carmen_80 28.12.05, 14:01 bo czemu niby ma być taki sam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wij.paszczak Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:03 Czym się będzie różnić od pozostałych? Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:03 on już się różni...;) Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:05 W rzeczy samej Co u Carmen nowego?...(Wij zagaja) Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:06 Kilka nowych kilogramów po świętach...;) A co u Wija...?? Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:08 z naciskiem na 'stara' ? Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:12 Proza życia,znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:08 To bardzo optymistyczny prognostyk na Nowy Rok...;) Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:11 Nie wiem czy optymistyczny... W Sylwestra siedzimy w domu,robię bibę na 6 osób.A A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:12 To chyba nieźle... bo ostatnio pamiętam, że Wij miał robić za kierowcę...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:14 BTW, co z sylwestrem u odrażającego starucha? bo sie jakos tak temat rozmył... Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:35 zauważyłam właśnie, że wszyscy jakoś zniknęli...;) Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:17 Plan się zdążył zmienić już parę razy... Nie chce nam się nigdzie jechać.Ma to swój plusik-nie trzeba jechać autem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:38 Ja bym nawet rzekła, ze to ogromny PLUSIOR...;) Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:41 To zasadniczo zmienia wiele spraw... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:35 No! Nareszcie jakiś wątek inny niż wszystkie! Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:41 Uchem i brzuchem... Odpowiedz Link Zgłoś
wij.paszczak Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:47 prawym przednim okiem... Idę do Kącika Zła... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:59 Nie zgadzam się na odstępstwa od normy!! Wątek musi być zakiczony. Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:01 Ale wyjątek potwierdza regułę...! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:06 Tak właśnie przypuszczałam, że będzie się szlachetnie wyróżniał:) Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:09 nie ma wyjścia, do tego został stworzony...:) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:12 Bo już myślałam, że to kolejny wątek o niczym, a tu taka niespodzianka!:) Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:13 no popatrz...! za każdym rogiem czai się na nas jakaś niespodzianka...:) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:19 Żeby mię ciśnienie nie skoczyło..:) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:22 Właśnie!! To może wystąpić do admina o wykasowanie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:23 Nieee...no co Ty...! Wtedy mię ciśnienie skoczy... a wszystkie wątki znów będą takie same...;) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:26 No ale jak Ci to ciśnienie skoczy za bardzo?? No nie wiem..... Chyba w trosce o zdrowie współforumowiczów jednak wystąpię!! Co by było warte takie "puste" forum... Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:29 Jakie znowu "puste" ...?? spójrz tylko ile tu treści na tak małej powierzchni kwadratowej...:) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:26 Ależ nie, jakoś sobie poradzę, wypiję sobie kieliszeczek whisky na te nerwy i po sprawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:28 Ooooo!! i jeszcze alkohol!! Nie można rozpijać młodzieży forumowej. Najlepiej będzie jednak wystąpić.. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:31 Spox, ma się już te 18 lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:41 :) Czasem trudno się powstrzymać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:42 no tak...znam to uczucie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:51 polityczna poprawnośc mi mówi, że wypada napisać... - od niedawna...;) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: czołem nastolatki.. 28.12.05, 23:12 Się nie podlizuj, bo twa zniewaga nie będzie zapomniana!;) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: czołem nastolatki.. 28.12.05, 23:17 nie, trzęse sie ze strachu niczym osika Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:28 ja wolę kieliszek koniaku... bo widzę, że i mię ciśnienie skoczy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:30 Ależ my mówimy o takim bezalkoholowym jak dajmy na to szampan Picollo...;) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:31 łyskacz albo inne bezalkoholowe brendy.. Co Wy mię tu z mózga wode robita!! Już pisze!! Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:34 nie pisz, proszę...oszczędź Waść...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Do oryginalnego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 17:16 ...to ja się też muszę dopisać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtq Re: Do oryginalnego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 21:22 Witaj Carmen ;-) Znowu mnie posądzają!! Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Do oryginalnego... 28.12.05, 23:00 Gość portalu: mtq napisał(a): > Znowu mnie posądzają!! jak zawsze nie bez powodu Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:20 Czyżby żarty się skończyły? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:24 mtq napisał: > Czyżby żarty się skończyły? ;-D tak Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:27 O Rany, to co teraz, doktorze? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:31 mtq napisał: > O Rany, to co teraz, doktorze? :-) idż, przeczytaj bajkę na dobranoc (tą z wczoraj) :P Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:42 Mówisz o wątku "dla grzecznych dzieci"? Ja nawet nie otwierałem, przecież to nie dla mnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:04 przeczytaj, przyda ci się Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:09 Dalej nie rozumiem, mam przyćmiony umysł ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:13 mtq napisał: > Dalej nie rozumiem, mam przyćmiony umysł ;-) no to masz pecha poproś ropuszka, on ci napisze wersję dla zaćmionych umysłowo Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:28 Co to za lekarz co się innymi wyręcza! Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:34 mtq napisał: > Co to za lekarz co się innymi wyręcza! każdy ma jakąś specjalizację akurat ropuszek jest specjalistą od wersji brutalnych, prosto z mostu Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:38 ropusznik napisał: > chirurg patolog > no właśnie a trzustka jest głęboko, na samym dnie jamy brzusznej :D Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:42 wredny.staruch napisał: > ropusznik napisał: > > > chirurg patolog > > > no właśnie > a trzustka jest głęboko, na samym dnie jamy brzusznej :D eee, poradze sobie gołymi rekami, bez pogrzebacza nawet > Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:44 ropusznik napisał: > wredny.staruch napisał: > > > ropusznik napisał: > > > > > chirurg patolog > > > > > no właśnie > > a trzustka jest głęboko, na samym dnie jamy brzusznej :D > > eee, poradze sobie gołymi rekami, bez pogrzebacza nawet zasadniczo wystarczy podwinąć rękawy do łokcia, można się obejść bez narzędzi Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:45 musze tylko pamiętać, zeby zdjać zegarek:> Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:46 ropusznik napisał: > musze tylko pamiętać, zeby zdjać zegarek:> > koniecznie, bo się ubrudzi, albo zahaczy o jakąś ważną tętnicę Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:47 Szczęśliwi czasu nie mierzą? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:48 i spóźniają się do szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:51 Mój przyćmiony umysł podpowada mi, że to aluzja do mnie ;-) Zatem ja się nie spóźniam, gdyż moje poranki w dni powszednie nie-wolne są ściśle uporządkowane i zaprojektowane tak, że zdążam :-) I szczęście osobiste mi w tym nie przeszkadza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:01 wielkie brawa za organizację pracy Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:02 No przecież nie po to Ci to pisałem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:13 mtq napisał: > No przecież nie po to Ci to pisałem ;-) a po co? Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:14 Żebyś nie myślał, że się spóźniam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:21 mtq napisał: > Żebyś nie myślał, że się spóźniam ;-) gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:27 Czy ja mogę prosić o przełożenie krwawej jatki na jutro? Bo teraz to muszę iść spać i mnie ominie najciekawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: secesja Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 23:28 Dla Ciebie zrobimy powtórkę jakby co :) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:29 Albo przynajmniej dokumentację:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajco Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) IP: *.anon-online.org 28.12.05, 23:30 wow wow Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:32 Witam cię, onan-online:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajco Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) IP: *.dedicated.hosteurope.de 28.12.05, 23:33 o sorki Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:31 czerwone plamy na śniegu wystarczą? Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:42 istna napisała: > Czy ja mogę prosić o przełożenie krwawej jatki na jutro? Bo teraz to muszę iść > spać i mnie ominie najciekawsze:) A jest jakaś arena choćby, żeby istna sobie wygodnie siadła na trybunie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:47 mtq napisał: > istna napisała: > > > Czy ja mogę prosić o przełożenie krwawej jatki na jutro? Bo teraz to musz > ę iść > > spać i mnie ominie najciekawsze:) > > A jest jakaś arena choćby, żeby istna sobie wygodnie siadła na trybunie? ;-) chcesz być gladiatorem? Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:49 raczej chrześcijaninem przez lwy pożeranym Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:52 mtq napisał: > istna napisała: > > > Czy ja mogę prosić o przełożenie krwawej jatki na jutro? Bo teraz to musz > ę iść > > spać i mnie ominie najciekawsze:) > > A jest jakaś arena choćby, żeby istna sobie wygodnie siadła na trybunie? ;-) No proszę, jaki troskliwy młody człowiek..:) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:53 A mówią, że wszystkiemu winny i zły! No i powiedz: jest sprawiedliwość na tym świecie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:53 Na tym nie ma, ale nie martw się, podobno jest na tamtym:) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:55 .. o czym jak głoszą pogłoski rychło bedziesz miał szanse się przekonać:> Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:56 to się nazywa kraina wiecznej szczęśliwości :D Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:59 wredny.staruch napisał: > to się nazywa kraina wiecznej szczęśliwości :D > tak! widziałem to na okładkach strażnicy Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:58 Zaraz, bo chora się gubi. Kogo zamierzacie uśmiercić? Moje najstarsze czy najmłodsze słoneczko? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:00 secesja2005 napisała: > Zaraz, bo chora się gubi. Kogo zamierzacie uśmiercić? Moje najstarsze czy > najmłodsze słoneczko? ;) zgadnij :) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:00 albo inaczej: które byś wolała :) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:02 Najniższe chcesz, czy najniższe uśmiercić? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:03 secesja2005 napisała: > najniższe ;) interesujące... Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:06 wredny.staruch napisał: > albo inaczej: które byś wolała :) > ty nie zadawaj tak ryzykanckich pytań :> Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:07 Nie bez powodu secesja odpowiedziała naokoło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:15 mtq napisał: > Nie bez powodu secesja odpowiedziała naokoło ;-) no właśnie, absolutnie nie bez powodu i nie jest to powód, który by ci się spodobał ... Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:29 Oj, prawdy nie chcesz zrozumieć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:35 mtq napisał: > Oj, prawdy nie chcesz zrozumieć :-) twojej wyimaginowanej nie chcę Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:45 Czemu nie dopuszczasz do siebie nawet myśli, że w mojej może coś być z prawdy? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:50 mtq napisał: > Czemu nie dopuszczasz do siebie nawet myśli, że w mojej może coś być z prawdy? > ;-) subiektywnie może być, obiektywnie nie bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:52 No ale jeśli całuję się z secesją i się ściskamy to jest to prawda obiektywna a nie subiektywna, nie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:57 > No ale jeśli całuję się z secesją i się ściskamy to jest to prawda obiektywna a > nie subiektywna, nie? :-) Nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:00 secesja2005 napisała: > > No ale jeśli całuję się z secesją i się ściskamy to jest to prawda obiektywna > > a nie subiektywna, nie? :-) > > Nie ;) Co jesteś dla odmiany dzisiaj taka litościwa? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:05 > > > No ale jeśli całuję się z secesją i się ściskamy to jest to prawda > obiektywna > > > a nie subiektywna, nie? :-) > > > > Nie ;) > > Co jesteś dla odmiany dzisiaj taka litościwa? ;-)) No dobrze, nie będę rozwalać Twoich intryg więc napiszę prawdę i tylko prawdę, że jest wspaniale jak się całujemy i jeździmy Twoim bmw ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:13 secesja2005 napisała: > > Co jesteś dla odmiany dzisiaj taka litościwa? ;-)) > > No dobrze, nie będę rozwalać Twoich intryg więc napiszę prawdę i tylko prawdę, > że jest wspaniale jak się całujemy i jeździmy Twoim bmw ;) Ależ niektórzy tu nie uwierzą ani w jedno ani w drugie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:59 mtq napisał: > No ale jeśli całuję się z secesją i się ściskamy to jest to prawda obiektywna a > nie subiektywna, nie? :-) nie chcę być niegrzeczny, więc nie będę komentował Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:01 wredny.staruch napisał: > nie chcę być niegrzeczny, więc nie będę komentował No i widzisz, albo zrzucasz obowiązki na ropusznika albo nie komentujesz. A co z moim przyćmionym umysłem??! Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:18 mtq napisał: > wredny.staruch napisał: > > > nie chcę być niegrzeczny, więc nie będę komentował > > No i widzisz, albo zrzucasz obowiązki na ropusznika albo nie komentujesz. A co > z moim przyćmionym > umysłem??! Chyba napisałem wyraźnie: nie chcę być niegrzeczny, więc daruję sobie komentarz. Poza tym nie chcę, żebyś płakał do rana w poduszkę i skarżył się starszej pani. Więc nie zmuszaj mnie do niestosownych komentarzy i idź juz spać najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:24 wredny.staruch napisał: > Chyba napisałem wyraźnie: nie chcę być niegrzeczny, więc daruję sobie komentarz. > Poza tym nie chcę, żebyś płakał do rana w poduszkę i skarżył się starszej pani. Boisz się giewu i zemsty starszej pani? ;-) > Więc nie zmuszaj mnie do niestosownych komentarzy i idź juz spać najlepiej. Jak mam iść spać jak rozmawiam ze starszą panią i jest miło?? Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:27 mtq napisał: > Jak mam iść spać jak rozmawiam ze starszą panią i jest miło?? czy moze starsza pani tłumaczy ci wreszcie zebys przestal ubierac sie jak cyganski podrzutek albo uciekinier z bidula? my, jako stowarzyszenie, naprawde nie mamy w planach prowadzic działanosci rzebraczej, wiec nie rozumiem skad pomysł zeby taką kreacje lansowac.. Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:31 ropusznik napisał: > czy moze starsza pani tłumaczy ci wreszcie zebys przestal ubierac sie jak > cyganski podrzutek albo uciekinier z bidula? my, jako stowarzyszenie, naprawde > nie mamy w planach prowadzic działanosci rzebraczej, wiec nie rozumiem skad > pomysł zeby taką kreacje lansowac.. ;-))) Nie wiem co masz do mojego ubioru, naprawdę :-) Że nie chodzę w garniturze? Nie będę, ja jestem techniczny od internetu i noszenia torby ;-) Zresztą starsza pani nie mówi, że się jej nie podoba, a wiem, że by powiedziała :-) Wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:38 mtq napisał: > ;-))) Nie wiem co masz do mojego ubioru, naprawdę :-) to ze wyglądasz jak znajda z rumuńskiego sierocińca >Że nie chodzę w garniturze? Nie będę, ja jestem > techniczny od internetu i noszenia torby ;-) to w takim razie jak sie pojawisz na jakimkolwiek oficjalnym iwencie, to bedziesz potem nosił torbe, ale własną własną, w małym zawiniątku na piersi.. jak jestes techniczny to nie pokazujesz sie publicznie, rozumiemy sie? Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:40 ropusznik napisał: > > ;-))) Nie wiem co masz do mojego ubioru, naprawdę :-) > > to ze wyglądasz jak znajda z rumuńskiego sierocińca Weź przywal jakimś konkretem, bo tak to ja sobie też mogę o Tobie mówić ;-) > to w takim razie jak sie pojawisz na jakimkolwiek oficjalnym iwencie, to > bedziesz potem nosił torbe, ale własną własną, w małym zawiniątku na piersi.. Nie rozumiem metafory :-) > jak jestes techniczny to nie pokazujesz sie publicznie, rozumiemy sie? Nie, nie rozumiemy się. Ktoś te torby musi nosić! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:42 to nie metafora.. torby bedzie nosił staruch, bo tez ma wprawe.. ale jeśli chcesz spróbowac swoich sił.. wiesz.. raz zwiałes do czołgu, ale karta nie swinia, po północy sie zawsze odwraca Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:44 To ja będę przychodził jako niestowarzyszony, pasi? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:46 albo ubrany jak biały człowiek, albo lepiej zebym cie nie widział.. bo jak to starsza pani wytłumaczy potem twoim rodzicom.. Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:48 ropusznik napisał: > albo ubrany jak biały człowiek, albo lepiej zebym cie nie widział.. bo jak to > starsza pani wytłumaczy potem twoim rodzicom.. Wiem, jak wytłumaczyć na komisariacie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:52 mtq napisał: > Wiem, jak wytłumaczyć na komisariacie ;-) raczej u ewy drzyzgi.. Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:53 ropusznik napisał: > raczej u ewy drzyzgi.. A dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:55 > ropusznik napisał: > > > raczej u ewy drzyzgi.. > > A dlaczego? Jakbyś opowiedział u ewy drzyzgi to co tutaj piszesz to byś dostał z 50 zł! Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:57 secesja2005 napisała: > Jakbyś opowiedział u ewy drzyzgi to co tutaj piszesz to byś dostał z 50 zł! Ja tu przecież i tak nie piszę wszystkiego, to może stawka by wzrosła? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:57 > Ja tu przecież i tak nie piszę wszystkiego, to może stawka by wzrosła? ;-) Mógłbyś jeszcze opowiedzieć u Marcina Wrony, chociaż to mogłoby się okazać za słabe. Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:00 secesja2005 napisała: > > Mógłbyś jeszcze opowiedzieć u Marcina Wrony, chociaż to mogłoby się okazać za > słabe. noo, wrona lubi te kawałki o patologiach z udziałem dzieci 'dobry chłopak był, w windzie zawsze dziendobry mówił' Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:02 > noo, wrona lubi te kawałki o patologiach z udziałem dzieci > 'dobry chłopak był, w windzie zawsze dziendobry mówił' Odnoszę niejasne wrażenie, że też byłbyś bohaterem tego odcinka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:07 secesja2005 napisała: > Odnoszę niejasne wrażenie, że też byłbyś bohaterem tego odcinka ;) a jakas nowa seria o psychopatach dekady powstaje? Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:08 > a jakas nowa seria o psychopatach dekady powstaje? Nic mi o tym nie wiadomo, ale przecież żeby niewinne dzieciątka Wrony miały rację bytu to też muszą istnieć źli bohaterowie... Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:09 secesja2005 napisała: > > a jakas nowa seria o psychopatach dekady powstaje? > > Nic mi o tym nie wiadomo, ale przecież żeby niewinne dzieciątka Wrony miały > rację bytu to też muszą istnieć źli bohaterowie... to ja się zgłoszę na ochotnika Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:10 wredny.staruch napisał: > to ja się zgłoszę na ochotnika Trzeba się dowartościować w życiu? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:11 mtq napisał: > wredny.staruch napisał: > > > to ja się zgłoszę na ochotnika > > Trzeba się dowartościować w życiu? ;-) nie Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:13 wredny.staruch napisał: > to ja się zgłoszę na ochotnika > ty jestes odrażający.. czy moze wredny.. czy jakos tak.. to jednak za mało Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:15 ropusznik napisał: > wredny.staruch napisał: > > to ja się zgłoszę na ochotnika > > > > ty jestes odrażający.. czy moze wredny.. czy jakos tak.. to jednak za mało > > > wredny, odrażający i do tego masochista - to za mało?? aaa, jeszcze ten, który ratuje ciągle świat od zagłady :P Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:18 wredny.staruch napisał: > aaa, jeszcze ten, który ratuje ciągle świat od zagłady :P > no tak, po tej deklaracji moje obrzydzenie sięgnęlo granic pucharu i się przelało.. zyskujesz tym samym tytuł degenerata tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:22 ropusznik napisał: > wredny.staruch napisał: > > > aaa, jeszcze ten, który ratuje ciągle świat od zagłady :P > > > no tak, po tej deklaracji moje obrzydzenie sięgnęlo granic pucharu i się > przelało.. > zyskujesz tym samym tytuł degenerata tygodnia > > liczyłem co najmniej na tytuł degenerata miesiąca :P Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:26 wredny.staruch napisał: > liczyłem co najmniej na tytuł degenerata miesiąca :P > zasadniczo wszystko przed tobą.. ju noł... :> Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:27 ropusznik napisał: > wredny.staruch napisał: > > liczyłem co najmniej na tytuł degenerata miesiąca :P > > > zasadniczo wszystko przed tobą.. ju noł... :> > > postaram się, w miarę możliwości Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:29 wredny.staruch napisał: > postaram się, w miarę możliwości > si.. lodówka iz łejting... Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:43 ropusznik napisał: > wredny.staruch napisał: > > postaram się, w miarę możliwości > > > si.. lodówka iz łejting... > :PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik BzB? 29.12.05, 02:12 secesja2005 napisała: > > Nic mi o tym nie wiadomo, ale przecież żeby niewinne dzieciątka Wrony miały > rację bytu to też muszą istnieć źli bohaterowie... bestia z bieżanowa? Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: BzB? 29.12.05, 02:13 > bestia z bieżanowa? Od dzisiaj tak się do Ciebie zwracać? Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: BzB? 29.12.05, 02:17 ropusznik napisał: > secesja2005 napisała: > > > > Nic mi o tym nie wiadomo, ale przecież żeby niewinne dzieciątka Wrony mia > ły > > rację bytu to też muszą istnieć źli bohaterowie... > > bestia z bieżanowa? > > smakosz młodych trzustek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: BzB? 29.12.05, 02:19 wredny.staruch napisał: > smakosz młodych trzustek :))) > nie odpowiem na tą kalumnie, gdyż w złóym tonie jest mówić podczas jedzenia, z pełnymi ustami Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: BzB? 29.12.05, 02:23 ropusznik napisał: > wredny.staruch napisał: > > > smakosz młodych trzustek :))) > > > > nie odpowiem na tą kalumnie, gdyż w złóym tonie jest mówić podczas jedzenia, z > pełnymi ustami > można się zwracać do ciebie: hannibalu? Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: BzB? 29.12.05, 02:28 wredny.staruch napisał: > można się zwracać do ciebie: hannibalu? > nie podlizuj sie.. Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:01 mtq napisał: > secesja2005 napisała: > > > Jakbyś opowiedział u ewy drzyzgi to co tutaj piszesz to byś dostał z 50 z > ł! > > Ja tu przecież i tak nie piszę wszystkiego, to może stawka by wzrosła? ;-) tak, science fiction jest w cenie harlekiny dla gospodyń domowych też Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:58 secesja2005 napisała: > Jakbyś opowiedział u ewy drzyzgi to co tutaj piszesz to byś dostał z 50 zł! i miałby od razu na buty wizytowe daichmann.. Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:04 ropusznik napisał: > secesja2005 napisała: > > Jakbyś opowiedział u ewy drzyzgi to co tutaj piszesz to byś dostał z 50 z > ł! > > i miałby od razu na buty wizytowe daichmann.. > z bajkopisarstwa można by nawet garnitur zakupić... Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:00 secesja2005 napisała: > > ropusznik napisał: > > > > > raczej u ewy drzyzgi.. > > > > A dlaczego? > > Jakbyś opowiedział u ewy drzyzgi to co tutaj piszesz to byś dostał z 50 zł! i zaproszenie na wywiad do FAKTU :D Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:44 > karta nie swinia, po północy sie zawsze odwraca] Jakie to poetyckie, Och Ach! Nie masz może wytartych dżinsów i żelu na włosach? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:27 mtq napisał: > wredny.staruch napisał: > > > Chyba napisałem wyraźnie: nie chcę być niegrzeczny, więc daruję sobie kom > entarz. > > Poza tym nie chcę, żebyś płakał do rana w poduszkę i skarżył się starszej > pani. > > Boisz się giewu i zemsty starszej pani? ;-) nie Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:30 > > Boisz się giewu i zemsty starszej pani? ;-) > > nie No tak, Ty nie zostałeś porzucony w lesie. Nie wiesz, że należy się bać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:32 secesja2005 napisała: > > > Boisz się giewu i zemsty starszej pani? ;-) > > > > nie > > No tak, Ty nie zostałeś porzucony w lesie. Nie wiesz, że należy się bać ;) zostałem porzucony już kilka razy i na różne sposoby przyzwyczaiłem się Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:32 > zostałem porzucony już kilka razy i na różne sposoby > przyzwyczaiłem się Lubisz to, Ty perwersie! Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:39 secesja2005 napisała: > > zostałem porzucony już kilka razy i na różne sposoby > > przyzwyczaiłem się > > Lubisz to, Ty perwersie! przyzwyczajenie a lubienie to dwie różne sprawy, wredna wiedźmo Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:42 > przyzwyczajenie a lubienie to dwie różne sprawy, wredna wiedźmo Gdybym nie była wredną wiedźmą to nigdy w życiu byśmy się nie poznali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:50 secesja2005 napisała: > > przyzwyczajenie a lubienie to dwie różne sprawy, wredna wiedźmo > > Gdybym nie była wredną wiedźmą to nigdy w życiu byśmy się nie poznali ;) tak, wiem i za to wiedźmostwo cię lubie, przecież wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:56 > tak, wiem > i za to wiedźmostwo cię lubie, przecież wiesz A może chciałbyś żebym się przebierała w skórzany kostium i lała Cię pejczem, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:59 secesja2005 napisała: > > tak, wiem > > i za to wiedźmostwo cię lubie, przecież wiesz > > A może chciałbyś żebym się przebierała w skórzany kostium i lała Cię pejczem, > co? ;) pomyślę nad tym :) jak masochizm, to masochizm na całego :) Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:01 > pomyślę nad tym :) > jak masochizm, to masochizm na całego :) No, no... o to, to bym Cię nie podejrzewała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:02 secesja2005 napisała: > > pomyślę nad tym :) > > jak masochizm, to masochizm na całego :) > > No, no... o to, to bym Cię nie podejrzewała ;) aaaa widzisz :D ale że jestem masochista, to przecież wiesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:59 secesja2005 napisała: > A może chciałbyś żebym się przebierała w skórzany kostium i lała Cię pejczem, > co? ;) a wczesniej pójdziesz na szkolenie do Lady Ursuli-Lateksowej Dominy? Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:40 mtq napisał: > Perwers, rzeczywiście ;-) daruj sobie tego typu uwagi do starszych Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:51 wredny.staruch napisał: > daruj sobie tego typu uwagi do starszych Dobra, tu masz rację. Sorry ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:14 ropusznik napisał: > wredny.staruch napisał: > > > albo inaczej: które byś wolała :) > > > > > ty nie zadawaj tak ryzykanckich pytań :> jak hardkor, to hardkor :) kto nie ryzykuje, nie wygrywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:57 istna napisała: > Na tym nie ma, ale nie martw się, podobno jest na tamtym:) A czy znasz kogoś, kto widział i wie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:02 Nie, ale z tego wątku widzę, że niedługo będziemi to dane:) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:03 Eee, ale to chyba nie Ciebie chcą zabić? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:04 mtq napisał: > Eee, ale to chyba nie Ciebie chcą zabić? ;-) a ty nie udawaj niewiniątka, przeczytaj bajeczkę i do spania Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:06 Nie idę spać, romansuję z secesją :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:16 mtq napisał: > Nie idę spać, romansuję z secesją :-) raczej śnisz na jawie Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:29 Akurat Ty wiesz najlepiej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:04 Dotąd sądziłam, że nie, ale gdy mowa o uśmiercaniu niskich, robi mi się nieswojo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:05 istna napisała: > Dotąd sądziłam, że nie, ale gdy mowa o uśmiercaniu niskich, robi mi się > nieswojo:)))) nie martw się, kobiet to nie dotyczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:06 Dzięki ci za te słowa:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:07 Ale uważaj: nigdy nie wiesz... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:10 Nie, nie, nie! Chodziło o to, że najniższe słoneczko mi zostawić, a pozostałe to niech sobie robią co chcą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:11 To teraz wszyscy będą sobie trzaskać kręgosłup, żeby być niższymi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:11 Kto by to nie był, jako że solidaryzuję się z niskimi tego świata, cieszę się na te słowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:16 Niscy chlopcy są najprzystojniejsi :) Nie żartuję! Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:16 No nie wiem, dla mnie każdy jest wysoki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:20 No nie mów, jesteśmy podobnego wzrostu, a ja znam przystojniaków niższych ode mnie (mam ich zdjęcia w odpowiednim folderze, przeglądam wieczorami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:21 secesja2005 napisała: > Niscy chlopcy są najprzystojniejsi :) Nie żartuję! nie żartujesz, ale za to głupoty gadasz Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:22 ropusznik napisał: > secesja2005 napisała: > > > Niscy chlopcy są najprzystojniejsi :) Nie żartuję! > > > nie żartujesz, ale za to głupoty gadasz > to skutki choroby Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:25 zejdźcie ze mnie i z moich chłopców, dobraaaa? Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:30 secesja2005 napisała: > zejdźcie ze mnie i z moich chłopców, dobraaaa? Drażni ich, bo żaden z nich (ani ja) nie jest Najniższym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:34 mi mój wzrost nie doskwiera zbytnio Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:35 No proste, że nie Ty bo Ty nigdy nic ;))) Niewiniątko ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:36 ja z mojego jestem zadowolony przynajmniej mogę zdejmować pająki ze ściany bez użycia drabiny Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:39 To wspaniałe! A pamiętasz tego pająka co się spuścił na piramidę? Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:42 secesja2005 napisała: > To wspaniałe! > > A pamiętasz tego pająka co się spuścił na piramidę? oczywiście był śliczny, duży i fotogeniczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:43 secesja2005 napisała: > To wspaniałe! > > A pamiętasz tego pająka co się spuścił na piramidę? radio erewań, nie pająk, tylko pies buncek, i nie na piramide, tylko na plecak kolegio reżysera.. jedyne co się zgadza to to, ze sie spuszczał Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:45 ropusznik napisał: > secesja2005 napisała: > > > To wspaniałe! > > > > A pamiętasz tego pająka co się spuścił na piramidę? > > radio erewań, nie pająk, tylko pies buncek, i nie na piramide, tylko na plecak > kolegio reżysera.. jedyne co się zgadza to to, ze sie spuszczał > mówisz o czymś zupełnie innym pająk też był, było to kiedy indziej i gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:41 wredny.staruch napisał: > przynajmniej mogę zdejmować pająki ze ściany bez użycia drabiny > pająk-paniszer Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:43 ropusznik napisał: > wredny.staruch napisał: > > > przynajmniej mogę zdejmować pająki ze ściany bez użycia drabiny > > > > pająk-paniszer > ktoś musi niektórzy piszczą na widok pajaka i nie jest to bynajmniej pisk zachwytu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:46 W lecie to ja też miewam pająki, ale już nie tyle co kiedyś :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:53 emteku, Ty widziałeś jak pająk się spuścił u Grzegorza, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:00 secesja2005 napisała: > emteku, Ty widziałeś jak pająk się spuścił u Grzegorza, nie? Tak, widziałem! Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:06 Zatem są świadkowie, musicie nam wierzyć, że to się stało! Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:09 BMW? Bardzo Mały Welocyped? w sumie by się zgadzało Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: wątek inny niż wszystkie...;) 29.12.05, 01:15 No i się okazało, że wcale nie taki inny... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch Re: wątek inny niż wszystkie...;) 29.12.05, 01:20 mtq napisał: > No i się okazało, że wcale nie taki inny... ;-) jak może być inny, jak wszędzie, gdzie się da, intrygujesz Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: wątek inny niż wszystkie...;) 29.12.05, 01:24 nie intryguje, tylko mu sie zdaje ze intryguje.. Odpowiedz Link Zgłoś
mtq Re: wątek inny niż wszystkie...;) 29.12.05, 01:25 Intrygować przestałem już jakiś czas temu :-) Poza tym - tytul zobowiązuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: Dobranoc ;-) 29.12.05, 02:08 śpij grzecznie i se króliczej łapki nie urwij Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.staruch wątek inny niż wszystkie.. taki lekko patologiczny 29.12.05, 02:17 Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: wątek inny niż wszystkie.. taki lekko patolog 29.12.05, 02:20 jak i bohaterowie tegoż wątku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: wątek inny niż wszystkie.. taki lekko patolog 29.12.05, 02:20 no własnie, z kim ja się zadaje.. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: wątek inny niż wszystkie.. taki lekko patolog 29.12.05, 02:21 Nie udawaj. Wiemy wszystko, mamy zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: wątek inny niż wszystkie.. taki lekko patolog 29.12.05, 02:25 secesja2005 napisała: > Nie udawaj. Wiemy wszystko, mamy zdjęcia. dobra, ale przeciez dyplomatycznie sie wyalienowałem Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: wątek inny niż wszystkie.. taki lekko patolog 29.12.05, 02:28 A gdzie jest Kubak? Czy żyje? Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: wątek inny niż wszystkie.. taki lekko patolog 29.12.05, 02:29 secesja2005 napisała: > A gdzie jest Kubak? Czy żyje? zima zbiera swoje żniwo Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: wątek inny niż wszystkie.. taki lekko patolog 29.12.05, 02:35 Wy jesteście tak nasiąknięci wódą jak ciastka ponczem, a spirytus jak wiadomo nie zamarza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: wątek inny niż wszystkie.. taki lekko patolog 29.12.05, 02:36 ja nic nie piłem.. od wczoraj zdaje sie.. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: wątek inny niż wszystkie.. taki lekko patolog 29.12.05, 02:37 Czyli od 2 godzin 35 minut ;) Już czas nadrobić te braki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: wątek inny niż wszystkie.. taki lekko patolog 29.12.05, 02:47 a własnie ze nie, zołądkowa czeka na swój dzien.. sam pic nie bede Odpowiedz Link Zgłoś
secesja2005 Re: wątek inny niż wszystkie.. taki lekko patolog 29.12.05, 02:51 Okazja wkrótce, jeśli wytrzymasz tak długo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ropusznik Re: wątek inny niż wszystkie.. taki lekko patolog 29.12.05, 02:58 wytrzymam.. siłą spokoju przewyższam obecnie odrazającego starucha oczywiscie nie zmienia to jednak faktu, ze w jadowitosci niezmiennie prym wiode, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
carmen_80 a miało być tak pięknie... 29.12.05, 14:24 wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy... Odpowiedz Link Zgłoś