kriss.forum 02.10.02, 20:33 Siema, Kiedy wystartuje www.kazimierz.com??? Nie mogę się doczekać :))) -- Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dreamlover ;))) 02.10.02, 20:37 kriss.forum napisał: > Siema, > Kiedy wystartuje www.kazimierz.com??? Nie mogę się doczekać :))) A ja nie moge się doczekac odpowiedzi mtq'a na ten wątek ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kriss.forum Re: ;))) 02.10.02, 20:48 dreamlover napisała: > kriss.forum napisał: > > > Siema, > > Kiedy wystartuje www.kazimierz.com??? Nie mogę się doczekać :))) > > A ja nie moge się doczekac odpowiedzi mtq'a na ten wątek ;))) Ja też :))) Pewnie zacznie się wkurzać :))) -- Kriss. Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: ;))) 02.10.02, 20:53 kriss.forum napisał: > Ja też :))) > Pewnie zacznie się wkurzać :))) Żeby tylko ;)) Ale ze wiedząc o tym odważyłeś się... Podziwiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq :-))) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 21:28 No co Wy, przecież ja luz(Maria) jestem :-) Tylko głupich uwag i pytań nie lubię ;-) A zwłaszcza o TERMIN. Bo pytanie o TERMIN to najtrudniejsze z pytań. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: :-))) 03.10.02, 10:57 Gość portalu: mtq napisał(a): > A zwłaszcza o TERMIN. Bo pytanie o TERMIN to > najtrudniejsze z pytań. To kiedy w końcu? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: :-))) IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 14:21 No! Słuchajcie się Pana Dyrektora :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: :-))) 03.10.02, 17:25 Gość portalu: mtq napisał(a): > No! Słuchajcie się Pana Dyrektora :-))) bo ja jestem od public relations :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: :-))) 06.10.02, 20:30 mtq napisał: > Tee, od PR mamy już specjalistę :-))) co to za 'specjalista', co siedzi cicho? Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: :-))) 07.10.02, 12:14 jak jest na urlopie to siedzi cicho, jak ty rwałes lazurowe nastki na swojego kompowego garba to cie na forum nie szkalowałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: :-))) 07.10.02, 14:44 m.in napisał: > jak jest na urlopie to siedzi cicho, > jak ty rwałes lazurowe nastki na swojego kompowego garba to cie na forum nie > szkalowałem > :) oo... to Ty jestes od public rel. ? a myslalem, ze to kto inny i nie myslalem w ogole o Tobie :)) ps. knajpy poszly - doszly? Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: :-))) 07.10.02, 14:51 mikolaj7 napisał: > nie myslalem w ogole o Tobie :)) to jest ktoś inny na forum? a kto? > ps. knajpy poszly - doszly? doszły Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: :-))) 07.10.02, 15:00 m.in napisał: > mikolaj7 napisał: > > nie myslalem w ogole o Tobie :)) > > to jest ktoś inny na forum? a kto? ach tam, w stowarzyszeniu tworcow kazimierz.com (chyba taka jest nazwa? :) jest jeszcze pare osob !! nie pamietalem, zeby ktos sie bezposrednio zdeklarowal jako osoba od p.r., wiec tak mi sie napisalo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: :-))) 07.10.02, 15:28 czas zaistnieć też na falach eteru... (zostawcie to mnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: :-))) 07.10.02, 15:34 peteen napisał: > czas zaistnieć też na falach eteru... > (zostawcie to mnie ) to by bylo cos... jejku :) a wracajac do spraw przyziemnych - bez odzewu (chocby negatywnego) pozostala moja prosba o napisanie dwoch, czy trzech tekstow... naprawde brakuje chetnych? nie wierze ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: :-))) 07.10.02, 15:37 qrde, ja siedzę przy jagiellonach, mam pomysła na kolejny felieton, słownik pojęć kaźmierskich mnie się rozrasta... przecież się nie rozerwę... ;c) ps. a o czym, choćby, te teksty ? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: :-))) 07.10.02, 15:43 peteen napisał: > qrde, ja siedzę przy jagiellonach, mam pomysła na kolejny felieton, słownik > pojęć kaźmierskich mnie się rozrasta... > przecież się nie rozerwę... jestem pelen uznania dla Twoich zaslug, powaznie, chyba jest jeszcze pare osob w stowarzyszeniu, prawda? :) > > ps. a o czym, choćby, te teksty ? 1. tekst 'o nas' 2. dzial przewodnik w zeszlym tygodniu opisalem co i jak w mailu do wszystkich, ale wszyscy mnie olali (poza mtq, ktory stwierdzl, ze wszyscy oleja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: :-))) 07.10.02, 15:48 zrobię przewodnik, ale najwcześniej za jakieś dwa tygodnie ( praca, ach, praca ) i przy pomocy kogoś pokroju skrzyżowania m.ina bez kropki z pingwinem zadoktorzonym ( a jakby jescze dżozef pomógł z wierszem...) może być ? ps. niech emteku nie cwani tak mocno... ps2. a czemu o nas ? Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: :-))) 07.10.02, 15:55 niektórzy bywaja poza Krakiem, netem i Polską czasami i wtedy nie odpisują na maile!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: :-))) 07.10.02, 16:01 m.in napisał: > niektórzy bywaja poza Krakiem, netem i Polską > czasami > i wtedy nie odpisują na maile!!!! juz dobrze, juz dobrze, przeciez nie wymienilem nikogo z nicka !!! nie chcialem nikogo dotknac ani urazic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: :-))) 07.10.02, 16:00 peteen napisał: > zrobię przewodnik, ale najwcześniej za jakieś dwa tygodnie ( praca, ach, praca > ) > i przy pomocy kogoś pokroju skrzyżowania m.ina bez kropki z pingwinem > zadoktorzonym ( a jakby jescze dżozef pomógł z wierszem...) > może być ? oczywiscie, ze moze. nie chcialem nikogo obarczac ta praca, bo wydaje mi sie, ze to ciezkie zajecie, a ludzie maja czesto wazniejsze rzeczy, ale jesli zmobilizujesz wyzej wymienionych i cos wspolnie napiszecie bede bardzo, bardzo wdzieczny. wraz z przewodnikiem chcialbym skonczyc forum kazimierza i powiedziec, ze strona jest gotowa w 100% :)) > ps2. a czemu o nas ? a to omawialismy kiedys na spotkaniu.. aaa, juz nie pamietam czemu o nas ma byc, ale ja nie widze nic przeciwko. to raczej nie ma byc postaci - mikolaj7 - zamieszkaly w Krakowie, lat xx itd... nie takie suche dane.. no nie wiem jak to opisac, bedzie okazja kiedys to pogadamy :) ps. a emtekowi daj spokoj :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: :-))) 07.10.02, 22:40 peteen napisał: > ps. niech emteku nie cwani tak mocno... coś chcesz mi przez to powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś