Gość: wojo IP: *.waw.cdp.pl 10.10.02, 20:21 będąc absolwentem tej szacownej uczelni chciałbym poznać obiegowe opinie na jej temat. Po zebraniu kilku z nich chętnie sie do nich ustosunkuję. pozdrawiam wojo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Doro Re: ASP- prawdy i mity IP: *.interkom.pl / *.interkom.pl 11.10.02, 10:14 Ponoc niezbyt mile widziani sa tam absolwenci liceow plastycznych. Prawda czy falsz? Czy bedac 26-letnia stara krowa ;) uksztaltowana na domiar zlego przez liceum plastyczne mam szanse? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojo Re: ASP- prawdy i mity IP: *.waw.cdp.pl 11.10.02, 10:50 Szczerze mówiąc dostałem się tam za czwartym podejściem, a z plastykiem to jest tak: napewno nie należy pokazywać prac z tamtego okresu, muszą to być w miarę świeże rzeczy. Wszystko zależy od kierunku na który chciałabyś zdawać. Ja nie kończyłem liceum plastycznego, tylko zawodowe, i nikt specjalnie się temu nie dziwił. pozdrawiam i powodzenia wojo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: ASP- prawdy i mity IP: *.tele2.pl 13.10.02, 19:32 nieprawda!!! legendy legendami a jakies 90 % studentow (malarstwa,grafiki,rzezby) jest absolwentami plastykow. zdecydowanie jednak poziom liceow plastycznych nie jest rowny-niektore szkoly faktycznie wpuszczaja w maliny,inne od lat produkuja tych co zdaja z najwyzszymi lokatami. Odpowiedz Link Zgłoś