Gość: picipolo IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 07:42 007 gratuluje nagrody w konkursie "nieuchwytny Jourdain". serdeczne pozdrowienia picipolo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba203 Re: Gratulacje dla josepha007 04.10.02, 07:45 Co wygrał? I skąd wiesz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Gratulacje dla josepha007 IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 07:57 niewiem co wygrał. skad wiem ze wygrał?przeczytaj GWwK tam jest napisane pozdrawiam picipolo Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Gratulacje dla josepha007 04.10.02, 07:58 Gość portalu: picipolo napisał(a): > skad wiem ze wygrał?przeczytaj GWwK tam jest napisane Aha :)))) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Gratulacje i ode mnie 04.10.02, 08:19 Joseph, gratulacje i ode mnie. Wczoraj nie błysnęłam refleksem a dziś już picipolo z Kubą mnie ubiegli. Jak Ci już zresztą to mówiłam, jestem miłośniczką Twoich testów i w ogóle pod wrażeniem Twoich talentów pisarskich. I cieszę się, że ktoś "wyżej" to również docenił. Jak już będziesz sławny to będę się wszystkim chwaliła, że miałam przyjemność osobiście poznać tego człowieka. A na najbliższej forumowej imprezie, to myślę, że po znajomości jakiś autograf od Ciebie dostanę. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac i ode mnie tez :) IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 08:27 > Jak już będziesz sławny to będę się wszystkim chwaliła, że miałam przyjemność > osobiście poznać tego człowieka. Joseph na pewno jest juz slawny wsrod czytelnikow GwK :) Tez sie bede chwalil, no chyba ze nie przestanie promili gasic polo-cockta... ;)) GRATULACJE RAZ JESZCZE :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: i ode mnie tez :) 04.10.02, 08:32 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > GRATULACJE RAZ JESZ > CZE :) W sumie to zapomniałem dodać tego fragmentu: gratulacje! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tymon2 Re: i ode mnie tez :) 04.10.02, 08:33 i ja się przyłączam i gratuluję wygranej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re:a 007 zapraszam na drinka)picpolo IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 08:33 zapraszam na drinka ciebie i twoich wielbicieli. powiedzcie gdzie i kiedy wypijemy za twoje zdrowie i nietuzinkowy styl pisania. zanim zaczołem pisac na forum juz znałem ciebie z GWwK (kupuje codziennie). podobnie rzecz ma sie z peteenem,trudnym i tomcarem. pozdrowienia dla was wszystkich, tak dalej a krakforum bedzie najlepsze!!!! Ps.juz jest Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m tak powinno być... 04.10.02, 08:36 Wszyscy Ci gratulują, gratuluję i ja. Uczciwie i serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac gratulacja dla krzysztora.er.em!!! IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 08:39 Musial sie w koncu taki temat pojawic! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: gratulacja dla krzysztora.er.em!!! 04.10.02, 08:45 Oczywiście gratulacje dla krzysztofa.r.m, bo i on jest laureatem. Jakoś o tym zapomnieliśmy, pewnie dlatego, ze mało pisze, choć pamiętam go, że kiedyś częściej zaglądał na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re:a 007 zapraszam na drinka)picpolo IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 08:37 > zanim zaczołem pisac na forum juz znałem ciebie z GWwK (kupuje codziennie). > podobnie rzecz ma sie z peteenem,trudnym i tomcarem. (Kropka) co to za tomcar?! jakas podrobka sie podszywa... bede musial cos z tym zrobic! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Joseph: The Champion 04.10.02, 08:41 Mój refleks też jakby spóźniony... Gratulacje przesyłam wraz z całuskami. Gość portalu: picipolo napisał(a): > zapraszam na drinka ciebie i twoich wielbicieli. > powiedzcie gdzie i kiedy wypijemy za twoje zdrowie i nietuzinkowy styl pisania. Przyznam, że pretekst bardzo dobry, to kiedy idziemy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Joseph: The Champion IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 08:42 > Przyznam, że pretekst bardzo dobry, to kiedy idziemy??? A zazekala sie, ze za piciem nie przepada... ;) Dzien dobry Wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Joseph: The Champion 04.10.02, 08:46 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > > Przyznam, że pretekst bardzo dobry, to kiedy idziemy??? > > A zazekala sie, ze za piciem nie przepada... ;) TomCar!!! Mnie na spotkaniu zależy, a nie na piciu ;))) > Dzien dobry Wszystkim Będzie bardzo dobry. Słoneczko wychodzi i mnie już wynosi z domciu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Joseph: The Champion IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 08:49 > TomCar!!! Mnie na spotkaniu zależy, a nie na piciu ;))) Znasz historie z pewnym swistakiem...? ;)) > Będzie bardzo dobry. Słoneczko wychodzi i mnie już wynosi z domciu... Na mojej piknej Woli D. same chmurzyska, i jak tutaj w taka pogode indeks odbierac?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Joseph: The Champion 04.10.02, 08:55 Gość portalu: tomCrac napisał(a): > Znasz historie z pewnym swistakiem...? ;)) Znam... A Ty znasz z łyżką? > Na mojej piknej Woli D. same chmurzyska, i jak tutaj w taka pogode indeks odbierac?! :) Po indeks mogłabym w deszczu lecieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Joseph: The Champion IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 08:46 ZARZEKAC, ZARZEKAC, ZARZEKAC, ZARZEKAC, ZARZEKAC, ZARZEKAC, ZARZEKAC, ZARZEKAC, ZARZEKAC, ZARZEKAC, ZARZEKAC, ZARZEKAC, ZARZEKAC, ZARZEKAC, ZARZEKAC, ZARZEKAC, ZARZEKAC, ZARZEKAC, ZARZEKAC, ZARZEKAC, ZARZEKAC, ZARZEKAC, ZARZEKAC, ZARZEKAC, Podobno to najlepszy sposob ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Joseph: The Champion 04.10.02, 08:44 dreamlover napisała: > Przyznam, że pretekst bardzo dobry, to kiedy idziemy??? Na browara? :))) > Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Joseph: The Champion 04.10.02, 08:47 kuba203 napisał: > Na browara? :))) Kuba, nie prowokuj... Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Joseph: The Champion 04.10.02, 08:49 dreamlover napisała: > Kuba, nie prowokuj... Kiedy ja nie rozumiem, o co Ci chodzi... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skks Re: Joseph: The Champion IP: *.chello.pl / *.chello.pl 04.10.02, 09:08 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))) skks PS. Słyszałem browar? Eeee, chybam sie przesłyszał, ale jakby co.... Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Joseph: The Champion 04.10.02, 09:09 Gość portalu: skks napisał(a): > PS. Słyszałem browar? Eeee, chybam sie przesłyszał, ale jakby co.... Oj tez bym się napiła w miłym towarzystwie. Ech, marzenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Joseph: The Champion 04.10.02, 09:12 kathy38 napisała: > Oj tez bym się napiła w miłym towarzystwie. Ech, marzenia.... Kasiu, marzenia trzeba wprowadzać w życie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: browarek! IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 09:13 przepraszam to moze dzis wypijemy piwko ? ci którzy moga poswiecic troszke czasu by sie spotkali dzis.co wy nato? Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: browarek! 04.10.02, 09:17 Gość portalu: picipolo napisał(a): > przepraszam to moze dzis wypijemy piwko ? > ci którzy moga poswiecic troszke czasu by sie spotkali dzis.co wy nato? O, widzę, że jakieś konkrety. Nie odmówię... Odpowiedz Link Zgłoś
013y Re: Gratulacje dla josepha007 04.10.02, 09:15 Joseph ! Niech Ci się w głowie nie przewróci :-) I marsz na forum architektura , napisać coś mądrego , a nie na łatwiznę lecieć . Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Gratulacje dla josepha007 04.10.02, 09:24 Ehem, głupio mi trochę, bo ja właściwie nic nie wiem o co chodzi. Czy ktoś jest na tyle związany z redakcją GW, żeby mi powiedzieć, czy ta nagroda to będą kluczyki od czerwonego Ferrari, czy raczej jeden mi wykręci ręce, a drugi założy kajdanki i odprowadzi do radiowozu, żebym więcej w sieci nie mieszał? Odpowiedz Link Zgłoś
013y Re: Gratulacje dla josepha007 04.10.02, 09:27 No mówię, już Ci się w głowie przewróciło.Od razu ferraci Ci się marzy.Może rower na początek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomCrac Re: Gratulacje dla josepha007 IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 09:31 > No mówię, już Ci się w głowie przewróciło.Od razu ferraci Ci się marzy.Może > rower na początek? eee tam, przewrociloby sie mu gdyby chcial zostac prezydentem naszego Krakowa, a takie ferarrari to pikus.. ;)) (zreszta jakiegos sultana zapraszal, to tez traci 'przewracaniem' ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Gratulacje dla josepha007 IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 09:33 eheheheheh a moze by tak deskorolke albo wrotki? a tak naprawde to bedzie to roczna karta wstepu do salonu masazu"kicia". Odpowiedz Link Zgłoś
013y Re: Gratulacje dla josepha007 04.10.02, 09:38 Z kompletem prezerwatyw "Unimil mi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Gratulacje dla josepha007 IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 09:41 013y napisała: > Z kompletem prezerwatyw "Unimil mi" ta i do tego kieszonkowy zestaw viagry i nitrogliceryny. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: Gratulacje dla josepha007 04.10.02, 09:32 joseph.007 napisał: > Ehem, głupio mi trochę, bo ja właściwie nic nie wiem o co chodzi. Czy ktoś jest > > na tyle związany z redakcją GW, żeby mi powiedzieć, czy ta nagroda to będą > kluczyki od czerwonego Ferrari, czy raczej jeden mi wykręci ręce, a drugi > założy kajdanki i odprowadzi do radiowozu, żebym więcej w sieci nie mieszał? z dobrze poinformowanych źródeł wiem, że nagrodą będzie szeroki uśmiech kierownika (tzn. naczelnego GwK). A może Cię zrobią moderatorem? będziesz siedział i cierpliwie wyłapywał wszystkie k. i ch. i całą resztę... Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Gratulacje dla josepha007 04.10.02, 10:18 W każdem razie, wszystkim zgromadzonym serdecznie dziękuję (choć jeszcze nie wiem do końca za co) i klnę się na duchy maszkaronów zwalonych w czasie wichury, że jeśli tylko nagroda nadawać się będzie do przepicia w miłym, wspólnym gronie, to los jej będzie tym samym przesądzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picipolo Re: Gratulacje dla josepha007 IP: *.nowa-huta.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 10:30 joseph.007 napisał: > W każdem razie, wszystkim zgromadzonym serdecznie dziękuję (choć jeszcze nie > wiem do końca za co) i klnę się na duchy maszkaronów zwalonych w czasie > wichury, że jeśli tylko nagroda nadawać się będzie do przepicia w miłym, > wspólnym gronie, to los jej będzie tym samym przesądzony. W imieniu forumowiczów trzymamy cie za słowo! Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: Gratulacje dla josepha007 04.10.02, 10:39 Hej, ode mnie też - zdecydowanie trzeba to uczcić! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tosia_ Re: Gratulacje dla josepha007 04.10.02, 10:29 Gratulacje, drodzy zwycięzcy! Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Gratulacje dla josepha007 04.10.02, 10:47 Ja też gratuluję! Choć już trochę późno, ale dopiero przed chwilą włączyłem komputer i to mój pierwszy post dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś