Gość: luigi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 09:28 znakomity pomysł. za dnia te stalowe konstrukcje nie wygladaja najlepiej, ale w nocy to prawdziwe cudo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jerzy Re: A ja ich nie widzialam.. IP: *.crowley.pl 16.12.05, 11:47 a dzieci głodują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logik Re: A ja ich nie widzialam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 12:22 nie samym chclebem człowiek żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia A ja ich nie widzialam.. IP: *.autocom.pl 16.12.05, 10:47 to pewnie tyle tej konstrukcji stalowej co choinka w warszawce.. jak nie bylo siwtelek to az strach patrzec .. fe takie nieladne bylo.. ale warszawka lubi 'wyroby hutnicze' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela aniol jaki jest kazdy widzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 13:45 Brawo autor artykulu, wspanialy, interesujacy tekst. Ze sa anioly, to widac, ale moze przynajmniej by napisali kto jest autorem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: Anioły nad miastem IP: *.zax.pl / *.zax.pl 16.12.05, 19:30 Jerzy-jezeli mznasz glodujace dzieci w Krakowie topodziel sie z nimi jedzeniem ,a jak nie masz takiej mozliwosci to zglos ten fakt w swoim kosciele- z pewnoscia otrzymaja pomoc.Nie badz obojetny na cierpienie innych.I ciesz sie pieknymi rozswietlonymi aniolkami-bo te aniolki daja tez radosc zaniedbanym przez rodzicow dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
hanialw Re: Anioły nad miastem 16.12.05, 19:48 Aniolki sa piekne,pelne radosci,konstrukcja metalowa powinna byc mniej widoczna- moze mozna cos zaradzic-np.postawic choinke.Widzialam aniolka na Rondzie Kocmyrzowskim.W koncu mamy w NH fajne rondo i swiateczny nastroj.A to jest wazne dla mieszkancow NH,to podnosi nasza wartosc i poczucie naszej godnosci.Jestesmy czescia wspanialego Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Anioły nad miastem płyną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 20:10 piekne te na Plantach, piekne na rondzie Grzegórzeckim... dzięki za pomysł, to wzruszające. Odpowiedz Link Zgłoś
misieq77 Re: Anioły nad miastem 17.12.05, 10:29 Ja również Ci życzę Dobrych Świąt! I wrażliwości na co dzień... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Anioły nad miastem IP: *.gw.ip.pl 19.12.05, 09:48 sliczne; Krakow zaskoczyl mnie tego roku na plus; Odpowiedz Link Zgłoś