Dodaj do ulubionych

Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!!!;c))

12.12.05, 06:35
Nie lubię poniedziałku!!
Ciemno,zimno,co to będzie,co to będzie.Kolejny tydzień ,tamten
zaliczyłem!!;c)).Na razie zima jest dla nas łaskawa,Kraków ledwo umsknął się
o zimę.
Dobrze byłoby,żeby Święta były na "biało"zgodnie z ich wyobrażeniem.Nadchodzi
czas podsumowań,wspomnien,rozliczeń.Ten rok dle wielu ,wyryje sie na zawsze
we wspomnieniach.Życie to jak "wielka wojna"-były zwycięstwa i porażki.
Obserwuj wątek
    • Gość: H56 najważniejsze jest zdrowie i dobre samopoczucie IP: *.comnet.krakow.pl 12.12.05, 07:57
      Longi, nieraz i poniedziałek jest wyjątkowym dniem.
    • Gość: k Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 10:03
      hej witam też wstaję przed 5tą łączę sie w bólu pozdrawiam
    • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 13.12.05, 05:08
      Znowu głucha noc,ci co muszą są już na nogach,inni słodko pochrapują!!!;c))).
      24 lata temu juz trwał stan wojenny-który wypalił w świadomości milionów polaków
      dotkliwe piętno.Blizna jeszcze czasem swędzi ale b.rzadko.Są ludzie którzy
      żerują na tym i nie pozwalają nam o tym chaniebnym -dla nas-zdarzeniu zapomnieć.
      Już czas ,czas żeby zamknąć ten tom naszej historii i skupić się na tej naj-
      nowszej,aby nam z niej pewne fakty nie uciekły/znikły/.
      • Gość: k. Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! IP: *.net.autocom.pl 13.12.05, 06:26
        Nie możesz im jednak podarować tego teleranka...
        Czy to dlatego koszmary cię dręczą głównie nad ranem?
        • Gość: H56 Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! IP: *.comnet.krakow.pl 13.12.05, 07:19
          też nie śpimy. Przyznam sie ,ze bardzo mało pamietam z tamtego okresu. Bałem
          się tylko wcielenia do ROMO.
          • qoobaq Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 13.12.05, 08:20
            dzien dobry ludu niespiacy bylej stolicy.
            Mnie nigdzie wcielic nie mogli bo za maly bylem. Ale gaz lzawiacy do tej pory
            wyraznie pamietam
          • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 14.12.05, 06:28
            06.20 ,na alejach ruch jak w dzień,dobrze że czarno.Zobaczymy jak na służby jak
            czujne będą jak dupnie śniegiem!!!.Czuję ,że będzie na "czarno-biało"!!;c)).
            Wczoraj w "teraz my"występowała Prezydentowa Kwaśniewska-"babka z
            klasą!!".Takiej już nie będziemy mieli,Kobieta która od pierwszych dni
            pokazała się z dobrej strony.Bez niej Kwaśniewski byłby małym "pikusiem"!!.
            • schutzengel1 to Kaczyńska już Ci się nie podoba Longi ? 14.12.05, 07:15
              jak byłem u Ciebie na kawie, to widziałem jej zdjecie koło cukiernicy.
              • krzychut Re: to Kaczyńska już Ci się nie podoba Longi ? 14.12.05, 08:17
                Eee tam! Po prostu nie chciał, żeby dzieciaki wyjadały mu cukier z cukiernicy.
                • longwehicle Re: to Kaczyńska już Ci się nie podoba Longi ? 15.12.05, 05:25
                  Ani uroda ani głos.Najlepiej byłoby gdyby Pani Prezydentowa przeszła do świata
                  Shreka/czyli do świata rysunków/Zaakceptowałbym Ją z mniejszymi oporami!!!;c))).
                  Jest taka teoria:..że..""...coś jest takie brrr....że staje się w pewnym
                  momencie piękne...może tak będzie!!!""".Nie mam odnośników bo śniegu w dalszym
                  ciągu nie ma ,dzieci nie lepią bałwanów a co za tym idzie nie ma
                  odnośników!!!;c)).
                  • maximus1982 Re: to Kaczyńska już Ci się nie podoba Longi ? 15.12.05, 05:33
                    masz poczucie (be nie powiem humoru) czasu....
                    • Gość: H56 niech Kaczor zainwestuje w pierwszą damę, bo IP: *.comnet.krakow.pl 15.12.05, 21:52
                      robi wiochę Polsce. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3068654.html
                      • longwehicle Re: niech Kaczor zainwestuje w pierwszą damę, bo 15.12.05, 21:55
                        dostałem dobra radę żeby przed barkiem postawić jej zdjęcie!!!Nikt nie
                        ruszy !!!;c)))
            • Gość: reset Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! IP: *.chello.pl 15.12.05, 23:19
              > Prezydentowa Kwaśniewska-"babka z
              > klasą!!".Takiej już nie będziemy mieli,Kobieta która od pierwszych dni
              > pokazała się z dobrej strony.Bez niej Kwaśniewski byłby małym "pikusiem"!!

proponuje odlozyc lekture ,,vivy" , ,,gali" i innych gwiazdeczkowych pism ktore
              tylko mydla oczy pokazujac "zakochana pare prezydencka", i jakim to kwasniewski
              (i kazdy inny bohater kazdego artykulu) jest wspanialym ojcem i mezem...
              ,,babka z klasa" a to dobre, niezle sie usmialem. co dla ciebie oznacza ,,miec
              klase"? bo mam wrazenie ze wg Ciebie to elegancko, odpowiednio sie ubierac (to
              akurat kwasniewskiej wychodzilo) i ladnie/skladnie mowic. szkoda ze w vivie, i
              podobnych bruksach , nie pisza o oszustwach (vide ukrywanie posiadania akcji
              Polisy przez kwachową) i myciu rączek męza.
              kwachowa jak sie pojawiala w tv to zawsze ladnie wygladala, slodziutko sie
              usmiechala i slodko pierdziala - grunt to sprawiac dobre wrazenie, a ze widzowie
              nie czuja calego smrodu ciagnacego sie od kwachowej to ,,tym lepiej i tak ma
              byc", zreszta to normalka.
              zazwyczaj glownym zadaniem pierwszych dam jest mizdrzenie sie do kamer, no i
              gawiedz to kupuje. czego Ty Longvehicle jestes najlepszym przykladem. pozdr, reset
              • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 15.12.05, 23:23
                Pogadamy po roku prezydentowania "nowej"first!!.Będziesz wyłączał telewizor
                jak ją będą pokazywać!!!.Format 16:9 wejdzie obowiązkowo do pod każdą strzechę!!
                bo inaczej nos się nie zmieści!!!;c)).
                • Gość: reset Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! IP: *.chello.pl 15.12.05, 23:36
                  > Pogadamy po roku prezydentowania "nowej"first!!.Będziesz wyłączał telewizor
                  > jak ją będą pokazywać!!!.Format 16:9 wejdzie obowiązkowo do pod każdą strzechę!
                  > !
                  > bo inaczej nos się nie zmieści!!!;c)).

ale ja wcale nie twierdze, ze daisy jest fajna, bron boze
                  napisalem, ze kwachowa nie jest "babka z klasa", odpada w przedbiegach /a nawet
                  sie do nich nie kwalifikuje/
                  ,,j. kwasniewska kobieta z klasa" - przeczytaj to i zastanow sie jeszcze raz nad
                  tym co napisales ;) pozdr, reset
                  • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 15.12.05, 23:39
                    Nie ma równej w Europie jak chyba na Świecie!!.Będziecie jeszcze za nią
                    tęsknić!!
                    • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 15.12.05, 23:47
                      Jan Paweł II dażył ją dużą sympatią,On byle kogo nie wpuścił do Papamobile!!;c)
                      Nowa "first"będzie jeżdzić skotem bo inaczej asfalt będzie się gotował!!!;c))
                      • Gość: aga Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! IP: *.net.autocom.pl 15.12.05, 23:56
                        Longi, skąd u ciebie taki prosty gust do bab???
                        • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 15.12.05, 23:58
                          Bo ona ma klasę!!;c)).Im starsza ..ładniejsza!!!.Jak prawdziwe wino!!!;c))
                      • Gość: reset Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! IP: *.chello.pl 16.12.05, 00:43
                        > Jan Paweł II dażył ją dużą sympatią,On byle kogo nie wpuścił do Papamobile!!;c)

no, to rzeczywiscie powod do tego zeby ja darzyc sympatia
                        a moze papiez nie mial pojecia o przekretach? ;) pozdr, reset
                        • Gość: belial Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! IP: *.local.pl / 83.17.225.* 16.12.05, 01:05
                          Brawo reset kwachowa i klasa to jednak dwie sprzecznosci. Uroda(???)to nie
                          wszystko. heh z Ali Agce papleż tez rozmawiał a nawet sie sciskał icałował i czy
                          to świadczy io tym ze ma klase....Papleż , tak jak "bóg" wybacza wszystkim bo
                          taki jest jego zawód..
                          • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 16.12.05, 06:37
                            Ciemna noc!!
                            Ciemno tez w umysłach ,Musicie pamiętać,że historia lubi robić psikusy.żwłaczcza
                            pętle/lubi się powtarzać.Nie zdziwi mnie sytuacja ,że za trzy lata p.Kwaśniewska
                            będzie kandydować na Prezydenta.Niczym Księżna Diana głęboko wryją się do
                            pamięci Polaków/KLASA!!!/.Komuchy to wykorzystają do powrotu do gry!!!.
                            odnośnie Ali Agcy,to człowiek który Papieżowi zabrał zdrowie i napewno sporo
                            lat życia-on nie wypadł ze "sypu na śmieci"!!!.Papież uczuł,że ludziom trzeba
                            przebaczać i ich miłować.Nie wszyscy o tym pamiętają,choć tak niewiele czasu
                            minęło od Jego śmierci.Jeżeli dożyję przypomne Wam ten post za rok,ciekaw jestem
                            jaka będzie Wasza reakcja???.Co ja mówię,może w dobie"ciemnogrodu"jaki nastanie
                            Internet będzie zakazany??

