Dodaj do ulubionych

Tow. Kwaśniewski - magister wszystkich Polaków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 19:58
www.geocities.com/towarzysz/
Obserwuj wątek
    • trudny2002 Remiku.... 02.12.05, 20:10
      w najmniejszym stopniu nie cenię postaci Aleksandra K.
      Nie cenię jako studenta, jako redaktora studenckiego ITD,
      nie cenię jako zetemesowca i pezetpeerowca, czlonka towarzysza aparatczyka...
      Tyle, ze Aleksander K. został wola Naszego Narodu wybrany na kolejne dwie
      kadencje prezydentury....i jelśi dziś mialbym szydzić i pluć na wynik tego
      wyboru, to jutro nie mogę wpadac w gniew czy niepokoj , jesli ktoś inny
      potraktuje bardzo dowolnie wynik innego wyboru lub dowolny autorytet nawet
      jeśli rzeczywisty.
      Dlatego mimo wewnetrznej zgody na deprecjonowanie osoby Aleksandra, nieco mnie
      martwi zachowanie nonszalanckie wobec ciągle jeszcze Pierwszego Obywatela...
      pozdrawiam
      trudny
      Natomiast gustownie ulokowane w swińskim ryju jabłko na świątecznym stole mozna
      według mnie okrasić dowolnym napisem...zwłaszcza ze moze się pojawic i
      pieczyste z drobiu pływającego wiec towarzystwo wcale sobie...
      • Gość: unu Re: Remiku.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 20:19
        wywód sprzeczny wewnętrznie
        taka dialektyka marksistowska
        • trudny2002 Więc moze lepiej abym się wycofał:)?? 02.12.05, 20:24
          I gotow jestem to zrobić tylko chcę wiedzieć z czego a moze w jakiej konkretnie
          czesci powinienem rewidować swoja postawę by pozostac w zgodzie i spojnosci
          wolnej od ideologii?
          trudny
      • krakszczur Re: Remiku.... 04.12.05, 13:37
        nie otwiera mi sie linka

Natomiast to, że Aleksandra Kwaśniewskiego wybrała większość tych którzy poszli
        głosować nie uświęca go w najmniejszym stopniu.
        To tylko wskazówka, że rodacy są, albo kiepsko wyedukowani, albo leniwi, albo
        bez charakteru.

pozdrawiam
        • Gość: SEVEN Re: Remiku.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 13:49
          jestem kiepsko wyedukowany, leniwy lub bez charakteru, bo gdyby kwasniewski znowu
          startowal (abstrahujac od tego, ze juz nie mogl), to bym go poparl. moze nie byl super, ale dla
          mnie lepszy od kazdego kandydata z tego roku, a juz na pewno od obu 'finalistow'
          • krakszczur Re: Remiku.... 04.12.05, 13:57
            Gratuluję trzeźwej samooceny, to już dużo.
            Gdybym szukał czarnych charakterów , to dla mnie nawet Borowski był by lepszy od
            Kwaśniewskiego.
            Natomiast porównywanie Kwaśniewskiego z "finalistami" nawet nie jest zabawne.

Pozdrawiam
    • Gość: ona Re: Tow. Kwaśniewski - magister wszystkich Polakó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 12:12
      marna postać
      przewalał sie i bełkotał na cmentarzach męczęństwa Polaków

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka