klata1 11.12.05, 11:52 ww2.tvp.pl/400,20051206276695.strona Już pojawiają sie mrozonki Hortino pod nową nazwą POLTINO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chichocik Re: Nowa nazwa mrożonek HORTINO 11.12.05, 15:49 Fantastyczna informacja, ale co nam po niej? Chcą na Ruczaju otworzyć zaklad produkcyjny? :-| Odpowiedz Link Zgłoś
klata1 Re: Nowa nazwa mrożonek HORTINO 11.12.05, 20:50 chichocik napisał: > Fantastyczna informacja, ale co nam po niej? Chcą na Ruczaju otworzyć zaklad > produkcyjny? :-| O ile mi wiadomo to większość sklepów w NASZEJ okolicy sprzedaje mrozonki tej firmy i dużo ludzi je kupuje.Nie bedą się zastanawiali co to za nowa firma gdy zobaczą nowe opakowania. Nie wiem więc skąd ta ironia -chichociku. I może jednak innych zainteresuje i zechcą się czegoś się dowiedzieć o firmie. pozdrawiam i zachęcam do poczytania o czyms innym niż tylko komunałki na Ruczaju Odpowiedz Link Zgłoś
chichocik Re: Nowa nazwa mrożonek HORTINO 12.12.05, 11:49 Hm, może faktycznie się ciut zagalopowałem - sorki. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.ruczaj Re: Nowa nazwa mrożonek HORTINO 11.12.05, 21:31 Warto wiedzieć - są to moje ulubione mrożonki. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Ania Odpowiedz Link Zgłoś