Gość: nn IP: *.man.rsk.pl 20.11.05, 18:03 co się dzieje na dworcu; bo podobno jest zamknięty i jest dużo policji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: dworzec PKP w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 18:10 Ćwiczenia antyterrorystyczne,nie siej paniki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: dworzec PKP w Krakowie IP: *.man.rsk.pl 20.11.05, 18:12 dzięki za info i nie bądź taki milusiński ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: dworzec PKP w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 18:13 Nie dziękuj tak,chyba nie wierzysz we wszystko co jest napisane:) Blefowałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: dworzec PKP w Krakowie IP: *.man.rsk.pl 20.11.05, 18:16 jak cie teraz lepiej to gratuluję i lepiej już nic nie pisz bo szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: dworzec PKP w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 18:18 Gość portalu: nn napisał(a): > jak cie teraz lepiej to gratuluję i lepiej już nic nie pisz bo szkoda Przynajmniej se człowiek sztukę czytania i pisania poćwiczy,na pewno nie szkoda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: dworzec PKP w Krakowie IP: *.man.rsk.pl 20.11.05, 18:19 no jak ktoś musi ćwiczyć to proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: dworzec PKP w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 18:25 Gość portalu: nn napisał(a): > no jak ktoś musi ćwiczyć to proszę Z tego co widzę,to Ty musisz poćwiczyć interpunkcję - powinno być: "No jak ktoś musi ćwiczyć, to proszę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: dworzec PKP w Krakowie IP: *.man.rsk.pl 20.11.05, 18:29 wybacz ale na utarczki słowne nie mam ochoty; myslałam, że może ktoś tu coś wie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: dworzec PKP w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 18:35 Gość portalu: nn napisał(a): > wybacz ale na utarczki słowne nie mam ochoty; myslałam, że może ktoś tu coś wie > :) Wiedza kosztuje,frajerze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolejarz Re: dworzec PKP w Krakowie IP: *.salbis.pnet.com.pl 20.11.05, 18:15 a już myślałem że coś gorszego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: dworzec PKP w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 18:17 A co gorszego od policji może być?:) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: dworzec PKP w Krakowie 20.11.05, 18:18 stoi na stacji oddzial policji grozny i zbrojny, pelen ambicji 8-) Odpowiedz Link Zgłoś