Dodaj do ulubionych

dzieki 8-)

24.11.05, 21:15
Troche tu dzisiaj pusto ale nie do tego stopna zeby sie ze skinheadami uzerac
Obserwuj wątek
    • Gość: mtq Czy to wątek na dziś? ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 21:16
      • qoobaq Re: Czy to wątek na dziś? ;-) 24.11.05, 21:19
        spozniles sie jakies 10 minut - jakas idiotka cos sie plula ale juz jest tam
        gdzie byc powinna 8-)
      • qoobaq Re: Czy to wątek na dziś? ;-) 24.11.05, 21:20
        sam zobacz znowu przylazla 8-)
    • Gość: secesja Dobry wieczór :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 21:37
      • qoobaq Witojcie 8-) 24.11.05, 21:40

• Gość: secesja Jak życie? ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 21:40
          • qoobaq Re: Jak życie? ;-) 24.11.05, 21:46
            Alez pani wygadana dzisiaj, co was tak wymiotlo wczoraj ?
            • secesja2005 Re: Jak życie? ;-) 24.11.05, 21:49
              Mamy liczne problemy ;-)
              • qoobaq Re: Jak życie? ;-) 24.11.05, 21:55
                ojej, ale z ;-) przymruzeniem oka ?
                • secesja2005 Re: Jak życie? ;-) 24.11.05, 21:59
                  tak, zdecydowanie :)
                  • qoobaq Re: Jak życie? ;-) 24.11.05, 22:08
                    No to mi ulzylo. Wysiadl rooter nam dzosiaj, wracam do domu a tu internetu nie
                    ma ! Dostalem ataku, przewrocilem sie i krzyczac zaczalem piane z ust toczyc.
                    Nastepnie biegalem po calym domu bijac od czasu do czasu glowa o sciane...Na
                    szczescie juz dziala 8-)
                  • qoobaq Re: Jak życie? ;-) 24.11.05, 22:10
                    zobacz mam fanklub 8-)
                    • secesja2005 Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 22:11
                      • qoobaq Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 22:14
                        Dobra i co ja mam dalej robic ? 8-)
                        • secesja2005 Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 22:16
                          Podrywać oczywiście!
                          • qoobaq Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 22:17
                            slij mi szcegolowe instrukcje na maila 8-)))
                            • secesja2005 Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 22:30
                              Musisz być szarmancki, zdecydowany, zaskakujący, kreatywny, z poczuciem humoru
                              i limuzyną. Wtedy wszystko się powiedzie!
                              • istna Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 22:31
                                Jak na razie ma to wszystko prócz limuzyny:)
                                • qoobaq Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 22:34
                                  Ooo, zarumienilem sie 8-)
                                  • istna Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 22:36
                                    Oczywiście limuzyna jest najważniejszym i niezbędnym składnikiem tego
                                    uwodzicielskiego koktajlu, więc nie masz się z czego cieszyć:-P
                                    • qoobaq Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 22:37
                                      ale skad wiesz ze nie mam limuzyny. Znamy sie malo...8-)
                                      • istna Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 22:38
                                        Intuicja...
                                        • qoobaq Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 22:43
                                          Mmmm, a to jest naukowo wyjasnialne - znaczy intuicja - macie wiecej polaczen
                                          miedzy lewa a prawa polkula mozgu - umozliwia to swobodniejszy przeplyw
                                          informacji miedzy rozmaitymi dzialami pamieci 8-)
                                          • wredny.staruch Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 22:45
                                            widzę że liznąłeś nieco neurologii :D
                                            • qoobaq Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 22:47
                                              a do rzeczy mowie ?
                                              • wredny.staruch Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 22:48
                                                nawet w miarę [jeśli chodzi o stronę neurologiczną] :)
                                                • qoobaq Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 22:53
                                                  taka wyrywkowa wiedza z roznych dziedzin - nic spojnego przez co malo
                                                  praktyczne w gruncie rzeczy 8-)
                                                  So long and thanks for all the fish
                                                  Qoobaq
                                                • Gość: oby Re: Widzę! Moje gratulacje :-) sru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:59
                                                  hehe
                                          • istna Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 22:47
                                            Od razu czuję się mądrzejsza:)
                                            Miło się gawędziło, dobrej nocy.
                                            A co mi tam, dam ci nawet buziaka:-*
                                            • qoobaq Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 22:50
                                              i wzajemnie cmmok 8-)
                                              • Gość: mtq Re: Widzę! Moje gratulacje :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:52
                                                qoobaqu, ja też gratuluję ;-)
                                                • qoobaq Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 22:53
                                                  Nie podlizuj sie - Ty buziaka nie dostaniesz 8-)
                                                  • Gość: mtq Re: Widzę! Moje gratulacje :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:58
                                                    No dobra, mogłem się podpisać pod innym postem, a nie akurat ostatnim ;-))
                                                  • wredny.staruch Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 23:00
                                                    ty to idź już spać, bo masz zaleglości :P
                                                  • qoobaq Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 23:02
                                                    W spaniu?
                                                    Patrzcie ale pacjent 8-)
                                                    ludzie.gazeta.pl/mali_bu/0,0.html
                                                  • wredny.staruch Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 23:03
                                                    to nie do ciebie, kubusiu, bylo, tylko do emteka
                                                  • mtq Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 23:12
                                                    Ale nudzisz staruchu, dzisiaj nadrobiłem z secesją, jutro kontynuujemy :-)
                                                  • qoobaq Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 23:13
                                                    co nadrobiles - spanie ?
                                                  • mtq Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 23:21
                                                    Właśnie ze spaniem to akurat jestem na bakier...! :-/
                                                    :-)
                                                  • wredny.staruch Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 23:21
                                                    mtq napisał:

> Ale nudzisz staruchu, dzisiaj nadrobiłem z secesją, jutro kontynuujemy :-)
                                                    jutro pójdziesz grzecznie do szkoły
                                                    koniec wagarów
                                                  • secesja2005 Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 23:32
                                                    Przecież robiliśmy korepetycje z historii przed szkołą. Nie opowiadaj głupot!
                                                  • wredny.staruch Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 23:36
                                                    secesja2005 napisała:

> Przecież robiliśmy korepetycje z historii przed szkołą. Nie opowiadaj głupot!

nie będe komentował
                                                  • qoobaq Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 23:36
                                                    Wagary, wklasie maturalnej - oj niedobry pomysl - zobacz ja mialem ze 200 godzin
                                                    nieusprawiedliwionych w pierwszym semestrze i popatrz co ze mnie wyroslo
                                                  • mtq Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 23:40
                                                    qoobaq napisał:

> Wagary, wklasie maturalnej - oj niedobry pomysl - zobacz ja mialem ze 200 godzin
                                                    > nieusprawiedliwionych w pierwszym semestrze i popatrz co ze mnie wyroslo

Widzę, że za wysoki jesteś ;-))
                                                    Na te 200h to nie wiem jak długo musiałeś pracować, chyba Cię cały miesiąc musiało nie być w sumie
                                                    :-)
                                                  • qoobaq Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 24.11.05, 23:50
                                                    glownie wrzesien i pazdziernik - cieplo, ladnie i przyjemnie bylo 8-)
                                                  • mtq Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 25.11.05, 00:07
                                                    Ja nie wagaruję! :-)
                                                  • qoobaq Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 25.11.05, 00:12
                                                    jasne - masz indywidualny tok nauczania 8-)
                                                  • mtq Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 25.11.05, 00:23
                                                    Korepetycje! :-) Kto wie więcej o epoce secesyjnej??? :-)
                                                  • qoobaq Re: Widzę! Moje gratulacje :-) 25.11.05, 00:26
                                                    nie bylo epoki secesyjnej misiu, to tylko taki krotkotrwaly prad w sztuce 8-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka