffelos Re: NIE LUBIE KRAKOWA 03.11.01, 23:41
        szpiro napisał(a):

>
        > > powrot.
        > > Fajnie byloby moc przyjechac do Krakowa.Na dworcu oczekuje na mnie fajny f
        > acet,
        > > potem spacerek do Hotelu, kapiel,smaczny obiad u Hawelki....marzenia sciet
        > ej
        > > glowy.........
        > >
        >
        > nie lubie w dalszym ciagu.................
        >

Bardzo dziwna dyskusja, zwlaszcza, ze na podstawie
        ostatniego posta wnioskuje, ze szpiro i michalgerson to ta
        sama osoba. Swoja droga to co ma wspolnego nielubienie
        Krakowa z tym, ze ktos go wystawil na dworcu. Taa i jak to
        mozliwe, ze nikt nie zainteresowal sie samotnym facetem
        wloczacym sie po ulicach? Facet, gdzie Ty zyjesz?
        Przyjezdzasz sobie do Krakowa (czy dowolnego innego
        miasta) i myslisz, ze od razu znajdziesz sobie kogos do
        wloczenia sie po miescie? A co do zachowan Krakowian: sam
        jestem z Krakowa, ale musze sie niestety zgodzic z
        wyzszymi postami (np. z Wroclawia). Moze zabrzmi to
        dziwnie, ale uwazam, ze Wroclaw jest ladniejszy od
        Krakowa, w kazdym razie bardziej podoba mi sie styl w
        jakim byl budowany (wplywy zapewne niemeickie) i pewnie
        nie jest taki 'szary'. I jakos wyglada zima, a nie tylko bloto
        wszedzie.
        • szpiro Re: NIE LUBIE KRAKOWA 15.11.01, 20:41
          iaffelos napisał(a):

> szpiro napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: MICHAL napisał(a):
          > >
          > > > Przyjechalem do Krakowa z tak zwanego wielkiego swiata i przez dwa dn
          > i
          > > > nie udalo mi sie nikogo poznac.Szwendalem sie samotnie ulicami i pote
          > m
          > > > powrot.
          > > > Fajnie byloby moc przyjechac do Krakowa.Na dworcu oczekuje na mnie fa
          > jny f
          > > acet,
          > > > potem spacerek do Hotelu, kapiel,smaczny obiad u Hawelki....marzenia
          > sciet
          > > ej
          > > > glowy.........
          > > >
          > > > michalgerson@hotmail.com
          > >
          > > nie lubie w dalszym ciagu.................
          > >
          >
          > Bardzo dziwna dyskusja, zwlaszcza, ze na podstawie
          > ostatniego posta wnioskuje, ze szpiro i michalgerson to ta
          > sama osoba. Swoja droga to co ma wspolnego nielubienie
          > Krakowa z tym, ze ktos go wystawil na dworcu. Taa i jak to
          > mozliwe, ze nikt nie zainteresowal sie samotnym facetem
          > wloczacym sie po ulicach? Facet, gdzie Ty zyjesz?
          > Przyjezdzasz sobie do Krakowa (czy dowolnego innego
          > miasta) i myslisz, ze od razu znajdziesz sobie kogos do
          > wloczenia sie po miescie? A co do zachowan Krakowian: sam
          > jestem z Krakowa, ale musze sie niestety zgodzic z
          > wyzszymi postami (np. z Wroclawia). Moze zabrzmi to
          > dziwnie, ale uwazam, ze Wroclaw jest ladniejszy od
          > Krakowa, w kazdym razie bardziej podoba mi sie styl w
          > jakim byl budowany (wplywy zapewne niemeickie) i pewnie
          > nie jest taki 'szary'. I jakos wyglada zima, a nie tylko bloto
          > wszedzie.

Nareszcie ludzki list.Zaczynam lubic Krakowian.

• iaffelos Re: NIE LUBIE KRAKOWA 15.11.01, 23:42

>
            > Nareszcie ludzki list.Zaczynam lubic Krakowian.
            >

Nie spodziewalem sie takiej pozytywnej reakcji :)
            • Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.swipnet.se 16.11.01, 00:27
              iaffelos napisał(a):

>
              > >
              > > Nareszcie ludzki list.Zaczynam lubic Krakowian.
              > >
              >
              > Nie spodziewalem sie takiej pozytywnej reakcji :)

Bardzo mnie ten Twoj list ucieszyl.Nie sadzilem, ze ktos te moje wynurzenia
              zrozumie, a tu taka reakcja.Ciesze sie.

• Gość: vinc Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.11.01, 20:19
      to zazdrosne chuje
      • mikolaj7 Re: NIE LUBIE KRAKOWA 21.11.01, 16:43
        Gość portalu: vinc napisał(a):

> to zazdrosne chuje

inteligentna wypowiedz. naprawde gratuluje. sam bym tak
        nie umial.
        • Gość: mia Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 14:31
          nie dziw sie, tylko zajrzy na forum poznanskie
          tam vinc pokazuje, na co go stac
          • Gość: aneta Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: 10.130.129.* 25.11.01, 23:15
            jak nie lubisz krakowa to jedz chlopie do warszawy,tam spodoba ci sie na
            pewno!!!a ten wielki swiat ,o ktorym wspominasz , gdzie sie znajduje,jesli
            wolno spytac.
            • Gość: ARTUR Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.swipnet.se 29.11.01, 09:05
              Wielki swiat znajduje sie aktualnie we Wroclawiu.Tam znalazlem kogos kto na mnie
              czeka.
              • Gość: Axel Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: 10.5.16.* 04.12.01, 19:32
                Wroclaw jest ladny, a wroclawianie chyba generalnie sa fajniejsi od krakusow
                (wplyw Lwowa?), niemniej Krakow jest m a g i c z n y!!!
                • mikolaj7 Re: NIE LUBIE KRAKOWA 04.12.01, 20:17
                  Gość portalu: Axel napisał(a):

> Wroclaw jest ladny, a wroclawianie chyba generalnie sa fajniejsi od krakusow
                  > (wplyw Lwowa?), niemniej Krakow jest m a g i c z n y!!!

Jakbym byl na forum o Harrym Potterze. Nie zebym go nie
                  lubil, jestem jego ogromnym fanem, ale ludzie!
                  Naduzywacie slowa 'magiczny' zarowno w odniesieniu do
                  Krakowa jak i Harry`ego.
                  • Gość: Axel Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: 10.5.16.* 04.12.01, 22:39
                    Dlaczego? Czy dla Ciebie to slowo znaczy cos innego niz dla mnie? Byles kiedys w
                    centrum Krakowa w nocy, gdy pada snieg i z oddali slychac hejnal i stukot
                    konskich kopyt na Rynku? Krakow j e s t magiczny.

mikolaj7 napisał(a):

> Gość portalu: Axel napisał(a):
                    >
                    > > Wroclaw jest ladny, a wroclawianie chyba generalnie sa fajniejsi od krakus
                    > ow
                    > > (wplyw Lwowa?), niemniej Krakow jest m a g i c z n y!!!
                    >
                    > Jakbym byl na forum o Harrym Potterze. Nie zebym go nie
                    > lubil, jestem jego ogromnym fanem, ale ludzie!
                    > Naduzywacie slowa 'magiczny' zarowno w odniesieniu do
                    > Krakowa jak i Harry`ego.

• Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.skane.se 24.12.01, 04:32
                      Axel skoro napisales , ze Krakow jest magicznym miastem to bede musial to
                      sprawdzic.
                      Kto zechce mi towarzyszyc w nocnym spacerze po Krakowie?
                    • mikolaj7 Re: NIE LUBIE KRAKOWA 24.12.01, 13:33
                      Dzwine, wczesniej mi ta wypowiedz umknela...

Gość portalu: Axel napisał(a):

> Dlaczego? Czy dla Ciebie to slowo znaczy cos innego niz dla mnie? Byles kiedys
                      > w
                      > centrum Krakowa w nocy, gdy pada snieg i z oddali slychac hejnal i stukot
                      > konskich kopyt na Rynku? Krakow j e s t magiczny.
                      >

Wyobraz sobie, ze mieszklame na Rynku przez 10 lat i
                      denerwuja mnie konie i dorozki, jak pada snieg to
                      zazwyczaj chodzi sie po kostki w blocie itd... niemniej
                      jednak, jesli Krakow mialby byc magiczny to tylko noca...

Zreszta jesli na codzien nie bywasz na Rynku to wypady tam
                      od czasu do czasu powowduja, ze to miejsce uznaje sie za
                      'magiczne'. Dla mnie Rynek to codziennosc, nawet teraz, gdy
                      sie przeprowadzilem.

• Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.swipnet.se 30.12.01, 11:33
                        Moze polubie was w nowym roku przystojne krakusy.
                        • mikolaj7 Re: NIE LUBIE KRAKOWA 31.12.01, 18:58

> Moze polubie was w nowym roku przystojne krakusy.

no to powodzenia, ale nie musisz wiecej do mnie pisac.
                          wystarcza mi maile od starych znajomych a i tak jest ich
                          duzo.
                          • Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.skane.se 31.12.01, 22:05
                            mikolaj7 napisał(a):

>
                            > > Moze polubie was w nowym roku przystojne krakusy.
                            >
                            > no to powodzenia, ale nie musisz wiecej do mnie pisac.
                            > wystarcza mi maile od starych znajomych a i tak jest ich

WIECEJ DO CIEBIE NIE NAPISZE.
                            Rozumiem , ze jestes rozrywany
                            towarzysko.Co za kulturalne
                            maniery prezentujesz istny
                            Wersal sorry Wawel.
                            > duzo.

• quent Re: NIE LUBIE KRAKOWA 11.02.02, 01:29
                      a najbardziej magiczne są Kurdwanow i Nowa huta He he
    • Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.skane.se 16.01.02, 06:50
      Pozdrawiam w nowym roku.
      • interzone Re: NIE LUBIE KRAKOWA 21.01.02, 17:09
        Kolejnym razem polecam Hades na ul. Starowislnej, lub pub na Karmelickiej. I
        dodam tylko - nie mam nic przeciwko gejom - fajnie sie z nimi zakupy robi;-)
        • muzaaa Re: NIE LUBIE KRAKOWA 21.01.02, 18:34
          Ja tez nie mam nic przeciwko, ale niestety nie koleguje sie z zadnym jak do tej
          pory. Szkoda...
          • Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.skane.se 25.01.02, 04:27
            muzaaa napisał(a):

> Ja tez nie mam nic przeciwko, ale niestety nie koleguje sie z zadnym jak do tej
            >
            > pory. Szkoda...

ZAKOLEGUJ SIE ZE MNA

ARTURKRAUZE@HOTMAIL.COM

• sloggi Re: NIE LUBIE KRAKOWA 25.01.02, 15:05
      Jestem z Warszawy i uwielbiam Kraków.
      • Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.swipnet.se 25.01.02, 20:00
        sloggi napisał(a):

> Jestem z Warszawy i uwielbiam Kraków.

...A KRAKOWIAKOW TEZ LUBISZ ?

• Gość: Malkont Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.premex.pl 28.01.02, 12:16

> sloggi napisał(a):
          >
          > > Jestem z Warszawy i uwielbiam Kraków.

> ...A KRAKOWIAKOW TEZ LUBISZ ?

A ja z Częstochowy i też uwielbiam Kraków. A jeszcze bardziej jedną
          Krakowiankę:)))

• risha Re: NIE LUBIE KRAKOWA 09.02.02, 19:18
            Miłe:)))
        • sloggi Re: NIE LUBIE KRAKOWA 28.01.02, 12:27
          > sloggi napisał(a):
          > > Jestem z Warszawy i uwielbiam Kraków.
          > ...A KRAKOWIAKOW TEZ LUBISZ ?
          >
          > A czy można Krakusów nie lubić ?

• Gość: andrzej Ja też nie lubię IP: *.acn.waw.pl 03.02.04, 00:06
        Przede wszystkim ludzie - nic nie zrobią bezinteresownie, pełno w nich skrywanej
        zawiści i fałszu.
        • peteen bez skrywanej zawiści mówię: 03.02.04, 09:47
          głupiś...
          i pewnie brzydki...
          • Gość: Pastuch z Macon Re: bez skrywanej zawiści mówię: IP: *.ipaper.com 27.04.05, 15:32
            To przykre, ze w miescie ktore kocham wielosc jest ciasnych umyslow,
            wyglaszajacych podobne opinie. Niestety swietlane czasy tego miasta pelnego
            tolerancji i otwartych ludzi potrafiacych z tego korzystac dawno minely i
            powroca prawdopodobnie wtedy kiedy jego zaciankowa ludnosc zrozumie, ze
            kiszenie sie we wlasnym sosie wcale nie jest powodem do dumy. Ciekawe jest to,
            ze wiekszosc osob wypowiadajacych podobne sady maja jak najmniejsze powody by
            nazywac siebie krakowianinem. Jest to raczej zalosna mieszanka centusiostwa,
            samouwielbienia i nadecia, niestety rzeczy na podstawie ktorych buduje sie
            opinie (czesto bardzo slusznie) o mieszkancach tego miasta, a ktore mielismy
            okazje widziec chocby w tym watku.
            Pozdrawiam wszystkich szanujacych (sie) Krakowian- ludzi godnych tego miana
            przynajmniej z powodu innego niz fakt urodzenia.
            -----------------

Czakram istnieje!
    • Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA-WOLE SZCZECIN IP: *.skane.se 08.02.02, 21:57
      Wole Szczecin
      Poznalem tam swietnego Faceta.
      Pozdrawiam Michal.
    • szpiro Re: NIE LUBIE KRAKOWA 09.02.02, 20:21
      POZDRAWIAM
    • Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.swipnet.se 18.02.02, 15:30
      Watek zamiera a szkoda.
    • Gość: MICHAL MISTRZ I MALGORZATA IP: *.skane.se 23.02.02, 03:37
      Wybieram sie w kwietniu do Krakowa, aby w Starym Teatrze obejrzec spektakl
      Mistrz i Malgorzata w rez Krystiana Lupy.Moze ktos mi zechce towarzyszyc?
      • mikolaj7 Re: MISTRZ I MALGORZATA 23.02.02, 16:09
        Gos´c´ portalu: MICHAL napisa?(a):

