peteen 15.10.02, 09:17 poltergeistów podsyłanych nam przez gazetę... po wyjątkowo negatywnym odbiorze kawy, znowu nam to robią... :c( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pingwin2809 Re: Nienawidzę... 15.10.02, 09:21 Polter...co?????? przybliż Waść cobym i ja znienawidzić mógł :)) Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Nienawidzę... 15.10.02, 09:23 Czy mógłbyś się Waszmość wyrażać nieco jaśniej, tak aby nieoświecona, ciężko kapująca, z mózgiem wypalonym używkami, gawiedź też cóś pokapowała. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: Nienawidzę... 15.10.02, 09:26 krzychut napisał: > Czy mógłbyś się Waszmość wyrażać nieco jaśniej, tak aby nieoświecona, ciężko > kapująca, z mózgiem wypalonym używkami, gawiedź też cóś pokapowała. to te głupkowate reklamy, które wyświetlają się na całym ekranie Twojego mońka, gdy wchodzisz na stronę gazety. Było coś z kawą, też w Onecie. To jest pierońsko wk...ące, jak Ci takie g...o miga po ekranie. Mnie doprowadza niemal do szału. Jakieś zegary, filiżanki "za chwilę dalszy ciąg portalu" it. Szlag mnie trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: Nienawidzę... 15.10.02, 09:31 A jak założymy se własny portal, to nie będziemy przypadkiem robić tego samego? Pecunia non olet... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: Nienawidzę... 15.10.02, 09:38 krzychut napisał: > A jak założymy se własny portal, to nie będziemy przypadkiem robić tego samego? > Pecunia non olet... > ;-) to zależy, czy będziemy sami oglądac nasz własny portal ;) ale sporo jest ludzi, którzy tego nie znoszą. Ale dla pecunii, rzeczywiscie, można pomyśleć :) Odpowiedz Link Zgłoś