Narazie miłego dnia:
                            • Gość: H56 Kwaśniewską też już rydwan czasu naruszył IP: *.comnet.krakow.pl 16.12.05, 06:57
                              nie mozna zapomnieć ,ze ta pani całe zycie brylowała tylko na salonach. Jej
                              jedynym zmartwieniem było dbanie o swój wygląd, taka polska laleczka Barbi.
                              Pewnie ,ze w łóżku wolałbym Kwaśniewską, ale to nie kobieta która wygląda na
                              taką która ugotuje, posprzata, czy wypierze rzucone w kąt skarpetki. Kaczyński
                              powinien zainwestować w żonę, skoro ma zostać pierwszą damą, należy się to
                              kobiecie jak psu buda.
                              • Gość: KRAKOWIAK CIA Re: Kwaśniewską też już rydwan czasu naruszył IP: *.nsw.bigpond.net.au 16.12.05, 09:06
                                odwal sie od pani kaczynskiej -
                              • longwehicle Re: Kwaśniewską też już rydwan czasu naruszył 17.12.05, 07:08
                                Henio!!
                                Niestety Jesteś niepoprawny,nieformowalny..takie duże "NIE"!!!.
                                Może p.Kaczyńska się wyrobi,ale czy będzie miała na to tyle czasu???.
                                Mnie będzie brak p.Jolki!!.Po to idzie się do Galerii malarstwa,żeby
                                oglądnąć coś pięknego,czego czasem na codzień na znajdziesz wokół siebie/oprócz
                                ślubnej!!;c))/.Teraz trzeba będzie uważniej "gmyrać"bo te braki będą większe!!.
                                A tak poza tym,to zabieram się za zdrówko i myślami jestem już w pracy!!.
    • Gość: KRAKOWIAK CIA najzabawniejsze ze ja tez już nie spię :c)) IP: *.nsw.bigpond.net.au 16.12.05, 08:58
      witaj Longi.. niestety dla mnie Swieta szykuja sie w kolorze czerwonym
      • Gość: KRAKOWIAK CIA dlaczego czerwonym? IP: *.nsw.bigpond.net.au 16.12.05, 09:14
        chocby dlatego ze krew sie tutaj ostatnio przelewa na plazach
        • Gość: H56 niech to szlag, ale będzie skrobania IP: *.comnet.krakow.pl 17.12.05, 07:32
          auto całe zasypane
    • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 18.12.05, 06:47
      Niedziela przedśiąteczna,juz wczoraj był "Sajgon"pod centrami handlowymi,co
      będzie dzisiaj tylko ...fiskus wie!!!.To co tam się wyprawia daje kłam ubóstwu
      społeczeństwa!!.Pełne wózki żarcia,a toż to jeszcze tydzień!!.W Galerii
      tłum,i w większości slepów w Krakowie.Tylko na Cmentarzu Rakowickim lużno.
      Większość grobów jeszcze niewysprzątanych po Wszystkich Świętych!!!.Tak
      o tych co "już tam pamięta się tylko parę razy w roku!!!.Ale Sylwester już
      "zabukowany",wyjazdy na wczasy zimowe też!!.Zapomnienie,to choroba,chcemy
      zapomnieć nie to co byśmy chcieli.Czemu???,co w nas "pękło",co doprowadziło
      do skamienienia "naszych serc"??.Niepewność jutra, wyścig za kasą,świństewka
      na każdym kroku!!.Toż nie tego nas uczył "Nasz"Papież!!!
      • tgif Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 18.12.05, 06:50
        Amen.
        • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 19.12.05, 07:14
          Zapowiadają się "białe święta"!!
          Fajnie,jak miło będzie na Pasterce i na spacerze w pierszy dzień Świąt!!
          Kraków,oczywiście jak jest "biały"jest cudowny!!.Nie widać brudu,kurz nie
          wchodzi do oczu,trochęlepiej jest też ze smogiem.Coś niecoś widać nieba
          przy słonecznej pogodzie!!.Mniej tylko ludzi nad Wisłą dokarmiających łabędzie.
          Jedni boją się ptasiej grypy inni nie mogą patrzeć na "kaczory"!!;c))
          • Gość: H56 Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! IP: *.comnet.krakow.pl 19.12.05, 07:22
            kaczek na Wiśle już nie ma, bogaci mieszczanie krakowscy wszystkie wyłapali.
            Teraz kruszeją w zamrażarkach. Coś trzeba jeść na święta
            • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 20.12.05, 06:48
              każdy orze jak może!!
              To powiedzenie będzie wiecznie żywe.Przypisane jest nam jak rzep do psiego
              tyłka!!;c).Historia nas nauczyła kombinować.Kużwa!!Czemu,dlaczego nie możemy
              normalnie żyć,czy z mlekiem matki każdy ma "konotować"to najważniejsze
              prawo survivall'u!!.Co dopiero pozbyliśmy się "kombinujących'i już są ich
              następcy..narazie nieliczni ale historia nie toleruje pustki.Przekona się o tym
              Prezes!!.Jest teraz na delegacji w terenie-wizytuje zaplecze-chce poznać
              "swoich"nowych ..z łapanki...członków.Mam dla niego i dla jego"nosa"duży
              szacunek...wątpię jednak czy w tym sicie nie przeciśnie się jakiś "truteń".
              Truteń,który jak mitologiczny"koń trojański",rozwali warownię od środka!!.
              Jak narazie mogę Mu życzyć jednego:..""..Prezesie,niech Pan uważa,może już czas
              zmienić recepturę matczynego mleka!!!;c))"".
              • Gość: do long(?)wehicle Ja już nie spię od godziny? A może bys się wyspał? IP: *.net.autocom.pl 20.12.05, 08:30
                Się nie wyspałeś i pewnie dlatego tak pleciesz trzy po trzy
                i para pietnaście. Śpij i nie budż nas tak wcześnie, wtedy i Henuś może
                wymyśli jakiś lepszy dowcip...
                • ropusznik Re: Ja już nie spię od godziny? A może bys się wy 20.12.05, 08:33
                  koko, brakowało nam ciebie wczoraj wieczorem...
              • Gość: KRAKOWIAK CIA Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! IP: *.nsw.bigpond.net.au 20.12.05, 11:24
                zmieniac recepture?? ... przeciez antykomunizm wyssalismy z mlekiem matki!!
                • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 20.12.05, 20:49
                  Cia!!
                  jestes w błędzie nie antykom!!.Zmysł kombiniowania!!
                • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 21.12.05, 06:59
                  Dać w łeb czy nie???
                  To co roczny dylemat,co zrobić z karpikiem na Święta!!!
                  Karpie w wannie,nadchodzą Święta!!,tak było zawsze i tak będzie.Tradycja!!.
                  jednocześnie pojawia się problem ..kto da w łeb??.Wszyscy domownicy przeżywali
                  tą chwilę!!.Dzieci miały atrakcję,działało pogotowie ratunkowe,pilnowały
                  zmiany wody,czasem dokarmiały cukrem itd.Nagle W kuchni rozlegały się głuche
                  uderzenia i cisza!!.W tym roku zdecydowałem ,poproszę sprzedawcę niech on
                  to za mnie zrobi!!!.
                  I co w tym fakcie niezwykłego?-to,że nie jestem s.....!!!;c))
                  • Gość: KRAKOWIAK CIA Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! IP: *.nsw.bigpond.net.au 21.12.05, 07:31
                    tylko nie prądem go
                    • Gość: okik Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! IP: *.net.autocom.pl 21.12.05, 10:05
                      Longi, no popatrz, ile w tobie idei i człowieczeństwa...
                      Uściski łączę oraz świąteczne pozdrowienia.
                      • Gość: KRAKOWIAK CIA Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! IP: *.nsw.bigpond.net.au 21.12.05, 10:31
                        karp przyjacielem czlowieka, szkoda tylko ze ktos ostatnio podrzucil tego
                        szkodnika do lososiowych rzek tasmanskich
                        • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 22.12.05, 06:59
                          Diabeł tasmański!!!
                          Podobno nie ma wiekszego brzydala od niego...a takiego bo jest jeszcze CIA!!:C))
                          Ale do rzeczy,brzydota to od pewnego czasu był temat dyżurny,temat który wypły
                          nął po wyborach.Dzisiaj inaczej patrże na to:..""liczy się to co w środku...""
                          Wystarczyło coś;kogoś głebiej rozpracować aby dojść do wniosku w/w.Co dalej...
                          Wesołych Świąt i powodzenia!!!;c)).
                          • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 23.12.05, 06:37
                            Kurdę !!!Ale ten czas zapieprza!!!
                            Juz się męczę ponad pół wieku,zgroza!!
                            Ale jakie to było pół wieku!!
                            Mógłbym napisać bestseller,którego czytaliby
                            starzy i młodzi/pieprzyć ograniczenia wiekowe/
                            Cóż tam się nie działo,kotłowało i waliło,kużwa,
                            ale cyrk!!;o)).Wiem ,że każdy z Was też mógłby
                            napisać wspomnienia które wstrąsnęły by światem,
                            albo brzuchem/ze śmiechu/!!!.Macie do tego okazje
                            Zabierajcie sie do pisania!!!;c))).
                          • Gość: KRAKOWIAK CIA Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! IP: *.nsw.bigpond.net.au 29.12.05, 07:41
                            a czym sie diabel tasmanski rozni od smoka wawelskiego, he?
                            • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 29.12.05, 15:08
                              Smok jest piękny !!!;c))).Diabeł puszcza pawia na widok swojego odbicia w
                              lustrze!!!;c)))
    • Gość: PSP Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 06:44
      zadam łamiące kazde prawo pytanie
      czy to prawda ze longi był w PAX e
      i czy na forum prywatnym admin czytal kiedys jakie zasady obowiązuja jego ?
      • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 23.12.05, 06:45
        Co to jest PAX,znam tylko PAH i PIH!!!;c))
        • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 25.12.05, 09:57
          Święta!!Święta!!;o))
          Czy ktoś starał się zliczyć ile kupy w tych dniach wpłynie do naszych rzek!!
          Ile centymetrów pozimu wody się z tego powodu pdniesie!!!.
          A tak w ogóle śmacznego!!!;c)))
          • Gość: KRAKOWIAK CIA Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! IP: *.nsw.bigpond.net.au 25.12.05, 10:00
            a ile przyjemnosci przybedzie na naszych podlaczonych rurami plazach..;(
            • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 25.12.05, 10:02
              jest morze Czerwone i Czarnr to będzie też Brązowe!!!;c))
              • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 26.12.05, 05:06
                Coś popruszyło,ale nie świątecznie!;o(
                • Gość: Nocny Marek Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 05:21
                  Jadę na basen ale otwierają dopiero o 7.00
                  • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 26.12.05, 05:25
                    Więc jeszcze spanko;o))
                    • Gość: malkontent Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! IP: *.net.autocom.pl 26.12.05, 09:39
                      wczorajsza pogoda była ciekawsza...
                      :((
                      • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 27.12.05, 06:53
                        Święta,Święta,już po Świętach!!;c))
                        teraz do pracy,po południu zaczniemy mówić:.. tylko do piątku!!.
                        Rennie,ranigast,węgiel alka prim,to co gozdzikowa...kasę teraz
                        robią firmy Farmakologiczne!!.Warto było się tak starać??jak i tak to wszystko
                        popłynie z wartkim nurtem Wisły!!;c))
                        • maximus1982 Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 27.12.05, 07:02
                          Idz spac nocny wacku.
                        • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 28.12.05, 07:23
                          Biało...
                          • Gość: H56 Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! IP: *.comnet.krakow.pl 28.12.05, 07:30
                            Biedne scyzoryki, Wisła zatruta
                            • schutzengel1 muszę chyba nastawić budzik 29.12.05, 03:36
                              bo rano nie wstanę
                              • Gość: michalfrånsv Re: muszę chyba nastawić budzik IP: *.skane.se 29.12.05, 06:14
                                ja tez nie spie.
                                • longwehicle Re: muszę chyba nastawić budzik 29.12.05, 06:44
                                  Nie dobrze,jak potrzebny jest budzik.Ja ostatnio śpię jak zabity!!.
                                  Jamka zrobiona,niebawaem trza zapaść w sen zimowy!!!.
                                  • Gość: fatum Re: muszę chyba nastawić budzik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 06:46
                                    Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!!
    • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 30.12.05, 06:40
      Znowu pada śnieg!!
      Fajnie zasłoni gnój którym na przełomie roku zalewa nas nasz "cyrk polski"
      z Wiejskiej!!;c)).Kompromitacja!!,to co jedynie można powiedzieć o dokonaniach
      naszych parlamentarzystów.

p.s.badania udowodniły ;..że to jednak bocian przynosi dzieći..""!!;c))
      • Gość: H56 Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! IP: *.comnet.krakow.pl 30.12.05, 07:17
        Longi, teraz mnie zasmuciłeś, to Ty myślałeś ,że jest inaczej z tymi bocianami ?
        • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 30.12.05, 07:42
          Myślałem,że to sąsiad;o)))
          • Gość: H56 Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! IP: *.comnet.krakow.pl 30.12.05, 07:43
            Longi,zajechać po Aleksandra ?
    • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 31.12.05, 06:34
      Myślałem,że rok się już zakończy stzałem korka z szampana!!!
      Nic z tych rzeczy,p.Dorn strzelił sobie "samobója"!!!.Zagroził
      mobilizacją lekarzy,toż to kolejny stan wojenny w Rzeczpospolitej!!!.
      Ten wieloletni opozycjonista nie utrzymał nerwów na postronku!!,
      Wyjście jest tylko jedno!!!.Do widzenia!!
      • Gość: H56 Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! IP: *.comnet.krakow.pl 01.01.06, 06:56
        ja też nie śpię, kac mnie meczył
        • tgif Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 01.01.06, 08:21
          Henio dam Ci rade. Wejdz na kaca i go piwkiem pomecz troche z Longiem.
          • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 01.01.06, 08:50
            Przepraszam ,inwentaryzacja!!!
            Kużwa,co roku to samo !!Zmora wielu ludzi w Polsce.Zamiast odpracowywać
            zaległości senne Sylwestra to trzeba uruchomić klawiszem programik,który
            na "Dzień dobry!!" podał mi ile mam 'w zębach"przygotować U.S..
            Kużwa jak tu można mieć dobry humor w Nowy Rok!!!;co(((
            • tgif Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 01.01.06, 08:56
              Longi co to jes U.S..
              Czy to jest Urzad Skarbowy?
              Dosiego Roku. U mnie za 5 minut.
              • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 01.01.06, 09:03
                Życzę Ci ćoby kula noworoczna Ci jajek nie przygniotła!!!;c)))
              • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 02.01.06, 06:05
                Nowy Rok!!
                Nowy Rok ,stare problemy,a do tego nowe które jak manna wysypują się z "wora
                obfitości"!!.Stary Kagiebowiec Puttin zaczął taniec z
                mieczami,"stary"fechmistrz za którymś razem "dżadża"sobie obetnie,nieuchronnie!
                Bush "stary lis"nie pozwoli mu szantażować pół świata.Nie po to ciągnie się od
                czasu R.Regana 'Krucjata przeciw komunie"-Putin odbija się od dna bo dziennie ma
                miliardy dolarów z gazu i ropy!!.Brakuje mu jednak kindersztuby i instynktu
                samozachowawczego -tak jak kiko na naszym forum!!.
                Więc znajdzie się -tak mi się wydaje-kolejny "terrorysta"z celnym okiem
                który ustrzeli "go" jak kaczkę!!.A po nim przyjdzie inny-bo historia nie
                toleruje dziur!!!.Komuna takie dziury produkowała,w tej chwili historycy je
                łatają a nam siwieją włosy na głowie w trakcie poznawania nowych szczegółow!!.
                Ale to inna bajka!!;c))
    • maximus1982 Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 03.01.06, 07:29
      no ladnie czyzby longer spal jeszcze?

albo schrupali go w KFC
      • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 03.01.06, 08:03
        Odrabiam zaległości!!
        Są inni którzy spać nie mogą,więc sobie wżiąłem "wolne"!!!;c))
        Poza tym, deszcz tak szumi za oknem-usypiająco-że,nie mogę !!.
        Kto nie musi,trn nie wstaje,pod kołderką tak cieplutko.Teraz doceniam
        ten'zgniły'kapitalizm,i jego zalety.Pierwszą najbardziej :.."że,świat się dzieli
        na tych którzy pracują i tych którzy jedzą owocę ich pracy!!.Teraz bananka!!;c))
        • krzychut Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 03.01.06, 08:14
          Ohydny kapitalista !
          Łańcuchowy karzeł reakcji!
          ;-)
          • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 03.01.06, 08:27
            Mam 184cm,..mamy takiego-sorry-takich....!!!;o))
            • krzychut Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 03.01.06, 08:41
              Ci, których masz na myśli mają odpowiednio 156 i 158 cm.
              No i chwalą się, że nia mają kapitału, bo trudno nazwać kapitałem 20 tys.
              złotych i 1200 dolarów, które nazbierał ten z tylnego siedzenia ;-)
              • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 03.01.06, 08:46
                Ale mają kapitał"dusz"!!Na przykład ....Kiko!!!;o)))
                • krzychut Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 03.01.06, 08:53
                  Ja bym powiedział, że mają rząd dusz, wołowych zresztą ;-)
                  • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 03.01.06, 08:54
                    I to wszystko do rżnięcia!!!;c))
                    • Gość: ANTYPOD CIA Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! IP: *.nsw.bigpond.net.au 03.01.06, 09:50
                      jak sie trafi ;c)
                      • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 03.01.06, 09:51
                        Po palcach,po palcach;o)))
                        • Gość: ANTYPOD CIA Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! IP: *.nsw.bigpond.net.au 03.01.06, 09:53
                          no ale duszy palcem nie dotkniesz?
                          • Gość: ANTYPOD CIA Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! IP: *.nsw.bigpond.net.au 03.01.06, 09:54
                            no chyba ze wolowa
                          • longwehicle Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 03.01.06, 09:57
                            A od kiedy to się"dusza"nazywa???;c))
                            A przyponiał mi się dobry kawał!!!
                            Baca siedzi na hali,przechodzi ceperka w spódnicy,wiatr podniósł jej kieckę..
                            gorąc był-majtek ni miała!!.Szybko opuściła spódnicę i mówi do bacy:..Mam se
                            refleź baco ,nie!!!''a baca na to:.."nii.. tam pani...to się pi.. nazywa!!;c)))
                            • Gość: otto jak nic nie masz ciekawego do powiedzenia to śpij IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 22:43
                              człowiek który nie ma nic ciekawego do powiedzenia zanudza w kazdym temacie
                              jak mozna narzucac sie i mędzić
                              • longwehicle Re: jak nic nie masz ciekawego do powiedzenia to 03.01.06, 22:45
                                Toz to tym się "podobno"różnisz od małpy,że potrafisz przejść na inną
                                stronę!!!;c))
                                • Gość: o. Re: jak nic nie masz ciekawego do powiedzenia to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 23:12
                                  masz coś do małpy ?
                                  • longwehicle Re: jak nic nie masz ciekawego do powiedzenia to 03.01.06, 23:13
                                    mam dla małpy banana!!!;c))
                                    • Gość: o. Re: jak nic nie masz ciekawego do powiedzenia to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.06, 23:21
                                      to jej daj
                                      • longwehicle Re: jak nic nie masz ciekawego do powiedzenia to 03.01.06, 23:38
                                        Zostawie ci pół kilograma w Z.O.O. obok egzotarium przy klatce Kiko/to ta z
                                        czerwoną pupką/!!;c))
                                        • Gość: dozorca jak nic nie masz ciekawego do powiedzenia to śpij IP: *.net.autocom.pl 04.01.06, 07:12
                                          i nie budż ZOO tym wczesnym rykaniem, bananki i tak dostaniesz
                                          • longwehicle Re: jak nic nie masz ciekawego do powiedzenia to 04.01.06, 08:03
                                            Tak mówili:..""co by lew nie ryczał ,trza go w grzywę podrapać""!!;c))
                                            • longwehicle Re: jak nic nie masz ciekawego do powiedzenia to 05.01.06, 08:07
                                              Z czym to się kojarzy?,sq.....jesteś,ale....ty stara c....!!!-ale coś w Tobie
                                              jest...-To jest polityka!!!.Z polityką ,tak naprawdę ma to tyle wwspólnego,co
                                              zeszłoroczny śnieg z Wieżą Eiffla!!.W rasowej demokracji,polityk rodząc się
                                              demokratą -umiera z nazwą ukochanej-swojej partii,republikanin do śmierci
                                              republikanem się czuje!!.W polskim tyglu,nikt nie wie w chwili obecnej tak na
                                              prawdę,Who is Who???.W związku z tym mam jedno pytanie,kim ..inaczej czym są
                                              nasi "wielcy"???.Mnie się jedynie z .....kojarzy,a Wam???!!!
                                              • longwehicle Re: zimno!! 06.01.06, 06:41
                                                Trza zabrać się do jakiej pracy!!.
                                                Ciemno ,zimno,wilgotność prawie 100% zachęcające prognozy dla tych
                                                co..........!!;c))
                                                • mika_1 Re: zimno!! 06.01.06, 09:29
                                                  No proszę - Long wraca do budzenia!
                                                  Szkoda tylko, że nie słyszałam i spałam do 8.30. Jak szaleć to szaleć, tym
                                                  bardziej, że pogoda nie zachęca do zrywania się skoro świt...
                                                  :)
                                                  • Gość: emigrant my nie3 śpimy a ty śpisz,zobacz jak działa komuna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 08:12
                                                    tfu
                                                  • Gość: H56 w wolną sobotę do roboty ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 10:03
                                                    nic z tego ,wybieram LBDJ
                                                  • longwehicle Re: w wolną sobotę do roboty ? 07.01.06, 10:14
                                                    O jakiej robocie mówisz!!Sobota to przyjemności...same przyjemności!!!.
                                                    Jak Ci tam???.Jest pogoda???.U nas "pogoda dla bogaczy"!!;c)).Ale bym
                                                    dał w ....!!!;c)).mam R1 100,niezłe.W poniedziałek jadę do JPII,zgroza!!!!
                                                  • longwehicle Re: w wolną sobotę do roboty ? 08.01.06, 07:34
                                                    Chyba nas pogoda czeka,ale mróz az d...ściska!!!
                                                    Zaczyna się "przyjazna" temperatura!!.Znowu ktoś w kraju,
                                                    kasę natrzepie-węgiel i gaz być musi!!!.W Szwajcarii liczniki w bamkach,
                                                    kręcą się jak szalone"ale gorąco"!!!;o))
                                                  • Gość: szpital psychiatry Re: w wolną sobotę do roboty ? mówi się do pracy . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 08:39
                                                    a niech to
                                                  • Gość: aurora uważaj na siebie, loni IP: *.net.autocom.pl 08.01.06, 08:48
                                                    dużo świeżego powietrza może mieć wręcz przeciwny skutek!
                                                    Owiń dobrze głowinę i nie myśl za dużo,loni! To ci wyrażnie szkodzi........
                                                  • longwehicle ReKIKO DO KIBLA!!! 08.01.06, 08:49

• Gość: H56 Longi, Kiko to PiSuardesa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 09:34
                                                    pogoda zachodnioeuropejska, słonko i mały mrozik. Pójdę dzisiaj na Plac Barnima
                                                    wrzucić coś do puszki WOŚP.
                                                  • Gość: żabot Re: Re KIKO DO KIBLA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 10:32
                                                    jasne, raz na rok
                                                    tylko Trybuny Ludu nie wrzuć,
                                                    co za ......hhhm,inteligent
                                                  • Gość: xyz Re: Re KIKO DO KIBLA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 10:37
                                                    Gość portalu: żabot napisał(a):
                                                    > jasne, raz na rok

- a skąd ty wiesz jak często ktoś wspiera akcje charytatywne?
                                                  • Gość: H56 Re: Re KIKO DO KIBLA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 10:37
                                                    wrrrrr
                                                  • Gość: ż. Re: Re KIKO DO KIBLA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 10:40
                                                    psa zostaw w domu
                                                  • longwehicle Re:Nie lubię poniedziałku!! 09.01.06, 07:33
                                                    Znowu mróż d.ściska!!.Słonko napewno póżniej dogrzeje,ale kiedy??
                                                  • ropusznik Re:Nie lubię poniedziałku!! 09.01.06, 07:40
                                                    ..w kwietniu
                                                  • Gość: &pod Re:Nie lubię poniedziałku!! IP: *.nsw.bigpond.net.au 09.01.06, 07:43
                                                    jakiego tam poniedzialku? u nas ciagle wakacje - moj 6letni syn mnie
                                                    skrytykowal (mamusia dziala) ze mu zbyt tani prezent kupilem na urodziny
                                                  • longwehicle Re:Słodkie leniuchowanie!! 10.01.06, 07:00

• Gość: H56 Re:Słodkie leniuchowanie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 08:01
                                                    Longi, bo się przyzwyczaisz do tego LBDJ. Jutro zabiorę Cie na wizytę w
                                                    szpitalu dr.Anki.
                                                  • longwehicle ReH.-:Coś dla Ciebie!!!;o)) 11.01.06, 11:54
                                                    ..:..""..Gdyby można skrzyżować człowieka z kotem,skorzystałby na tym
                                                    człowiek,a stracił kot..""

M.Twain
                                                  • Gość: H56 Re: ReH.-:Coś dla Ciebie!!!;o)) IP: *.comnet.krakow.pl 11.01.06, 12:44
                                                    i pewnie Twain miał rację
                                                  • longwehicle Re: ReH.-:Coś dla Ciebie!!!;o)) 11.01.06, 12:48
                                                    Słyszałeś co chcą zrobić psom w Polsce???.Każdy bęcie miał cięzarek uwieszony
                                                    do prawej tylnej łapy/jak by miał za mało donoszenia pod ogonem!!/Po co???
                                                    Aby przy sikaniu nie podnosił prawej łapy...Uważa się to jako niecenzuralny
                                                    gest wobec prawicy!!!!;o)))
                                                  • Gość: H56 Re: ReH.-:Coś dla Ciebie!!!;o)) IP: *.comnet.krakow.pl 11.01.06, 12:53
                                                    ale będą lać na lewą stronę
                                                  • longwehicle Re: ReH.-:Coś dla Ciebie!!!;o)) 11.01.06, 12:54
                                                    To komuchy mają ...problem!!!;o))
    • leofritz Re: Ja już nie spię od godziny,a Wy śpicie.....!! 11.01.06, 13:24
      ja nie śpię
      ale może sie położę
      po co mam wstawać?
      włączyłem radio - znowu sobie żarty ze mnie robią
      to chyba się położę
      może się obudzę
      • Gość: H56 Longi wstawaj ! czas na kawę IP: *.comnet.krakow.pl 12.01.06, 06:13
        na telefony nie odpowiadasz, co jest kolego z Tobą ?
    • longwehicle Re:Nawet tu wchodzą te pedeły z Prawdziwkowa!! 12.01.06, 06:48

• Gość: &pod Re:Nawet tu wchodzą te pedeły z Prawdziwkowa!! IP: *.nsw.bigpond.net.au 12.01.06, 06:53
        tak trzymac, Longi!!
        • Gość: H56 Re:Nawet tu wchodzą te pedeły z Prawdziwkowa!! IP: *.comnet.krakow.pl 12.01.06, 06:56
          kiko, Longi nie pije
          • longwehicle Re:Nawet tu wchodzą te pedeły z Prawdziwkowa!! 12.01.06, 07:14
            Henio!!
            Toż to są półgłowki,złość i pycha zabrała im juz resztki rozumu.Ale pies ich
            j....!!;o)).To był kolejny chwyt,to wyrywanie sobie laski!!,a póżnym wieczorem
            było po herbacie!!!.Niech rządzą,wcześniej czy póżniej świat się im
            zawali!!;o)).
            • longwehicle Re:Nawet tu wchodzą te pedeły z Prawdziwkowa!! 13.01.06, 06:01
              Już 13-ty stycznia,a czuć jeszcze zapach prochu z sylwestrowych ognii
              sztucznych!!!.
              Rok 2006 zapowiadano rokiem spokoju,szczęśliwości i dostatku,a już w drugim
              tygodniu zobaczyliśmy jak ta"szczęśliwośc" będzie wyglądała!!!.Ludzie na
              siłę markują sen,wieczorami i wczesnym rankiem "błogi spokój" a wszystko
              przez hasło:..""uczciwi śpią spokojnie.."".Więc czy chcą czy nie -siedzą cicho
              i czekają na 6.00 bo wtedy to już inaczej...!;o))
              • Gość: H56 Longi, teraz mnie zjeżyłeś !!! IP: *.comnet.krakow.pl 13.01.06, 07:26
                Longi,jestem w gotowości obojowej od 5.30. Chciałeś jechać rano, a teraz co,
                odsypiasz nocne buszowanie na internecie ? a ja ,bez kawy ,bo książe może
                zadzwonić w każdej chwili.
                • longwehicle Re:Bujaj się;o))) 13.01.06, 07:54

• Gość: H56 To Ty sie bujaj, bo ... IP: *.comnet.krakow.pl 13.01.06, 08:05
                    jak przyjadę, to będę trąbił pod oknami i możesz nie wyrabiać na zakrętach,
                    he,he
                    • longwehicle Re: Henio!!... 13.01.06, 11:32

• Gość: H56 Re: Henio!!... IP: *.comnet.krakow.pl 13.01.06, 11:37
                        nawijaj
                        • longwehicle Re: Henio!!... 13.01.06, 11:39
                          Jutro???Która???
                          • longwehicle Re: Narazie szaro,do d...!! 14.01.06, 08:44
                            Przepychanek c.d.,choć na 100% jest już pewna koalicja PiS,PSL,samoobrony.
                            Kolejny raz PiS zakpił ze swoich wyborców!!.Przywódcy PiS pracują na innej
                            fali.Załosne to i upokarzające,Władza potrafi zmącić umysł!!.
                            • longwehicle Re: Jaśniej!!,jaśniej!!Sprawa się rypła!!!;o) 15.01.06, 10:03
                              Prezes Kaczyński ujawnił ,że ma w ręku dokumenty obciążające polityków!!.
                              Jakim prawem ?- w jaki sposób otrzymał je do ręki?.Mamy już IV Rzeczpospolitą
                              policyjną!!.

Do Zielonka!!.
                              Widzisz,że nie powinieneś być pewny swoich drzwi!!!;o))
                              • Gość: H56 Re: Jaśniej!!,jaśniej!!Sprawa się rypła!!!;o) IP: *.comnet.krakow.pl 15.01.06, 10:13
                                Longi, słuchałeś Olejnikowej audycji w ZET-ce ?
                                PiS dąży do nowych wyborów, to jest pewne, bo chce głosować przeciwko swojemu
                                budżetowi. Byłyby jaja ,gdyby cała opozycja zagłosowała za budżetem.
                                • longwehicle Re: Jaśniej!!,jaśniej!!Sprawa się rypła!!!;o) 15.01.06, 10:14
                                  Przecież to się dzieje już od paru dni!!.Q...co Ty słuchasz i oglądasz??Nie mów
                                  mi że RM!!!
                                  • Gość: H56 Kaczorki tak namieszały, ze chyba zamilknę IP: *.comnet.krakow.pl 15.01.06, 10:27
                                    zastanowię się kogo poprzeć w nowych wyborach. Czy jest jakaś areligijna,
                                    prawicowa partia ? na lewicę już też nie zagłosuję, bo tam dalej prym wiodą
                                    komuchy.
                                    • longwehicle Re:oni już zaczęli kampanię w dniu wyborów!!! 15.01.06, 10:36
                                      Cały czas była prowadzona kampania wyborcza!!Po ogłoszeniu wyników do dzisiaj
                                      już,za lewą kasę "TRWA"mordercza kampania -i tu masz babo placek,Jaro nie
                                      wytrzymał!!-puściły mu zwieracze i nerwy!!.To pierwszy błąd,bład który otwarł
                                      oczy dociekliwym!!.Dowodem popuszczenia zwieraczy ,jest fakt ujawnienia,że
                                      posiada dokumenty obciązające opozycyjnych polityków!!.Jako przedowdniczący
                                      partii,nie ma legitymacji i prawa do wglądu do nich!!.To materiał dla Trybunału
                                      Konstytucyjnegoi dla służb do tego rodzaju spraw powołanych.
                                      • xyz_xyz_xyz to wyjaśnia dlaczego Trwam znów nadaje 15.01.06, 10:42
                                        Nocną Zmianę
                                        • longwehicle Re:Mróz d....ściska!!! 16.01.06, 07:48
                                          -13,zima chyba się zaczęła na dobre!!.Prognozy na dwa tygodnie -mróz i mrozik.
                                          Potem gorąco!!!Wybory!!!
                                          • schutzengel1 Re:Mróz d....ściska!!! 16.01.06, 08:00
                                            ale masz melodię do spania, ho, ho.
                                            • longwehicle Re:Niebiańska muzyka!!;o)) 16.01.06, 08:03

• longwehicle Re:Mróz d....ściska!!! 17.01.06, 05:57
                                            -12.4 C!!Wesoło nie jest a ma być jeszcze gorzej!!.Dzisiaj jasne staną się
                                            intencje p.Prezydenta i &.Narazie wczoraj wykryliśmy dowód i zdefiniowaliśmy
                                            "Nepotyzm" w Zwycięskiej partii!!.Każdy dzień przynosi nam kolejne "kwiatki na
                                            kożuchu",to przestaje być śmieszne ,staje się przerażające!!.Toż to jeszcze
                                            kwartał nie minął.Przewodnicząco Mao to pikuś,Napoleon już by się zarumienił!!
                                            Ale do Napoleona daleka droga!!.
                                            • Gość: obserwator Re:Mróz d....ściska!!! IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 12:40
                                              Muszę Wam się przyznać do czegoś: jestem skończonym debilem i nic na to nie
                                              można poradzić. Jest mi z tego powodu niezmiernie przykro, ale próbowałem już
                                              wszystkiego a efekt jest taki, że tylko mi się pogarsza.
                                              Z góry wszystkich przepraszam za moje kretyńskie posty ale ja już tak muszę!!!
                                              Oj, moja ty, moja niedolo!!!!!!!
                                              pozdrawiam i jeszcze raz b. przepraszam
                                              obserwator - nieszczęśnik
                                              • longwehicle Re:Mróz d....ściska!!! 18.01.06, 08:24
                                                Chyba już nie ma złudzeń co do "nieczystych" intencji "zwycięskiej partii".
                                                Wielomiesięczny spektakl przypomniał mi słowa p.Millera:...""..nie ważne jak
                                                prawdziwy mężczyzna........""".Okazuje sie się ,że komuchy też są osobnikami
                                                myślącymi!!!;o))).ALE TO NIECH BĘDZIE OSTRZEŻENIE !!kOMUCHY JESZCZE NIE ZŁOŻYŁY
                                                BRONI!!;O((
                                                • longwehicle Re:Mróz d....ściska!!! 19.01.06, 06:40
                                                  I basta!!.Lepiej nic nie mówić,bo sobie sobie do głowy nabije ,że on nasz
                                                  pan!!.Spowszechniało to określenie-wręcz "splebsiło się".Każdy cham uważa,
                                                  że on "mesjasz",a po trochę "jedyny moczodawca".Dobrze,że mróz stężeje-trochę
                                                  zmrozi niektórym łepetyny-czym zjednają sobie wdzięczność najbliższego
                                                  otoczenia.
                                                  • Gość: poiu Re:Mróz d....ściska!!! IP: *.net.autocom.pl 19.01.06, 06:42
                                                    po co ją wystawiasz, trzymaj w cieple
                                                  • longwehicle Re:Mróz d....ściska!!! 19.01.06, 06:47
                                                    Znam takich którzy muszą ją trzymac w lodówce,bo inaczej capi!!;o))
                                                  • Gość: listonosz Re:Mróz d....ściska!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 07:51
                                                    lepiej zbierz pocztę, dostawa czeka
                                                  • longwehicle Re:Mróz d....ściska!!! 20.01.06, 08:29
                                                    Yes...Yes....Dostałem lekarstwo ze Słowacji sic!!!.Lekarstwo które daje parę
                                                    godzin przerwy w bólach od 7 miesięcy nie jest rozprowadzane w Polsce!!.Czemu,
                                                    bo producent/Niemcy/ nie dał łapówy!!!.Lekarstwo które kosztuje na Słowacji 4
                                                    pln. muszę kupować na czarnym rynku za 70 pln.To nie jest rzadka choroba -
                                                    choruje na nia ok.miliona ludzi w Polsce. w związku z tym mam pytanie:..:..
                                                    Panie ministrze Religa,jest Pan pewny ludzi którzy pracują z Panem??.Nic
                                                    Pan nie zrobi z reformą lecznictwa w Polsce -dopóki nie rozpi......Pan układów!!
                                                    A musi Pan to zrobić szybko,bo coraz więcej OBYWATELI w bólach się tarza,a ból
                                                    zwalnia z odpowiedzialności ,albo ją nadzwyczajnie redukuje.Pan jako lekarz
                                                    z cierpieniem spotykał się na co dzień,widział Pan ,jak ludzie wyli z bólu.
                                                    Nie życzę Panu,i "szanownym" parlamentarzystom dnia w którym wszyscy cierpiący
                                                    ruszą na Warszawę!!.

z poważaniem:
                                                  • longwehicle Re:Mróz d....ściska!!! 22.01.06, 07:32
                                                    -!7,9 C.Toz to katastrofa!!.Prawie tydzien ma być taka temperatura.Nie wychodze
                                                    z domu!!.
                                                  • longwehicle Re:Mróz d....ściska!!! 23.01.06, 07:14
                                                    -22 C!!Ale tak czy tak gorąco.Wczorak B.Pieronek ujawnił,że w 1997 w czsie
                                                    pielgrzymki Jana Pawła II do Polski,dopiero przylot/natychmiastowy!!/Navarro
                                                    Waltsa zamknął pysk o.prawdziwkowi który praktycznie był blisko rozłamu w
                                                    polkim KK.Dopiero grożba dotycząca odkrycia kulis działalności O.prawdziwka w
                                                    Niemczech poskutkowała/MROCZNA TAJEMNICA/!!.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka