kkkamila 02.11.05, 13:20 Witam wszystkich, szukam chętnych osób do pracy w Anglii lub Irlandii w zawodzie rzeźnik wykrawacz lub na ubojni. Praca legalna, pomagamy załatwić wszelkie formalności. Płaca od 7 fumtów za godz.. Więcej informacji na MAIL. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renia4 Re: RZEŹNIKÓW DO PRACY W ANGLII I IRLANDII 07.11.05, 19:16 Prosze o podanie jakiegoś kontaktu najlepiej nr. tel. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkamila Re: RZEŹNIKÓW DO PRACY W ANGLII I IRLANDII 29.11.05, 10:31 +420 731 506 405 hr@mpccz.com Odpowiedz Link Zgłoś
waldekgrzesiak Re: RZEŹNIKÓW DO PRACY W ANGLII I IRLANDII 21.11.05, 18:28 Jestem z zawody reżnik-wykrawacz-rozbieracz.Potrafię wszystko.Prosze o przesłanie informacji o :rodzaj pracy, płaca netto, płaca za nadgodziny, zakwaterowanie, koszt dojazdu, termin wyjazdu. W mojej okolicy(Kostrzyn nad Odrą ) jest kilku chętnych do pracy. Prosze o odpowiedź na adres nataliag5@vp.pl . Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszko_m Re: RZEŹNIKÓW DO PRACY W ANGLII I IRLANDII 22.11.05, 22:31 Witam serdecznie!! jestem zainteresowany oferta pracy w Angli lub Irlandi bardzo prosze o przeslanie wiecej informacji na temat pracy!!! Z powazanie Zbigniew Machel Odpowiedz Link Zgłoś