Gość: ja IP: *.chello.pl 24.11.05, 22:28 trzeba obronic demokracje przed Kaczuchami i Giertychami ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jmr21 Re: Marsz Równości idzie dalej 24.11.05, 22:37 Przede wszystkim przed Tobą,bo cóż to za demokracja, gdzie mniejszość narzucać chce swoje poglądy wiekszości? była już taka demokracja a jakże ,nazywała się ludowa i całe życie niektórym zmarnowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 08:53 Olaboga,ale ty mylisz pojęcia i nie do końca rozumiesz tego co sie dzieje.Musisz sobie odpowiedzieć na podstawowe pytanie: Kto, co i komu zakazuje? Kto i komu ogranica podstawowe prawa? bo, jakby ci to delikatnie powiedzieć,nie masz racji.Najpierw pomyśl logicznie a potem wyrażaj swoje myśli bo nie wydaje mi się żeby dochodzenie swoich praw do wyrażania poglądów było narzucaniem ich innym ludziom. Natomiast zabranianie wyrażania samego siebie i ograniczanie podstawowych praw człowieka owszem JEST !!! Wolnosć człowieka kończy się tam gdzie zaczyna wolność drugiego.Ludzie, obudźcie się i przestańcie myśleć tylko o własnych tyłkach tylko zauważcie że są też wokół inni ludzie. I zacznijcie innych szanować, bo kiedyś ktoś Was odpłaci tym samym !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.nll.se 25.11.05, 13:08 Szkoda, ze do tej pory nie odkryles (-as) komu tak naprawde w tym wszystkim o "wlasne tylki" chodzi. P.S. Jak mozna z pelnym przekonaniem szanowac ludzi egocentrycznych, egoistycznych i uwielbiajacych ekshibicjonizm, robiacych z tych "zalet" jedyna racje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy W Szwecji się nie szanuje?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:29 Zababony i ciemnota po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: W Szwecji się nie szanuje?! 25.11.05, 14:35 W Szwecji zwykli ludzie mysla o agresywnych homoseksualistach to samo co w Polsce! Oficjalna propaganda jest za to ostrzejsza. Homoseksualne lobby tez jest mocniejsze niz w naszym kraju. Wyglada to tak, ze bylego, ale wtedy urzedujacego prezydenta RP, bawiacego z oficjalna wizyta w Szwecji, mozna bylo nazwac w glownym wydaniu szwedzkich Wiadomosci:"tolp" - co znaczy - cham, a debilnego homoseksualisty, ktory zabil czlowieka, nie mozna nazwac oficjalnie homoseksualista, bo byloby to dyskryminacja pedalow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy "Oficjalna propaganda" :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:39 Światem rządzi tajemnicza sekta, która chce zrobić źle Andzejkowi. Biedactwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy A biedni ogłupieni Szwedzi co roku na nią głosują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:40 Na szczęście jest Andrzej i im wytłumaczy jak bardzo są manipulowani. Dawaj! Dawaj! :D Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: A biedni ogłupieni Szwedzi co roku na nią gło 25.11.05, 14:50 Szwedzi glosuja na partie, ktora daje zasilki, zapomogi, datki i zaliczki. Robili to juz przed wojna, a nie przeszkodzilo im to w zorganizowaniu pierwszej w na swiecie listy szwedzkich Zydow! W roku 1923! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Czyli jednak Żydzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:18 Gdzie teraz? Bo Oświęcimia to się chyba już nie opłaca odbudowywać? Zresztą to poniemieckie, a pfe... Lepiej zbudować rodzime narodowe piece. A miejsce? Podpowiadam - koło Myślenic są piękne łąki, a i władze miasta bardzo przychylne? Może byście w końcu to powiedzieli otwarcie, a nie tylko w półsłówkach? I proszę - zrób to publicznie w Szwecji. Proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Czyli jednak Żydzi... IP: *.nll.se 25.11.05, 15:23 Stary, glupi jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Ach dzięki, o oświecony. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:31 Przyjemnie być w gronie tych 80% głupich europejczyków, którzy chcą demokracji, tolerancji i pokoju. Jeszcze przyjemniej mieć możliwość dyskutować na forum z tak wybitnymi intelektualistami jak Ty. Dziękuję i czuję się zaszczycony. To jak z tymi piecami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Ach dzięki, o oświecony. IP: *.nll.se 25.11.05, 15:36 Z krzywej Gaussa wynika jasno, to co sie w Twoim poscie potwierdza: ok. 7% ludzi jest matolkami, 7% nalezy do wybitnych, zas ok. 86% do przecietnych! Czuj sie zaszczycony jezeli chcesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy A w której grupie Ty jesteś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:43 To chyba pytanie retoryczne, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy I jeszcze jedno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:23 Skoro te zasiłki, datki itp. są takie złe, to czego siedzisz tam, a nie u nas w Polsce? Mi tu ciężko, ale nigdy nie wyjadę, bo KOCHAM ten kraj i nie wyobrażam sobie żyć gdzie indziej. Czy "patriota z doskoku" potrafi to w ogóle zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: I jeszcze jedno IP: *.nll.se 25.11.05, 15:25 Wiecej robie dla Polski tutaj niz ty w kraju! Poza tym nie wyjechalem z wlasnej woli. P.S. "Patriota z doskoku" stoi na dwoch nogach, a ty patrioto z zasiedznia tylko na jednej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Co?!!! JUTRO IDĘ TEŻ DLA CIEBIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:34 Naprawdę ktoś Cię zmusił do wyjazdu?! Człowieku jutro będę trzymał kciuki jeszcze bardziej! Sam widzisz - demokracja jest zagrożona, skoro ktoś musi wyjeżdzać z kraju. Za co to biedaku? Miałeś czelność mieć swoje poglądy, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Co?!!! JUTRO IDĘ TEŻ DLA CIEBIE! IP: *.nll.se 25.11.05, 15:38 Byla - matolku - byla, ale juz nie jest! Poza tym chyba juz zauwazyles, ze mam swoje poglady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Dziękuje jeszcze raz za matołka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:43 A poglądy masz swoje - jak każdy. Mnie bardziej interesuje, czy ktoś z ich powodu zmusił Cię do wyjazdu. Bo się zastanawiałem, czy jutro iść na tą demonstrację, ale dla Ciebie to pójdę. Wymaluję transparent "Wolność dla Andrzeja z forum GW, którego zmuszono do wyjazdu do Szwecji". Wypisać coś jeszcze, czy to co jest Ci pasuje? I za jakie konkretnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Andrzej, mam osobistą prośbę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 16:04 Piszę tak u góry, żebyś nie przeoczył. Jak już wy, o wielebnie oświeceni, pokonacie agresywynych homoseksualistów, zlikwidujecie tę parszywą "Gazetę Wyborczą", a potem ostatecznie rozwiążecie sprawę żydów, muzułmanów i innego lewackiego draństwa, to wstawisz się choć trochę za mną? Bo rozumiesz, ja z Polski nie wyjadę, za bardzo kocham ten kraj. Jednak chciałym czasem z Tobą podyskutować na jakimś forum, a nie wiem czy będzie można :(. Zgodzę się na cenzurę, żeby wyłapała to moją obrzydliwą retorykę, ale załatwisz mi, żebym mógł cokolwiek napisać? Nawet z więzienia? I obiecasz, że zaraz po rewolucji moralnej Ty i Tobie podobni nie dacie się zlikwidować? Tak jak to faszyści zrobili z S.A.? Co Andrzej? Proszę! Bardzo proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: "Oficjalna propaganda" :D 25.11.05, 14:47 Nie martw sie o mnie! "Andrzejek" sobie zawsze dobrze radzil i dalej to robi! Przejrzec was wcale nie jest tak trudno jak myslicie. Zasady waszego postepowania sa stare jak swiat, a doprowadzone zostaly do niemal doskonalosci przez partie bolszewikow. Wystarczy czytac i rozumiec historie, aby zrozumiec, ze wasza taktyka i strategia jest tak prosta jak wasze upodobania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Znasz określenie "psychoza maniakalna"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Znasz określenie "psychoza maniakalna"? IP: *.nll.se 25.11.05, 15:26 Jasne! Widze ja od kilku dni codziennie na lamach GW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy W tym, że nie chcą się z Tobą zgodzić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:52 Odpowiedz Link Zgłoś
jmr21 Re: Marsz Równości idzie dalej 25.11.05, 13:33 Posłuchaj Olaboga,zamiast robić kretyńskie wykłady o demokracji{nie istnieje takie pojęcie}i przekrecać fakty wytłumacz mi o co tak naprawde Wam chodzi?bo jak żyję nie widziałem żeby się jakaś krzywda działa twoim orientacjom wręcz przeciwnie macie wiele przywilejów zwłaszcza w show biznesie {jak ktoś chce szybką kariere to ogłasza że homoś}nik was palcami nie wytyka nikt do pudła nie zamyka,więc przeciwko czemu chcecie demonstrować,chyba że chodzi o paradę gdzie roznegliżowani tranwestyci siali zgorszenie,na to nie będzie zgody społeczeństwa nigdy choćbyście ze skóry wychodzili razem z Michnikiem i komuchami,wtedy wara ,bo to już nie jest wolnośc tylko samowola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy Stereotypy. Stereotypy. Stereotypy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:20 Nikt nie wytyka jak to nazywasz "homosiów" palcami? A mógłbyś pracować z homoseksualistą w jednym biurze albo mieszkać na jednym mieszkaniu? Mógłbyś się z nim przyjaźnić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Fanatyku! W USA czy Europie tez są zakazy?!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:12 Podaj jeden kraj z kręgu "zachodniej cywlizacji", w którym mniejszości nie mogą przeprowadzić pokojowej demonstracji. To jest PODSTAWOWY filar demokracji, a od oceniania co jest moralne, a co nie NIE są organy administracji państwowej. Wy nie chcecie UE, wy nie chcecie USA. Najbliżej wam do Iranu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Fanatyku! W USA czy Europie tez są zakazy?!!! IP: *.nll.se 25.11.05, 13:10 W z a d n y m kraju zachodnim nie mozna legalnie przeprowadzic demonstracji antyhomoseksualnej, antyzydowskiej czy antymuzulmanskiej! I to pomimo tego, ze zapewne w wiekszosci tych krajow wyrazalaby poglady wiekszosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy A zastanowiłeś się może czemu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:23 Pewnie, dla tego, że "żydy, muzułmany, cyklisty, masony i pedały wraz z całym lewactwem" rządzą światem. Nie? Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: A zastanowiłeś się może czemu? 25.11.05, 14:36 Ja sie zastanowilem, ale ty zapewne nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy I jakie wnoski?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:42 Chętnie przeczytam... Wręcz doczekać się nie mogę. Dawaj. Dawaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Zawsze rozmywasz temat jak Ci nie pasuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:25 Ok. "Lewa te wnioski". Brzmi trochę nie po polsku, ale cóż dostosuję się do patrioty z doskoku. Więc jak?! Podasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Zawsze rozmywasz temat jak Ci nie pasuje? IP: *.nll.se 25.11.05, 15:27 Przeczytaj uwaznie moje wczesniejsze i pozniejsze posty! Po co mam sie powtarzac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy To o żydach, czy o oficjalnej propagandzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:32 Przepraszam, jak sam zauważyłeś głupi jestem i się zgubiłem. To to?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: To o żydach, czy o oficjalnej propagandzie? IP: *.nll.se 25.11.05, 15:38 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:38 Trzeba obronić Kraków przed demonstracją zboczeńców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Jachym Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.ists.pl / *.ists.pl 25.11.05, 00:01 Wspolczuje wszystkim ktorzy w ten sposob stawiaja sprawe - to nie jest marsz dla promowania roznych hasel nt seksualnosci - tylko SPRZEWIC WOBEC TEGO CO WYRABIA SIE W TYM KRAJU PRZEZ WLADZE !!! zastanowcie sie jakbyscie sie Wy czuli gdyby policja Was bila za pokojowa manifestacje !!! Nie chce zyc w kraju gdzie panuje nienawisc i wrogosc do drugiego czlowieka. JESTESMY ROWNI WOBEC PRAWA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.nll.se 25.11.05, 13:11 Klamiesz! Policja nikogo nie bila! Odpowiedz Link Zgłoś
jmr21 Re: Marsz Równości idzie dalej 25.11.05, 13:40 Nie kłam przynajmniej! na pokojową demonstrację? zapomniałeś dodać że nie mieliście zgody władz na ta jak mówisz pokojowa hucpę a więc łamaliście prawo i Policja miała obowiazek interweniować bo do tego jest powołana .Trzeba było sie dostosować to nie przetrzepaliby Wam tyłków wiec, nie żlamdaj teraz na władzę tylko poszukaj belki we własnym oku. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Marsz Równości idzie dalej 25.11.05, 14:21 Kiedy naprawde im tylkow nie przetrzepali! Policja nawet nie miala wtedy palek! Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: Marsz Równości idzie dalej 28.11.05, 11:29 Psychiatra się tobie klania!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek basiak Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:25 nie ma czegoś takiego jak ZGODA na demonstracje. można wydac zakaz w ściśle określonych wypadkach. te nie zostały spełnione i najprawdopodobniej sąd uchyli tamten zakaz. a jeśli nie polskie sądy administracyjne to europejski trybunał w strasbourgu. kazusów jest od groma - ale chyba musimy przerobi sytuację, że podatnicy wybulą ciężką kasę żeby urzędnicy łaskawie nauczyli się europejskiej konwencji i konstytucji. policja wcale nie musiała działa argresywnie - mogła postąpic tak jak w warszawie i chroni przemarsz mnimo formalnego zakazu. takie działanie dopuścił nawet ktoś taki jak prof. Hołda z HFPC. to nie demonstracja zagrażała komukolwiek tylko kontrdemonstracja. już zapomniałeś kto wrzeszczał "pedały do gazu!" czy "zrobimy z wami to co hitler z żydami!"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Grzesiu nie rozumiesz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:57 Przemarsz w Poznaniu nie był bezprawny dlatego, że nie wydano zgody administracyjnej. On w rozumieniu naszych adwersarzy łamał "prawo boskie i moralne" do którego uzurpują oni sobie wyłączne prawo. Nic tu nie da konstytucja, zakazy, trybynały. Oni nie chcą ani demokracji, ani praworządności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy Zboczeńcy to wy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:16 Tak! Wy, którzy chcecie zamienić ten kraj w republikę bananową! W każdym cywylizowanym kraju, każdy chętny ma prawo do przeprowadzania demonstracji. Obrońcy moralności używający pięści są w Iranie i Izraelu. Faktycznie piękne wzorce macie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy To gdzie jeszcze?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:26 Skoro bzdury, to może podasz choć jeden przykład?! Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: To gdzie jeszcze?! 25.11.05, 14:38 Przykladow jest tyle, ze gdybym zaczal wymieniac, to zapewne moderator wyrzucil by mnie jak zwykle z tej strony, albo zawiesil by sie serwer w homoseksualnej centrali GW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy To podaj choć jeden. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:43 Czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: To podaj choć jeden. 25.11.05, 15:00 Kazde twoje zdanie w poscie, do ktorego sie ustosunkowalem zawiera bzdure! Po pierwsze, bzdura jest porownywanie Polski do republiki bananowej. Robiac to dajesz dowod na to, ze nie wiesz o czym piszesz, albo piszesz o czym nic nie wiesz. Po drugie, w z a d n y m demokratycznym kraju nie da sie legalnie przeprowadzic demonstracji antyhomoseksualnej, antyzydowskiej czy antymuzulmanskiej. Sprobuj tez przeprowadzic legalna demonstracje antyaborcyjna we Francji, Szwecji, Niemczech czy Danii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Demokracja antyżydowska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:35 Jak toto ma wyglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Demokracja antyżydowska? IP: *.nll.se 25.11.05, 15:42 Nie uzywaj tak typowej dla Twojego towarzystwa retoryki! Nikt nie mowi o demokracji a n t y z y d o w s k i e j, tylko o demokratycznych prawach do organizowania antyzydowskiej d e m o n s t r a c j i! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy I na czym ta demonstracja miała by polegać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:45 Przepraszam za tą retorykę. Od macy mi sie w głowie przewraca. Już nie będe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona.c Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.umk / *.um.krakow.pl 25.11.05, 11:48 Jak widzimy po tej wypowiedzi nasz kraj jest pełen ludzi ograniczonych umysłowo! I jeśli tacy osobnicy będę płodzić następnych ułomków to przypuszczam, że nic się nie zmieni. Zboczeńcy? Zastanów się człowieku nad własnymi zboczeniami... Nie oczekuję, że zrozumiesz sens mojej wypowiedzi. Do tego trzeba mieć odrobin ę oleju w głowie a nie być męskim szowinistą, który zamiast mózgu ma skupisko plemników i to genetycznie niedorozwiniętych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr Re: Marsz Równości idzie dalej IP: 201.250.174.* 24.11.05, 23:16 To sa zboczency Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tchaikovsky Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 25.11.05, 00:10 Zboczeniem jest obrzucanie kogos kamieniami i palowanie za poglady. Cofamy sie chyba w lata PRLu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.nll.se 25.11.05, 13:13 Jeszcze jeden teczowy klamca! Nikt nikogo nie palowal i nikt w nikogo kamienaimi nie rzucal! Wszystkie wasze teczowe argumenty opieraja sie na klamstwie, falszu i dwulicowosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy A relacje TV i zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:43 to też ponura manipulacja, fotomontaże tej "oficjalnej propagandy", co?! :D Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: A relacje TV i zdjęcia 25.11.05, 15:03 Wlasnie pisze o tych zdjeciach telewizyjnych! Nikt nikogo w Poznaniu nie palowal, bo policja nie miala palek! Nikt tez nie rzucal kamieniami. Padlo na poczatku klika jajek, ale te lecialy (pomidory tez) rowniez z drugiej