Dodaj do ulubionych

wątek inny niż wszystkie...;)

28.12.05, 14:01
bo czemu niby ma być taki sam...
Obserwuj wątek
    • wij.paszczak Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:03
      Czym się będzie różnić od pozostałych?
      • carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:03
        on już się różni...;)
        • wij.paszczak Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:05
          W rzeczy samej
          Co u Carmen nowego?...(Wij zagaja)
          • carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:06
            Kilka nowych kilogramów po świętach...;)
            A co u Wija...??
            • wij.paszczak Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:07
              Stara bida...;)
              • ropusznik Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:08
                z naciskiem na 'stara'
                ?
                • wij.paszczak Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:12
                  Proza życia,znaczy.
              • carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:08
                To bardzo optymistyczny prognostyk na Nowy Rok...;)
                • wij.paszczak Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:11
                  Nie wiem czy optymistyczny...
                  W Sylwestra siedzimy w domu,robię bibę na 6 osób.A
                  A Ty?
                  • carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:12
                    To chyba nieźle...
                    bo ostatnio pamiętam, że Wij miał robić za kierowcę...;)
                    • ropusznik Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:14
                      BTW, co z sylwestrem u odrażającego starucha? bo sie jakos tak temat rozmył...
                      • carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:35
                        zauważyłam właśnie, że wszyscy jakoś zniknęli...;)
                    • wij.paszczak Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:17
                      Plan się zdążył zmienić już parę razy...
                      Nie chce nam się nigdzie jechać.Ma to swój plusik-nie trzeba jechać autem:)))
                      • carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:38
                        Ja bym nawet rzekła, ze to ogromny PLUSIOR...;)
                        • wij.paszczak Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:41
                          To zasadniczo zmienia wiele spraw...
                          • carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:42
                            na lepsze...;)
    • mrug Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:35
      No!
      Nareszcie jakiś wątek inny niż wszystkie!
      • carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:36
        Witaj Mrugu...;)
        • mrug Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:40
          Czołem!
          • wij.paszczak Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:41
            Uchem i brzuchem...
            • carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:44
              prawą stopą...
              • wij.paszczak Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:47
                prawym przednim okiem...

Idę do Kącika Zła...
                • skks Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 14:59
                  Nie zgadzam się na odstępstwa od normy!!
                  Wątek musi być zakiczony.
                  • carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:01
                    Ale wyjątek potwierdza regułę...! ;)
                  • istna Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:06
                    Tak właśnie przypuszczałam, że będzie się szlachetnie wyróżniał:)
                    • carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:09
                      nie ma wyjścia, do tego został stworzony...:)
                      • istna Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:12
                        Bo już myślałam, że to kolejny wątek o niczym, a tu taka niespodzianka!:)
                        • carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:13
                          no popatrz...!
                          za każdym rogiem czai się na nas jakaś niespodzianka...:)
                          • istna Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:19
                            Żeby mię ciśnienie nie skoczyło..:)
                            • skks Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:22
                              Właśnie!!
                              To może wystąpić do admina o wykasowanie, co?
                              • carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:23
                                Nieee...no co Ty...!
                                Wtedy mię ciśnienie skoczy...
                                a wszystkie wątki znów będą takie same...;)
                                • skks Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:26
                                  No ale jak Ci to ciśnienie skoczy za bardzo??
                                  No nie wiem.....
                                  Chyba w trosce o zdrowie współforumowiczów jednak wystąpię!!
                                  Co by było warte takie "puste" forum...
                                  • carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:29
                                    Jakie znowu "puste" ...??
                                    spójrz tylko ile tu treści na tak małej powierzchni kwadratowej...:)
                              • istna Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:26
                                Ależ nie, jakoś sobie poradzę, wypiję sobie kieliszeczek whisky na te nerwy i po
                                sprawie:)
                                • skks Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:28
                                  Ooooo!! i jeszcze alkohol!!
                                  Nie można rozpijać młodzieży forumowej.
                                  Najlepiej będzie jednak wystąpić..
                                  • istna Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:31
                                    Spox, ma się już te 18 lat:)
                                    • carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:35
                                      nie chwal się...;)
                                      • istna Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:41
                                        :) Czasem trudno się powstrzymać:))
                                        • carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:42
                                          no tak...znam to uczucie...;)
                                          • istna Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:45
                                            Hi hi, od lat;)
                                            • carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:51
                                              polityczna poprawnośc mi mówi, że wypada napisać...
                                              - od niedawna...;)
                                              • ropusznik czołem nastolatki.. 28.12.05, 18:01
                                                .. lat sześćdziesiątych:>
                                                • istna Re: czołem nastolatki.. 28.12.05, 23:07
                                                  :-PPPPPPP
                                                  • ropusznik Re: czołem nastolatki.. 28.12.05, 23:10
                                                    :*
                                                  • istna Re: czołem nastolatki.. 28.12.05, 23:12
                                                    Się nie podlizuj, bo twa zniewaga nie będzie zapomniana!;)
                                                  • ropusznik Re: czołem nastolatki.. 28.12.05, 23:13
                                                    kobieta mnie bijeeee...!!!
                                                  • istna Re: czołem nastolatki.. 28.12.05, 23:15
                                                    Marzymy sobie, taak?:)
                                                  • ropusznik Re: czołem nastolatki.. 28.12.05, 23:17
                                                    nie, trzęse sie ze strachu niczym osika
                                                  • istna Re: czołem nastolatki.. 28.12.05, 23:23
                                                    Aha:)
                                • carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:28
                                  ja wolę kieliszek koniaku...
                                  bo widzę, że i mię ciśnienie skoczy...;)
                                  • carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:30
                                    Ależ my mówimy o takim bezalkoholowym
                                    jak dajmy na to szampan Picollo...;)
                                    • skks Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:31
                                      łyskacz albo inne bezalkoholowe brendy.. Co Wy mię tu z mózga wode robita!!
                                      Już pisze!!
                                      • carmen_80 Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:34
                                        nie pisz, proszę...oszczędź Waść...:)
                                      • longwehicle Re: wątek inny niż wszystkie...;) 28.12.05, 15:48
                                        L.poczta!!
    • Gość: mtq Do oryginalnego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 17:16
      ...to ja się też muszę dopisać ;-)
      • carmen_80 Re: Do oryginalnego... 28.12.05, 18:40
        Witaj Emteku...;)
        • Gość: mtq Re: Do oryginalnego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 21:22
          Witaj Carmen ;-)
          Znowu mnie posądzają!!
          • wredny.staruch Re: Do oryginalnego... 28.12.05, 23:00
            Gość portalu: mtq napisał(a):

> Znowu mnie posądzają!!

jak zawsze nie bez powodu
            • secesja2005 Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:18
              • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:20
                Czyżby żarty się skończyły? ;-D
                • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:24
                  mtq napisał:

> Czyżby żarty się skończyły? ;-D

tak
                  • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:27
                    O Rany, to co teraz, doktorze? :-)
                    • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:31
                      mtq napisał:

> O Rany, to co teraz, doktorze? :-)

idż, przeczytaj bajkę na dobranoc (tą z wczoraj) :P
                      • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:42
                        Mówisz o wątku "dla grzecznych dzieci"? Ja nawet nie otwierałem, przecież to nie dla mnie ;-)
                        • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:04
                          przeczytaj, przyda ci się
                          • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:09
                            Dalej nie rozumiem, mam przyćmiony umysł ;-)
                            • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:13
                              mtq napisał:

> Dalej nie rozumiem, mam przyćmiony umysł ;-)

no to masz pecha
                              poproś ropuszka, on ci napisze wersję dla zaćmionych umysłowo
                              • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:28
                                Co to za lekarz co się innymi wyręcza!
                                • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:34
                                  mtq napisał:

> Co to za lekarz co się innymi wyręcza!

każdy ma jakąś specjalizację
                                  akurat ropuszek jest specjalistą od wersji brutalnych, prosto z mostu
                                  • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:35
                                    chirurg patolog
                                    • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:38
                                      ropusznik napisał:

> chirurg patolog
                                      >
                                      no właśnie
                                      a trzustka jest głęboko, na samym dnie jamy brzusznej :D
                                      • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:42
                                        wredny.staruch napisał:

> ropusznik napisał:
                                        >
                                        > > chirurg patolog
                                        > >
                                        > no właśnie
                                        > a trzustka jest głęboko, na samym dnie jamy brzusznej :D

eee, poradze sobie gołymi rekami, bez pogrzebacza nawet

>
                                        • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:44
                                          ropusznik napisał:

> wredny.staruch napisał:
                                          >
                                          > > ropusznik napisał:
                                          > >
                                          > > > chirurg patolog
                                          > > >
                                          > > no właśnie
                                          > > a trzustka jest głęboko, na samym dnie jamy brzusznej :D
                                          >
                                          > eee, poradze sobie gołymi rekami, bez pogrzebacza nawet

zasadniczo wystarczy podwinąć rękawy do łokcia, można się obejść bez narzędzi
                                          • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:45
                                            musze tylko pamiętać, zeby zdjać zegarek:>
                                            • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:46
                                              ropusznik napisał:

> musze tylko pamiętać, zeby zdjać zegarek:>
                                              >
                                              koniecznie, bo się ubrudzi, albo zahaczy o jakąś ważną tętnicę
                                            • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:47
                                              Szczęśliwi czasu nie mierzą? ;-)
                                              • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:48
                                                i spóźniają się do szkoły
                                                • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:51
                                                  Mój przyćmiony umysł podpowada mi, że to aluzja do mnie ;-)
                                                  Zatem ja się nie spóźniam, gdyż moje poranki w dni powszednie nie-wolne są ściśle uporządkowane i
                                                  zaprojektowane tak, że zdążam :-) I szczęście osobiste mi w tym nie przeszkadza ;-)
                                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:01
                                                    wielkie brawa za organizację pracy
                                                  • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:02
                                                    No przecież nie po to Ci to pisałem ;-)
                                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:13
                                                    mtq napisał:

> No przecież nie po to Ci to pisałem ;-)

a po co?
                                                  • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:14
                                                    Żebyś nie myślał, że się spóźniam ;-)
                                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:21
                                                    mtq napisał:

> Żebyś nie myślał, że się spóźniam ;-)

gdzie?
                  • istna Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:27
                    Czy ja mogę prosić o przełożenie krwawej jatki na jutro? Bo teraz to muszę iść
                    spać i mnie ominie najciekawsze:)
                    • Gość: secesja Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 23:28
                      Dla Ciebie zrobimy powtórkę jakby co :)
                      • istna Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:29
                        Albo przynajmniej dokumentację:)
                        • Gość: jajco Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) IP: *.anon-online.org 28.12.05, 23:30
                          wow wow
                          • istna Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:32
                            Witam cię, onan-online:)
                          • Gość: jajco Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) IP: *.dedicated.hosteurope.de 28.12.05, 23:33
                            o sorki
                        • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:31
                          czerwone plamy na śniegu wystarczą?
                    • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:42
                      istna napisała:

> Czy ja mogę prosić o przełożenie krwawej jatki na jutro? Bo teraz to muszę iść
                      > spać i mnie ominie najciekawsze:)

A jest jakaś arena choćby, żeby istna sobie wygodnie siadła na trybunie? ;-)
                      • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:47
                        mtq napisał:

> istna napisała:
                        >
                        > > Czy ja mogę prosić o przełożenie krwawej jatki na jutro? Bo teraz to musz
                        > ę iść
                        > > spać i mnie ominie najciekawsze:)
                        >
                        > A jest jakaś arena choćby, żeby istna sobie wygodnie siadła na trybunie? ;-)

chcesz być gladiatorem?
                        • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:49
                          raczej chrześcijaninem przez lwy pożeranym
                      • istna Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:52
                        mtq napisał:

> istna napisała:
                        >
                        > > Czy ja mogę prosić o przełożenie krwawej jatki na jutro? Bo teraz to musz
                        > ę iść
                        > > spać i mnie ominie najciekawsze:)
                        >
                        > A jest jakaś arena choćby, żeby istna sobie wygodnie siadła na trybunie? ;-)

No proszę, jaki troskliwy młody człowiek..:)
                        • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:53
                          A mówią, że wszystkiemu winny i zły! No i powiedz: jest sprawiedliwość na tym świecie? ;-)
                          • istna Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:53
                            Na tym nie ma, ale nie martw się, podobno jest na tamtym:)
                            • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:55
                              .. o czym jak głoszą pogłoski rychło bedziesz miał szanse się przekonać:>
                              • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:56
                                to się nazywa kraina wiecznej szczęśliwości :D
                                • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:59
                                  wredny.staruch napisał:

> to się nazywa kraina wiecznej szczęśliwości :D
                                  >

tak! widziałem to na okładkach strażnicy
                              • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:56
                                Ale z czyjej ręki? ;-)
                                • secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:58
                                  Zaraz, bo chora się gubi. Kogo zamierzacie uśmiercić? Moje najstarsze czy
                                  najmłodsze słoneczko? ;)
                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:00
                                    secesja2005 napisała:

> Zaraz, bo chora się gubi. Kogo zamierzacie uśmiercić? Moje najstarsze czy
                                    > najmłodsze słoneczko? ;)

zgadnij :)
                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:00
                                    albo inaczej: które byś wolała :)
                                    • secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:01
                                      najniższe ;)
                                      • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:02
                                        Najniższe chcesz, czy najniższe uśmiercić? ;-)
                                      • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:03
                                        secesja2005 napisała:

> najniższe ;)

interesujące...
                                    • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:06
                                      wredny.staruch napisał:

> albo inaczej: które byś wolała :)
                                      >

ty nie zadawaj tak ryzykanckich pytań :>
                                      • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:07
                                        Nie bez powodu secesja odpowiedziała naokoło ;-)
                                        • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:15
                                          mtq napisał:

> Nie bez powodu secesja odpowiedziała naokoło ;-)

no właśnie, absolutnie nie bez powodu
                                          i nie jest to powód, który by ci się spodobał ...
                                          • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:29
                                            Oj, prawdy nie chcesz zrozumieć :-)
                                            • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:35
                                              mtq napisał:

> Oj, prawdy nie chcesz zrozumieć :-)

twojej wyimaginowanej nie chcę
                                              • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:45
                                                Czemu nie dopuszczasz do siebie nawet myśli, że w mojej może coś być z prawdy? ;-)
                                                • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:50
                                                  mtq napisał:

> Czemu nie dopuszczasz do siebie nawet myśli, że w mojej może coś być z prawdy?
                                                  > ;-)
                                                  subiektywnie może być, obiektywnie nie bardzo
                                                  • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:52
                                                    No ale jeśli całuję się z secesją i się ściskamy to jest to prawda obiektywna a nie subiektywna, nie? :-)
                                                  • secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:57
                                                    > No ale jeśli całuję się z secesją i się ściskamy to jest to prawda obiektywna
                                                    a
                                                    > nie subiektywna, nie? :-)

Nie ;)
                                                  • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:00
                                                    secesja2005 napisała:

> > No ale jeśli całuję się z secesją i się ściskamy to jest to prawda obiektywna
                                                    > > a nie subiektywna, nie? :-)
                                                    >
                                                    > Nie ;)

Co jesteś dla odmiany dzisiaj taka litościwa? ;-))
                                                  • secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:05
                                                    > > > No ale jeśli całuję się z secesją i się ściskamy to jest to prawda
                                                    > obiektywna
                                                    > > > a nie subiektywna, nie? :-)
                                                    > >
                                                    > > Nie ;)
                                                    >
                                                    > Co jesteś dla odmiany dzisiaj taka litościwa? ;-))

No dobrze, nie będę rozwalać Twoich intryg więc napiszę prawdę i tylko prawdę,
                                                    że jest wspaniale jak się całujemy i jeździmy Twoim bmw ;)
                                                  • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:13
                                                    secesja2005 napisała:

> > Co jesteś dla odmiany dzisiaj taka litościwa? ;-))
                                                    >
                                                    > No dobrze, nie będę rozwalać Twoich intryg więc napiszę prawdę i tylko prawdę,
                                                    > że jest wspaniale jak się całujemy i jeździmy Twoim bmw ;)

Ależ niektórzy tu nie uwierzą ani w jedno ani w drugie ;-)
                                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:59
                                                    mtq napisał:

> No ale jeśli całuję się z secesją i się ściskamy to jest to prawda obiektywna a
                                                    > nie subiektywna, nie? :-)

nie chcę być niegrzeczny, więc nie będę komentował
                                                  • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:01
                                                    wredny.staruch napisał:

> nie chcę być niegrzeczny, więc nie będę komentował

No i widzisz, albo zrzucasz obowiązki na ropusznika albo nie komentujesz. A co z moim przyćmionym
                                                    umysłem??!
                                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:18
                                                    mtq napisał:

>
                                                    > > nie chcę być niegrzeczny, więc nie będę komentował
                                                    >
                                                    > No i widzisz, albo zrzucasz obowiązki na ropusznika albo nie komentujesz. A co
                                                    > z moim przyćmionym
                                                    > umysłem??!

Chyba napisałem wyraźnie: nie chcę być niegrzeczny, więc daruję sobie komentarz.
                                                    Poza tym nie chcę, żebyś płakał do rana w poduszkę i skarżył się starszej pani.
                                                    Więc nie zmuszaj mnie do niestosownych komentarzy i idź juz spać najlepiej.
                                                  • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:24
                                                    wredny.staruch napisał:

> Chyba napisałem wyraźnie: nie chcę być niegrzeczny, więc daruję sobie komentarz.
                                                    > Poza tym nie chcę, żebyś płakał do rana w poduszkę i skarżył się starszej pani.

Boisz się giewu i zemsty starszej pani? ;-)

> Więc nie zmuszaj mnie do niestosownych komentarzy i idź juz spać najlepiej.

Jak mam iść spać jak rozmawiam ze starszą panią i jest miło??
                                                  • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:27
                                                    mtq napisał:
                                                    > Jak mam iść spać jak rozmawiam ze starszą panią i jest miło??

czy moze starsza pani tłumaczy ci wreszcie zebys przestal ubierac sie jak
                                                    cyganski podrzutek albo uciekinier z bidula? my, jako stowarzyszenie, naprawde
                                                    nie mamy w planach prowadzic działanosci rzebraczej, wiec nie rozumiem skad
                                                    pomysł zeby taką kreacje lansowac..
                                                  • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:31
                                                    ropusznik napisał:

> czy moze starsza pani tłumaczy ci wreszcie zebys przestal ubierac sie jak
                                                    > cyganski podrzutek albo uciekinier z bidula? my, jako stowarzyszenie, naprawde
                                                    > nie mamy w planach prowadzic działanosci rzebraczej, wiec nie rozumiem skad
                                                    > pomysł zeby taką kreacje lansowac..

;-))) Nie wiem co masz do mojego ubioru, naprawdę :-) Że nie chodzę w garniturze? Nie będę, ja jestem
                                                    techniczny od internetu i noszenia torby ;-)
                                                    Zresztą starsza pani nie mówi, że się jej nie podoba, a wiem, że by powiedziała :-) Wiem.
                                                  • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:38
                                                    mtq napisał:
                                                    > ;-))) Nie wiem co masz do mojego ubioru, naprawdę :-)

to ze wyglądasz jak znajda z rumuńskiego sierocińca

>Że nie chodzę w garniturze? Nie będę, ja jestem
                                                    > techniczny od internetu i noszenia torby ;-)

to w takim razie jak sie pojawisz na jakimkolwiek oficjalnym iwencie, to
                                                    bedziesz potem nosił torbe, ale własną własną, w małym zawiniątku na piersi..
                                                    jak jestes techniczny to nie pokazujesz sie publicznie, rozumiemy sie?
                                                  • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:40
                                                    ropusznik napisał:

> > ;-))) Nie wiem co masz do mojego ubioru, naprawdę :-)
                                                    >
                                                    > to ze wyglądasz jak znajda z rumuńskiego sierocińca

Weź przywal jakimś konkretem, bo tak to ja sobie też mogę o Tobie mówić ;-)

> to w takim razie jak sie pojawisz na jakimkolwiek oficjalnym iwencie, to
                                                    > bedziesz potem nosił torbe, ale własną własną, w małym zawiniątku na piersi..

Nie rozumiem metafory :-)

> jak jestes techniczny to nie pokazujesz sie publicznie, rozumiemy sie?

Nie, nie rozumiemy się. Ktoś te torby musi nosić! :-)
                                                  • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:42
                                                    to nie metafora..
                                                    torby bedzie nosił staruch, bo tez ma wprawe..

ale jeśli chcesz spróbowac swoich sił.. wiesz.. raz zwiałes do czołgu, ale
                                                    karta nie swinia, po północy sie zawsze odwraca
                                                  • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:44
                                                    To ja będę przychodził jako niestowarzyszony, pasi? ;-))
                                                  • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:46
                                                    albo ubrany jak biały człowiek, albo lepiej zebym cie nie widział.. bo jak to
                                                    starsza pani wytłumaczy potem twoim rodzicom..
                                                  • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:48
                                                    ropusznik napisał:

> albo ubrany jak biały człowiek, albo lepiej zebym cie nie widział.. bo jak to
                                                    > starsza pani wytłumaczy potem twoim rodzicom..

Wiem, jak wytłumaczyć na komisariacie ;-)
                                                  • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:52
                                                    mtq napisał:

> Wiem, jak wytłumaczyć na komisariacie ;-)

raczej u ewy drzyzgi..
                                                  • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:53
                                                    ropusznik napisał:

> raczej u ewy drzyzgi..

A dlaczego?
                                                  • secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:55
                                                    > ropusznik napisał:
                                                    >
                                                    > > raczej u ewy drzyzgi..
                                                    >
                                                    > A dlaczego?

Jakbyś opowiedział u ewy drzyzgi to co tutaj piszesz to byś dostał z 50 zł!
                                                  • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:57
                                                    secesja2005 napisała:

> Jakbyś opowiedział u ewy drzyzgi to co tutaj piszesz to byś dostał z 50 zł!

Ja tu przecież i tak nie piszę wszystkiego, to może stawka by wzrosła? ;-)
                                                  • secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:57
                                                    > Ja tu przecież i tak nie piszę wszystkiego, to może stawka by wzrosła? ;-)

Mógłbyś jeszcze opowiedzieć u Marcina Wrony, chociaż to mogłoby się okazać za
                                                    słabe.
                                                  • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:00
                                                    secesja2005 napisała:
                                                    >
                                                    > Mógłbyś jeszcze opowiedzieć u Marcina Wrony, chociaż to mogłoby się okazać za
                                                    > słabe.

noo, wrona lubi te kawałki o patologiach z udziałem dzieci
                                                    'dobry chłopak był, w windzie zawsze dziendobry mówił'
                                                  • secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:02
                                                    > noo, wrona lubi te kawałki o patologiach z udziałem dzieci
                                                    > 'dobry chłopak był, w windzie zawsze dziendobry mówił'

Odnoszę niejasne wrażenie, że też byłbyś bohaterem tego odcinka ;)
                                                  • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:07
                                                    secesja2005 napisała:
                                                    > Odnoszę niejasne wrażenie, że też byłbyś bohaterem tego odcinka ;)

a jakas nowa seria o psychopatach dekady powstaje?
                                                  • secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:08
                                                    > a jakas nowa seria o psychopatach dekady powstaje?

Nic mi o tym nie wiadomo, ale przecież żeby niewinne dzieciątka Wrony miały
                                                    rację bytu to też muszą istnieć źli bohaterowie...
                                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:09
                                                    secesja2005 napisała:

> > a jakas nowa seria o psychopatach dekady powstaje?
                                                    >
                                                    > Nic mi o tym nie wiadomo, ale przecież żeby niewinne dzieciątka Wrony miały
                                                    > rację bytu to też muszą istnieć źli bohaterowie...

to ja się zgłoszę na ochotnika
                                                  • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:10
                                                    wredny.staruch napisał:

> to ja się zgłoszę na ochotnika

Trzeba się dowartościować w życiu? ;-)
                                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:11
                                                    mtq napisał:

>
                                                    > > to ja się zgłoszę na ochotnika
                                                    >
                                                    > Trzeba się dowartościować w życiu? ;-)

nie
                                                  • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:13
                                                    wredny.staruch napisał:
                                                    > to ja się zgłoszę na ochotnika
                                                    >

ty jestes odrażający.. czy moze wredny.. czy jakos tak.. to jednak za mało
                                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:15
                                                    ropusznik napisał:

> > to ja się zgłoszę na ochotnika
                                                    > >
                                                    >
                                                    > ty jestes odrażający.. czy moze wredny.. czy jakos tak.. to jednak za mało
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    wredny, odrażający i do tego masochista - to za mało??

aaa, jeszcze ten, który ratuje ciągle świat od zagłady :P
                                                  • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:18
                                                    wredny.staruch napisał:

> aaa, jeszcze ten, który ratuje ciągle świat od zagłady :P
                                                    >
                                                    no tak, po tej deklaracji moje obrzydzenie sięgnęlo granic pucharu i się
                                                    przelało..
                                                    zyskujesz tym samym tytuł degenerata tygodnia
                                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:22
                                                    ropusznik napisał:

>
                                                    > > aaa, jeszcze ten, który ratuje ciągle świat od zagłady :P
                                                    > >
                                                    > no tak, po tej deklaracji moje obrzydzenie sięgnęlo granic pucharu i się
                                                    > przelało..
                                                    > zyskujesz tym samym tytuł degenerata tygodnia
                                                    >
                                                    >
                                                    liczyłem co najmniej na tytuł degenerata miesiąca :P
                                                  • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:26
                                                    wredny.staruch napisał:
                                                    > liczyłem co najmniej na tytuł degenerata miesiąca :P
                                                    >
                                                    zasadniczo wszystko przed tobą.. ju noł... :>
                                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:27
                                                    ropusznik napisał:

> > liczyłem co najmniej na tytuł degenerata miesiąca :P
                                                    > >
                                                    > zasadniczo wszystko przed tobą.. ju noł... :>
                                                    >
                                                    >
                                                    postaram się, w miarę możliwości
                                                  • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:29
                                                    wredny.staruch napisał:
                                                    > postaram się, w miarę możliwości
                                                    >
                                                    si.. lodówka iz łejting...
                                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:43
                                                    ropusznik napisał:

> > postaram się, w miarę możliwości
                                                    > >
                                                    > si.. lodówka iz łejting...
                                                    >

:PPPPPPP
                                                  • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:51
                                                    sziz łejtin..
                                                    :>
                                                  • ropusznik BzB? 29.12.05, 02:12
                                                    secesja2005 napisała:
                                                    >
                                                    > Nic mi o tym nie wiadomo, ale przecież żeby niewinne dzieciątka Wrony miały
                                                    > rację bytu to też muszą istnieć źli bohaterowie...

bestia z bieżanowa?
                                                  • secesja2005 Re: BzB? 29.12.05, 02:13
                                                    > bestia z bieżanowa?

Od dzisiaj tak się do Ciebie zwracać?
                                                  • wredny.staruch Re: BzB? 29.12.05, 02:17
                                                    ropusznik napisał:

> secesja2005 napisała:
                                                    > >
                                                    > > Nic mi o tym nie wiadomo, ale przecież żeby niewinne dzieciątka Wrony mia
                                                    > ły
                                                    > > rację bytu to też muszą istnieć źli bohaterowie...
                                                    >
                                                    > bestia z bieżanowa?
                                                    >
                                                    >
                                                    smakosz młodych trzustek :)))
                                                  • ropusznik Re: BzB? 29.12.05, 02:19
                                                    wredny.staruch napisał:

> smakosz młodych trzustek :)))
                                                    >

nie odpowiem na tą kalumnie, gdyż w złóym tonie jest mówić podczas jedzenia, z
                                                    pełnymi ustami
                                                  • wredny.staruch Re: BzB? 29.12.05, 02:23
                                                    ropusznik napisał:

>
                                                    > > smakosz młodych trzustek :)))
                                                    > >
                                                    >
                                                    > nie odpowiem na tą kalumnie, gdyż w złóym tonie jest mówić podczas jedzenia, z
                                                    > pełnymi ustami
                                                    >
                                                    można się zwracać do ciebie: hannibalu?
                                                  • ropusznik Re: BzB? 29.12.05, 02:28
                                                    wredny.staruch napisał:
                                                    > można się zwracać do ciebie: hannibalu?
                                                    >
                                                    nie podlizuj sie..
                                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:01
                                                    mtq napisał:

> secesja2005 napisała:
                                                    >
                                                    > > Jakbyś opowiedział u ewy drzyzgi to co tutaj piszesz to byś dostał z 50 z
                                                    > ł!
                                                    >
                                                    > Ja tu przecież i tak nie piszę wszystkiego, to może stawka by wzrosła? ;-)

tak, science fiction jest w cenie
                                                    harlekiny dla gospodyń domowych też
                                                  • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:58
                                                    secesja2005 napisała:

i miałby od razu na buty wizytowe daichmann..
                                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:04
                                                    ropusznik napisał:

> secesja2005 napisała:
                                                    > > Jakbyś opowiedział u ewy drzyzgi to co tutaj piszesz to byś dostał z 50 z
                                                    > ł!
                                                    >
                                                    > i miałby od razu na buty wizytowe daichmann..
                                                    >
                                                    z bajkopisarstwa można by nawet garnitur zakupić...
                                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:00
                                                    secesja2005 napisała:

> > ropusznik napisał:
                                                    > >
                                                    > > > raczej u ewy drzyzgi..
                                                    > >
                                                    > > A dlaczego?
                                                    >

i zaproszenie na wywiad do FAKTU :D
                                                  • secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:44
                                                    > karta nie swinia, po północy sie zawsze odwraca]

Jakie to poetyckie, Och Ach! Nie masz może wytartych dżinsów i żelu na
                                                    włosach? ;)

• wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:27
                                                    mtq napisał:

>
                                                    > > Chyba napisałem wyraźnie: nie chcę być niegrzeczny, więc daruję sobie kom
                                                    > entarz.
                                                    > > Poza tym nie chcę, żebyś płakał do rana w poduszkę i skarżył się starszej
                                                    > pani.
                                                    >
                                                    > Boisz się giewu i zemsty starszej pani? ;-)

nie
                                                  • secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:30
                                                    > > Boisz się giewu i zemsty starszej pani? ;-)
                                                    >
                                                    > nie

No tak, Ty nie zostałeś porzucony w lesie. Nie wiesz, że należy się bać ;)
                                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:32
                                                    secesja2005 napisała:

> > > Boisz się giewu i zemsty starszej pani? ;-)
                                                    > >
                                                    > > nie
                                                    >
                                                    > No tak, Ty nie zostałeś porzucony w lesie. Nie wiesz, że należy się bać ;)

zostałem porzucony już kilka razy i na różne sposoby
                                                    przyzwyczaiłem się
                                                  • secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:32
                                                    > zostałem porzucony już kilka razy i na różne sposoby
                                                    > przyzwyczaiłem się

Lubisz to, Ty perwersie!
                                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:39
                                                    secesja2005 napisała:

> > zostałem porzucony już kilka razy i na różne sposoby
                                                    > > przyzwyczaiłem się
                                                    >
                                                    > Lubisz to, Ty perwersie!

przyzwyczajenie a lubienie to dwie różne sprawy, wredna wiedźmo
                                                  • secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:42
                                                    > przyzwyczajenie a lubienie to dwie różne sprawy, wredna wiedźmo

Gdybym nie była wredną wiedźmą to nigdy w życiu byśmy się nie poznali ;)
                                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:50
                                                    secesja2005 napisała:

> > przyzwyczajenie a lubienie to dwie różne sprawy, wredna wiedźmo
                                                    >
                                                    > Gdybym nie była wredną wiedźmą to nigdy w życiu byśmy się nie poznali ;)

tak, wiem
                                                    i za to wiedźmostwo cię lubie, przecież wiesz
                                                  • secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:56
                                                    > tak, wiem
                                                    > i za to wiedźmostwo cię lubie, przecież wiesz

A może chciałbyś żebym się przebierała w skórzany kostium i lała Cię pejczem,
                                                    co? ;)
                                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:59
                                                    secesja2005 napisała:

> > tak, wiem
                                                    > > i za to wiedźmostwo cię lubie, przecież wiesz
                                                    >
                                                    > A może chciałbyś żebym się przebierała w skórzany kostium i lała Cię pejczem,
                                                    > co? ;)

pomyślę nad tym :)
                                                    jak masochizm, to masochizm na całego :)
                                                  • secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:01
                                                    > pomyślę nad tym :)
                                                    > jak masochizm, to masochizm na całego :)

No, no... o to, to bym Cię nie podejrzewała ;)
                                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 02:02
                                                    secesja2005 napisała:

> > pomyślę nad tym :)
                                                    > > jak masochizm, to masochizm na całego :)
                                                    >
                                                    > No, no... o to, to bym Cię nie podejrzewała ;)

aaaa widzisz :D
                                                    ale że jestem masochista, to przecież wiesz :P
                                                  • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:59
                                                    secesja2005 napisała:
                                                    > A może chciałbyś żebym się przebierała w skórzany kostium i lała Cię pejczem,
                                                    > co? ;)

a wczesniej pójdziesz na szkolenie do Lady Ursuli-Lateksowej Dominy?
                                                  • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:36
                                                    Perwers, rzeczywiście ;-)
                                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:40
                                                    mtq napisał:

> Perwers, rzeczywiście ;-)

daruj sobie tego typu uwagi do starszych
                                                  • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:51
                                                    wredny.staruch napisał:

> daruj sobie tego typu uwagi do starszych

Dobra, tu masz rację. Sorry ;-)
                                      • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:14
                                        ropusznik napisał:

>
                                        > > albo inaczej: które byś wolała :)
                                        > >
                                        >
                                        >
                                        > ty nie zadawaj tak ryzykanckich pytań :>

jak hardkor, to hardkor :)
                                        kto nie ryzykuje, nie wygrywa :)
                            • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 28.12.05, 23:57
                              istna napisała:

> Na tym nie ma, ale nie martw się, podobno jest na tamtym:)

A czy znasz kogoś, kto widział i wie? ;-)
                              • istna Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:02
                                Nie, ale z tego wątku widzę, że niedługo będziemi to dane:)
                                • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:03
                                  Eee, ale to chyba nie Ciebie chcą zabić? ;-)
                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:04
                                    mtq napisał:

> Eee, ale to chyba nie Ciebie chcą zabić? ;-)

a ty nie udawaj niewiniątka, przeczytaj bajeczkę i do spania
                                    • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:06
                                      Nie idę spać, romansuję z secesją :-)
                                      • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:16
                                        mtq napisał:

> Nie idę spać, romansuję z secesją :-)

raczej śnisz na jawie
                                        • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:29
                                          Akurat Ty wiesz najlepiej ;-)
                                  • istna Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:04
                                    Dotąd sądziłam, że nie, ale gdy mowa o uśmiercaniu niskich, robi mi się
                                    nieswojo:))))
                                    • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:05
                                      istna napisała:

> Dotąd sądziłam, że nie, ale gdy mowa o uśmiercaniu niskich, robi mi się
                                      > nieswojo:))))

nie martw się, kobiet to nie dotyczy :)
                                      • istna Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:06
                                        Dzięki ci za te słowa:))))
                                        • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:07
                                          Ale uważaj: nigdy nie wiesz... ;-)
                                          • istna Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:07
                                            Też prawda:)
                                            • secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:10
                                              Nie, nie, nie! Chodziło o to, że najniższe słoneczko mi zostawić, a pozostałe
                                              to niech sobie robią co chcą ;)
                                              • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:11
                                                To teraz wszyscy będą sobie trzaskać kręgosłup, żeby być niższymi ;-)
                                              • istna Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:11
                                                Kto by to nie był, jako że solidaryzuję się z niskimi tego świata, cieszę się na
                                                te słowa:)
                                                • secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:16
                                                  Niscy chlopcy są najprzystojniejsi :) Nie żartuję!
                                                  • istna Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:16
                                                    No nie wiem, dla mnie każdy jest wysoki:)))
                                                  • secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:20
                                                    No nie mów, jesteśmy podobnego wzrostu, a ja znam przystojniaków niższych ode
                                                    mnie (mam ich zdjęcia w odpowiednim folderze, przeglądam wieczorami ;)
                                                  • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:22
                                                    fe
                                                  • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:21
                                                    secesja2005 napisała:

> Niscy chlopcy są najprzystojniejsi :) Nie żartuję!

nie żartujesz, ale za to głupoty gadasz
                                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:22
                                                    ropusznik napisał:

> secesja2005 napisała:
                                                    >
                                                    > > Niscy chlopcy są najprzystojniejsi :) Nie żartuję!
                                                    >
                                                    >
                                                    > nie żartujesz, ale za to głupoty gadasz
                                                    >
                                                    to skutki choroby
                                                  • secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:25
                                                    zejdźcie ze mnie i z moich chłopców, dobraaaa?
                                                  • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:30
                                                    secesja2005 napisała:

> zejdźcie ze mnie i z moich chłopców, dobraaaa?

Drażni ich, bo żaden z nich (ani ja) nie jest Najniższym ;-)
                                                  • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:34
                                                    mi mój wzrost nie doskwiera zbytnio
                                                  • secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:35
                                                    No proste, że nie Ty bo Ty nigdy nic ;))) Niewiniątko ;))
                                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:36
                                                    ja z mojego jestem zadowolony
                                                    przynajmniej mogę zdejmować pająki ze ściany bez użycia drabiny
                                                  • secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:39
                                                    To wspaniałe!

A pamiętasz tego pająka co się spuścił na piramidę?
                                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:42
                                                    secesja2005 napisała:

> To wspaniałe!
                                                    >
                                                    > A pamiętasz tego pająka co się spuścił na piramidę?

oczywiście
                                                    był śliczny, duży i fotogeniczny :)
                                                  • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:43
                                                    secesja2005 napisała:

> To wspaniałe!
                                                    >
                                                    > A pamiętasz tego pająka co się spuścił na piramidę?

radio erewań, nie pająk, tylko pies buncek, i nie na piramide, tylko na plecak
                                                    kolegio reżysera.. jedyne co się zgadza to to, ze sie spuszczał
                                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:45
                                                    ropusznik napisał:

> secesja2005 napisała:
                                                    >
                                                    > > To wspaniałe!
                                                    > >
                                                    > > A pamiętasz tego pająka co się spuścił na piramidę?
                                                    >
                                                    > radio erewań, nie pająk, tylko pies buncek, i nie na piramide, tylko na plecak
                                                    > kolegio reżysera.. jedyne co się zgadza to to, ze sie spuszczał
                                                    >
                                                    mówisz o czymś zupełnie innym
                                                    pająk też był, było to kiedy indziej i gdzie indziej
                                                  • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:41
                                                    wredny.staruch napisał:

> przynajmniej mogę zdejmować pająki ze ściany bez użycia drabiny
                                                    >

pająk-paniszer
                                                  • wredny.staruch Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:43
                                                    ropusznik napisał:

>
                                                    > > przynajmniej mogę zdejmować pająki ze ściany bez użycia drabiny
                                                    > >
                                                    >
                                                    > pająk-paniszer
                                                    >
                                                    ktoś musi
                                                    niektórzy piszczą na widok pajaka
                                                    i nie jest to bynajmniej pisk zachwytu :)
                                                  • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:46
                                                    W lecie to ja też miewam pająki, ale już nie tyle co kiedyś :-/
                                                  • secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 00:53
                                                    emteku, Ty widziałeś jak pająk się spuścił u Grzegorza, nie?
                                                  • mtq Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:00
                                                    secesja2005 napisała:

> emteku, Ty widziałeś jak pająk się spuścił u Grzegorza, nie?

Tak, widziałem!
                                                  • secesja2005 Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:06
                                                    Zatem są świadkowie, musicie nam wierzyć, że to się stało!
                                                  • ropusznik Re: Grzegorz, o co Ci chodzi? ;-) 29.12.05, 01:09
                                                    BMW? Bardzo Mały Welocyped? w sumie by się zgadzało
    • mtq Re: wątek inny niż wszystkie...;) 29.12.05, 01:15
      No i się okazało, że wcale nie taki inny... ;-)
      • wredny.staruch Re: wątek inny niż wszystkie...;) 29.12.05, 01:20
        mtq napisał:

> No i się okazało, że wcale nie taki inny... ;-)

jak może być inny, jak wszędzie, gdzie się da, intrygujesz
        • ropusznik Re: wątek inny niż wszystkie...;) 29.12.05, 01:24
          nie intryguje, tylko mu sie zdaje ze intryguje..
        • mtq Re: wątek inny niż wszystkie...;) 29.12.05, 01:25
          Intrygować przestałem już jakiś czas temu :-)
          Poza tym - tytul zobowiązuje ;-)
    • mtq Dobranoc ;-) 29.12.05, 02:03
      Aaaaale Was łatwo nakręcić ;-)
      • ropusznik Re: Dobranoc ;-) 29.12.05, 02:08
        śpij grzecznie i se króliczej łapki nie urwij
    • wredny.staruch wątek inny niż wszystkie.. taki lekko patologiczny 29.12.05, 02:17

• secesja2005 Re: wątek inny niż wszystkie.. taki lekko patolog 29.12.05, 02:20
        jak i bohaterowie tegoż wątku ;)
      • ropusznik Re: wątek inny niż wszystkie.. taki lekko patolog 29.12.05, 02:20
        no własnie, z kim ja się zadaje..
        • secesja2005 Re: wątek inny niż wszystkie.. taki lekko patolog 29.12.05, 02:21
          Nie udawaj. Wiemy wszystko, mamy zdjęcia.
          • ropusznik Re: wątek inny niż wszystkie.. taki lekko patolog 29.12.05, 02:25
            secesja2005 napisała:

> Nie udawaj. Wiemy wszystko, mamy zdjęcia.

dobra, ale przeciez dyplomatycznie sie wyalienowałem
            • secesja2005 Re: wątek inny niż wszystkie.. taki lekko patolog 29.12.05, 02:28
              A gdzie jest Kubak? Czy żyje?
              • ropusznik Re: wątek inny niż wszystkie.. taki lekko patolog 29.12.05, 02:29
                secesja2005 napisała:

> A gdzie jest Kubak? Czy żyje?

zima zbiera swoje żniwo
                • secesja2005 Re: wątek inny niż wszystkie.. taki lekko patolog 29.12.05, 02:35
                  Wy jesteście tak nasiąknięci wódą jak ciastka ponczem, a spirytus jak wiadomo
                  nie zamarza ;)
                  • ropusznik Re: wątek inny niż wszystkie.. taki lekko patolog 29.12.05, 02:36
                    ja nic nie piłem.. od wczoraj zdaje sie..
                    • secesja2005 Re: wątek inny niż wszystkie.. taki lekko patolog 29.12.05, 02:37
                      Czyli od 2 godzin 35 minut ;) Już czas nadrobić te braki ;)
                      • ropusznik Re: wątek inny niż wszystkie.. taki lekko patolog 29.12.05, 02:47
                        a własnie ze nie, zołądkowa czeka na swój dzien.. sam pic nie bede
                        • secesja2005 Re: wątek inny niż wszystkie.. taki lekko patolog 29.12.05, 02:51
                          Okazja wkrótce, jeśli wytrzymasz tak długo ;)
                          • ropusznik Re: wątek inny niż wszystkie.. taki lekko patolog 29.12.05, 02:58
                            wytrzymam.. siłą spokoju przewyższam obecnie odrazającego starucha

oczywiscie nie zmienia to jednak faktu, ze w jadowitosci niezmiennie prym
                            wiode, tak?
    • carmen_80 a miało być tak pięknie... 29.12.05, 14:24
      wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka