Gość: turysta IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 16.07.01, 08:50 Witam mieszkańców Krakowa! Będę niedługo w Krakowie i chciałem sie dowiedzieć czy daleko jest z Dworca PKP na Dworzec PKS. Bedę bardzo wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam z Wrocławia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T Re: Mam małe pytanie. IP: *.digital.co.uk 16.07.01, 08:54 Mniej więcej 150 metrów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta BARDZO DZIĘKUJĘ! IP: 10.0.3.* / *.yuma.pl 16.07.01, 09:19 Dzięki za informacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Mam małe pytanie. IP: *.unregistered.formus.pl 16.07.01, 17:04 Gość portalu: turysta napisał(a): > Witam mieszkańców Krakowa! > > Będę niedługo w Krakowie i chciałem sie dowiedzieć czy daleko jest z Dworca PKP > > na Dworzec PKS. Bedę bardzo wdzięczny za odpowiedź. > > Pozdrawiam z Wrocławia! Małe sprostowanie! W Krakowie nie ma dworca PKS. Jest SYF! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek_B Re: Mam małe pytanie. IP: *.chello.pl 16.07.01, 23:13 Nie czepiaj się! Choćby to była największa ruina i największy syf w mieście, pozostaje Dworcem PKS! Na szczęście już niedługo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Mam małe pytanie. IP: *.chello.pl 18.07.01, 00:15 Obyś się nie mylił! Bo ten nasz "Dworzec PKS" już od kilkudziesięciu lat jest tymczasowy. Odpowiedz Link Zgłoś