strony. Teszta to teczowe klamstwo i manipulacja! Jak zwykle zreszta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy A pól roku temu w Krakowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:38 I pewnie jutro również. Też nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: A pól roku temu w Krakowie? IP: *.nll.se 25.11.05, 15:43 Policja i antyhomseksualisci sie ucza - wy nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Czyli kamieni nie będzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:46 Bo wiesz moja dziewczyna chce ze mną iść, ale boje się o biedaczkę. Można Ci zaufać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy A kto to "antyhomoseksualista"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:51 Rany, tego nie zauważyłem. Skoro nie jestem homoseksualistą, a wrecz przeciwnie, to jestem już antyhomoseksualistą, czy tylko ahomoseksualistą? Kiedy się staje antyhomoseksualistą i na czym to polega? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy Nierządem Polska stoi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:19 Banda ciemnych typków znowu siłą chce zastraszyć społeczeństwo. Kłamią, kombinują, wygrażają pięścią. Zboczeńcy?! Według jakiego prawa, jakiej nauki?! Gdzie jeszcze poza tym ciemnogrodem uznaje się homoseksualizm za "zboczenie"?! W jakich krajach zakazuje się demonstracji pod pretekstem, że banda wyrostków chce pobić jej uczestników?! Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Nierządem Polska stoi! 25.11.05, 15:09 Na szczescie Polska jeszcze (przynajmniej w kwestii homoseksualizmu) stoi rzadem i prawem! P.S. Oczywiscie, ze homoseksualizm jest zboczeniem! I nie pisze tutaj o stronie moralnej, tylko o stronie naukowej! O biologii! Dla nauki nie ma najmniejszego znaczenia, ze w ilus tam krajach politycy kierowani przez homoseksualne lobby mowia inczej! W sredniowieczu owczesni "politycy" kierowani przez koscielne lobby, uwazali, ze Slonce, i wszystko inne we Wszechswiecie, kreci sie wokol Ziemi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy "Mamy rację tak mówią fakty i nauka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:39 A jeśli mówią co innego, to tym gorzej dla nich. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: "Mamy rację tak mówią fakty i nauka" IP: *.nll.se 25.11.05, 15:48 Wlasnie! Tak mowia fakty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Tak jest! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:55 Doktror Mengele to przecież też był naukowiec i walczył ze ściemniałą masą narzucającą mu swoje poglądy! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-meteo Re: Marsz Równości idzie dalej 24.11.05, 23:38 cymbale jeden, marsz w POZNANIU ZAKAZAŁ prezydent miasta wywodzący się z PO!!! poznaj fakty, a nie jakieś debilizmy... a pozatym, nie sobie chodzą, tylko jedeno jak zaczną sie domagać legalizacji ich związków na zasadach jakie występują w małżeństwie + adopcji dziecie...MÓWIE STANOWCZE NIE!!! Nię będzie mniejszość narzucać większości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 24.11.05, 23:56 Nie będzie, bo nie chce, chyba niezbyt dokładnie przeczytałeś artykuł. Wśród haseł nie było tych dotyczących np.adopcji dzieci. Poza tym nikt poza lekarzem nie ma prawa stwierdzać, ze coś jest zboczeniem, czyli dewiacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 24.11.05, 23:57 To było do Pawła-meteo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy O i widzisz! Pełne poparcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:25 Jestem przeciwny małżeństwom homoseksualistów i adoptowaniu przez nich dzieci. Jednak to nie zmienia faktu, że oni mają prawo robić manifestacje i tego się domagać. Po to właśnie tylu ludzi zginęło, żebyśmy mieli wolność i demokrację. Tak jest w całym cywlizowanym świecie. Nie podobają mi się poglądy skrajnych homoseksualistów?! Mam PRAWO zrobić odpowiednią demonstrację. Mam prawo oddać głos w wyborach, mam prawo oddać głos w referendum. I żaden drań z kijem baseballowym, czy kamieniem mi tego PRAWA odbierać nie będzie. Obojętnie w którą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: O i widzisz! Pełne poparcie! IP: *.nll.se 25.11.05, 15:30 W zwiazku z tym Mlodziez Wszechpolska m a prawo zorganizowac demonstracje antyhomoseksualna, antyzydowska czy anymuzulmanska! Maja takie s a m o prawo do korzystania z demokracji jak agresywni homoseksualisci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Kiedy homoseksualista jest agresywny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gb Re: O i widzisz! Pełne poparcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:32 oczywiście, że nie mają. nawoływanie do nienawiści na tle narodowościowym czy rasowym jest przestępstwem ściganym przez prokuratora. natomiast podburzanie do homofobii można interpretowac jako przestępstwo pomówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz W Krakowie marsze sa sterowane 24.11.05, 23:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=32498316 Dobrze wiedziec, komu zalezy na nglasnianiu spraw, ktore wcale nie musza byc wykrzykiwanewszystkim dodokola i na glos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tchaikovsky Re: W Krakowie marsze sa sterowane IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 25.11.05, 00:07 Czlowieku, zyjemy w XXI wieku! Dlaczego to niby nie mozna glosno mowic o swoich pogladach? Boisz sie zarazenia homoseksualizmem? Zapewne nie podalbys reki gejowi, ale nie zdajesz sobie sprawy ile razy juz to zrobiles. Ludzie, niech kazdy zajmie sie swoim prywatnym zyciem, a nie wlazi w cudze! Chca protestowac, niech protestuja. Jakos nie czuje, zeby narzucal mi ktokolwiek swoje poglady, juz tym bardziej maszerujac po ulicy. Czy typy, ktore wykrzykuja "Pedaly do gazu" was nie odrazaja? W tym "gazie" 60 lat temu ginely miliony, wiec kratynie jeden z drugim wysil sie na cos inteligentniejszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniewko_syn_ryba Re: W Krakowie marsze sa sterowane IP: *.autocom.pl 25.11.05, 00:16 Gość portalu: tchaikovsky napisał(a): > Ludzie, niech > kazdy zajmie sie swoim prywatnym zyciem, a nie wlazi w cudze! POPIERAM ! I własnie dlatego NIE popieram parad !... ;) P.S. Czy homoseksualizm jest poglądem ?... Odpowiedz Link Zgłoś
bladatwarz Co za bzdura 25.11.05, 00:18 Co mnie obchodzi czy ktos ma maly biust, malego ....., nie osiaga orgazmu, ma pociag do zwierzat czy lubi w ciszy i spokoju dlubac w nosie. To jego prywatna sprawa, chociaz nie akceptowana przez ogol, lub mowiac krotko ogol sie nia nie interesuje. Co kogo obchodzi kto z kim spi albo z kim zyje? Dajcie zyc. Nie mam ochoty, zeby pol ulicy chodzilo raz na kwartal i krzyczalo: ja zdradzam zone! Ja zyje bez slubu! Ja mam dwoch kochankow. Przeciez wiadomo, ze zdradzajacy czy osoby zyjace w konkubvinacie skazane sa na ostracyzm w niektorych srodowiskach. I co reszta spoleczenstwa ma ogladac i sluchac, ze oni preferuja inny sposob zycia? A niech preferuja. Tylko niech mi sie nie dra do ucha! Nie porownuj homoseksualistow do chorych na choroby zakazne, bo to swiadczy zle o Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gejofob Re: W Krakowie marsze sa sterowane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 00:35 >Czlowieku, zyjemy w XXI wieku! Ameryka odkryta drugi raz. Gratulacje(!) >Dlaczego to niby nie mozna glosno mowic o swoich pogladach? Można, ale ja nie chcę tego słuchać, więc mi nie wykrzykiwać pod oknem. >Boisz sie zarazenia homoseksualizmem? A co ty sie zaraziłeś(aś)?? >Zapewne nie podalbys reki gejowi, Zwłaszcza jak tą ręką wyprawiał "brzydkie rzeczy" z drugim mu podobnym. >ale nie zdajesz sobie sprawy ile razy juz to zrobiles. a co to mi na ręce zagłądasz?? kiedy i jak?? > Ludzie, niech kazdy zajmie sie swoim prywatnym zyciem, a nie wlazi w cudze! to prowadzi do egoizmu. >Chca protestowac, niech protestuja. ale u siebie w domu >Jakos nie czuje, zeby narzucal mi ktokolwiek swoje poglady, juz tym bardziej maszerujac po ulicy. dziś ulica, jutro telewizja, pojutrze bedą mnie palcami wytykać, że nie jestem pedałem >Czy typy, ktore wykrzykuja "Pedaly do gazu" was nie odrazaja? mniej niż pedały >W tym "gazie" 60 lat temu ginely miliony, wiec kratynie jeden z drugim wysil sie na cos inteligentniejszego! powstrzymać falę propagowania homoseksualizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: W Krakowie marsze sa sterowane IP: *.nll.se 25.11.05, 13:14 A dlaczego nie mozna zorganizowac l e g a l n e j demonstracji p r z e c i w k o homoseksualistom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedałofob Re: Marsz Równości idzie dalej IP: 81.219.149.* 25.11.05, 00:51 W Krakowie, jak mniemam, również godnie i serdecznie zostaną przyjęci. Będą wzruszeni i oczarowani tak bardzo, że nawet o dupie zapomną, nawet swojej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Pewnie masz kolegę homoseksualistę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:31 i nawet o tym nie wiesz. Hehe... To zawsze poprawia mi humor. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Pewnie masz kolegę homoseksualistę 25.11.05, 14:40 Tych kolegow, o ktorych nie wiem z kim i jak sypiaja, szanuje. Tych, ktorzy demonstracyjnie obnosza sie ze swym wrodzonymym ekshibicjonizmem, egocentryzmem i egoizmem, nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy A co to znaczy "obnosić się"?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:45 I co to jest ekshibicjonizm w przypadku homoseksualisty? Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: A co to znaczy "obnosić się"?! 25.11.05, 15:11 To co stanowi o samej istocie agresywnego homoseksualizmu! Wspierane oczywiscie przez inne wrodzone cechy, takie jak egocentryzm i egoizm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Ale co dokładnie?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 15:37 Jak Twój przyjaciel powie Ci, że kobiety go nie pociągają, to już się obnosi, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybiński Marsz onanistów z trzepaczkami?!?! IP: *.aine.pl 25.11.05, 01:06 Ryzyk-fizyk Po całej serii ponurych doniesień z kraju nareszcie jakaś dobra wiadomość: w Ełku ksiądz i katechetki oprotestowali przedstawienie uczniowskiego kabaretu Normal z Zespołu Szkół imienia Baczyńskiego za wprowadzenie na scenę postaci księdza Ryzyka. Protestanci katoliccy domagają się ukarania uczniów. Wiadomość dlatego jest dobra, że zaprzecza obiegowym poglądom, iż szkoła nie przygotowuje do życia we współczesnym społeczeństwie. Szkoła w Ełku na pewno przygotowuje. Młodzi adepci kabaretu Normal, którzy chcieli opowiedzieć o swoim widzeniu świata i z tego świata się pośmiać, jak już przejdą przez młyn protestów, oburzenia i zakazów, będą przygotowani do życia jak sam Pietrzak. W stanie wojennym ojciec Krąpiec, ówczesny rektor KUL, studentom, którzy przychodzili się skarżyć, że milicja ich bije, mawiał: bije? I bardzo dobrze robi. Przynajmniej wiecie, gdzie żyjecie. Dzieciaki z Ełku dowiadują się tego już w pierwszej klasie liceum. Już ich później nic nie zaskoczy. Już mogą spokojnie dorastać syci wiedzy obywatelskiej i świadomi ryzyka. Ponieważ protestowicze twierdzą, że skecz o księdzu Ryzyku obraża uczucia religijne, wiadomo już, że jego pierwowzór, ojciec Rydzyk, stał się przedmiotem kultu religijnego i powinien być chroniony przez prawo na równi z Bogiem Ojcem. Słowem, powinien zażywać czci takiej, jak pierwszy sekretarz w czasach komuny, choć i wtedy kpiarze niepoprawni pozwalali sobie na aluzje. Teraz i tego być nie może, zwłaszcza w szkołach, bo jak skorupka za młodu nasiąknie, to na starość nie będzie słuchać Radia Maryja. Gwoli sprawiedliwości, mamy nie tylko klerykalne, ale i świeckie święte krowy, w stadzie których na czele są geje. Wszyscy protestują przeciwko prezydentowi Poznania Grobelnemu za zakazanie Marszu Równości, a nikt się nawet nie zająknie, że Grobelny zakazał też Marszu Onanistów z trzepaczkami, organizowanego przez Naszość. Grobelny jest piętnowany za homofobię, a onanofobia uchodzi mu na sucho. Homoseksualiści zamiast okazać braterską solidarność, też potępili onanistów za szydzenie z idei tolerancji. Czyli okazali się nietolerancyjni. Potrzebny będzie Marsz Równości Gejów z Onanistami. Najlepiej zorganizować go w Ełku. Maciej Rybiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katon sprostowanie - powinno być: - ry{d)zyk-fizyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 02:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy kibic PO - jestem za a nawet przeciw IP: *.citynet.pl 25.11.05, 07:22 Odsyłam ciekawychdo qczorajszej Rzeczpospolitej. Zona eurodeputowanego Bogusława Sonika z PO Liliana Sonik w swoim tekście dała taki przykład zacietrzewienia przeciwko takim demntracjom i paradom, że aż mnie ogarnął pusty śmiech. Wspomniała o zachodnich paradach o Paryżu i USA podając tamte obceniczne parady jako przykład, że u nas też tam może być. Szczyt hipokkryzji ideologicznej. Takiej absolunie z najgłębszego Ciemnogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
bis_to_ja w ciemnogrodzie to ty tkwisz lewy kibicu 25.11.05, 09:17 poparcie ulicznej "dewiacji" nie wynika z przekonania niektórych polityków ale chęci wykorzystania ludzkich ułomności w celu zbijania kapitału politycznego a po co mają siebie "parodiować" na ulicy różnej maści file? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy Bo tak jest na całym cywylizowanym świecie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:29 Ale i tak tego nie zrozumiesz, nie?! Parafrazując: "Demokracja demokracją, ale moralność musi być po naszej stronie. Masz tu dwa kamienie". Kmioty, chamy, dokąd w chcecie ten wspaniały kraj doprowadzić. Nie Europa, nie USA, czyli co?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj szeregowi geje tylko traca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 08:22 Demonstracje gejowskie organizowane sa przez lewakow. Wiekszosc czolowych aktywistow gejowskich zwiazanych jest z SLD Olejniczaka lub z partia Borowskiego. Partie te broniac sie przed marginalizacja robia w kraju sztuczne zamieszanie. Wykorzystuja do tego celu srodowiska gejowskie, gdyz tam z natury rzeczy latwo znalezc mozna osobnikow o fanatycznie antykatolickim nastawieniu. Dla lewakow jest to "srodowisko naturalne", na ktorym staraja sie trzymac lape. Fanatykami mozna bowiem latwo i skutecznie manipulowac. Radykalne wystapienia fanatykow gejowskich przeciwko obyczajowosci tradycyjnej uksztaltowanej na fundamencie katolickim zawsze moga liczyc na odzew ze strony fanatykow ultrakatolickich. Im wieksze zamieszanie uda sie wywolac np. manifestacjami ulicznymi, tym wieksze znaczenie zyskuja obydwa przeciwstawne fanatyczne ugrupowania: lewackie i ultrakatolickie. Widzac to o czym pisze, latwiej zrozumiec dlaczego w kraju gdzie nie istnieja jakiekolwiek przepisy prawne ktore by dyskryminowaly kogokolwiek z powodu posiadanej "orientacji seksualnej" (piekne okreslenie) - jednak odbywaja sie demonstracje o rownosc praw gejow i lesbijek. Dodajmy, ze wykorzystywanie gejow przez lewakow dla celow politycznych lewactwa - niczego dobrego nie daje szeregowym gejom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Co jest niemoralnego, w tym... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:35 że kilkudziesięciu homoseksualistów zorganizuje marsz, przejdzie się ulicami i przyzna, że nie boi się publicznie pokazać i przyznać się do swojej orientacji seksualnej?! Co w tym gorszącego?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;P Re: szeregowi geje tylko traca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:35 trele-morele. kiedy wreszcie będzie w tym kraju porządna ustawa o związkach partnerskich ci "normalni" pierwsi pobiegną do ratusza zawiera związki. to zupełnie jak z kobietami i feministkami: o prawo głosu walczyła garstka, korzystają wszystkie które chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max [...] IP: *.zax.pl / *.zax.pl 25.11.05, 08:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek nie wiesz przypadkiem, gdzie mozna protestować IP: 81.219.149.* 25.11.05, 08:51 przeciw propagowaniu dewiacji? Jakis list protestacyjny, jakieś oficjalne forum? Mam chorą nogę i nie mogę wyjść i tak sobie po prostu rzucić ... pomidorem lub jajkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max TU MOŻNA WYSYŁAĆ PROTESTY przeciw zgorszeniu IP: *.zax.pl / *.zax.pl 25.11.05, 08:59 możesz tu napisać protest do człowieka, który rządzi Krakowem Jacek.Majchrowski@um.krakow.pl polecam także wizytę na prawy.pl/czytaj.php?id=4534&pocz=&xx=&dz=nowosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max a oto lista gdzie zbiera się lewactwo i homosie IP: *.zax.pl / *.zax.pl 25.11.05, 09:02 W najbliższą sobotę lewicowi zadymiarze i środowiska homoseksualne planują zorganizować manifestacje w : Krakowie- o godzinie 14 pod Wieżą Ratuszową na Rynku Głównym Poznaniu- o godzinie 15-tej pod Starym Browarem ( miejscu, gdzie w ubiegłym tygodniu policja rozbiła marsz) Natomiast w niedzielę homoseksualne i lewicowe wiece odbędą się w : Warszawie- o godzinie 12-tej na Placu Konstytucji ( niedziela) Łodzi- o godzinie 12-tej na Pasażu Schillera Gdańsku- o godzinie 13-tej pod Pomnikiem Stoczniowców /HAŃBaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa/ Elblągu – o godzinie 18-tej na Placu Słowiańskim Możesz i ty zaprotestwać przeciwko zwyrodnialcom...i gazecie wybiórczej Odpowiedz Link Zgłoś
bis_to_ja lewactwo wykorzystuje ludzkie ułomności do 25.11.05, 09:13 konfrontacji z opcją rządzącą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawy lawactwo!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:39 W całym cywylizowanym świecie WSZYSTKIE mniejszości mają prawo do pokojowych zgromadzeń. Nie wyzywaj obrońców demokracji od lewaków, bo się kompromitujesz niewiedzą, żeby nie powiedzieć skrajną ciemnotą. Demokracja nie jest lewicowa! Wolność to podstawowe prawo każdego człowieka. I również wielu ludzi prawicy oddało za nią życie! Nie popieram "marszów homoseksualistów". Nie popieram prawa do ich małżeństw, czy adopcji. Jednak tak długo jak "środowiska gejowskie" (co to w ogóle jest?!) będą przeprowadzać pokojowe manifestacje na których nie będzie dochodziło do gorszących scen (vide obnażanie się), to mają do tego prawo! Tak samo jak my, przeciwnicy takich regulacji też mamy prawo w innym terminie wyjść na ulicę i to pokojowo zamanifestować. Jednak w żadnym wypadku pięsciami i kamieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.nll.se 25.11.05, 09:13 "Wielki manifest w obronie demokracji"? Stuknijcie sie w glowe redaktorzy z Gazety Wyborczej! Odpowiedz Link Zgłoś
bis_to_ja GW pada i jak tonący chwyta się brzytwy 25.11.05, 09:20 Jawne propagowanie marszu "dewiacji" ją uratuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek z Huty Re: Prowokacja lewicy udaje sie w 100% IP: *.zax.pl / *.zax.pl 25.11.05, 09:40 Przykre jest tylko , że bierze w tym udział A.Dymna. Metody prowakcji przypominają lata 60 i 80. Szkoda tylko tej głupiutkiej młodziezy. Szkoda , ze nie wiecie co się dzieje tak naprawde w SLD jakie mają na ten temat poglady i jak mącą. Szkoda mi Was "oborńcy demokracji" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek z Centrum Więc pały i kamienie w dłoń! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:38 Pokaż ów biednej młodzieży jak jest manipulowana! Najlepiej piorąc po mordach i zastrzając! Demokracji i tolerancji się gów....om zachciało! Jeszcze może by chcieli życ tak jak ich rówieśnicy na zachodzie! NIE I KONIEC! POLSKA KATOLICKA! Smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bacha Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 09:50 Jest bardzo przykro ludziom walczącym o demokrację w totalitarnej PRL oglądać jak pojęcie demokracji jest nadużywane, wykrzywiane i dopasowywane do "widzimisie" różnych osób dla własnych celów, a nie dla dora społeczeństwa. Być może jest taka potrzeba w człowieku, że musi walczyć, krzyczeć itp. Skoro zabrakło ważnych celów, to kierują się przeciw wyimaginowanym. Mniejszości seksualne prawdziwe, czy wydumane są i pewno będą, ale przecież nie muszą się z tym obnosić w demonstracjach, pochodach. Heteroseksualni nie nagłaśniają swoich upodobań seksualnych, traktują je jako sprawy intymne. Tego samego życzę homoseksualistom, jak również znalezienia w soim życiu ważnych spraw w imie których należy walczyć, właśnie dla dobra publicznego. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gb Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:39 w ogóle się nie obnosisz? z mężem za rączki po plantach nigdy, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.gw.ip.pl 25.11.05, 09:53 Gdzie byli obrońcy praw obywatelskich zimą tego roku ,gdy młodzi ludzie na Krakowskim Rynku protestowali przeciw obecności Putina na uroczystościach w Oświęcimiu? Nie słyszałam - jak teraz - takich głosów oburzenia polityków w tym lewicy (Szmajdziński, Borowski, Kalisz inni). Policja interweniowała brutalnie - protestujący ludzie w żaden sposób nie zagrażali prezydentowi Rosji (nie było go w odl. conajmniej kilku kilometrów od miejsca manifestacji. A może to bylo nawet w przeddzień jego wizyty? Nie pamiętam zbyt dokładnie ). Ktoś mógłby przypomnieć nazwisko ówczesnego ministra MSWiA, bo prezydentem Krakowa był i nadaljest - Majchrowski (SLD, nie żadna PO - inf. dla internautów spoza Krakowa)? Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Marsz Równości idzie dalej 25.11.05, 14:30 Bo w demokratycznej Polsce nie moze byc legalnych demonstracji antyhomoseksualnych, antyzydowskich, antymuzulmanskich czy antyrosyjskich. Nielubiacy agresywnych homoseksualistow, muzulmanow czy Rosjan nie maja swego lobby chociazby w Gazecie Wyborczej! Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: Marsz Równości idzie dalej 28.11.05, 11:31 Zazdrościsz? A dlaczego nam tyle poświęcasz czasu ??Kryptogeju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Pseudo-katolickie Stowarzyszenie im. Piotra Skargi IP: *.server.ntli.net 25.11.05, 10:55 mysle ze Ultrakatolickie Stowarzyszenie im. Piotra Skargi im sie bardzo podoba. Ale wlasciwsze byloby pseudo, bo to nie ma wiele wspolnego z katolicyzmem... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek3142 SPOTKAJMY SIĘ W SOBOTĘ O g.14.00 POD WIEŻĄ RATUSZA 25.11.05, 11:18 TO JEST PROTEST PRZECIWKO ŁAMANIU PRAW OBYWATELSKICH, A NIE MARSZ GEJÓW. TO PROTEST WSZYSTKICH SZANUJĄCYCH WOLNOŚĆ, KTÓRĄ GWARANTUJE KONSTYTUCJA: Art. 32 ust. 2: „Nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym, lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny". Art. 25 ust. 2: „Władze publiczne w Rzeczypospolitej Polskiej zachowują bezstronność w sprawach przekonań religijnych, światopoglądowych i filozoficznych zapewniając swobodę ich wyrażania w życiu publicznym". Art. 54 ust. 1: „Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji" W sobotę, 26 listopada, wiec odbędzie się w Krakowie godz. 14.00 przed Wieżą Ratuszową na Rynku Głównym Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: SPOTKAJMY SIĘ W SOBOTĘ O g.14.00 POD WIEŻĄ RA 25.11.05, 14:26 W zwiazku z tym rownie legalne powinny byc demonstracje antyhomoseksualne, antyzydowskie czy antymuzulmanskie! Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: SPOTKAJMY SIĘ W SOBOTĘ O g.14.00 POD WIEŻĄ RA 25.11.05, 19:28 Po pierwsze - marsze tolerancji nie są "anty", tylko za (tolerancją), więc analogii nie ma tu żadnej. Po drugie - demonstracje antyhomoseksualne również są legalne, oczywiście pod warunkiem, że nie wzywają do czynów zakazanych prawem, nie propagują np. faszyzmu, nienawiści, rasizmu. Jak już chcesz szukać analogii, to niech przynajmniej będą logiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Pseudo-katolickie Stowarzyszenie im. Piotra S 25.11.05, 14:22 Ales sie stary wyslil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuemgie WOLNOŚĆ RÓWNOŚĆ TOLERANCJA!!! IP: *.chello.pl 25.11.05, 11:18 precz z kacza grypa w Polsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: WOLNOŚĆ RÓWNOŚĆ TOLERANCJA!!! 25.11.05, 14:22 Precz z egocentryzmem, egoizmem i ekshibicjonizmem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 11:45 prosze o przybycie na rynek główny,znowu jest szansa by zamanifestować nasza odraze do tego co dzieje sie tym kraju,przybywajcie....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juriusz Kiedy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:25 Tak sobie to czytam, tak mi się przypominają czasy niewolnictwa w USA. Przez lata dla większości było ono stanem normalnym, tak jak dla większości w naszym kraju normalne jest, że bycie homoseksualistą to dewiacja. Jednak dzięki pewnym ruchom i wydarzeniom historycznym sytuacja uległa zmianie i dziś już nikt przy tak zwanych zdrowych zmysłach nie popiera niewolnictwa, a jeżeli nawet to się z tym nie obnosi. Kiedyś krucjaty były normą, dziś kościół za nie przeprasza. Tak samo będzie z homoseksulizmem, dziś rzucają kamieniami, za kilkadziesiąt lat będzie to jedna z czarnych kart historii - taką staje się każda forma dyskryminacji w ocenie następnych pokoleń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.nll.se 25.11.05, 15:31 Mam nadzieje, ze Moldziez Wszechpolska tez nie zaprzepasci swojego k o n s t y t u c y j n e g o prawa do demonstracji antyhomoseksualnej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek basiak Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 17:42 ta... może zamówią piwo? :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRAT BIS: DOŚĆ CIEMNOGRODU !!! IP: *.ket.agh.edu.pl 25.11.05, 14:43 Najwyższy czas oprócz pokazywania i promowania upodobań gejów i lesbijek wypromować upodobania innych tak okrutnie przez ciemnogród tłamszonych mniejszości ! Niech więc wezmą w paradach liczny udział fetyszyści ze swoimi akcesoriami, niech przejdą sodomici przytuleni do swoich ulubionych zwierzaczków oraz inni nieusatysfakcjonowani dotąd podziwem ciemnej gawiedzi, a na czele maszerujących powinni iść ekshibicjoniści w pelerynkach i co kilka metrów pokazywać swoje nagie wdzięki ! Niech nauczyciele przyprowadzą w ramach lekcji wychowawczych dzieci i młodzież szkolną - TOLERANCJI trzeba przecież uczyć od małego !!! Może wreszcie kiedyś dojrzejemy i do tego, że i nekrofile powiozą na katafalkach swoich nieco oziębłych partnerów ! Prześladowani wszystkich krajów łączcie się !!! =============================================== PS Ktoś napisał w odwecie przeciwnikom wiadomych parad,że JEGO POCZUCIE ESTETYKI obrażają procesje kościelne i marsze jamników. NATURYŚCI do dzieła !!! - napiszcie, że wasze uczucia i poczucie estetyki nagminnie obrażają ludzie łażący po ulicach (o zgrozo)W UBRANIU !!! ============================================================================= Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: BIS: DOŚĆ CIEMNOGRODU !!! 25.11.05, 15:15 Racja! Gazeta Wyborcza winna jest jej wiernym czytelnikom sponsorat i mecenat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ERazmus Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.zfn.uni-bremen.de 25.11.05, 14:47 Od jakiegośc czasu przebywam na stypedium zagranicznym, a ogromne oburzenie wywwołało u mnie oraz u moich znajomych to co wydazyło się w Poznaniu. Dlatego teraz jestem naprawde zadowolony że w Polsce mieszka wiecej ilteligetnych ludzi którzy myśla jak reszta cywilizowanej Europy i nie zgadzają się na takie troktowanie ludzi, oraz na to iż grupka huliganów może zakłucić pokojowa manifestacjie, wykrzykując swoje homofobiczne i niedorzeczne hasła. Dlatego dziekuje Polaka , oczywiście tym którzy sie na taki stan zeczy nie zgadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Marsz Równości idzie dalej 25.11.05, 15:20 Mysl samodzielnie, a nie idz bezmyslnie za stadem, tak jak to robia niezbyt inteligentne renifery. W latach 50-tych, ludzie podobni do tych, o ktorych piszesz, a ktorzy teraz tak popieraja homoseksualizm, popierali komunizm a jeszcze wczesniej nazizm! Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Marsz Równości idzie dalej 25.11.05, 19:30 A naziści wysyłali homoseksualistów do obozów koncentracyjnych, co spotkałoby się z poparciem wielu obecnych homofobów. I tu kółeczko się zamyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ERazmus Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.zfn.uni-bremen.de 25.11.05, 14:47 Od jakiegośc czasu przebywam na stypedium zagranicznym, a ogromne oburzenie wywwołało u mnie oraz u moich znajomych to co wydazyło się w Poznaniu. Dlatego teraz jestem naprawde zadowolony że w Polsce mieszka wiecej ilteligetnych ludzi którzy myśla jak reszta cywilizowanej Europy i nie zgadzają się na takie troktowanie ludzi, oraz na to iż grupka huliganów może zakłucić pokojowa manifestacjie, wykrzykując swoje homofobiczne i niedorzeczne hasła. Dlatego dziekuje Polaka , oczywiście tym którzy sie na taki stan rzeczy nie zgadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terek Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.proxnet.pl 25.11.05, 18:47 A marsz exhibicjonistów kiedy? Oni też chcą równości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Panie Pawle trzymam kciuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 19:51 Jeśli już jesteśmy przy demonstracjach to może udałoby się zorganizować jakiś wiec poparcia dla pana, połączony z przemarszem na ulicę tych bandytów?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JW_23_05 Re: Marsz Równości idzie dalej IP: *.devs.futuro.pl 25.11.05, 20:03 Czy ktoś mi może powiedzieć o której i skąd rusza marsz równości jutro w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JW_23_05 Skąd i o której rusza Marsz w Krakowie jutro? IP: *.devs.futuro.pl 25.11.05, 20:04 No właśnie, czy ktoś mi to powie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kratka Re: Skąd i o której rusza Marsz w Krakowie jutro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.05, 04:33 o godz. 11.00 z Wawelu spod Katedry pod Adasia i tam składamy wieńce wieszczowi. Odpowiedz Link Zgłoś