miglanc86 Tylko w tym kraju i pod tym rządem 10.06.12, 08:36 Kłaniamy się ruskim w pas .Tylko w tym kraju ruscy mogą robić sobie manifestacje.Tylko w tym kraju ruscy robią łomot Polakom na stadionie .Zróbmy Rosjanom święto nawołuje Wybiórcza.Nie będzie walki z bolszewikami.Chyba ,że się znajdą prowokatorzy z linii Tuska lub Komorowskiego.Pozdrawiamy kibiców, nie godzimy się na manifestacje.Kompletna durnota Waltz i tego rządu.Rządu dupków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Tylko w tym kraju i pod tym rządem IP: 31.42.0.* 11.06.12, 12:12 miglanc86 napisał: > Kłaniamy się ruskim w pas .Tylko w tym kraju ruscy mogą robić sobie manifestacj > e.Tylko w tym kraju ruscy robią łomot Polakom na stadionie .Zróbmy Rosjanom świ > ęto nawołuje Wybiórcza.Nie będzie walki z bolszewikami.Chyba ,że się znajdą pro > wokatorzy z linii Tuska lub Komorowskiego.Pozdrawiamy kibiców, nie godzimy się > na manifestacje.Kompletna durnota Waltz i tego rządu.Rządu dupków. Ty zryty pod beretem bez mózgu, pomylił ci się wątek, to nie temat Smoleńsk. Jakie kłanianie się w pas, jaka manifestacja, trzeba być naprawdę niedorozwojem, żeby w zwykłym przemarszu kibiców na stadion szukać sensacji. Hieny dziennikarskie już od piątku manipulują bez mózgami i widać efekty. Kretyni od piłki precz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu miki ty szalony popaprańcu IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.12, 18:55 Bierz flagę czerwoną i zapylaj idioto z ruskimi na stadion.Ciekawe czy w Moskwie Polacy też by robili zwykły przemarsz na stadion .Czy wszyscy zwolennicy pochlaptusów to idioci i zakompleksieni dewoci z małymi członkami.A co dla ciebie znaczy piłka ?A poszedł won z tą twoją piłką głupcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: miki ty szalony popaprańcu IP: 31.42.0.* 11.06.12, 19:23 Bierz flagę czerwoną i zapylaj idioto z ruskimi na stadion.Ciekawe czy w Moskwi > e Polacy też by robili zwykły przemarsz na stadion .Czy wszyscy zwolennicy poch > laptusów to idioci i zakompleksieni dewoci z małymi członkami.A co dla ciebie z > naczy piłka ?A poszedł won z tą twoją piłką głupcze. No to popisałeś się intelektem, ale nic dziwnego jak sekta wpieprzyła już mózg w całości, to pozostało pisać takie bzdury. Nawet nie potrafisz durniu pojąć, że mamy w kraju święto piłki jakiej w przeszłości nie było i następnej takiej imprezy nie doczekamy. Natomiast inne domysły całkiem chybione, ja zwolennik PO - paranoja pisuarze. Odpowiedz Link Zgłoś
poszwa2789 Re: miki ty szalony popaprańcu 11.06.12, 19:36 Z kibicowskim pozdrowieniem wypieprzaj ze swoją świętą piłką.Do której się teraz modlisz zapyziały komuszku.Nie możesz pojąć w swoim mózgu ,że nie wszyscy czekają na takie imprezy .wręcz je olewają.Flaga czerwona ,sierp na oczy i marsz na Warszawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: czy będzie " Cud na Wisłą"??? :-) IP: 212.87.246.* 10.06.12, 10:23 raczej pogrom jak w Katyniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozum Re: czy będzie " Cud na Wisłą"??? :-) IP: *.net.stream.pl 10.06.12, 14:36 W Katyniu ta "elita" szła jak bydło na rzeź, nie próbowali walczyć i ginąć z honorem. Zwykłe tchórze a teraz się ich czci... Odpowiedz Link Zgłoś
markoni51 Re: czy będzie " Cud na Wisłą"??? :-) 10.06.12, 14:57 Myślałem ,że podczas EURO będzie spokój od polityki a tu proszę wielu oszołomom brakuje pożywki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: czy będzie " Cud na Wisłą"??? :-) IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.12, 17:13 markoni 51,od kiedy sport jest wolny od polityki .Chyba w twoim mniemaniu.Platfusy wszystko zepsują.Po co ta manifestacja, w Warszawie.Kto nakazał Hani jąkale zezwolić.Po co ta zadyma i kto za tym stoi?Nie ma polityki ? We wszystkim mediach i dziennikach pierdzą na temat Smudy i jego cudownej ekipy.Lepiej niż za komuny.Wszyscy kochają piłkę nożną i biedronkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: czy będzie " Cud na Wisłą"??? :-) IP: *.icis.pcz.pl 10.06.12, 19:05 Polacy nie mogą żyć bez polityki - jest im potrzebna do życia jak woda, powietrze i chleb :) Ale na szczęście, dotyczy to tylko części rodaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewodniczański To nie tak IP: *.apus-net.pl 10.06.12, 20:23 W każdej grupie musi być jakiś niedowartościowany Pajac. My mamy Miglanca Odpowiedz Link Zgłoś
poszwa2789 Re: To nie tak 10.06.12, 20:43 Znaczy o co chodzi ? O wartości społeczne Platformy Obywatelskiej.To znaczy ,że 40% Polaków jest niedowartościowanych .Bo nie uznaje wartości przewodniej partii.Partia igrzysk i chleba .Nieba nie ,bo do nieba daleko.Hania dała pozwolenie na zamieszki .Bo wchodzenia do tyłka Rosjanom to specjalność przewodniej partii.Można się nie liczyć z kosztami .Bo obstawa tej imprezy nie mało będzie kosztowała .Ale co tam .Ojczyzna spłaci wszystko.Niewodniczański jeden pajac już odwiedził Częstochowę .Za kościołem Zygmunta miał tam imprezkę.Gdzie nie spojrzę to widzę szarość.Wstydź się Niewodniczański musiałeś parę piw wypić ,bo rzucasz bluzga.A jutro praca ,kto nie pracuje to umiera.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: To nie tak IP: *.icis.pcz.pl 10.06.12, 21:12 EURO zostało przyznane Polsce jeszcze za rzadow poprzedniej koalicji, jesli sie nie myle. Wiec to w sumie nie jest pomysl aktualnie rządzacych. A generalnie, zajmujmy sie wiecej wlasnym zyciem, piłką również, a mniej polityką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czę100chowicz Re: czy będzie " Cud na Wisłą"??? :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.12, 23:11 Podpisujesz się "rozum", a jest to coś czego masz mniej niż zasuszona rozwielitka. Nazwanie cię idiotą bedzie komplementem. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: czy będzie " Cud na Wisłą"??? :-) 10.06.12, 23:17 Pisza to ludzie, którzy Rosjan w ogóle nie znają. Nie znają czasów ZSRR. Ale są ekspertami od szukania wrogów. Na co dzień znamy to ze stadionów. Na dziś czas łączyć sport ze sportem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do sroimy a ile ty masz lat jak nos wychylasz l za ekran IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.12, 19:03 telewizora<na mnie już młoda panienka nie spojrzy .Oczywiście ty masz patent na zsrr i inne nacje polityczne .Pieprzyć taki sport, jak praca uboga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: "Bitwa Warszawska " wtorek 12 czerwca !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.12, 13:01 Czy temat odnosi się do marszu czy do meczu? Jak to pierwsze, to guzik mnie interesuje kto i co bedzie manifestował (i czy w ogóle), jeśli nie naruszy to porządku publicznego. Mnie ciekawi przygotowanie drużyny do gry i czy trener Naszej reprezentacji ma jakiś plan, na dobrze grających graczy rosyjskich. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BezCudów Re: "Bitwa Warszawska " wtorek 12 czerwca !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.12, 14:06 Raczej jednak do meczu :). "Czy będzie cud nad Wisłą". Cudu raczej nie będzie. Jednak to jest piłka i możliwy jest każdy wynik - jeden bardziej prawdopodobny, drugi mniej. Każdy inny wynik niż przegrana będzie miłą niespodzianką. Biorąc pod uwagę, że będzie to nasz drugi mecz, to sądzę, że sędzia będzie nam pomagał, podobnie jak w meczu z Grecją. Co do marszu, to niech maszerują. Ale każdy przypadek bandytyzmu ( nieważne jakiej narodowości jest bandyta ) powinien być natychmiast skutecznie pacyfikowany. Nie powinno być takich przypadków, jak odbicie chorwackiego kibica ani napady na stewardów we Wrocławiu. Biorący czynny udział w takich zajściach powinni być wyłapani i pokazowo skazani lub równie pokazowo wydaleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: "Bitwa Warszawska " wtorek 12 czerwca !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.12, 16:45 A kto niby ma ich wyłapać i wydalać? Tusk i Hania mają stracha! Teraz Putin rządzi! Odpowiedz Link Zgłoś
cze-tor wątek jest o meczu... 11.06.12, 17:53 .. a nie o marszu ( szczerze mówiąc nawet nie wiedziałem kiedy ma być ten marsz wydawało mi się że jakoś tak dzień przed meczem). No cóż mecz w Warszawie , Rosjanie jako przeciwnik, trzeba będzie (prawie) cudu żeby z nimi wygrać no i jeszcze stadion jak raz - tuż nad Wisłą - stąd skojarzenia. A po meczu będzie Wielki Smuda albo .....Wielka Smuta. Odpowiedz Link Zgłoś
poszwa2789 Re: wątek jest o meczu... 11.06.12, 19:16 Platforma obywatelska pragnie sukcesu jak ryba tlenu.Robimy wszystko, by wszystkim dogodzić .A co po Euro będzie.Nicość.Dalsze podnoszenie cen nośników energii.Jest fajnie mówią .Tylko dlaczego młodzi uciekają zagranicę ,bo nie mogą tu żyć.Kraj smutów , propagandy i olewanie zwykłego obywatela.Oczywiście to możemy wszystko zgonić na PIS .Łącznie jak jutro dojdzie do zadymy.Igrzyska dla biedoty. Odpowiedz Link Zgłoś
miglanc86 Re: wątek jest o meczu... 11.06.12, 21:13 Musisz się Bogdan zdecydować o co ci biega,czy cud nad Wisłą.Czy bitwa warszawska.Cud to się skończył ,w pierwszej kadencji cudownej partii PO.Został tylko ból i sznur konopny 12% vat.Jeśli chodzi o bitwę warszawską ,to Józek P/ szybko by ją rozstrzygnął.I nie pozwolił by obcy tu maszerowali 100% zagrożenia.I tylko modlitwa do Boga ,by coś się nie wydarzyło.I hordy otumanionych Pisowców nie napadły na ten pochód .A później meczyk do 23.I euforia lub gorzkie żale . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: wątek jest o meczu... IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.12, 21:38 na czele tego przemarszu powinien isc tusk z putinem a na kooncu miedwidiew z komorowskim Odpowiedz Link Zgłoś
menes2 Re: wątek jest o meczu... 11.06.12, 21:41 Do wszystkich tu piszących -czy jesteście POLAKAMI czy polaczkami ciągle walczącymi ze sobą i bluzgającymi na siebie ? Ruskie chcą pokazać swą wielkość i jedność w przemarszu i jeżeli nie będą nas poniżać i ubliżać nam to co wam to przeszkadza ? Pomyślcie o swojej pokojowej manifestacji aby udowodnić im , że jesteście lepsi ! Bywałem na wakacjach gdzie byli ..ruskie'' i uwierzcie mi , że można wspaniale z nimi bawić się a zwłaszcza rywalizować w sporcie. A jeśli chodzi o jedność jaką wykazują można im pozazdrościć , a u nas spory , kłótnie i wzajemne obrażanie co chcecie przez to osiągnąć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do menes2 Re: wątek jest o meczu... IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.12, 21:52 Drogi przyjacielu.Nikt nie podważa tych intencji ,że Rosjanie są Rosjanami.Takimi jak my, lubią wypić ,zabawić .Słowiańska dusza.Zrozum jedno co ma piernik do wiatraka.Nie klimat teraz na takie przemarsze .Po co to komu .Rozumiem mecz.A święto Rosji .I rozpad komunizmu na mniejsze cząstki.My też mam świętować.Stwarzać jakieś ryzyko.Na co to komu. Odpowiedz Link Zgłoś
menes2 Re: wątek jest o meczu... 11.06.12, 22:03 Tylko powiedz mi jaki cel ma być tego przemarszu -czy uczczenie święta narodowego czy wspólna zabawa z okazji spotkania na EURO ? Bo jesli chodzi o to drugie to dlaczego bronić ludziom zabawy , a jeśli o pierwsze to sami wystawią sobie laurkę ,że żyją jeszcze w poprzedniej epoce a nam ,żadnej krzywdy nie uczynią . Takie jest moje zdanie a jeśli ktoś myśli inaczej to również uszanuję jego zdanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
o8902k Re: wątek jest o meczu... 11.06.12, 22:18 Oj bawmy się wesoło.Hajka Blumsztajn wydała zgodę ,to bawmy się wesoło.Ciosek mówi ,że ta zgoda to pomysł z piekła rodem .Ale co tam .Komorowskiemu ten pochód by się przydał.Bo upasł się jak wieprzek na wikcie ,w Belwederze.Niech rusza z Tuskiem , a tłum borowców ten pochód szczęśliwości piłki nożnej okryje ramionami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie anioł Re: wątek jest o meczu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.12, 22:22 Wiesz takim , jak ty debilom to tylko gest Kozakiewicza sie powinno pokazać. Tylko myslisz o zadymach i nienawiści -wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wątek jest o meczu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.12, 23:01 Dla mnie każdy kto podnieca się polityką i tym co mu powiedzą w telewizji jest niestety niespełna rozumu kretynem. A jak jeszcze miesza w to sport to dodatkowo jest debilem. Dziękuję, tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
o8902k neoplusik kup sobie snickersa 12.06.12, 20:12 nie będziesz gwiazdorzyć.Tacy się sami rodzą ,czy ich sieją. Odpowiedz Link Zgłoś
seniormartin Oszusci !!!!!!! 12.06.12, 19:30 UWAGA !!! Serwis telefonów komórkowych, który mieści się w II Alei Najświętszej Maryi Panny w Częstochowie w bramie koło biblioteki publicznej to zwykli OSZUŚCI udostępniający telefon osobom trzecim (zachowane smsy na telefonie), nie dbający o urządzenie (rysy na wyświetlaczu, który mieli naprawić), bezczelnie przekładając termin odebrania sprzętu (prawie 3 tygodnie) oraz kłamiąc iż komórka nie została jeszcze dostarczona do serwisu (???) gdy w tym samym czasie ktoś już korzystał z telefonu (zachowane zdjęcia). NIE DAJ SIĘ OSZUKAĆ PRZEKAŻ INNYM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
miglanc86 Uwaga ,Uwaga ,sensacja dnia +wydarzenie owe 12.06.12, 20:21 Cały rząd Donalda Tuska trzyma kciuki za naszą reprezentację.Aż mi kredki z tornistra wyleciały.A jak tam Bul -Komorowski też jest przy nadziei .Za naszą też ,czy za tą drugą.Liga podwórkowa rządzi .TYP INFO wiadomość dnia.A pochodu Rosjan nie pokazali. Odpowiedz Link Zgłoś