Gość: Gatsby IP: *.chello.pl / *.chello.pl 11.10.02, 00:21 ;) P.S. tomCrac - wilkołak:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gatsby Re: skks - bies, a fafior - upior... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 11.10.02, 00:27 Kathy38 - strzyga, nimfa, syrena - do wyboru;) P.S. a Gatsby Wielki Rzarłacz - ciąć i kosić... Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Wiedziałam... 11.10.02, 08:04 ... że się na was nie zawiodę. Ale dzięki temu mam pewność, że to nie ja jestem diablicą wcieloną ;)) To kto w końcu jest wysłannikiem szatana??? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Wiedziałam... 11.10.02, 09:28 oni wszyscy to wije ( odsyłam do gogola ) a skks, o czym pisałem już dawno, to gollum - im bardziej proszę o powagę, charakterystyczną dla jego wieku i miejsca zamieszkania, tym bardziej on złośliwieje i zaczyna grę w spama... Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Wiedziałam... 11.10.02, 09:30 peteen napisał: > im bardziej proszę o powagę, charakterystyczną dla jego wieku i miejsca zamieszkania, tym bardziej on złośliwieje i zaczyna grę w spama... Nie waż się spoważniać nam skks'a!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Wiedziałam... 11.10.02, 09:33 a jako forumowy ortodoks, co twoim zdaniem mam robić, hę ?! Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Wiedziałam... 11.10.02, 09:35 peteen napisał: > a jako forumowy ortodoks, co twoim zdaniem mam robić, hę ?! Coś za dużo tych ortodoksów... A zresztą - co Ty na tym zyskujesz? Na mój gust tylko tracisz... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Wiedziałam... 11.10.02, 09:38 ja ? tracę ? pewnie wolałabyś, żebyśmy byli identyczni, te same niebieskie kofty i ten sam uśmiech na twarzy... to dobre dla wesołka skks-a, a ja, jeśli pani pozwoli, już nieco inny ( co nie znaczy, że gorszy ) peteen - honorowy prezes stowarzyszenia ortodoksów krakforum Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Wiedziałam... 11.10.02, 09:44 peteen napisał: > ja ? tracę ? Tak mi się wydaje... > pewnie wolałabyś, żebyśmy byli identyczni, te same niebieskie kofty i ten sam > uśmiech na twarzy... Identyczni to nigdy nie będziecie, gdzie by się podziała wasza wyjątkowość? > to dobre dla wesołka skks-a, a ja, jeśli pani pozwoli, już nieco inny ( co nie znaczy, że gorszy ) Oczywiście, że nie gorszy. Ale ta powaga! Życie jest poważne, w telewizji, gazetach - wszystko poważnie, więc choć forum zostawcie całkowicie niepoważne... > peteen - honorowy prezes stowarzyszenia ortodoksów krakforum Wszędzie jesteś prezesem? To się nazywa lider... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Wiedziałam... 11.10.02, 09:47 nigdzie poza kołem ortodoksów nie prezesuję, wypraszam sobie, u twórców pingwin, w pracy bóg-wie-kto, czego się czepiasz ? to wpływ teperatury powietrza ? ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
dreamlover Re: Wiedziałam... 11.10.02, 09:52 peteen napisał: > nigdzie poza kołem ortodoksów nie prezesuję, wypraszam sobie, u twórców > pingwin, w pracy bóg-wie-kto, czego się czepiasz ? a tak było miło... I za co mi się oberwało? Odpowiedz Link Zgłoś
drgin Re:a tak to o co biega? 11.10.02, 10:08 Kochani!!! Co to się dzieje. Z taką powagą się sprzeczacoe. Forum dla wsiech i niech bawią. Ja sie bawię. BTW jak ortodoxi szaleją to inni się śmieją się śmieją. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re:a tak to o co biega? 11.10.02, 10:13 Dr Ginie powaga przystoi Krakforum łzy, rozważania o filozofii, egzystencjonalizmie/ufff/, poezji, prozie, Nowemu Miastu, i takich WAZNYCH pierdołach!!! Zabawa jest zabroniona!!! Tylko powaga, smutek i łzy spełniania bytu!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re:a tak to o co biega? 11.10.02, 11:05 zajebista zabawa, liczyć, albo wysyłać puste posty, wprost się nie posiadam... Odpowiedz Link Zgłoś
drgin Re:a tak to o co biega? 11.10.02, 11:09 Lepsze to niż płodzić posty napuszone a jakoby puste w środku. To nie do Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re:a tak to o co biega? 11.10.02, 11:12 nie do mnie, powiadasz... no, dobra, wierzę ( mam też swojego faworyta ) ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
drgin Re:a tak to o co biega? 11.10.02, 11:16 Zaprawdę powiadam Tobie nie o Ciebie tu szło... Kadydacik hmmm wpólny???? Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re:a tak to o co biega? 11.10.02, 11:55 ehem, chyba wspólny ( szczegóły uzgodnimy przy spotkaniu i jabłuszkach ) :c) Odpowiedz Link Zgłoś