lira_korbowa 26.10.07, 22:42 melduję, żeby się Państwo Szanowne aby nie martwiło. W poniedziałek jestem znów (jak Bóg da). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: Odkic chwilowy 27.10.07, 11:48 Pani Korbowa, z utęsknieniem czekać będziemy na przykic ponowny :) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Odkic chwilowy 28.10.07, 21:49 Zmieniajac wraz z czasem strategiczne pozycje garderoby letniej i zimowej w szafie (zimowa na front, letnia do kartonow i na gorną półkę) oczekuje spokojnie powrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Przywlek ponury 29.10.07, 18:56 Nie za dobrze. Elewacja na nic się zdała. Trza będzie własnoręcznie dźgać zastrzykami biedny Lirzy brzuszek :-( Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela ale błagam Pani Liro 29.10.07, 19:19 niech to nie wpłynie na panine cudne poczucie humoru! i trzymam kciuki za nogę (paniną). Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: ale błagam Pani Liro 29.10.07, 22:30 Lira z Korba, Brzuszkiem i Elewacja... Pani Liro, pani mnie coraz bardziej sie wizualizuje tak w tej Dali... Pani w tym Krakowie to na Salwatorze mieszka? A propos czy Prokocim zwiazany Okocimiem jakos jak proenzym z enzymem, tak mnie to biochimcznie zawsze interesowalo:-D Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: ale błagam Pani Liro 29.10.07, 22:39 Dla ócz Pana zapewne lepiej byłoby, gdybyś Pan nie wizualizował sobie Lirzej fasady nazbyt dokładnie... Nie, nie mieszkam w żadnym ze snobistycznych miejsc, ale nie narzekam: 15 minut do Rynku (bardzo rączym kłusem), dobra komunikacja dokądbądź, wszelkie potrzebne sklepy, takoż miejsca kultu, szpital i przychodnia... Czegóż chciec więcej, prócz miłych sąsiadów? Rozumiem doskonale, ześ się Pan stał osobnikiem pro-kocim... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: ale błagam Pani Liro 29.10.07, 22:48 Moj przyjaciel** mial okreslnie: ócz pakowie (ponkowie). A we Wrocu powstalo pojecie surrealizmu socjalistycznego, pani wie, nie? Ja nie mam kontroli nad swymi wizualizacjami, jakby co. Prokociosc przyszla duzo pozniej niz Prokocim. Pra/pre/paleo-NO tam studiowala, tom jedzil. ** Tenze przyjaciel, wyslany ongis wraz ze mna sluzbowo do Krakowa, zaslynal na Rynku dylematem: czy tu wolno aby palic? Zapytany przeze mnie ze niby czemu, stwierdzil ze Krakauery mogly cos tak wymyslec. Rodzinnie byl z Wielkopolski, dla wyjasnienia :-D Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: ale błagam Pani Liro 29.10.07, 23:16 Na dziedzińcu wawelskim faktycznie nie wolno. Ja jestem krakauerka z dziada, a palę jak to smoczyca. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: ale błagam Pani Liro 30.10.07, 07:40 "Klubowe Krakowskie"? :-) Swoja droga dzis jakby kto papierosy nazwal "Klubowe" to calkiem zupelnie inny brand by sugerowalo to.Elitarnosc a prestiz. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: ale błagam Pani Liro 30.10.07, 08:21 był i taki czas, kiedy już niczego innego nie stało... Możnaby wypuścić papierosy "Lans", abo co. Odpowiedz Link Zgłoś
lira_korbowa Re: ale błagam Pani Liro 30.10.07, 09:36 O, tak. Dla wyselekcjonowanych - "Jazzy", albo "Si" (podobno jazzy już przestarzałe). Odpowiedz Link Zgłoś