Dodaj do ulubionych

nareszcie dobre wieści krowodrza do tyłu

IP: 213.134.191.* 30.12.05, 20:47
To prawdopodobnie jedyna w mieście tak atrakcyjna lokalizacja dla osiedla tej
skali. Teren między Rakowicką a Wita Stwosza aż do cmentarza, gdzie ma
powstać ponad 1500 mieszkań, znajduje się w samym centrum miasta i jest
doskonale skomunikowany. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem pierwsze
budynki będą gotowe za dwa, trzy lata. Cena za metr kwadratowy nie jest
jeszcze znana, ale, właśnie ze względu na świetną lokalizację, z pewnością
nie będzie mała. Architekci wynajęci przez dwóch inwestorów (spółkę Euro-
projekt i Bosacka Development Partners) postanowili współpracować, by osiedla
stanowiły spójną całość urbanistyczną.
Obserwuj wątek
    • Gość: massud Re: nareszcie dobre wieści krowodrza do tyłu IP: *.ghnet.pl 02.01.06, 13:57
      w którym to będzie dokłądnie miejscu, czy masz jakieś informacje na temattej
      inwestycji, kto jest inwestorem?
      • ruczaj.x Re: nareszcie dobre wieści krowodrza do tyłu 02.01.06, 15:16
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=412&w=17249243&a=34156403
    • helenka17 Krowodrza? 02.01.06, 18:22
      A gdzie tu Krowodrza?
      Wstyd powiedzieć, ale ta dzielnica nazywa się "Warszawskie"
      • Gość: klm Re: Krowodrza? IP: 213.134.191.* 02.01.06, 18:51
        chodzi o fakt, że nie tylko na Krowdrzy się coś dzieje a a prawdę mówiąc
        inwestorzy z wrocławskiej ( była wytwórnia baniek i zakłady czekolady) mogą
        wkrótce wszystkich zaskoczyć mocną ofertą, bo po kc... cos tam cieżarówki juz
        zaczęły wozić gruz. Dodam tylko ze jednak pomysł wyprowadzki wojska z Krakowa
        realizuje się szybciej niż mozna pomyśleć
        www.dzialki.tabelaofert.pl/index.php?str_id=1028&s[]=u**all&s[]
        =s**inw**eq**1565 Pozdrowienia dla Helenki w Nowym Roku jak również Szanownych
        Forumowiczów
      • Gość: jn Zarzucasz komus brak czytania ze zrozumieniem... IP: *.netcontrol.pl 03.01.06, 11:44
        ...a tu sama taka gafę palnęłaś, lol
        jn
    • Gość: jn Przepisales to z GW, czyzby kryptoreklama? cd.. IP: *.netcontrol.pl 03.01.06, 13:51
      ...to sie nazywa SPAM, nastepnym razem, przeczytaj netykiete, zanim umiescisz
      tego typu ogloszenie.
      • Gość: klm Re: Przepisales to z GW, czyzby kryptoreklama? cd IP: 213.134.191.* 03.01.06, 21:11
        ok ale to forum a nie tablica ogłoszeń admin by to wywalił jesli by nie weszło
        w tryby, a tak po prawdzie to podejdz metytorycznie do krytyki inwestycji bo
        myslę, że na tym forum są osoby bardzej elastyczne. zgodnie z twoim życzeniem
        koniec z real... a tak dla testu wiesz kto jest inwestorem na obozowej bądz w-a-
        w koscioła na kijowskiej ??
        • Gość: jn Re IP: *.netcontrol.pl 03.01.06, 23:34
          > koniec z real... a tak dla testu wiesz kto jest inwestorem na obozowej bądz w-
          > - w koscioła na kijowskiej ??

Nie mam zielonego pojecia, oswiec mnie pls.
      • Gość: klm Re: Przepisales to z GW, czyzby kryptoreklama? cd IP: 213.134.191.* 04.01.06, 20:28
        przykro mi nie mogę bo to bedzie kryptoreklama, polecam na to konto wizytę w
        urzędzie tam sa plany wzizt, a koniunktura jest taka duza że wystarczy czytac
        prasę tematyczną juz było info a...
        • Gość: klm Re: polemika IP: 213.134.191.* 04.01.06, 20:50
          ja sie nie podpisałem pod protestem bo to bez sensu i mam pytanie do komitetu
          gdzie byli jak zabudowywano okolice wiezowcami z mieszkaniami dla nich wówczas
          im zabudowa taka nie przeszkadzała, uwaga nie polecam polemizować bo można
          dostać wiązankę,polecam bieżące gazetki dzielnicowe ( do adwersarza są
          bezpłatne i nie jest to ich reklama)a czekam z "jezorem na wierzchu" na nowosci
          bo może coś się ustabilizuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka