wodnik74 29.10.02, 08:24 ... Karola i jestem pod wrażeniem! Ty artysta jesteś! Piękne! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam.67 Dobre było ale mało... 29.10.02, 08:34 tak, gph artystą niewątpliwie jest !!! chwała Mu !!! musimy go wspólnie trochę postymulować, aby poszukał coś więcej w przepastnych czeluściach swojego dysku twardego (coś kiedyś obiecywał...) Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 upomnijcie się 29.10.02, 08:53 Bo warto. Ja w wyborze opowiadań autorstwa gph znalazłam coś jeszcze lepszego od Karola. Niech to będzie zachętą. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.67 Re: upomnijcie się 29.10.02, 09:00 Kasiu, czy Ty dostąpiłaś zaszczytu posiadania Dzieł Wszystkich gph ??? podeślij, jeśli możesz, proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 Re: upomnijcie się 29.10.02, 09:19 Dostąpiłam posiadania wyboru dzieł gph, czy wszystkich, nie wiem. I czyżby to był zaszczyt? Poprosiłam o więcej to dostałam, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik_4 Re: gph-dopiero teraz przeczytałam... 29.10.02, 08:53 Udalo sie wczoraj wieczorem zakonczyc czytanie wszystkich przeslanych przez gph opowiadanek. 57 stron - to juz mozna wydac :-). Sa fajne i rozne. I solidnie rozweselajace, i zakrecone jak sloik z majonezem. Kilku nie rozumiem - no ale to jest wina problem braku "glebi przestrzennej" u czytajacego. Ale super, ze sie z nami podzieliles - jesli uda Ci sie jeszcze cos wyszukac to polecam sie pamieci.... Odpowiedz Link Zgłoś
kathy38 gph! mogę? 29.10.02, 09:58 Kilka osób prosiło mnie o przesłanie wyboru Twoich opowiadań. Nie chcę tego jednak robić bez Twojej zgody. Wydawało mi się, że większość już go od Ciebie dostała a tu takie prośby. Chyba nie zdradziłam jakiejś tajemnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
wodnik74 Re: gph! mogę? 29.10.02, 10:16 kathy - będziesz pamietac o mnie? Nie do końca miałam głowę na czytanie opowiadań jak gph rozdawał, dlatego się nie upominałam, ale teraz chętnie ... bo fajne historyjki wymyśla (jak Bastian Baltazar Buks) ... Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: gph! mogę? 30.10.02, 14:44 Ja też bardzo proszę. Trochę przysnąłem jak rozdawał, a teraz nie będę wyciągał starego wątku na wierzch bo znowu będzie, żem forumowy debil :-( Odpowiedz Link Zgłoś
yennzfiolkowymioczami Re: gph! mogę? 29.10.02, 21:50 kathy38 napisała: > Kilka osób prosiło mnie o przesłanie wyboru Twoich opowiadań. Ja się dołączam - skoro tak chwalicie, to też chcę sobie poczytać:) Odpowiedz Link Zgłoś
gph powymieniacie się? 29.10.02, 13:42 przepraszam, ale na wiosce, pomiędzy pagórkami czas inaczej płynie.. w nocy usiłowałem dostrzec spadające gwiazdy, ale chmury gnały raz za razem i poczułem się trochę nieswojo.. aby ten stan odwrócić zacząłem czytac "Białe zęby" i... stało się.. tzn. dopiero wstałem i doczytałem ostatnie strony... jestem pod wrażeniem epickiego rozmachu tej dziewuchy i aż chciałbym pognać do Londynu i zweryfikować moje pobieżne o nim opinie.. a opowiadania moje - jeżeli ktoś chce, moze wymieniać na znaczki, karty telefoniczne, zużyte bilety, kapsle od piwa, pokemony, śnieżynki, monety, zaschnięte liście, krople deszczu, czy co tam się jeszcze kolekcjonuje..:) a jak ktoś nic nie kolekcjonuje, to niech wymienia za uśmiech... zawsze to miło uśmiechnąć się z rana.. a za wszystkie dobre słowa dziękuję. stymuluja do... myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś