Gość: kiko IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 13:12 Uważasz zatem,że obserwator ich, granic plucia, nie przekroczył? Epitety przez niego używane są w porządku? A może ich nie przeczytałeś dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frustrat Re: Do frustrata 04.11.05, 13:27 Miła Kiko!! Przekraczasz granice dobrego smaku. Przekraczasz granice rozsądku. Twoje posty stają się spamem. Społeczność forumowa, w mailach, domaga się interwencji. Mnie, tzw. opiekunowi forum, trudno jest oceniać zawartość merytoryczną Twoich postów - i nie od tego jestem ale dziesiątki listów na moją pocztę z prośbą o interwencję, upoważniają mnie do stwierdzenia, że "przeszkadzasz", że stajesz się trollem forumowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Do frustrata IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 13:56 Czyżbyś naprawdę sądził, ze epitety zwolenników PO są OK, a epitety zwolenników PiS be. NIe chce mi się wprost uwierzyć, bo miałam wrażenie, że jesteś tzw. przyzwoitym człowiekiem.Rzecz w tym, że ja epitetów staram się nie używać,chyba że sprowokowana wulgarnością forumowiczów. Takie różne łowienia komuchów, pissuary, obelgi rzucane na Cimoszewicza, szereg wyzwisk pod adresem Kaczyńskich i p. Kaczyńskej jakoś nie rażą smaku forumowiczów? Jakoś ich nie usuwasz??? Przeglądam czasem fora polityczne na których wyczytałam, że wiele postów przeciwko PO jest kasowanych, a przeciwko PiSowi nie. Czyżby były w tej kwestii jakieś instrukcje??? To forum, jak rzadko które ( również regionalne) odwiedzają głównie zwolennicy PO, w tym przypadku wiekszość z nich, to tzw. straszni krakowscy mieszczanie. Sprawa jak wiesz sięga czasów odległych... Szkoda, ze cenzurując nie bierzesz pod uwagę treści postów... No ale skoro tak , to jeszcze raz proszę cie o wyrażną odpowiedż czy epitety obserwatora są w porządku????? N a p r a w d ę? I jak się ta sprawa ma do twego motta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: że co?? IP: 195.116.22.* 04.11.05, 14:02 >Rzecz w tym, że ja epitetów staram się nie używać,chyba >że sprowokowana wulgarnością forumowiczów. bez komentarza, opad szczęki Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Do frustrata 04.11.05, 14:04 Kiko!! Zwcięstwo PiS-u nie upoważnia Cię do wieszan!a nas na gałęziTo zrobią Twoi mocodawcy !!.Twoje ironiczne teksty,ten gnój i inne widzenie rzeczywistości jest ba!!.Tu są normalni ludzie,którzy zaczynają gryżć jak się im staje na odcisk!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Do L. IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 15:28 Nikogo nie wieszam, nie wspomnę kto- latami ? miesiacami??- łowił komuchów. Zwróc uwagę, ze nie raziło to wtedy" subtelnego smaku" wiekszości forumowiczów. Po za tym po wyborach brutalna nagonka na PiS, min. Twoja ,się wzmogła. Kasowaniu moich postów i całej tej nagonce dziwić sie nie powinnam, bo tak się dzieje na wszystkich forach Agory, zwolenniczki, jak wiesz PO i Tuska. Gnój, o jakim gnoju piszesz? Normalni ludzie rozumiem - głupi ludzie. To z dużym smutkiem zauważyłam juz dawno.I pomyślec Kraków, ośrodek akademicki , no ale jest niestety ta druga strona medalu. Tradycja trwania zachowawczego, przekazywana z pokolenia na pokolenie sprawia, że mieszkańcy spoza Krakowa czują sie w nim jak w sztukach G.Zapolskiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Do L. 04.11.05, 15:58 Do tej pory to Ty w drwiący w stylu"śmiech przez łzy"sposób robiłaś sobie niewybredne prztyki wobec P.O..Mam satysfakcję bo po trzech dniach od ogłoszenia składu rządu,cały świat widzi że to niewypałA moje hasło 80 dni do wyborów jest coraz bardziej realne wręcz nieuchronne!!.Zawsze byłem na nie w stosunku do komuchów ale też nie pozwolę na dyktat"drugiej strony" !!.Rozsiewasz ferment,jeżeli nie lubisz słowa "gnojówka"-nikt nie robi jatki ale też nikt nie lubi drwiących postów,w których"brylowałaś".Widzisz każdy dzień,potwierdza jedną rzecz przed którą ostrzegałem ,że elitom chodzi o władzę a nie nasz los!!;c((.Zaściankowość Krakowa,pozwoliła nam przetrwać koleje losu,i wichry historii .Kolejny przytyk z Twojej strony,podejrzewam ,że słoma wychodzi Ci z kozaczka!!;c)).Droga wolna !!ja wybrałem Kraków,nie pasuje Ci to przenieś się do Warszawy ,Będziesz bliżej Twoich Idoli!!;c))) Longwehicle "GRABARZ " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Do L. IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 17:05 Gadała gęś z prosięciem.... Nie chcesz zrozumieć o czym piszę, nie musisz. Demokracja. Kompleks słomy cię prześladuje, kiedyś już też coś o tym pisałeś. Megalomania nuworysza? Przytyk dawno dawno temu zrobiła Zapolska, póżniej inni wielcy, ja tylko przytaczam.Rozumiem, ze zaściankowość jest dla ciebie synonimem zachowawczości. No rzeczywiście, powstania krakowskiego sobie nie wyobrażam. Chyba tylko okładanie się parasolkami przez panie radczynie.... Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Do L. 04.11.05, 17:20 najgorze w tym jest to,że cały czas nie wiem o sczym piszesz do kogo celujesz??. Zachowujesz się jak ociemniały myśliwy, który strzela we wszystkie stony świata i nadsłuchuje czy ktos nię jęczy!!;c)).Żałosne są dla mnie wypociny typu "dulszczyzna"itd itp.Ale jak sama zaważyłaś to jest syndrom ludzi ze wsi którzy nie zostali zaakceptowani przez miejskie środowisko.To widać na Forum jaką nienawiścią i żółcią rzucają na lewo i prawo.A przecież droga wolna!!;c))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Do L. IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 17:32 Nie być z Krakowa nie znaczy być ze wsi. Nie wiem czy większe miasto niż Kraków stawia mnie wyżej czy niżej na twojej top- liście? I nie jest to mój problem. Odpowiedziałam na twój post w którym żałowałam, ze nie odniosłes się do meritum. A główna sprawa jest taka: Dlaczego o PiS i Kaczyńskich można pisać nie przebierając w treści i formie a o PO i Tusku nie, bo posty takie podlegają cenzurze i kasowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Do L. 04.11.05, 17:35 Bo P.O. nie nabrała wyborców!!w odróżnieniu do Pis-u ,który za pieluchy kupi głos Giertycha!!;c)).Za co kupi Leppera to tajemnica poliszynela!!;c)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Do L. IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 17:48 No widzisz, juz się zgrywasz, uciekasz od poważnej odpowiedzi, to po co mamy rozmawiać? Przejrzyj obelżywe posty obserwatora,które pozostały , podczas gdy moje, złosliwe czy ironiczne, ale tylko tyle..., zostały bez śladu usunięte, no i wyraż swoje zdanie. Zresztą , co mi tam.... Ja przecież swoje wiem i bardzo żałuję, że się nie mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Do frustrata IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.05, 13:28 Już nieważne, cofam pytanie, nie ma co tego roztrząsać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Było miło. Do widzenia się z Panią. IP: *.pnet.com.pl 04.11.05, 13:45 tup nóżkami, tup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga Re: Było miło. Do widzenia się z Panią. IP: *.fbx.proxad.net 04.11.05, 13:59 tak, tak do widzenia pani Helenko moze lepiej prosze nie tupac sasiedzi z dolu pewnie by nie pochwalili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kant Imperatywkategoryczny i sposoby jego wykorzystania IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 14:19 Właśnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Dzisiaj nie właśnie IP: *.pnet.com.pl 04.11.05, 14:21 , dzisiaj cudzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Ani mi się śni IP: *.pnet.com.pl 04.11.05, 14:29 ..postępować według zasady, co do której chciałabym, by stała się powszechnym prawem. Polecam cytat z listy dialogowej filmu Janusza Majewskiego "CK Dezerterzy": Oberleutnant von Nogay (Wojciech {Pokora) - "oficerski sąd honorowy rozstrzygnie niewłaściwośc pańskiego postepowania!!" Kapitan (Zb. Zapasiewicz) - "Pan się nie kwalifikuje nawet do sądu dla ludożerców - BUSZMENIE". Oczywiście - panie Kant, samotne przebywanie całe życie w jednym mieście może wpłynąć na poglądy, ale nie w takim stopniu, by ten cytat odnosił się do Pana - Mistrzu. Powodzenia. Helenka PS: "Konia kują, żaba nogę podnosi" (Ks prałat Czartoryski - kanonik katedralny na Wawelu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wprost helenka buszmenka? IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 14:35 Ano? - Bracia czescy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Najpierw czytać IP: *.pnet.com.pl 04.11.05, 14:38 , a dopiero później pisać. W przeciwnym razie narazić się można na zarzuty nieuwagi - lub nieuctwa. Do wyboru Bracia Polscy - albo zgoła Socynianie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Hm... IP: *.pnet.com.pl 04.11.05, 14:36 Mistrzu, chciałabym upewnić się, czy nazwisko Mistrza pisane z małej litery świadczy o właściwej mistrzowi skromności, czy też przenosi nas w krainę meblarstwa? PS : Raz filozof Hegel Wziął do ręki hebel I tym heblem Hegel Jął oprawiać mebel Ale się wydała Sprawa niebywał Że to nie Hegel heblował kant stołu Ale hebel heglował absolut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wprost amok helenki czyli skutki nażarcia sie blekotu IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 14:52 Nie myśl, bo to zbyt wielki wysiłek dla ciebie itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Ooo, Panna Autocom i te pe IP: *.pnet.com.pl 04.11.05, 15:39 sliczny nick, sliczny. Prawo Lema działa jak złoto. Panna Autocom może "robić" za przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenka Pano Autocom - nie śpij IP: *.pnet.com.pl 04.11.05, 15:43 tu się pytania do Ciebie kieruje, a Ty nic... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=31264107 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helenko Zyga - dobrze dobrany pseudonim IP: *.pnet.com.pl 04.11.05, 14:19 Czy ma jakiś związek z marchwią? Mamy kłpot : nie mam sąsiadów z dołu, z góry nota bene też. Prezentowana przez Cię mentalnośc blokowa (tupanie przez sufit) mnie nie dotyczy. Napisz koniecznie coś równie mądrego , jak to przed chwilką. Czekam: jeden... dwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takisobiebolo Frustrująco obiektywny subiektywizm opikuna IP: *.cna.at 04.11.05, 15:11 Daj spokój. Sam kiedyś próbowalem na podobny temat polemizować z "opiekunem" tegoż forum. Arogancja i impertynencja nie tylko frustrata ale i innych "pomagaczy" przekonaly mnie że mam po prostu do czynienia nie z FORUM ale ze zwyklą "szczekaczką" madialną. Nie daj sie wyprowadzic z równowagi. Niektórzy tacy muszą być. Placą im za to. Zostalem obserwatorem. Czekam na inne czasy. I ty frustracie zostaniesz indianinem.... eeee pozbawiony prądu. Przeginasz palę. Sam nie stosujesz sie do regul obowiązujących wg. netykiety. Tempora mutantur et nos mutamur in illis Już teraz radzę zmienić na czas nicka!! Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: Frustrująco obiektywny subiektywizm opikuna 04.11.05, 18:33 "Arogancja i impertynencja nie tylko frustrata...." Arogantem możesz mnie nazywać - masz do tego prawo a i pewnie bedziesz miał rację.... Czy mam zacytować wypowiedzi innych użytkowników tego forum o "poziomie" postów kiko i kikopodobnych. "...zwyklą "szczekaczką" madialną..." Informuje: NIKT, NIC mi nie może NAKAZAC!!! Może mi Wybiórcza w kazdej chwili odebrać uprawnienia do "cięcia"...i tyle. "Placą im za to" - bredzisz głupku. A wycinam "upierdliwości" - np. imć Kupca!! I proszę mi nie wmawiać, że za jakąś "dupę" albo "ch.." kogoś wyciąłem!!! A wycięte TRZY wątki kiko traktuję jako ostrzeżenie i informację, że INNI forumowicze też mają PRAWO do pisania, do odpisywania a nie tylko walki z głupotą, nieuctwem, oszołomstwem graniczącym ze schizofrenią, kiko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takisobiebolo już czas IP: *.cna.at 05.11.05, 11:18 Frustrat straciłaś twarz. Spadaj z tego forum. Już czas. To ludzie i ich posty tworzą forum a nie tacy jak ty. Spadaj!! Prędzej czy póżniej dojdzie do bojkotu tego forum a więc spadaj!!! Albo zmień se nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Frustrująco obiektywny subiektywizm opikuna IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 18:37 Bolo, dziękuję za zrozumienie, wsparcie i słowa otuchy. Myślę ,że masz rację. A ja popełniłam, nie po raz pierwszy zresztą, grzech naiwności... Miejmy nadzieję, że lepsze czasy prędzej czy póżniej nadejdą.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Frustrująco obiektywny subiektywizm opikuna IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 18:49 No widzisz Bolo , równocześnie dostałeś dwa odpisy. Nie będę komentowała odpowiedzi frustrata, nie miałoby to chyba sensu. Dziwi mnie jednak fakt, że wyżej pisze, iż nie wnika w meritum postów, a nieco niżej zarzuca mi głupotę etc.... Ale spuszczam na to zasłonę miłosierdzia. Jeszcze raz pozdrawiam. Oby.... Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: Frustrująco obiektywny subiektywizm opikuna 04.11.05, 19:10 No widzisz kiko, dyskusja z Tobą nie jast ani przyjemnościa, ani koniecznością. Niestety czytanie Twoich wypocin jest dla mnie obowiązkiem:(( - podjąłem się tego i to MUSZĘ robić - tak długo aż mi się nie znudzi. I masz rację - nie komentuj. I nie spamuj!! Spam tu jest grzechem. I nie zaśmiecaj forum!! Śmieci są też grzechem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Frustrująco obiektywny subiektywizm opikuna IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 19:29 Że też frustracie wstydu nie masz , przecież zdajesz sobie sprawę , ze nasze siły są nierówne... A co do postów - moje to są wypociny - tak?, natomiast takie asy, jak Helenka, obserwator czy Longi...No no, gratuluję ci smaku i gustu. I jakie to nieuctwo mi przypisujesz, nikt nie jest alfą i omegą, no ale o co konkretnie ci idzie? No i ta schizofrenia... wiesz ty o czym chociaż mówisz? No i bardzo miły z tym zaśmiecaniem też jesteś. (???) Wypadałoby w tym miejscu chyba zapytać o co tu chodzi? Albo - kto za tym stoi? I dlaczego? Kubuś Puchatek tak kiedyś powiedział: "Są tacy, co mają rozum, a są tacy, co go nie mają ,i już" (A.A.Milne) Odpowiedz Link Zgłoś
frustrat Re: Frustrująco obiektywny subiektywizm opikuna 04.11.05, 21:21 "... Wypadałoby w tym miejscu chyba zapytać o co tu chodzi? Albo - kto za tym stoi?I dlaczego?..." Widzisz, kiko masz manierę doszukiwania się drugiego i trzeciego dna lub "kto za tym stoi"... jesteś naiwnie śmieszna. I masz rację Kubuś tak powiedział....i niestety ci co go nie mają też mogą na forum wchodzić, pisać i z forum zrobić śmietnisko. Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: Frustrująco obiektywny subiektywizm opikuna 04.11.05, 21:25 ej, nie gadaj zina bo sie jej watek do naszego przesowa i jeszce cos zlapiemy 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Frustrująco obiektywny subiektywizm opikuna IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 21:41 Nie wiem , jakie kryteria są przestrzegane przy przyjmowaniu na admina, ale z przykrością stwiedzam, że nie są zbyt ostre. Jeśli to forum jest śmietnikiem to m.in. dlatego, ze zarządzają nim takie ,jak ty osoby. Prostackie, głupie i chamskie. Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Frustrująco obiektywny subiektywizm opikuna 04.11.05, 21:46 a to se stąd idź.. bo ja jestem skłonny zasugerowac, by z forum wyrzucac wszystkich którzy mają w nicku słowo 'kiko'. bo czemu by nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Frustrująco obiektywny subiektywizm opikuna IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 21:49 Podlizujcie sie, tylko szybko ropuchy i inne gady... W końcu nie na darmo jesteście krakusami.... Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Frustrująco obiektywny subiektywizm opikuna 04.11.05, 21:51 ropuchy to płazy.. a tak poza tym, to ja krakusem nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Frustrująco obiektywny subiektywizm opikuna 04.11.05, 21:54 Powiedz skąd jesteś to dopiero będzie zabawnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Frustrująco obiektywny subiektywizm opikuna 04.11.05, 22:04 secesja2005 napisała: > Powiedz skąd jesteś to dopiero będzie zabawnie ;) myślisz żeby powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiko Re: Frustrująco obiektywny subiektywizm opikuna IP: *.net.autocom.pl 04.11.05, 21:56 Kryteria chama jednak spełniasz , znakomicie. Możesz pisać już co chcesz, nie zamierzam więcej odpowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Frustrująco obiektywny subiektywizm opikuna 04.11.05, 22:01 wreszcie.. i tyle musialo to trwac nim złożylas taką deklaracje? Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Frustrująco obiektywny subiektywizm opikuna 04.11.05, 22:03 Gość portalu: kiko napisał(a): > Kryteria chama jednak spełniasz , bo ropuch chamem jest i tyle :) a nawet megachamem :D Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Frustrująco obiektywny subiektywizm opikuna 04.11.05, 22:04 a Ty to chcesz coś odemnie ze sie tak przymilasz czy tak, poprostu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Frustrująco obiektywny subiektywizm opikuna 04.11.05, 22:07 zejdźcie z siebie koledzy, dobra? Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Frustrująco obiektywny subiektywizm opikuna 04.11.05, 22:16 secesja2005 napisała: > zejdźcie z siebie koledzy, dobra? nie siedzimy na sobie, póki co Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Frustrująco obiektywny subiektywizm opikuna 04.11.05, 22:16 ropusznik napisał: > a Ty to chcesz coś odemnie ze sie tak przymilasz czy tak, poprostu? > :) > tak po prostu nie mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Frustrująco obiektywny subiektywizm opikuna 04.11.05, 22:04 Ale fajna dyskusja:))) wreszcie nie o polityce:) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Frustrująco obiektywny subiektywizm opikuna 04.11.05, 22:17 skks napisał: > Ale fajna dyskusja:))) wreszcie nie o polityce:) zawsze można włączyć element polityczny, żaden problem Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq mam pomysl 04.11.05, 22:58 jak za bardzo sie wtracamy to ona znika - to moze konsekwentnie - mozna by to roboczo abordazem nazwac, wezmiemy szturmem wszystkie watki polityczne i po balu Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: mam pomysl 04.11.05, 23:00 znika zawsze gdy argumenty się kończą, ale... Qoobaku... weźże Ty lepiej wymyśl co będziemy polewać na tego sylwestra i czy kiełbasa ma być wyborcza czy jakaś inna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen przypowieść o źdźble i belce (nie marku wcale)... 05.11.05, 12:17 kiko, gatt, koneser wpadli tu w buciorach naśmiewając się z po i jego liderów, obrażając zwolenników tej partii, a gdy od razu dostali tęgi odpór, zaczęli "machać jak cepem", obrażać adminów, wszystkich naokoło, ba, nawet krakowowi się dostało... kto z mieciem wojuje, ten od miecia ginie, ktoś tu napisał, pzrypominajć stare powiedzenie wałęsy - i dobrze się stało, wszkaże najbardziej mnie rozwaliła groźba bojkotu forum - a bokjkotujcie, bojkotujcie, prosimy was o to bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
gatt Re: przypowieść o źdźble i belce (nie marku wcale 05.11.05, 12:51 Z tego, co napisałes wynika, że jesteś zwolennik PO.Zatem twoj komentarz jaes niebiektywny i nie warto nawet ustosunkowywać sie do niego. T a moralność tego tam Kalego, toż to komentarz bardzo już ograny, szczególnie na tym głupawym forum. Daj zatem choć dobry przyklad , nie obrażaj przeciwników, no ale do tego trzeba mieć troche wiecej klasy. A co na tyle tego wątku robią te załosne płazo - gado - nocne - upiory? Lokalne oszołmstwo, upierdliwe do zarzygania. ? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen no widzisz, już używasz charakterystycznego... 05.11.05, 12:57 dla twojego ugrupowania, rynsztokowego jezyka - nie będę zatem kontynuował tej rozmowy... eot Odpowiedz Link Zgłoś
gatt Re: no widzisz, już używasz charakterystycznego.. 05.11.05, 13:35 OK, niema sprawy. Rozumiem, ze jako zwolennik PO wolisz język używany przez swoich kolegów. Oto on: pissuary, kaczory, kaczyzm, mulat L., idiotyzm, idiota, pinokio K.,dupolizy, kretyn, wsiowy głupek,zafajdana partia, gó..arze,wsiowy kretyn, ciemniaki, Ciemnogród, moherowe berety itd. itp. (Przykłady z forum Kraków, przejrzyj - tego się tu nie usuwa!) Wiec jednak znow ten Kali! Samo życie... Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: no widzisz, już używasz charakterystycznego.. 05.11.05, 13:49 no a jaka moze byc reakcja na takie przynudzanie jakie uskutecznisz ty i tobie podobni? zresztą czego si.e spodziewasz po forum gazety żydorczej będącej bez wątpienia piątą kolumną sił syjonistycznych.. innymi słowy mówiąc- się nie podoba- idż na forum naszego dziennika, a nie reformuj nas na siłę Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: no widzisz, już używasz charakterystycznego.. 05.11.05, 14:01 Zapomniałeś dopisać Bliżniaki o dwóch twarzach,a tylko jednym jaju!!;c))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks [...] 05.11.05, 14:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: no widzisz, już używasz charakterystycznego.. 05.11.05, 14:08 no toście se pogadali... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
gatt Re: no widzisz, już używasz charakterystycznego.. 05.11.05, 14:21 vice versa - skks, ale zdaje się że ty się tu wkręciłeś? I tobie podobne upiory? Nie musisz być taki zapobiegliwy. Głupoty jakie tu wypisujesz są tu pod ochroną szcsególną. Cóz innego może robić ta ciemna masa, która ma akurat komputery? Przysłowie ludowe(!) - gó.. chłopu ,nie zegarek. Nic dodać nic ująć. Nudzi się wam jednak , że kontynuujecie ten wątek? Co jest warte takie pieprzenie bez sensu, wroga szukać trzeba, tak? Wtedy coś sie podziać może, co? A może wam trochę nijak, ze tak w dupe adminowi wchodzicie? Co? Dupolizy? No , ale to raczej płonne nadzieje... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: no widzisz, już używasz charakterystycznego.. 05.11.05, 14:25 "A może wam trochę nijak, ze tak w dupe adminowi wchodzicie? Co? Dupolizy?" ROTFL!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gatt Re: no widzisz, już używasz charakterystycznego.. 05.11.05, 14:30 Okrutne, lękliwe dupolizy, zdania własnego nie mające. Musże używąć powszechnie stosowanego tu języka, język inny byłby bardzo tu obcy! Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: no widzisz, już używasz charakterystycznego.. 05.11.05, 14:49 gatt napisała: > Musże używąć powszechnie stosowanego tu języka, język inny byłby bardzo tu obcy! zaraz zaraz.. to kto tu jest w koncu liberałem- my, choć nie chcemy na forum bełkotu czy ty, skoro uwazasz, ze kazdy ma prawo do swojego ? Odpowiedz Link Zgłoś
gatt Wjaśnienie. 05.11.05, 14:53 Dupoliz ew. lizodup - synonim strasznego mieszczanina, np. krakusa centusia ( koniecznie tanio!) lub krakusopodobnego człowieczka z okolic spłynietego ( ponoć wraz ze słoma) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator gatt - synonim krańcowego prostaka IP: *.nomi.com.pl / *.nomi.com.pl 05.11.05, 16:36 pewnie przyjechał do wielkiego miasta z koziej wólki jakieś pięć lat temu, ale mieszczuch z niego pełną gębą - pełną, ale bełkotu Odpowiedz Link Zgłoś
gatt No proszę... 05.11.05, 16:52 raz górka raz duj pojawił się - obserwator. Przytomny chociaż? Odpowiedz Link Zgłoś
gatt Re: No proszę... 05.11.05, 16:58 obserwuj dobrze, duju! Wąchaj, może gdzieś xyz czy helenka jest w okolicy, taki dziwny zapach się roznosi... sardynki abo coo.. Odpowiedz Link Zgłoś
gatt Re: No proszę... 05.11.05, 17:08 obserwator - duj stary z niego chłop niedowidzi, niedosłyszy Co zaczai się na baby to nałapie sobie myszy fuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator tak, ja mam słabszy wierszyk IP: *.nomi.com.pl / *.nomi.com.pl 05.11.05, 17:35 gatt, gatt ty mentalny ormowcu Odpowiedz Link Zgłoś
gatt Słabszy Wierszyk................... 05.11.05, 17:48 Obserwator - stary duj leży sobie pod pierzyno a ta dziwnie sie nadymo... Och , nieładnie stary duju połóż rączki na poduszce porzuć swe zwyczaje brzydkie i przyhołub se kobitke choćby i rybko pachniała choćby helenko sie nazywała.....hi Albo, hej ,uwaga - bzdet x lub y lub też zet Odpowiedz Link Zgłoś
gatt Wierszyk bez tytułu 05.11.05, 18:01 obserwator, stary d...druhu lepiej połóz sie na brzuchu przemów duszy swej do słuchu Na nic jęki, na nic dzwięki na nic nocne poty, lęki Życie już jest takie brzydkie no, że trzeba miec kobitke ( abo helenke, chociaż) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Wierszyk bez tytułu 05.11.05, 18:03 ee.. mamy tu już jednego co wiesze pisze.. wiec daj se spokój :> fejmu i tak mieć nie bedziesz Odpowiedz Link Zgłoś
gatt Re: Wierszyk bez tytułu też 05.11.05, 20:03 Kto to gatt, kto to gatt? czy to płaz jest, czy też ssak? może ropuch jaki marny? no a może ptak mocarny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny bolo Re: Wierszyk bez tytułu też IP: *.chello.pl 05.11.05, 20:09 "Jesliś repliki się spodziewał nie dam Ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies Cię jebał, bo to mezalians byłby dla psa" Odpowiedz Link Zgłoś
gatt Dla chello , chello - inny bolo 05.11.05, 20:21 Ach mój miły kapucynie , wszystko minie , wszystko minie, forum minie i świat minie, nie smuć się mój kapucynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny bolo Re: Dla chello , chello - inny bolo IP: *.tktelekom.pl 05.11.05, 20:54 Wieprzu!! "I po co rzucać perły przed wieprze, Pomyje dla nich o wiele lepsze". Odpowiedz Link Zgłoś
gatt Dla chello,chello - inny bolo, bolunio taki niunio 05.11.05, 23:40 Inny(!) bolo Może knurek, może świnka jest ten bolo ociupinka. Ociupinka w nim rozumu,za to duża ciała masa, tylko tajemnica wielka ,czy dużego ma bąbelka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten sam bolo Re: Dla chello,chello - inny bolo, bolunio taki n IP: *.chello.pl 05.11.05, 23:52 Puść bąka i sprawdź jaki jesteś... Zaczepny: Pierdzisz zawsze głośniej niż inni Zarozumiały: Myslisz że zawsze możesz pierdnąć głośniej Nieuczciwy: Pierdzisz i zwalasz na psa Wrażliwy: Pierdzisz i potem płaczesz Umuzykalniony: Pierdzisz na każda nutę Zdejm gattki chłopczyku, podetrzyj pupcie i przymierz się do wyboru. Wg mnie toś "wrażliwy" Odpowiedz Link Zgłoś
gatt Dla chello,chello - inny, inny bolo, nie pachnący 06.11.05, 00:06 Proszę, prosżę, ten sam bolo choć rozumu nie posiada filozofię swą wykłada(?) Coś usłyszy, coś przepisze, Coś wyrzyga, coś wypierdzi, no bo bolo zawsze śmierdzi!!! Fuj..... Odpowiedz Link Zgłoś