skks Re: no Trudno ide spać!!!:)))n/t 15.10.02, 22:48 Przysięgam!!!! mnie nie walneło na punkcie Trudnego!!!!! A chello to tylko przypadek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: no Trudno ide spać!!!:)))n/t 15.10.02, 23:03 skks napisał: > Przysięgam!!!! mnie nie walneło na punkcie Trudnego!!!!! > A chello to tylko przypadek!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: hu i hu? :) 15.10.02, 23:11 od kilku dni ktoś łazi po różnych forach i wyciąga po kilkanaście, kilkadziesiąt starych wątków, skutecznie zaśmiecając 1.stronę :(( jedyna nadzieja, że się w końcu znudzi łobuzowi Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: hu i hu? :) 15.10.02, 23:14 to zdaje się jakiś oszołom z Lublina (sorry, wszyscy porządni lublinianie) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: hu i hu? :) 15.10.02, 23:10 to, co - ktos z importu? :) Sorry Skks za posadzenie, ale Gatsby sie zaprzysiagl, ze to nie on, Kathy w zyciu bym nie podejrzewal, wlasciwie nie wierzylem, ze to Ty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Mikołaj! 15.10.02, 23:12 czemu mnie nie chcecie wpuścić na kazimierz.com???? bluetab rozczarowana Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Mikołaj! 15.10.02, 23:15 bluetab70 napisała: > czemu mnie nie chcecie wpuścić na kazimierz.com???? > > bluetab rozczarowana Mnie też nie chcą, jeśli Cię to pocieszy ;-( Mikołaj mi odpowiedział, że to supertajne. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Mikołaj! 15.10.02, 23:19 kathy38 napisała: > bluetab70 napisała: > > > czemu mnie nie chcecie wpuścić na kazimierz.com???? > > > > bluetab rozczarowana > > > Mnie też nie chcą, jeśli Cię to pocieszy ;-( > Mikołaj mi odpowiedział, że to supertajne. nie, nie, nie! napisalem, ze forum jest dostepne dla okreslonej grupy osob, zeby nie wszedl tam byle Jozio i nie przeczytal z czym mamy problemy, co sie sypie itd! jak chcesz poczytac wystarczy powiedziec, nie napisalem, ze lista jest zamknieta, przepraszam za nieporozumienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Mikołaj! 15.10.02, 23:27 mikolaj7 napisał: > > jak chcesz poczytac wystarczy powiedziec, nie napisalem, > ze lista jest zamknieta, przepraszam za nieporozumienie :) Wysłałam akces, że chcę czytać forum, już parę dni temu i zostałam olana. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Mikołaj! 15.10.02, 23:31 > Wysłałam akces, że chcę czytać forum, już parę dni temu i zostałam olana. :-( trzeba to olac/oblac! widocznie tak juz musi byc... ja przeszedlem przez to samo pieklo rozczarowania, wlasciwie to dalej w nim jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Mikołaj! 15.10.02, 23:33 kathy38 napisała: > mikolaj7 napisał: > > > > > jak chcesz poczytac wystarczy powiedziec, nie napisalem, > > ze lista jest zamknieta, przepraszam za nieporozumienie :) > > > Wysłałam akces, że chcę czytać forum, już parę dni temu i zostałam olana. :-( a tam, siakis przypadek, ja nie czytam wielu watkow na krakforum jutro mam nadzieje to zmienic, jeszcze raz przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Mikołaj! 15.10.02, 23:35 wysłałam akces na kazimierz.com - jest tam taka opcja na wejściu Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Mikołaj! 15.10.02, 23:38 to tak jak ja . Kathy? coś się "." nie odzywa?? Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: Mikołaj! 15.10.02, 23:57 bluetab70 napisała: > > Kathy? coś się "." nie odzywa?? Chyba się wyczerpały wątki Trudnego! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 smieszna sprawa... 15.10.02, 23:41 kathy38 napisała: > wysłałam akces na kazimierz.com - jest tam taka opcja na wejściu > z tego co wiem to nikt nie sprawdzal poczty na tamtym koncie... ale jaja, nawet nie pomyslalem, ze ktos tamtedy bedzie sie zglaszal.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Mikołaj! 15.10.02, 23:28 > > czemu mnie nie chcecie wpuścić na kazimierz.com???? > > > > Mnie też nie chcą, jeśli Cię to pocieszy ;-( > Mikołaj mi odpowiedział, że to supertajne. ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Mikołaj! 15.10.02, 23:18 bluetab70 napisała: > czemu mnie nie chcecie wpuścić na kazimierz.com???? > > bluetab rozczarowana to nie moja wina!! :-))) mtq wpisal tam wszystkich nalezacych do stowarzyszenia tworcow itd itp, czyli jakies 8-10 osob :) poza tym on ma haslo do konta kazimierz.com i to on moze dodawac nowych ludzi (forum jest zamkniete dla postronnych z oczywistych wzgledow), jutro mu przypomne o dopisaniu kogo trzeba. warto zauwazyc, ze zalezy nam na tym, ze tamto forum nie mialo konwencji towarzyskiej, ale bylo monotematyczne :) jeszcze raz przepraszam, ze niektorzy nie moga tam wejsc. jesli ktos liczy na przepustke niech sie dopisze. Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Mikołaj! 15.10.02, 23:21 dzięki! chętnie poczytam o Kazku, obiecuję,że nie będę nie-kazkowo spamować :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Mikołaj! 16.10.02, 20:59 mikolaj7 napisał: > jesli ktos liczy na przepustke niech sie dopisze. Ja się dopisałem bodajże w niedzielę :))) I nic... Zero odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Mikołaj! 16.10.02, 21:03 kuba203 napisał: > mikolaj7 napisał: > > > jesli ktos liczy na przepustke niech sie dopisze. > > Ja się dopisałem bodajże w niedzielę :))) I nic... > Zero odpowiedzi... Kuba :) przyjdz na spotkanie i molestuj mtq :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Mikołaj! 16.10.02, 21:06 mikolaj7 napisał: > przyjdz na spotkanie i molestuj mtq :)) Ok, przyjdziemy, ja i siekiera :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 TomCrac! 15.10.02, 23:11 jadłam dziś piekielnie dobrą zapiekankę na polibudzie, polecam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: TomCrac! 15.10.02, 23:15 > jadłam dziś piekielnie dobrą zapiekankę na polibudzie, polecam :)) Wlasnie sobie przypomnialem (starosc nie radosc), ze jadlem dzisiaj po raz pierwszy chyba od 4 miesiecy smacznego, kruchego, slodziutkiego, cieplutkiego, z makiem precelka!!!!!!!! zaraz kolo glownego wejscia do PK! Pycha!!! a zapiekanki to gdzie, bo tam w kazdym budynku jest jakies bistro? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: TomCrac! 15.10.02, 23:19 jest taka budka koło "silników" od strony Szlaku, przed bułką na ławeczce siedzą żywe reklamy opychające się zapiekankami, a na budce diablik reklamuje "piekielnie dobre" i tanie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Człowiek się uczy całe życie...:))) 15.10.02, 23:27 a "silniki" to tam, gdzie studium języków obcych ;)) no, chyba, że To już wiesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Człowiek się uczy całe życie...:))) 15.10.02, 23:34 > a "silniki" to tam, gdzie studium języków obcych ;)) > no, chyba, że To już wiesz :))) BLAD! Tego tez nie wiem :)) nawet nie wiedzialem, ze cos takiego jezykowego na PK sie znajduje! a moze to nie na Warszawskiej bylas? Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Człowiek się uczy całe życie...:))) 15.10.02, 23:37 "silniki" to ten czerwony, co ma niebieską klatkę schodową. Ty aby na pewno studiujesz na PK??? może Ci się z AE pomyliło, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Człowiek się uczy całe życie...:))) 15.10.02, 23:45 > "silniki" to ten czerwony, co ma niebieską klatkę schodową. > > Ty aby na pewno studiujesz na PK??? > może Ci się z AE pomyliło, co? ;) Nie to po prostu znak, ze moj mozg przestal wlasnie pracowac i potrzebuje zregenerowac sily przed jutrzejsza pierwsza kartkowka na PK... a tak na serio TO NIE MAM ZIELONEGO POJECIA O JAKIM BUDYNKU TY MOWISZ?!?!?!? :) wiem gdzie jest w.chemiczny, w.i.srodowiska, w.i.ladowej, w.ieik, biblioteka i stolowka! nic wiecej na terenie PK nie stwierdzilem.. Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Człowiek się uczy całe życie...:))) 15.10.02, 23:52 vis a vis głownego gmachu, obok architektury, jest czerwony ceglasty budynek z niebieską przeszkloną na zewnątrz klatką.. zresztą zapytaj, każdy nie-kot Ci powie gdzie są silniki Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Człowiek się uczy całe życie...:))) 16.10.02, 20:57 bluetab70 napisała: > zresztą zapytaj, każdy nie-kot Ci powie gdzie są silniki Wypraszam sobie, ja wiem, gdzie są silniki! :))) A zapiekanki są niebo w gębie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Człowiek się uczy całe życie...:))) 16.10.02, 23:49 > Wypraszam sobie, ja wiem, gdzie są silniki! :))) > A zapiekanki są niebo w gębie :))) Jezeli silniki to jest ten malutki budyneczek miedzy Architektura a Inzynieria Srodowiska to tez wiem! ale zapiekanek nie uswiadczylem :(, precle znowu pyszne! :D /wlasciwie gdyby nie precel to bym byl o mleku, Cornflakes'ach i 2 piwach :) a tak przynajmniej byl precel! :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 umów się z Kubą, on Cię zaprowadzi :))) 16.10.02, 23:56 przy okazji będziecie mieć zebranie w podgrupie ;)) czy ja wiem, czy silniki takie malutkie?? ze dwa piętra mają;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: umów się z Kubą, on Cię zaprowadzi :))) 17.10.02, 00:06 > przy okazji będziecie mieć zebranie w podgrupie ;)) bardzo chetnie! w koncu wydzialy powinny sie laczyc :) > czy ja wiem, czy silniki takie malutkie?? ze dwa piętra mają;) No to (kropka!) :) bo jedyny kolor BLUE widzialem na obramowkach okien tego parterowego czegos miedzy Architektura a IŚ :) ale, ze tez facet jestem i tym samym mam predyspozycje do bycia daltonista to moze nim jestem! :D aha jedyny 2-pietrowy budynek jaki widzialem to stolowka (moze to tam?) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: umów się z Kubą, on Cię zaprowadzi :))) 17.10.02, 00:20 tomcrac napisał: > > No to (kropka!) :) bo jedyny kolor BLUE widzialem na obramowkach okien tego par > terowego czegos miedzy Architektura a IŚ :) parterowy to on na pewno nie jest, bo studium języków obcych jest na DRUGIM piętrze:)) >:D aha jedyny 2-pietrowy budynek jaki widzialem to stolowka (moze to tam?) > > uważaj, nie zadzieraj, bo Ci z lektoratu angielskiego jedynkę załatwię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: umów się z Kubą, on Cię zaprowadzi :))) 17.10.02, 00:30 > uważaj, nie zadzieraj, bo Ci z lektoratu angielskiego jedynkę załatwię ;) tym ktorzy sa zwolnieni tez mozna zalatwic jedynke? :))) mam nadzieje, ze mnie zwolnia, a nawet jak mnie nie zwolnia to sam sie zwolnie! noooo chyyyyba, ze bede mial lektorat z Toba to troszke Cie porozpraszam ;)) to by byly jaja...! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: umów się z Kubą, on Cię zaprowadzi :))) 17.10.02, 00:44 ze mną Ci nie grozi ;)) spokojna głowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: umów się z Kubą, on Cię zaprowadzi :))) 17.10.02, 00:47 > ze mną Ci nie grozi ;)) spokojna głowa ! :((( ale ja chce! bardzo chce! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: umów się z Kubą, on Cię zaprowadzi :))) 17.10.02, 16:33 bluetab70 napisała: > parterowy to on na pewno nie jest, bo studium języków obcych jest na DRUGIM > piętrze:)) tomCrac, to coś ma 3 piętra, to jest ten budynek między Architekturą a biblioteką :))) Swoją drogą, to może Ty rzeczywiście gdzieś indziej studiujesz, tylko Ci się pomyliło, jeszcze nigdy Cię nie spotkałem na uczelni :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomcrac Re: Człowiek się uczy całe życie...:))) 17.10.02, 17:32 > vis a vis głownego gmachu, obok architektury hmmm z tego co mi wiadomo, to glownym budynkiem na PK jest ten, w ktorym miesci sie bioblioteka, a jezeli spojrzy sie na sprawe w ten sposob to juz sami sprawdzcie jakie budynki sa vis a vis... tylko te ktore wymienilem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba203 Re: Człowiek się uczy całe życie...:))) 17.10.02, 18:52 tomcrac napisał: > hmmm z tego co mi wiadomo, to glownym budynkiem na PK jest ten, w ktorym miesci > sie bioblioteka, Hmmm, a tak naprawdę głównym budynkiem PK jest ten, w którym mieści się WIL :))) Biblioteka to ten nieduży jednopiętrowy budynek równoległy do Szlaku :))) Musisz mi uwierzyć, że silniki to między Architekturą a biblioteką :))) Odpowiedz Link Zgłoś