viking73 11.10.02, 14:26 Odsyłam pod Barbakan. Od kilku stoi tam nowa dostawa Cyganek (Rumunek ?). Wszystko wiedzą o przyszłości... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viking73 Re: Komu powróżyć? 11.10.02, 14:28 "DNI" zapomniałem dopisać -" Od kilku DNI Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: Komu powróżyć? 11.10.02, 14:30 jasne, chodzi o wróżenie z numerów banknotu ;) numerologia, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Komu powróżyć? 11.10.02, 14:34 Witaj Gonzales, Jak tam przebiega «łączenie systemów informatycznych», bo to chyba dziś się miało zacząć? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: Komu powróżyć? 11.10.02, 14:40 siemanko, > Jak tam przebiega «łączenie systemów informatycznych», bo to chyba > dziś się miało zacząć? i zaczęło się :) my mamy spox bo oddziały nie pracują, klienci nie dzwonią, i jest trochę luźniej. Dla niektórych zaczyna się ciężki weekend, sporo ludzi jest też "pod telefonami", i tym też współczuję. Ale raczej nic się nie powinno stać złego, bankomaty działają, kartami można płacić przez cały weekend. A ja mam luz. Jestem "poza kadrą". Odpowiedz Link Zgłoś