Gość: j57 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 20:13 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33463 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eeeee Re: Nowa Huta IP: *.mbs.ac.uk 18.11.05, 09:53 dodalem Wam posta na tym forum zebyscie sie cieszyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Nowa Huta IP: *.wolfson.cam.ac.uk 19.11.05, 18:22 hej broton! kope lat, az czlowiek sam nie wierzy, ze to juz tak dlugo; nawet brunhilda jest; mozna zaczynac wszystko od poczatku; Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Nowa Huta 19.11.05, 20:43 ... słyszałem , że ciężko zapier..lasz w Nowej Hucie przy rewitalizacji - to piękne - pozdrawiam ... ... uważaj - dość często się zdaża, ze przy nadmiernym wysiłku kopiący łopatą obcinają sobie palce u nóg ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Nowa Huta IP: *.wolfson.cam.ac.uk 19.11.05, 22:09 zaczelismy kopac wokol zalewu ale w planach jest splantowanie calej dzielnicy; mieszkancy nowej huty proszeni sa o rozpoczecie pakowania sie i spokojne opuszczanie dzielnicy, bez paniki i uwolnienie świn trzmanych w wannach; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Janek jedyną swinię jaka znam to twoja stara. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 23:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: jedyną swinię jaka znam to twoja stara. IP: *.wolfson.cam.ac.uk 20.11.05, 00:49 moja stara swinia? nie hoduje swin bo nie jestem z huty; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j57 Re: jedyną swinię jaka znam to twoja stara. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 11:41 no to do roboty eeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Janek do yełopa eeeeeeeeeeeeeeeeeee.To było. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 12:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowohucianka Re: do yełopa eeeeeeeeeeeeeeeeeee.To było. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 09:06 bardzo,bardzo śmieszne! (mam nadzieje, że wyczuliście sarkazm w moim głosie). Co brakło Wam juz inwencji w dyskusji? Odpowiedz Link Zgłoś