Dodaj do ulubionych

dworzec PKP w Krakowie

IP: *.man.rsk.pl 20.11.05, 18:03
co się dzieje na dworcu; bo podobno jest zamknięty i jest dużo policji
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: dworzec PKP w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 18:10
      Ćwiczenia antyterrorystyczne,nie siej paniki:)
      • Gość: nn Re: dworzec PKP w Krakowie IP: *.man.rsk.pl 20.11.05, 18:12
        dzięki za info i nie bądź taki milusiński ;)
        • Gość: :))) Re: dworzec PKP w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 18:13
          Nie dziękuj tak,chyba nie wierzysz we wszystko co jest napisane:)

Blefowałam:)
          • Gość: nn Re: dworzec PKP w Krakowie IP: *.man.rsk.pl 20.11.05, 18:16
            jak cie teraz lepiej to gratuluję i lepiej już nic nie pisz bo szkoda
            • Gość: :) Re: dworzec PKP w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 18:18
              Gość portalu: nn napisał(a):

> jak cie teraz lepiej to gratuluję i lepiej już nic nie pisz bo szkoda

Przynajmniej se człowiek sztukę czytania i pisania poćwiczy,na pewno nie
              szkoda:)
              • Gość: nn Re: dworzec PKP w Krakowie IP: *.man.rsk.pl 20.11.05, 18:19
                no jak ktoś musi ćwiczyć to proszę
                • Gość: :) Re: dworzec PKP w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 18:25

> no jak ktoś musi ćwiczyć to proszę

Z tego co widzę,to Ty musisz poćwiczyć interpunkcję - powinno być:

"No jak ktoś musi ćwiczyć, to proszę"
                  • Gość: nn Re: dworzec PKP w Krakowie IP: *.man.rsk.pl 20.11.05, 18:29
                    wybacz ale na utarczki słowne nie mam ochoty; myslałam, że może ktoś tu coś wie :)
                    • Gość: :) Re: dworzec PKP w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 18:35

> wybacz ale na utarczki słowne nie mam ochoty; myslałam, że może ktoś tu coś
                      wie
                      > :)

Wiedza kosztuje,frajerze:)
        • Gość: Kolejarz Re: dworzec PKP w Krakowie IP: *.salbis.pnet.com.pl 20.11.05, 18:15
          a już myślałem że coś gorszego :)
          • Gość: :) Re: dworzec PKP w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.05, 18:17
            A co gorszego od policji może być?:)
            • qoobaq Re: dworzec PKP w Krakowie 20.11.05, 18:18
              stoi na stacji oddzial policji
              grozny i zbrojny, pelen ambicji 8-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka