Gość: remik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 19:58 www.geocities.com/towarzysz/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Remiku.... 02.12.05, 20:10 w najmniejszym stopniu nie cenię postaci Aleksandra K. Nie cenię jako studenta, jako redaktora studenckiego ITD, nie cenię jako zetemesowca i pezetpeerowca, czlonka towarzysza aparatczyka... Tyle, ze Aleksander K. został wola Naszego Narodu wybrany na kolejne dwie kadencje prezydentury....i jelśi dziś mialbym szydzić i pluć na wynik tego wyboru, to jutro nie mogę wpadac w gniew czy niepokoj , jesli ktoś inny potraktuje bardzo dowolnie wynik innego wyboru lub dowolny autorytet nawet jeśli rzeczywisty. Dlatego mimo wewnetrznej zgody na deprecjonowanie osoby Aleksandra, nieco mnie martwi zachowanie nonszalanckie wobec ciągle jeszcze Pierwszego Obywatela... pozdrawiam trudny Natomiast gustownie ulokowane w swińskim ryju jabłko na świątecznym stole mozna według mnie okrasić dowolnym napisem...zwłaszcza ze moze się pojawic i pieczyste z drobiu pływającego wiec towarzystwo wcale sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unu Re: Remiku.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 20:19 wywód sprzeczny wewnętrznie taka dialektyka marksistowska Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Więc moze lepiej abym się wycofał:)?? 02.12.05, 20:24 I gotow jestem to zrobić tylko chcę wiedzieć z czego a moze w jakiej konkretnie czesci powinienem rewidować swoja postawę by pozostac w zgodzie i spojnosci wolnej od ideologii? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
krakszczur Re: Remiku.... 04.12.05, 13:37 nie otwiera mi sie linka Natomiast to, że Aleksandra Kwaśniewskiego wybrała większość tych którzy poszli głosować nie uświęca go w najmniejszym stopniu. To tylko wskazówka, że rodacy są, albo kiepsko wyedukowani, albo leniwi, albo bez charakteru. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Remiku.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 13:49 jestem kiepsko wyedukowany, leniwy lub bez charakteru, bo gdyby kwasniewski znowu startowal (abstrahujac od tego, ze juz nie mogl), to bym go poparl. moze nie byl super, ale dla mnie lepszy od kazdego kandydata z tego roku, a juz na pewno od obu 'finalistow' Odpowiedz Link Zgłoś
krakszczur Re: Remiku.... 04.12.05, 13:57 Gratuluję trzeźwej samooceny, to już dużo. Gdybym szukał czarnych charakterów , to dla mnie nawet Borowski był by lepszy od Kwaśniewskiego. Natomiast porównywanie Kwaśniewskiego z "finalistami" nawet nie jest zabawne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Tow. Kwaśniewski - magister wszystkich Polakó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 12:12 marna postać przewalał sie i bełkotał na cmentarzach męczęństwa Polaków Odpowiedz Link Zgłoś