IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 20:13

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33463

Obserwuj wątek
    • Gość: eeeee Re: Nowa Huta IP: *.mbs.ac.uk 18.11.05, 09:53
      dodalem Wam posta na tym forum zebyscie sie cieszyli
      • broton Re: Nowa Huta 19.11.05, 18:13
        ... eee-e e e - stęskniłem się za Tobą ...
        • Gość: eeeee Re: Nowa Huta IP: *.wolfson.cam.ac.uk 19.11.05, 18:22
          hej broton!
          kope lat, az czlowiek sam nie wierzy, ze to juz tak dlugo;
          nawet brunhilda jest;
          mozna zaczynac wszystko od poczatku;
          • broton Re: Nowa Huta 19.11.05, 20:43
            ... słyszałem , że ciężko zapier..lasz w Nowej Hucie przy rewitalizacji - to
            piękne - pozdrawiam ...
            ... uważaj - dość często się zdaża, ze przy nadmiernym wysiłku kopiący łopatą
            obcinają sobie palce u nóg ...
            • Gość: eeeee Re: Nowa Huta IP: *.wolfson.cam.ac.uk 19.11.05, 22:09
              zaczelismy kopac wokol zalewu ale w planach jest splantowanie calej dzielnicy;
              mieszkancy nowej huty proszeni sa o rozpoczecie pakowania sie i spokojne
              opuszczanie dzielnicy, bez paniki i uwolnienie świn trzmanych w wannach;

• Gość: Pan Janek jedyną swinię jaka znam to twoja stara. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 23:37
                • Gość: eeeee Re: jedyną swinię jaka znam to twoja stara. IP: *.wolfson.cam.ac.uk 20.11.05, 00:49
                  moja stara swinia? nie hoduje swin bo nie jestem z huty;
                  • Gość: j57 Re: jedyną swinię jaka znam to twoja stara. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 11:41
                    no to do roboty eeeeee
    • Gość: Pan Janek do yełopa eeeeeeeeeeeeeeeeeee.To było. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 12:23
      • Gość: nowohucianka Re: do yełopa eeeeeeeeeeeeeeeeeee.To było. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 09:06
        bardzo,bardzo śmieszne! (mam nadzieje, że wyczuliście sarkazm w moim głosie).
        Co brakło Wam juz inwencji w dyskusji?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka