Dodaj do ulubionych

Osiedle ZIELONA GALICJA w Krakowie koło campusu UJ

IP: *.kra.cdp.pl, / 62.89.110.* 16.10.02, 13:30
Osiedle Zielona Galicja w Krakowie (obok campusu UJ) - co o nim myślicie.
Obserwuj wątek
    • Gość: hmm Re: Osiedle ZIELONA GALICJA w Krakowie koło campu IP: *.chello.pl / *.chello.pl 18.10.02, 12:19
      jest nawet w planach tramwaj wodny/ktoś powiedział że K-ów liczy 500 mostów/a
      może ja jestej w Kraknecji?
    • Gość: Doktor Hiszpan Re: Osiedle ZIELONA GALICJA w Krakowie koło campu IP: centrum:* / *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 17:06
      Gość portalu: ddd napisał(a):

> Osiedle Zielona Galicja w Krakowie (obok campusu UJ) - co o nim myślicie.

Myślę, że tym niewymyślnym sposobem ktośpróbuje dla reklamy przedsięwzięcia
      deweloperskiego zebrać dla celów PR-owskich tzw "Głosy z internetu" . Można się
      bardziej wysilić - słowo daję.

Pozdrawiam

DH
      • Gość: ddd Re: Osiedle ZIELONA GALICJA w Krakowie koło campu IP: *.kra.cdp.pl, / 62.89.110.* 04.11.02, 11:42
        Nie było to bynajmniej moim zamiarem. Jestem osobą zainteresowaną kupnem
        mieszkania na Osiedlu "Zielona Galicja". Dowiedziałem się ostatnio, że ma
        tamtędy przebiegać dwupasmówka do Skawiny. Chciałbym się dowiedzieć co myślą o
        tym inne osoby zainteresowane tą inwestycją.

P.S. Tak na dobrą sprawę, każdą wypowiedź można podciągnąć pod tak czy inaczej
        rozumianą PR. Myślę,że w tym wszystkim najważniejsza jest rzeczowa wymiana
        poglądów i informacji, która może się przydać przed podjęcie ważnej decyzji,
        jaką jest zakup mieszkania. A jeśli ktoś widzi w tym tylko propagandę, to już
        naprawdę tylko i wyłącznie jego problem.

Pozdrawiam
        ddd
        • Gość: Doktor Hiszpan Dwupasmówka jużjest IP: centrum:* / *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 21:04
          Spokojnie - jak na wojnie. Podzielam Twój zachwyt na dosiedlem Zielona Galicja,
          ale jeśli mam doradzać, to doradzałbym raczej ul. Szuwarową - blisko i jepiej.
          Skądmoje podejrzenia? Z praktyki. Robię w tym interesie. Za osobistą wycieczkę -
          szczególnie jeśli tak zostało to odebrane - przepraszam.Ale takie rzeczy
          sięzdarzają. W Krakowie stoi dziś 7.500 pustych mieszkań wystawionych przez tzw
          deweloperów, chcących teraz odzyskać swoje pieniądze, albo - znacznie częściej -
          zmniejszyć straty swoich klientów, którzy powierzyli im pieniądze.

Pozdrowienia i ukłony

DH
          • Gość: ddd Re: Dwupasmówka jużjest IP: *.kra.cdp.pl, / 62.89.110.* 05.11.02, 14:16
            Czy mógłbyś podzielić się Twoimi wątpliowściami odnośnie osiedla "Zielona
            Galicja". Byłbym również wdzięczny za ewentualne podpowiedzi (jako człowieka z
            branży) co do innych lokalizacji. Twoja propozycja ul. Szuwarowej jest bardzo
            ciekawa i oczywiście lepsz od "Zielonej Galicji", ale na obecną chwilę nie mają
            tam niestety mieszkań 3-pokojowych ok. 60-70 m2, a ja jestem osobą
            zainteresowaną kupnem mieszkania już gotowego.

Pozdrawiam
            ddd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka