Gość: Zbigniew IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 15.10.02, 18:35 Dzisiaj po południu wystąpił korek gogant w okolicach ulic Saskiej, Nowohuckiej, Ofiar Dąbia. Słyszałem, że zamknęli Klimeckiego, czy to długo ma potrwać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba203 Re: Korek gigant !!! 15.10.02, 18:41 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > Słyszałem, że zamknęli Klimeckiego, czy to długo ma potrwać? Nie ma pojęcia :))) Ale szukaj wytrwale, bo zdaje mi się, że w którymś wątku o tym była mowa (nie pamiętam już gdzie) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Korek gigant !!! IP: proxy / *.cm-uj.krakow.pl 16.10.02, 08:49 Zamknęli, zamkneli tylko zapomnieli powiedzieć. Chodzi chyba tylko o wyasfaltowanie połączenia Klimeckiego i Nowohuckiej, nie wiadomo jak to "tylko" bedzie długo trwać. A propos Zbyszku jak Ci się jeździ Dobrego Pasterza? Moim zdaniem to prawdziwy highway. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clint Re: Korek gigant !!! IP: Odrzanska4:* 16.10.02, 09:44 Ale nie do końca highway, za Geantem jak jade az mi sie plakac chce bo tyle dziur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mouset Re: Korek gigant !!! IP: proxy / *.cm-uj.krakow.pl 16.10.02, 09:58 dlatego powinni zmienić nazwe tego odcinka na Dziurawego Pasterza, tak na marginesie nie wyobrażam sobie remontu tego odcinka, korki murowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew Re: Korek gigant !!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.02, 09:59 Gość portalu: mouset napisał(a): > Zamknęli, zamkneli tylko zapomnieli powiedzieć. Chodzi chyba tylko o > wyasfaltowanie połączenia Klimeckiego i Nowohuckiej, nie wiadomo jak to "tylko" > > bedzie długo trwać. A propos Zbyszku jak Ci się jeździ Dobrego Pasterza? Moim > zdaniem to prawdziwy highway. Jeżdzi się super tylko niektórzy chyba za szybko to przecież raczej wewnętrzna ulica. No i chodniki nareszcie proste:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aagniecha Re: Korek gigant !!! 17.10.02, 17:14 Gość portalu: Zbigniew napisał(a): > Dzisiaj po południu wystąpił korek gogant w okolicach ulic Saskiej, > Nowohuckiej, Ofiar Dąbia. Takie korki w godzinach szczytu to codzienność... Odpowiedz Link Zgłoś