gph 01.10.02, 09:36 wczoraj spędziłem dzień w Warszawie i jeszcze mi sie modry kolor kołnierzyków w occh odbija... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepperoni78 Re: Kto z Was chodzi do pracy w niebieskiej koszu 01.10.02, 10:09 Ja ubieram sie tak jak lubie - czyli luźno. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Kto z Was chodzi do pracy w niebieskiej koszu 01.10.02, 10:35 no przecież czasem trzeba... owszem, zakładam ( ale niezbyt często ) :c) Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Kto z Was chodzi do pracy w niebieskiej koszu 01.10.02, 10:36 peteen napisał: > no przecież czasem trzeba... > owszem, zakładam ( ale niezbyt często ) > :c) Szef częściej może sobie pozwolić na nienoszenie niebieskich koszul i garniturów. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Kto z Was chodzi do pracy w niebieskiej koszu 01.10.02, 10:57 szef ? czyj szef ? a w ogóle niech żyje piątek - dzień dżinsowy... Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Kto z Was chodzi do pracy w niebieskiej koszu 01.10.02, 11:00 o, macie ten rytuał w firmie? to mnie zawsze ciekawiło... jak ludziska się ubierają, kiedy jest dzień luzu i nie muszą się wbijać w garnitur. Są tacy co i tak przychodzą pod krawatem? Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Kto z Was chodzi do pracy w niebieskiej koszu 01.10.02, 11:03 Ja pracuję w takiej firmie, w której możemy sobie pozwolić nawet na odrobinę ekstrawagancji. Np. w czasie wakacji miałem pomalowane włosy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Kto z Was chodzi do pracy w niebieskiej koszu 01.10.02, 11:04 ale dredów byś już nie zapuścił.. a znam jednego faceta z Holandii... Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Kto z Was chodzi do pracy w niebieskiej koszu 01.10.02, 11:07 gph napisał: > ale dredów byś już nie zapuścił.. a znam jednego faceta z Holandii... Nie zapuszczę dredów ponieważ mam zbyt rzadkie włosy. Ale mam w pracy kolegę, który ma świetne dredy. I niecałe 40 lat. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Kto z Was chodzi do pracy w niebieskiej koszu 01.10.02, 11:08 znam takich, którzy nawet do łóżka zakładaliby garnitur generalnie w piątek chodzę w sportowych ciuchach ( ale bez glan, dredów, farb i co tam jeszcze )... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Kto z Was chodzi do pracy w niebieskiej koszu 01.10.02, 11:28 też glanów, dredów i farb nie używam. trochę za stary jestem.. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 bardzo lubię.... 02.10.02, 08:33 taką koszulę Levis'a, która ma już ładnych kilka lat. I lubię ją niezmiennie. Tylko to raczej pewien niebieski kolor...jeden z niebieskich. A najbardziej lubię T -short albo bluzowate jak chłodniej... Ale moja praca taka raczej z niezobowiązującym strojem , no chyba że... trudny Odpowiedz Link Zgłoś