Gość: tutu IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.11.05, 22:18 GW jak zwykle w pedalskiej awangardzie. Tym razem reklamując wiec. A potem znów będą płacze i histerie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kratka jest rocznica Mickiewicza... niechże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 22:21 dadzą se spokoju, co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: des Zapalą znicze? ktoś umarł? hehehehe IP: *.crowley.pl 24.11.05, 12:03 Ludzie! Czy naprawdę w Polsce nie ma o co walczyć? Tylko o takie bzdury... śmieszne to i żałosne zarazem... Odpowiedz Link Zgłoś
kermitek1 Re: Zapalą znicze? ktoś umarł? hehehehe 24.11.05, 13:42 czy dla ciebie demokracja jest bzdura? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek nie demokracja, tylko obnoszenie sie ze swoim ... IP: 81.219.149.* 24.11.05, 20:54 Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Re: Zapalą znicze? ktoś umarł? hehehehe 24.11.05, 20:43 I nie mowcie mi, ze mam obsesje... Na temat wiadomy... Najglosniejszy sie jeden czlowiek z niejakiej fundacji, w ktorej preziem jest niejaki bibliotekarz z innej fundacji, ktora nie tak dawno glosno protestowala przeciwko (!) Paradzie Normalnosci i zakazowi Parady Rownosci w Warszawie. To nie jest zaden zbieg okolicznosci! Dlaczego za parada gejow w Krakowie najglosniej krzycza semici (biblitekarz jest aktywista semickiej bojowki), i to nawet nie wiem czy sa Polakami, bo obydwaj maja obco brzmiace imiona? Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Jeden Samuel drugi Mike 24.11.05, 20:54 Jak sie im polska demokracja nie podoba, to przeciez nie musza tutaj zyc. NIe ustawia sie mebli w domu, ktory gosci przybyszow, bo po jakims czasie gospodarze traca cierpliwosc i znow bedzie, ze Polacy nic nie zrozumieli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frutello Mięsko, dużo mięska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 19:57 Fajnie, w zadymionych, ciemnych klubach można się nieźle naciąć przy wyrywaniu mięska. A tu wszystko będzie jak na dłoni, w miękkim jesiennym świetle. Mam nadzieję, że mięska się sexy ubiorą. Wow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek1906 [...] IP: *.compower.pl 23.11.05, 22:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aze Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak IP: *.107-201-80.adsl.skynet.be 23.11.05, 22:28 Ogólnopolskie wiece solidarności z Poznaniem 26 (sobota) i 27 (niedziela) listopada 2005 Elbląg, Gdańsk, Kraków, Łódź, Poznań, Warszawa Wypadki poznańskie - wydany przez władze Poznania zakaz Marszu Równości, a potem brutalne pacyfikowanie przez policję pokojowego zgromadzenia - pokazały, że Polska nie jest państwem prawa. Władza publiczna udowodniła właśnie, że ma za nic konstytucję i wolności obywatelskie. Kierując się czysto ideologicznymi względami i doraźnym interesem politycznym nie tylko uniemożliwia obywatelom i obywatelkom wyrażanie swoich poglądów, ale też pozwala, by faszystowskie bojówki i policja bezkarnie atakowały bezbronnych ludzi. Gdyby władza nie złamała prawa do organizowania zgromadzeń, nigdy by do tego nie doszło. Przypomnijmy, że 11 listopada br. agresywna demonstracja ONR-owska mogła manifestować legalnie chroniona przez policję. Biorąc pod uwagę efekt zakazu, pobitych uczestników marszu, władze z całą pewnością nie miały na celu zapewnienia komukolwiek bezpieczeństwa. Polska demokracja wymaga reanimacji. W najbliższy weekend 26 (sobota) i 27 (niedziela) listopada w różnych miastach w Polsce (m.in. w Elblągu, Gdańsku, Krakowie, Łodzi, Warszawie) odbędą się pokojowe manifestacje na znak solidarności z Poznaniem. Wiece są wyrazem protestu przeciwko postępującemu procesowi ograniczania i łamania praw człowieka w Polsce. To jest chwila, żeby pokazać władzy, że nie godzimy się na nowe warunki wolności tylko dla wybranych obywateli o prawicowych poglądach. W samym Poznaniu, dokładnie tydzień po tym, co się stało, w tym samym miejscu, odbędzie się wiec w obronie demokracji i demonstracji. Marsz Równości idzie dalej! Marsz Równości nie zatrzymał się na Półwiejskiej w Poznaniu. Marsz Równości idzie dalej po całym kraju. Mówimy NIE dyskryminacji ze względu na płeć, wiek, niepełnosprawność, orientację seksualną, kolor skóry, wyznanie czy poglądy polityczne. Mówimy NIE łamaniu podstawowych praw człowieka i wolności obywatelskich. Mówimy NIE zakazowi odbywania pokojowych zgromadzeń i wyrażania swoich poglądów. Mówimy TAK demokracji, tolerancji i solidarności z grupami dyskryminowanymi. Mówimy TAK wolności zgromadzeń. Mówimy TAK wolności wyrażania swoich poglądów. ****************************************** Wiece solidarności z Poznaniem odbędą się w: Elblągu, 27 listopada (niedziela), godz. 18.00, Pl. Słowiański Gdańsku, 27 listopada (niedziela), godz. 13.00, Plac Trzech Krzyży Krakowie, 26 listopada (sobota), godz. 14.00, Rynek Główny przy Wieży Ratuszowej Łodzi, 27 listopada (niedziela), godz. 12.00, Pasaż Schillera Warszawie, 27 listopada (niedziela), godz. 12.00, Pl. Konstytucji (między ul. Koszykową i Śniadeckich) Wiec w Poznaniu: 26 listopada (sobota), godz. 15.00, ul. Półwiejska 42 Kontakt do organizatorów: Elbląg, Michał Płaczek, tel. 0 698 640 871, e-mail: holy.innocent@gmail.com Gdańsk, Beata Maciejewska, tel. tel.: 0 609 770 793, email: beata.maciejewska@zieloni2004.pl; Artur Czerwiński, tel. 0 500 671 463, e-mail: trojmiasto@kampania.org.pl Kraków, Samuel Nowak, tel. 0 509 530 588, e-maill: press@tolerancja.org.pl Mike Urbaniak, tel. 0 600 447 593, e-mail: office@tolerancja.org.pl Łódź, Izabela Desperak, tel. 0 696 864 884, e-mail: idespera@uni.lodz.pl Tomasz Drabowicz, tel. 0 607 444 008 Poznań, Izabela Kowalczyk, tel. 0 605 114 971, e-mail: iza.kowalczyk@zieloni2004.pl Marta Jermaczek, tel. 0 509 097 716, e-mail: marta.jermaczek@zieloni2004.pl Warszawa, Agnieszka Grzybek, tel. 0 504 266 495, e-mail: agnieszka.grzybek@zieloni2004.pl Małgorzata Głowania, tel. 0 691 891 924, e-mail: gaman@wp.pl Julia Kubisa, tel. 0 607 061 266, e-mail: perlin@poczta.onet.pl *********************************************** W skład Ogólnopolskiego Komitetu "Solidarność z Poznaniem" wchodzą następujące organizacje (w porządku alfabetycznym): Demokratyczna Unia Kobiet (Gdańsk), Federacja Anarchistyczna (Gdansk), Federacja Młodych Unii Pracy (Gdańsk), Fundacja eFKa (Kraków), Fundacja Kultura dla Tolerancji (Kraków), Fundacja Przestrzenie Dialogu (Gdańsk), Kampania Przeciw Homofobii, Koło Naukowe Gender Studies, Uniwersytet Gdański, nieformalna grupa Łódź Gender (Łódź), łódzki oddział Centrum Praw Kobiet (Łódź), Młode Centrum (Gdańsk), Partia Demokratyczna (Gdańsk), Porozumienie Kobiet 8 Marca (Warszawa), Porozumienie Lesbijek (LBT), Socjaldemokracja Polska (Gdańsk), Stowarzyszenie Młodzi Socjaliści (Gdańsk), Unia Lewicy (Gdańsk), Zieloni 2004. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przekaźnik Re: Platforma w Poznaniu zakazała... IP: *.MAN.atcom.net.pl 23.11.05, 22:57 SLD w Krakowie pozwoli. No to jak to będzie z tą jednoscią opozycyjną? Dlaczego nikt nie zapytał Tuska dlaczego jego czlowiek zakazał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Platforma i sld w Poznaniu zakazała, aby pokazać IP: 81.219.149.* 24.11.05, 20:57 jewropie, jaki to teraz faszystwoski rząd w polsce... Przecież to prowokacja, a na dodatek pacyfką się podpierają... Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak 23.11.05, 23:05 Poznańskie wypadki były o ile pamiętam w 1956 roku w czerwcu,nazwe wymyślili komuniści unikając nazwy po imieniu "Bunt" robotników ,teraz po latach przemalowani komuniści z GW manipulujacy dewiantami posługuja sie tą sama terminologia,to jest żałosne i niesmaczne zarazem,dla niektórych być może nawet komiczne? Zdecydowana większość Krakowian jest temu przeciwna,gdzie zatem Wasza demokracja? to tak jak z ta karą śmierci co? 80% było za ,ale głos ciemnoty sie nie liczy,tylko jaśnie oświecona inteligencja Unii Wolności i Masonerii miała patent na prawdę? My Krakowianie możemy jedynie poprzeć Poznańskie Słowiki oczywiście bez tego ich pedofila. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeslaff Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak 23.11.05, 23:26 Gwarancją demokracji jest nie tylko prawo wyborcze, ale i wolności obywatelskie (należy do nich prawo do pokojowych zgromadzeń). Tych wolności się nie głosuje. Przysługują każdej i każdemu. Demokracja bez praw to na przykład Serbia Milosevicia czy Białoruś Łukaszenki (chociaż ta ostatnia była demokracją dopóki Łukaszenko nie musiał jeszcze fałszowa wyborów). Odpowiedz Link Zgłoś
jazzinator Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak 24.11.05, 10:28 Jeśli tak się przejmujesz wolnością obywatelską Grześlaw czy jak Ci tam? to wytłumacz mi gdzie wolność tych którzy nie mają ochoty a nawet nie życzą sobie oglądać zboczeńców na ulicach swego miasta? gdzie ta wolność do cholery co? to jest narzucanie swej woli przez mniejszość -większości więc gdzie ta demokracja? Jesteście manipulowani przez cwanych polityków i wydaje Wam się że przejmują się Waszym losem a Wasz los taki sam jak każdego innego obywatela,takie same macie prawa nikt Wam nie zamyka dostępu do pełni życia pod warunkiem iż Wy nie będziecie ingerować w życie społeczne narzucając swą chorą ideologię i prowokując spokojnych ludzi.Popierajmy zatem Poznańskie Słowiki i Pana Stuligrosza bez asystenta pedofila. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeslaff Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak 24.11.05, 16:45 Ten wiec poparła m. in. Anna Dymna. Rozumiem, że dla Ciebie jest przez to "zboczona"... Wolność tych, którzy nie życzą sobie oglądać wiecu solidarności z Poznaniem wygląda tak, że nie muszą na niego przychodzić. Ani oglądać. Można też organizować w innym czasie pokojowe demonstracje anty - na pewno ONR czy MW dopiszą, co pokazała "Parada >>Normalności<<". BTW homoseksualizm nie jest zboczeniem ani chorobą. Przynajmniej tak twierdzą lekarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mare Jakby p.Dymna nie poparła, toby z obiegu w gazetac IP: 81.219.149.* 24.11.05, 21:00 a szczególnie w Wybiórczej wypadła ... przecież ci, co sa przeciw nim - są skreślani. Salon jest bezwzgledny. Odpowiedz Link Zgłoś
jmr21 Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak 24.11.05, 22:16 Grzeblaw!a kto to jest Dymna,na mózg Ci wtargnęło zboczenie? jakąś starą grubą ropuchą się podpierasz? pedale oślizgły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))))))))) Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 08:39 Polskie Słowiki jeśli już :DDDD Bo w Poznańskich p. Stuligrosz nie jest pedofilem :D + abp Paetz na okrasę :)))))) Poznań dewiantami stoi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniewko_syn_ryba Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak IP: *.autocom.pl 24.11.05, 19:02 Gość portalu: :)))))))))) napisał(a): > + abp Paetz na okrasę :)))))) Przecież geje i ich przyjaciele twierdzą, że homoseksualizm NIE JEST ZBOCZENIEM, więc dlaczego nazywasz go "dewiantem" ??? Jesteś homofobem ?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak IP: *.cryptotech.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 08:51 Ty mozesz poprzec poznanskie słowiki... My krakowianie poprzemy równość, tolerancje... btw. to ze wczoraj przyjechałes do krakowa nie czyni cie krakowianinem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ml Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak IP: *.net.autocom.pl 24.11.05, 11:33 Dla mnie osobiscie lamanie praw czlowieka to odbywa sie w Tybecie Korei Chinach i wielu innych miejscach na swiecie gdzie ludzie sa traktowani jak bydlo, katowani na smierc umieraja w meczarniach. Przy tym wszystkim twierdzenie ze w Polsce lamie sie prawa czlowieka jest smieszne. A pozatym brutalna pacyfikacja to odbyla sie kilkanascie lat temu na Placu Tienanmen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniewko_syn_ryba Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak IP: *.autocom.pl 24.11.05, 19:22 No cóż, po 1989 odwaga i honor bardzo staniały... Łatwo walczyć o prawa, które są i których nikt nie odbiera, i nie ma takiego zamiaru, wykreować się na wielkiego "męczennika" za wolność i demokrację... Ci wielcy bojownicy nigdy jednak nie pojadą w wymienione przez ciebie miejsca bo tam takie demonstrowanie byłoby NAPRAWDĘ niebezpieczne... BTW, jeden z forumowiczów (ogólnopolskich) wśród tych bojowników o wolność i gardłujących za tolerancją rozpoznał ZOMOwca, który ponad 20 lat temu pałował go w N. Hucie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hunt nie wychodze w sobote z domu, bedzie jatka:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 09:00 to ja w takim razie w sobote nie wychodze z DOMU bo jeszcze ludzie pomysla ze biore w tym udzial,a poza tym, BEDZIE JATKA:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak 23.11.05, 22:29 Fajowo. Natychmiast lecę, bo nie mam problemów z czytaniem ze zrozumieniem i tzw. meritum do mnie dociera. Mam zgryz, co zrobić z dzieckiem. Cóż, pozerkam na ilość agresywnych pogróżek i zadecyduję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus [...] IP: *.bie.lama.net.pl 23.11.05, 23:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak 24.11.05, 01:40 Ja, psiakrew, drugi raz latam, ale jeszczem jara. Pierwsze latanie mnie nauczyło przeciw zamachom na wolność /wszelkim/ powstawać, bo ta następna do kasacji może być moją własną... Fajnie, że paru nas jest. Fajnie tradycje kontynuować. Też ciągłość zachowuję pokoleniową. Pozdrawiam! M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak IP: *.bie.lama.net.pl 24.11.05, 18:01 ...a najfajniejsze jest, że mój post został "usunięty ze względów regulaminowych" - i to w tej samej gazecie, która wczoraj ostro protestowała przeciwko działaniom na Białorusi. No nic - piszę do wyższej instancji, bo moderator nam tu właśnie Białoruś uskutecznia. Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak 25.11.05, 00:14 Właśnie tyż łamię regulamin w prywatę się wdając, ale maila w Gazecie nie masz, Locutusie. Ostatnie sformuowanie za dosadne być musiało. Od Pana Drobia się uczyć trza, on prawnik. Do zobaczonka M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak IP: *.bie.lama.net.pl 26.11.05, 00:12 Nie uważam, żebym napisał cokolwiek zbyt ostro. Represje ze względu na orientację seksualną i ograniczanie wolności słowa i wolności zgromadzeń są ewidentnym przejawem faszyzmu. Do tego nowe polskie władze nader często podkreślają, że są wyznania rzymskokatolickiego. Konunkcja tych dwóch powyższych zdań pozwala na utworzenie określenia "katolicki faszysta", czyż nie? I właśnie przeciwko katofaszystom zamierzam protestować. Pzdr. LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwa Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 24.11.05, 22:04 Magdolot, ja tez mam dziecko, chcialabym zabrac, ale chyba lepiej zostawic, co? Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak 25.11.05, 00:30 Moje na poprzednim marszu było i sodomici okropni własnymi, zdemoralizowanymi piersiami je osłaniali. I sitwa młodzieżówek partyjnych z moim starszym dzieckiem o nas dbała, w czujki czujne wyposażona... I tak całkiem bezpiecznie nie było. Kamole nie wybierają. Ale wnioski ze sprawy kobitka 8-letnia wyciągnęła przednie. Teraz gorzej być może. Bez dziecka idę. Twoje Dziecię chyba zdąży jeszcze rączki do demokracji przyłożyć. Oj, będzie co robić. Pozdrówko :))))) M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A ja chciałem iść sobie na rynek z córeczką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 22:38 i się nie da: nie mogę przecież gorszyć dziecka widokiem dewiatów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z[dez]orientowany Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 22:44 ciekawe dlaczego GW reklamuje ten wiec? czy to czyjeś polecenie czy chęć przypodobania się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Jestem oburzony dość tych zboczeńców i wieców IP: *.seminarium.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 22:54 SKANDAL!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jestem oburzony dość tych zboczeńców i wieców IP: *.chello.pl 23.11.05, 23:36 nie podoba sie, to nie musisz isc - proste ... a wyrazac poglady w demokratycznym kraju moze kazdy, niezaleznie, czy poglady ci sie podobaja, czy nie .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))))))))) Re: Jestem oburzony dość tych zboczeńców i wieców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 08:37 Ja chcę iśc na targi świąteczne, które bedą na Rynku, a nie mam ochoty oglądac zboków!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 23:15 Cytuje jednego z dyskutantow: "Nie ma sprawy - niech geje siedzą w domach i lokalach,... - ale pod warunkiem, że tak samo będzie się zachowywał Kościół, a więc od dziś procesje, pielgrzymki i cała reszta tego typu inicjatyw niech odbywa się tylko i wyłącznie w obrębie murów kościelnych a nie na ulicach!!! Widok procesji czy pielgrzymek obraża moje poczucie estetyki." Geje sa wykorzystywani przez lewackich politykow do walki z tradycja katolicka w Polsce. Autorowi cytowanemu powyzej wypada przypomniec, ze polska zawdziecza niepodleglosc niezlomnej postawie kosciola w czasach stanu wojennego, komuny, okupacji, rozbiorow. Poczucie estetyki? Trudno, to Twoja sprawa ze masz poczucie estetyki komuchow, ktorzy przez pol wieku usilowali zamykac koscioly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek BRAWO KRAKOW!!!TAK TRZYMAC!!! IP: *.pool8251.interbusiness.it 23.11.05, 23:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ćmojtek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 11:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))))))))) Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 08:41 Orientacje seksualną ma tez małpa, my w odróżnieniu od niej, mamy poglądy polityczne i przekonania religijne :) Więc porównanie "prawa do pokazywania tyłka w lateksie" do katolickiej procesji??? Proponuję, żeby ci "uciśnieni" przejechali się do jakiegoś kraju ortodoksyjnie islamskiego i tam próbowali podemonstrować :)))))))))) Wracaliby biegiem!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak IP: *.cryptotech.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 09:05 Zauważ że kosciół moze jest przeciw homeosekualizmowi... ale na pewno nie przeciwko tolerancji i równosci... a to własnie to jest głównym tematem tej demonstracji.. dla mnie nie ma zadnej róznicy pomiedzy tym marszem a demonstracja w nowej hucie (kiedy to powstał kosciół Arka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darson [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 15:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gollum Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak IP: 212.160.172.* 24.11.05, 09:45 zliiiitttuuuj sie i przestan pisac takie farmazony za przeproszeniem! to ze kosciol walczyl z komuna to jedno - CHWALA mu za to. a to ze BEZCZELNIE I ORDYNARNIE od 89 roku pcha sie do polityki to juz zupelnie inna historia, ktora zreszta NIE POWINNA miec miejsca ... tylko patrzec az znowu zaczna sie krucjaty przeciwko niewiernym, czyli takim ktorzy roznia sie badz smia sie przeciwstawiac moherowym "panom". powtorka ze sredniowiecza Ci sie marzy? stosy? inkwizycja? widzisz ja jestem wierzacy - chociaz nie uznaje instytucji Kosciola w takiej formie jak ona wyglada w Polsce i mnie rowniez NIE ODPOWIADAJA wszedobylskie procesje, czy wtracanie sie ksiezy/siostr zakonnych w wychowywanie dzieci podczas gdy nie maja wlasnych (tzn oficjalnie nie maja) itd. a poczucia estetyki komuchow NIE MAM ;P BTW proponuje pozwiedzac swiat - uczy to wyrozumialosci, ktorej IMHO (ale to jest tylko moja opinia) brakuje Ci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yanek Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 23:39 Błagam dajcie już spokój z tymi gejami, codziennie nowa porcja informacji z frontu. Normalnie niedługo będę się bał otworzyć puszki sardynek bo kto wie czy nie będzie tam jakiegoś orędzia na wieczku... Troche mnie zastanawia falt że lewactwo które zbija sobie kapitał polityczny na gejach nie umie myśleć logicznie bo organizuje festiwal dla tolerancji czy jakiś tak i jednym z punktów programu jest literatura gejowska, dlaczego oni ograniczają się tylko do literatury gejów, skoro wedle nich to tacy sami ludzie jak hetero to w związku z tym albo sami siebie dyskryminują, albo dyskryminują hetero... W życiu bym nie pomyślał żeby sprawdzać czy autor ksiązki jest gejem czy hetero, nie moja sprawa, ale pewnie dla lewactwa to właśnie jest nietoleranyjność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m JACY GEJE? IP: *.tinet / *.profinet.wlkp.pl 24.11.05, 08:01 Gdzie w tematyce wiecu masz gejów? Oszaleliscie wszyscy czy czytac nie umiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))))))))) Re: JACY GEJE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 08:31 A o co chodziło z Marszem w Poznaniu? Hetero tam chcieli paradować? Nie rozśmieszaj mnie :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek z Huty SLD i Lewacy nie dają za wygrane IP: *.zax.pl / *.zax.pl 24.11.05, 12:07 SLD i Lewacy nie dają za wygrana i robią sztuczne zamieszanie. Ale jak na razie SLD traci w sondażach i chyba nic ich nie uratuje przed upadkiem.Dajcie ludzie spokój tej paplaninie o równości bo dajecie się wciągać w rozgrywki polityczne , a nie ma to nic wspólnego z demokracją. Ja jestem przeciw tej demonstracji i naciaganiu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss [...] IP: *.h3.agh.edu.pl / *.ha3.agh.edu.pl 24.11.05, 08:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz z pewnością IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 08:29 nie pojdę.Nie popieram tzw. mniejszości seksualnych !!! Jestem zdrowy chłop mam żonę i dzieci . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))))))))) Wystaw łóżko na ulicę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 08:34 Wszystkie te parady i wiece są niczym innym jak wystawianiem własnego łóżka na ulice i pokazywaniem jego zawartości :))) Tak was to kręci???? Bo jak dla mnie - to ekshibicjonizm - a ten jest ustawowo zakazany :P Moje łózko jest moją prywatną sprawą i naprawde nie mam ochoty oglądac zboków, którzy pod hasłami swoiście pojmowanej tolerancji, chwalą sie zawartością własnego!! Co mnie to do jasnej cięzkiej ch.. obchodzi???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJR Gorzej, tu nie chodzi o zawartość łóżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 20:39 ... tylko czegoś zupełnie innego, choć czasami przylegającego do łóżka. I nie chodzi mi o mózg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))))))))) W sobotę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 08:36 W sobote sie chyba już targi świąteczne zaczynają!!!! Ci dewianci sami prowokują, a potem wielki płacz o tolerancję!!! Poprzednią paradę chcieli zorganizować razem z procesją św. Stanisława - która ma tradycję od XIII wieku!!!!!!!!!!!!!! Żadnych świętości dla nich!!!!! Jeszcze chwila a będzie jak w PAryżu, gdzie w kościele zrobili parodię ślubu!!! Wcale sie nie zdziwie, jak poleci tam stado kiboli i ich obrzuci kamieniami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetero [...] IP: *.comnet.krakow.pl 24.11.05, 08:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRK [...] IP: *.comnet.krakow.pl 24.11.05, 08:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozio [...] IP: w3cache.* / *.2-0.pl 24.11.05, 08:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))))))))) Proponuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 08:58 Żeby przyleźli w Boże Narodzenie przed Franciszkanów, podemonstrować, że wystawiona szopka obraża ich uczucia :))) Mama + tatuś i dziecko!!! A oni chcą dwóch tatusiów [lub mamusie] :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjh Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak IP: *.cryptotech.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 09:01 Oczywiście pojaiwe się tam z jak najwieksza ilościa znajomych. Których to serdecznie zapraszam do poparcia słusznej sprawy. Mam nadzieje ze w moje ślady pojdzie jak najwiecej ludzi. Tu nie chodzi o homoseksualizm tu chodzi o wolnosc!!! Jesli ktos twierdzi ze to parada gejów i lesbijek to jest kretynem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To ta sama sytuacja z która się spotykalismy przez ostatnie 50lat. I nasz parszywy karzeł (prezydent elekt)... twierdzi ze on walczy z komuna... a sam (jak i jego partia) popiera zachowania oparte na ich ideologii. Precz z ksenofobia i ciemnogrodem!!! Niech zyje wolnosc!!!... w kazdej postaci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uRBi Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 09:11 Samuel J. Nowak - bardzo Polsko brzmi ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vers Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 09:54 to pewnie jakiś żyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uRBik Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak IP: 83.238.122.* 24.11.05, 10:40 Waserman - bardzo polsko brzmi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred [...] IP: *.chello.pl 24.11.05, 09:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Limba [...] IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 24.11.05, 10:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aisug Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak 24.11.05, 10:04 brawo aze, dziękujemy. W imię demokracji i protestując przeciw dyskriminacji wzywamy wszystkich ekshibicjonistów do zademonstrowania swoich narządów i poglądów podczas manifestacju 26 .XI.pod ratuszem. Spotykamy się na rogu Szewskiej przed 14,00. Pokazując naszą orientację i nie ukrywając naszych poglądów opartych na narządach płciowych przejdziemy do szaletu w Sukiennicach, skąd po ogrzaniu argumentów udamy sie na Błonia - nieaktualne w razie dużego mrozu i niebezpieczne bo na Błoniach bardzo wieje i można poglądy odmrozić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalna Z innego forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 10:20 Rozmawiają dwaj kierownicy chórów :)) Pierwszy: u mnie jest tolerancja, mamy aż pięciu homo drugi: a ja nie wiem, kto z moich chórzystów jest homo... Chyba na tym polega tolerancja :D Ja komuś do łózka nie włażę, więc niech mi on swojego nie wiesza na nosie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: SKOŃCZYĆ WRESZCIE Z DYKTATURĄ CIEMNOGRODU !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 10:22 Z tą małą różnicą, że sodomia, nekrofilia i ekshibicjonizm jest zabroniony w tym kraju, a pedalstwo nie. Naucz się dziecko rozróżniać niektóre sprawy. Mi np. przeszkadza Parada Jamników, ale nie wychodze na ulicę i nie rzucam w psy kamieniami i zatrutymi parówkami. Parady gejów też mi nie pasują, ale jak chcą, to niech sobie robią co chcą w tym względzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spox Re: SKOŃCZYĆ WRESZCIE Z DYKTATURĄ CIEMNOGRODU !! IP: 195.116.22.* 24.11.05, 10:36 Noooo, to znalazłeś świetny sposób na załatwienie sprawy.Zabronić pedalstwa, i po sprawie.Jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AKA Re: SKOŃCZYĆ WRESZCIE Z DYKTATURĄ CIEMNOGRODU !! IP: *.dynamic.hinet.net 24.11.05, 11:45 To co jest w danym kraju, czy ogolniej, w spolecznstwie zakazane a co dozwolone jest kwestia "umowna". Pedofilia tez jest zakazana, a wlasciwie mozna by w imie tolerancji zalegalizowac, oczywiscie w przypadku gdy dzieje sie to za zgoda dziecka. O ile sobie przypominam w Krakowie jakis czas temu byly na przystankach reklamy calujacych sie gejow, czy to naprawde nie jest propagowanie dewiacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: SKOŃCZYĆ WRESZCIE Z DYKTATURĄ CIEMNOGRODU !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 13:58 Nie wspominaj o pedofilii, bo jest to zupełnie inna sprawa, nie ma nic wspólnego z tolerancją i z komentowanym artykułem. Pedofili powinno sie wieszać. To, co jest zakazane nie jest kwestią "umowną", bo reguluje to kodeks karny i kodeks cywilny. Jeśli chodzi o zdjęcia gejów, to jak sama napisałaś, była to reklama (więc ktos wykupił miejsce na przystanku, żeby je zamieścić). Mi to nie pasuje, tak samo zresztą, jak "wystawa" w PE o aborcji zorganizowana przez LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniewko_syn_ryba Re: SKOŃCZYĆ WRESZCIE Z DYKTATURĄ CIEMNOGRODU !! IP: *.autocom.pl 24.11.05, 19:09 Mimo woli udało ci się sprowadzić paradę gejów do właściwego poziomu i znaczenia - parady jamników, czyli swoistego kuriozum ;DDDDDDDDDDDDDDDDD Szczere gratulacje :))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: SKOŃCZYĆ WRESZCIE Z DYKTATURĄ CIEMNOGRODU !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 12:46 Czyli skoro jamniki mogą spokojnie przejść przez miasto, to geje też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniewko_syn_ryba Re: SKOŃCZYĆ WRESZCIE Z DYKTATURĄ CIEMNOGRODU !! IP: *.autocom.pl 25.11.05, 23:21 I oczywiście żądać równych praw z jamnikami !!! ;))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny hetero Granice śmieszności :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 10:24 Przecież te gej-parady są tak śmieszne, jakby faceci chcieli zorganizować demonstracje z tego powodu, że są dyskryminowani, bo nie mają okresu i nie mogą mieć dzieci - równie denne jak wywody ministry Środy :))))))))) To tak, jakbym ja, w imie wolności, tolerancji i czegoś tam jeszcze, domagał sie tego, aby mnie przyjęto do zespołu wykonującego tradycyjne tańce aborygeńskie :))))))))) A moja kobieta chciała zostać gejszą :))))))) Chyba każdy na nasz widok zdechłby ze śmiechu :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś