Dodaj do ulubionych

Kto z Was chodzi do pracy w niebieskiej koszuli?

01.10.02, 09:36
wczoraj spędziłem dzień w Warszawie i jeszcze mi sie modry kolor kołnierzyków
w occh odbija...
Obserwuj wątek
    • pepperoni78 Re: Kto z Was chodzi do pracy w niebieskiej koszu 01.10.02, 10:09
      Ja ubieram sie tak jak lubie - czyli luźno. ;)
    • peteen Re: Kto z Was chodzi do pracy w niebieskiej koszu 01.10.02, 10:35
      no przecież czasem trzeba...
      owszem, zakładam ( ale niezbyt często )
      :c)
      • pepperoni78 Re: Kto z Was chodzi do pracy w niebieskiej koszu 01.10.02, 10:36
        peteen napisał:

> no przecież czasem trzeba...
        > owszem, zakładam ( ale niezbyt często )
        > :c)
        Szef częściej może sobie pozwolić na nienoszenie niebieskich koszul i
        garniturów. ;)
        • peteen Re: Kto z Was chodzi do pracy w niebieskiej koszu 01.10.02, 10:57
          szef ? czyj szef ?
          a w ogóle niech żyje piątek - dzień dżinsowy...
          • gph Re: Kto z Was chodzi do pracy w niebieskiej koszu 01.10.02, 11:00
            o, macie ten rytuał w firmie? to mnie zawsze ciekawiło... jak ludziska się
            ubierają, kiedy jest dzień luzu i nie muszą się wbijać w garnitur. Są tacy co i
            tak przychodzą pod krawatem?
            • pepperoni78 Re: Kto z Was chodzi do pracy w niebieskiej koszu 01.10.02, 11:03
              Ja pracuję w takiej firmie, w której możemy sobie pozwolić nawet na odrobinę
              ekstrawagancji. Np. w czasie wakacji miałem pomalowane włosy. ;)
              • gph Re: Kto z Was chodzi do pracy w niebieskiej koszu 01.10.02, 11:04
                ale dredów byś już nie zapuścił.. a znam jednego faceta z Holandii...
                • pepperoni78 Re: Kto z Was chodzi do pracy w niebieskiej koszu 01.10.02, 11:07
                  gph napisał:

> ale dredów byś już nie zapuścił.. a znam jednego faceta z Holandii...

Nie zapuszczę dredów ponieważ mam zbyt rzadkie włosy. Ale mam w pracy kolegę,
                  który ma świetne dredy. I niecałe 40 lat. ;)
                • peteen Re: Kto z Was chodzi do pracy w niebieskiej koszu 01.10.02, 11:08
                  znam takich, którzy nawet do łóżka zakładaliby garnitur
                  generalnie w piątek chodzę w sportowych ciuchach ( ale bez glan, dredów, farb i
                  co tam jeszcze )...
                  :c)
                  • gph Re: Kto z Was chodzi do pracy w niebieskiej koszu 01.10.02, 11:28
                    też glanów, dredów i farb nie używam. trochę za stary jestem..
                    • trudny2002 bardzo lubię.... 02.10.02, 08:33
                      taką koszulę Levis'a, która ma już ładnych kilka lat. I lubię ją niezmiennie.
                      Tylko to raczej pewien niebieski kolor...jeden z niebieskich. A najbardziej
                      lubię T -short albo bluzowate jak chłodniej...
                      Ale moja praca taka raczej z niezobowiązującym strojem , no chyba że...
                      trudny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka