Gość: pozycja77 IP: *.23.rev.vline.pl 11.05.06, 15:30 Dziewczyny , poleccie, jakis dobry, odżywczy krem. Moje dłonie są tak przesuszone , że aż spierzchnięte i popękane :( skóra jest szara i szorstka. Pomocy!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoe28 Re: sucha skóra rąk 11.05.06, 15:32 Regenerujący krem do rąk Iwostin, szczerze polecam ! Miałam ten sam problem. Odpowiedz Link Zgłoś
aserath Re: sucha skóra rąk 11.05.06, 15:44 kup sobie krem z witaminą A - w aptece zaplacisz 3 czy 5 zł a po kilku razach zobaczysz jaka rewelacja. ZADEN inny krem ci tego nie da. Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozycja77 Re: sucha skóra rąk IP: *.23.rev.vline.pl 11.05.06, 16:16 mam tą masc, jest dobra ,ale stan mojej skóry jest tak kiepski, że już nie pomaga:( help Odpowiedz Link Zgłoś
ladyinblack Re: sucha skóra rąk 11.05.06, 21:54 spróbuj Crema Mani, Neutrogeny. jest to koncentrat, bardzo wydajny no i działa. Mam skórę bardzo przesuszoną, czasami pęka do krwii wtedy tylko Neutrogena pomaga - ale właśnie koncentrat a nie zwykły krem. Odpowiedz Link Zgłoś
mangaj Re: sucha skóra rąk 12.05.06, 00:00 Polecam krem Garnier w czerwonej tubce. Według mnie jest świetny, wygładza i odżywia skórę dłoni, a poza tym pięknie pachnie. Zimą, kiedy miałam przesuszone od mrozu dłonie, bardzo mi pomagał. Odpowiedz Link Zgłoś
tlenowekosmetyki Re: sucha skóra rąk 12.05.06, 14:16 K1 zapobiega łuszczeniu się naskórka dostarczając skórze porcji witamin i tlenu.Przeciwdziała procesowi powstawania przedwczesnych zmarszczek,koi chroni przed np detergentami.Przyspiesza proces regeneracji komórek K10 z olejkiem migdałowym,ekstraktem grzybówshitake,witaminami A, E,B5 zawiera unikalny kompleks,stworzony specjalnie w celuzwalczania oznak starzenia się skóry i zachowania jej naturalnej jędrności.W jego fomułe właczono nawilżające,wzmacniające i regenerujące składniki polecany do codziennej piel egnacji K6 krem ochronny do rąk działa jak cieńkie rękawiczki gumowe Chętnie pomogę jak będziesz chciała Odpowiedz Link Zgłoś