Dodaj do ulubionych

Wyjaśniam...

16.10.02, 07:52
Raz jeszcze wyjasniam, a przeczytałem kilka Waszych, Forumowicze zacni , uwag.
To nie ja wywlekaniem wątków sprzed iluś tam dni czy tygodni się zajmuję. Nie
oszalałem i nie wpadłem w samouwielbienie...
trudny
Obserwuj wątek
    • Gość: trudny Re: Wyjaśniam... IP: *.local.net / 192.168.5.* 16.10.02, 07:53
      Żeby było klarownie i jasno to jako gość wyglądałbym jakoś tak...;-))
      Miłego dnia...
      trudny
      • Gość: tomCrac Re: Wyjaśniam... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.10.02, 07:57
        > Żeby było klarownie i jasno to jako gość wyglądałbym jakoś tak...;-))

To sie nazywa szczerosc ;) Dzien dobry!

baaaardzo zaspany tomCrac
        • trudny2002 Re: Wyjaśniam... 16.10.02, 08:01
          To wstawaj.
          Jeśli wiesz jak się zakończyły dociekania kto taki wywlekał mnie z otchłani i
          mroku minionego czasu, to powiedz...
          Zaskoczyło mnie to rano i powiem, ze było mi dziwnie i głupio. Trochę nieswojo,
          zwłaszcza, ze parę osób sądziło, ze ja sam mógłbym zajmować się podobnymi
          bzdurami...
          aaaaaa, co to ja jakiś Sobczuk jestem od promocji, co to go z pracy ...
          co to zrezygnowano z jego działalności???
          Pozdrawiam
          trudny
          • Gość: tomCrac Re: Wyjaśniam... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.10.02, 08:16
            > To wstawaj.

Wstac wstalem! :) ale z pokoju jeszcze nie wyszedlem... caly czas jakies kartki przede mna sie walaja i nie wiem, ktora do czego i w ogole to po co mi one.. ;))

> Jeśli wiesz jak się zakończyły dociekania kto taki wywlekał mnie z otchłani i
            > mroku minionego czasu, to powiedz...

Hmmmm ja przyjalem za najbardziej prawdopodobno wersje pewnej forumowiczki jakoby jakis forumowy kretyn odwiedzal forum (nie pamietam, ale chyba dotyczylo to nie tylko naszego) i podbijal zamierzchle juz watki.. widocznie nie tylko my mamy z nim problemy (a jezeli tylko my, to kilka dni temu podbijal te mniej trudne watki, wiec raczej to nie Ty :)

> zwłaszcza, ze parę osób sądziło, ze ja sam mógłbym zajmować się podobnymi
            > bzdurami...

Mnie kiedys tez posadzano o klonowanie swoich postow, ale gdy zaczelo innych klonowac zostalem oczyszczony z podejrzen.. bo niby po jaka kropke mialem to robic?! :)

• trudny2002 Re: Wyjaśniam... 16.10.02, 08:22
              Miłego dnia. Dzieki. Rzeczywiscie powód do takich reminiscencji żaden.
              Lubię zabawę ale nie chcę by tak wielu było znudzonych i obruszonych
              nachalnością...
              To wyłaź z tego pokoju...dzień nie jest piękny, ale ...trudno
              ;-)
              trudny
              • Gość: tomCrac Re: Wyjaśniam... IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.10.02, 08:35
                > To wyłaź z tego pokoju...dzień nie jest piękny, ale...

... BEDZIE! :) (nawet jak dostane 1.0 z zapowiadanej kartkowki :D)
                Tobie rowniez milego dnia
                /bez odbioru/
    • kathy38 Re: Wyjaśniam... 16.10.02, 08:33
      Się nie przejmuj trudny! Jeśli naprawdę byli tacy co pomyśleli, że to Ty to
      chyba nie było ich zbyt wielu. Wczoraj padło na Ciebie, dziś może trafić kogo
      innego. Nie masz się co wstydzić swoich wątków, choć może szokujące jest
      zobaczyć je wszystkie razem obok siebie.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia
      • trudny2002 Re: Wyjaśniam... 16.10.02, 08:36
        A Tobie Kasiu to nadal jestem wsteczny z tym kujonem...
        Niedopatrzyłem kiedyś w skrzynkę. i tak potem się rozlazło. Ale ja mam ten
        dodatek i naprawdę gdzieś go zostawię dla Ciebie...
        Włożę w kopertę i napisze kathy 38 i...zostawięgdzieś...w jakimś barze na
        Kazimierzu, albo w innym miejscu...dziś nie bo mam masę zajęć i to zupełnie w
        innym miejscu...
        Pozdrawiam trudny;-)
        • kathy38 Re: Wyjaśniam... 16.10.02, 08:39
          Dalej mówię – się nie przejmuj trudny. Popatrz dziś do skrzynki. Ale tak bliżej
          popołudnia.
          • trudny2002 Re: Wyjaśniam... 16.10.02, 08:51
            Ale wiesz, ze ta skrzynka trudna jest jednak za trudna i korzystam z tej
            łatwiejszej...
            Nie wiem jak to uporządkować więc...
            Pewnie w takiej sytuacji będę zmuszony by przestać być trudnym. Żałowałbym...
            bo lubie...;-)
            Mówisz, ze te konfitury to ze wszystkiego? Tylko owoce i cukier tak?...;-)
            • kathy38 Re: Wyjaśniam... 16.10.02, 08:59
              Tak wiem, że trzeba korzystać z tej skrzynki łatwiejszej. :-)

A konfitury to tylko jedna z wersji lata w zimie. :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka