Gość: rm A ja nie mam nic przeciwko IP: *.crowley.pl 24.11.05, 10:40 Jednak uważam że w Polsce są ważniejsze problemy którymi GW powinna się zająć. Pracuję jako RM w pogotowiu. Wczoraj zamknęliśmy oczy 5 letniej dziewczynce i 40 letniemu mężczyźnie. Mogli żyć gdyby żyli w normalnym kraju. Ale o ich prawa do błyskawicznego ratowania życia musi się ktoś u polityków upomnieć i od tego są dziennikarze. Na tle moich przeżyć ten spacerek pod tęczowymi flagami to naprawdę BZDURA!! PS tak chciałem się wyżalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hetero, student UJ Przyjdę, nie dam sie zastraszyć IP: 83.238.122.* 24.11.05, 11:21 Nie dam się zastraszyć grupie frustratów, którzy są napełnieni strachem i nienawiścią wobec ludzi głoszących hasła równości. Frustratów, którzy wolność wypowiedzi rezerwują tylko dla osób o "właściwych, skrajnie prawicowych" poglądach. Nie uważam się za kogoś lepszego od niepełnosprawnych, od kobiet, od ciemnoskórych, azjatów, islamistów, żydów, czy od gejów i lesbijek. Jestem inny, ale ani nie lepszy, ani gorszy. Moje poglądy mogą sie innym nie podobać, ale jesteśmy sobie równi i tego kwestionować nikomu nie wolno. Państwo, które nie pozwala demonstrować swoim obywatelom równości, uprawnia dyskryminację i umacnia postawy radykalne. W Polsce istnieje pluralizm i wybory demokratyczne, ale równość obywateli to martwe prawo, marzenie wielu ludzi i wytarty frazes na ustach polityków. Wytarty, bo już go z tych ust usunięto. Kto buduje swoją wartość na poniżeniu, ten ujawnia własną małoduszność. Kto jest dobrym katolikiem, kocha bliźniego swego... Bycie "dobrym Polakiem" nie ma tu nic do rzeczy. Jeśli bycie "dobrym Polakiem" oznacza konieczność poniżania i dyskryminowania innych, to wstyd mi za Polski naród, którego częścią jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Póknij się w czółko IP: *.zax.pl / *.zax.pl 24.11.05, 11:35 chory czy psychol, weź się student do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))))))))) Hipokryzja pedziów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 11:50 Oni mają prawo demonstrować, a ja nie mam prawa protestowac??? Halo, ale prawa demokracji działają w obie strony!!!!!!!!!!!! Dotarło do waszych pustych maków????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwadraat Z UJ a głupek to sie nie wyklucza.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 14:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniewko_syn_ryba Re: Przyjdę, nie dam sie zastraszyć IP: *.autocom.pl 25.11.05, 23:42 Gość portalu: hetero, student UJ napisał(a): > Nie dam się zastraszyć grupie frustratów Ty nie obrażaj admina forum GW !!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max [...] IP: *.zax.pl / *.zax.pl 24.11.05, 11:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczepan Re: Zboczeńczom STOP IP: *.crowley.pl 24.11.05, 11:48 Sam jesteś zboczony. Umysłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towaszysz Szmaciak To są juz wasze ostatnie podrygi. IP: *.autocom.pl 24.11.05, 13:28 Nie ma juz Środy, nie ma Jarugi,kończy się kasa. Liczycie że Fundacja Batorego wam nawali? To się przeliczycie. Organizatorzy tego "biznesu" tego biznes chcą żyć dostatnio i już zaczynaja się przepychanki, bo koryto mniejsze, a ryjów nie ubyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piesnapedaly [...] IP: 83.238.122.* 24.11.05, 13:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 13:38 no i bardzo dobrze, tylko ciekawe co nasz prezio na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwadraat [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 14:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwadraat [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 14:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
centaur1 Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak 24.11.05, 14:57 pędzę na Rynek by jak najszybciej poznać tych wspaniałych organizatorów z GW o pięknych, staropolskich i słowiańskich imionach - Samuela i Mike. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeta wybiórcza Re: STOP ZBOCZEŃCOM=STOP DEWIANTOM IP: *.zax.pl / *.zax.pl 24.11.05, 19:26 Chorych trezba szanować ale też i leczyć, niestety nienormalnych trezba izolować Odpowiedz Link Zgłoś
jmr21 Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak 24.11.05, 15:15 Proponuję,zostańmy w domach! niechaj sobie sami maszerują po mrozie zboczeńcy i ich kibice.Cokolwiek byśmy bowiem nie zrobili to i tak będzie żle.Krytyką się żywią,odsądzając zdrowe społeczeństwo od czci i wiary za protesty przeciwko nim bo tu chodzi przede wszystkim o prowokację.Nic tak im nie dołoży jak obojętność wobec nich.Więcej na ich temat szkoda poświęcać czasu,w manipulujących mediach wałkują ten temat bardziej aniżeli tragedię tsuanami,to też o tym świadczy aby obojętnością reagować na tą wrzawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BISEKSUALISTKA Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak IP: *.asta-net.com.pl 24.11.05, 16:12 Ci ktorzy protestuja przeciwko pokazywaniu sie homoseksualistow sami maja problem ze soba w postaci niemoznosci okreslenia sie... znam wiele osob ktorzy tak jak niektorzy z was klneli na homo, 'zboczency, zabic pedala!' a jak sobie mezczyzni ci chlopca znalezli to sie uspokoili... im glosniej krzyczeli tym bardziej oznaczalo to jak maja ochote na osobe tej samej plci... macie problem, my nie, m y potrafimy sie okreslic, byc szczesliwymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 17:12 Gość portalu: BISEKSUALISTKA napisał(a): > Ci ktorzy protestuja przeciwko pokazywaniu sie homoseksualistow sami maja > problem ze soba w postaci niemoznosci okreslenia sie Tak, tak... Znam takie btrednie. Antyfaszyści to skryci naziści a przeciwnicy obnoszenia się publicznie ze swoją pedalskością to pederaści :-) Komu takie glupoty wciskasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniewko_syn_ryba Re: Wiec solidarności z Poznaniem w sobotę w Krak IP: *.autocom.pl 25.11.05, 23:47 Pani psychoanalityk ?... Uczennica pana prof. Andrzeja S. ?... Ustny zdała ?... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen skończyć z dyktaturą jasnogrodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 16:19 Jasnogród do boju! Wy zawsze czujecie tą przyjemną wyższość nad ciemniakami, co? Teraz GazWyb będzie publikowała codziennie ogłoszenia z miejscem i godziną demonstracji. Oburzenie należy demonstrować, choć pewnie wielu członków (nomen omen) demosntracji chętniej zademonstrowałoby swoje wacusie kolegom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darson świętobliwy Poznań biskupa Paetza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 18:10 i Polskich Słowików - co za zakłamane miasto !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa powitac ich radosnym smiechem!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 21:33 Manifestacje gejow sa inspirowana przez lewackich aparatczykow i tylko oni a nie "szeregowi geje" ciagna z tego korzysci. Na te prowokacje nie ma rady bo lewactwo zawsze stawia sie w roli obroncow. Jak nie "bronia" gejow to "bronia" robotnikow - czy oni tego chca czy nie chca. Co zatem robic? Wysmiac uczestnikow tej manifestacji. Nie atakowac ich bron Boze, bo oni tego wlasnie pragna, na to czekaja. Chca byc atakowani, bo taki jest glowny cel ich prowokacji. Nalezy zatem ignorowac te manifestacje lub witac ja zdrowym, gromkim smiechem. Z tego co czyni lewactwo nalezy sie smiac. Smiac sie poki mozna, bo nie wiadomo jak dlugo to potrwa. Zwykle bowiem lewactwo dochodzi koniec koncow do wladzy i na tych, ktorzy sie z nich smiali ma swoje wyprobowane sposoby. Demokratyczne, rzecz jasna. My, mieszkancy niedawno padlych demokracji ludowych wiemy czym to pachnie gdy do wladzy dochodza "obroncy ucisnionych". Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: powitac ich radosnym smiechem!!! 25.11.05, 00:57 My, mieszkancy niedawno padlych demokracji ludowych wiemy czym to pachnie gdy d > o wladzy > dochodza "obroncy ucisnionych". Ja tam się bardziej obawiam "jedynie słusznych sił". Właśnie dochodzi do władzy Sanacja Bis, która od poprzedniej się różni tym, że na dokładkę czarnosecinność prezentuje bez obciachu. W ostatniej "Polityce" jest mały szkic o Sanacji. Polecam. PS Śmiech to zdrowie, fajniejszy niż kamole. Doceniam. I mam nadzieję, że Ci w gardle nie uwięźnie, bo jak koledzy od przygrywki do konkretów przejdą... może być niewesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
ubekkubek Re: powitac ich radosnym smiechem!!! 25.11.05, 01:09 www.lewica.pl/?dzial=teksty&id=614 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniewko_syn_ryba Re: powitac ich radosnym smiechem!!! IP: *.autocom.pl 26.11.05, 00:06 Fajny tekst i pouczający... ;) Odpowiedz Link Zgłoś