> Wybieram sie w kwietniu do Krakowa, aby w Starym Teatrze obejrzec
        spektakl
        > Mistrz i Malgorzata w rez Krystiana Lupy.Moze ktos mi zechce towarzyszyc?

qrwa stary przestaniesz wyciagac ten watek? nikogo nie interesuje juz ten
        temat i nikogo ne intersuje, ze sie tu wybierasz. daj sobie spokoj.
        • muminek-1 Re: MISTRZ I MALGORZATA 24.02.02, 14:11
          Po co ty czlowieku wogole jedziesz do Krakowa the best place dla ciot to
          Tajlandia ale ty z welkiego swiata powinienes to wiedziec
          P.S nie znosze ciot.
    • mikolaj7 co ciekawego ma do powiedzenia MICHAL... 23.02.02, 20:09
      na przyklad cos takiego:

Temat: kurwa mlody
      Autor: LEON GERSON <lgerson@swipnet.se>
      Do: mikolaj7@poczta.gazeta.pl
      Data: 2002-02-23 17:57

mnie ten watekinteresyja mozesz sie grwa czy tez

qrwq nie wpierdalac

MICHAL

licze na wiecej!
      • Gość: MICHAL DO MIKOLAJA SIODMEGO. IP: *.skane.se 25.02.02, 00:34
        Zalatw bilety.Zapraszam na hamburgery.Watek o Maryscie ciekawszy.
        • mikolaj7 Re: DO MIKOLAJA SIODMEGO. 25.02.02, 21:00

> Zalatw bilety.Zapraszam na hamburgery.Watek o Maryscie ciekawszy.

buahaha, stary ja jestem innej orientacji niz Ty i co tu duzo
          mowic - wcale mi sie nie podoba ani Twoje zachowanie ani
          ten watek. ale jak chcesz moge podac Ci numer do kumpla, w
          koncu chamem ostatnim nie jestem i zlosliwy tez nie
          jestem. moj kumpel moze bedzie zainteresowany Twoimi
          propozycjami. chcesz numer?
    • Gość: MICHAL Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.skane.se 23.02.02, 21:27
      Przyjade do Krakowa.Zatrzymam sie jednak w Hotelu.
      • Gość: szsp Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 23:22

> Przyjade do Krakowa.Zatrzymam sie jednak w Hotelu.

Nie przyjeżdzaj - utop się lepiej w szambie lub wpadnij pod pociąg. A najlepiej
        spadaj ....... z Kazlanicy w dół.
    • Gość: hjdhtjdh Re: NIE LUBIE KRAKOWA IP: 62.233.151.* 26.02.02, 16:38
      nie ukrywam, że odnośnie tego miasta mam podobne uczucia. To miasto niczym się
      w zasadzie nie różni od innych tej samej wielkości - tu nie ma żadnej tzw.
      nadzwyczajnej atmosfery. Wszystko jest dwa razy gorsze, dwa razy mniejsze i dwa
      razy mniej tu możliwości w porównaniu z Warszawą na przykład (jest tu także
      taniej - to plus).
    • krzychut Re: NIE LUBIE KRAKOWA 26.02.02, 17:00
      Szanowna Redakcjo !
      Czy ten wątek nie dojrzał już do przeniesienia na oślą ławkę ?
      Pozdrawiam
      • mikolaj7 Re: NIE LUBIE KRAKOWA 26.02.02, 20:38
        krzychut napisał(a):

> Szanowna Redakcjo !
        > Czy ten wątek nie dojrzał już do przeniesienia na oślą ławkę ?
        > Pozdrawiam

dokladnie. wtedy nie bedzie mozna nic tu dopisywac.
        nareszcie.
    • Gość: TEATROMA Re: Mistrz i Malgorzata IP: *.swipnet.se 26.02.02, 20:01
      Napiszcie czy ktos moze zalatwic bilety na premiere MIM 27 marca,
      premiera na scenie Kameralnej Starego Teatru.
      Jestem spoza Krakowa.
    • Gość: MICHAL Berlinskia klimaty IP: *.skane.se 05.03.02, 03:45
      Berlinskie klimaty i kabaretowe szlagiery sprzed wieku na Scenie pod Ratuszem.
      Na dwie godziny wnetrze krakowskiego Ratusza zmieni sie w przedwojenny
      niemiecki kabaret.Wystepuja aktorzy Teatru Ludowego .Zobaczcie koniecznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka