joasija 06.01.06, 20:13 Mam pytanie..W jakiej cenie jest wejście n alodowisko na błoniach?? Ile kosztuje wypożyczenie łyżew?? Bardzo dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kinga Re: lodowisko na błoniach- cena IP: *.chello.pl 06.01.06, 20:43 nie wiem jak jest w tym roku ale w zeszłym było chyba tak: normalny- 7 zł, ulgowy- 5 zł Wypożyczenie łyżew- 5 zł w czasie ferii były tez wejścia darmowe za okazaniem legitymacji szkolnej- były wyznaczone godziny Odpowiedz Link Zgłoś
olus25 Re: lodowisko na błoniach- cena 06.01.06, 21:24 dzieki mi sie też to przyda... może wskocze w niedzielkę... a nie wiesz jak jest otwarte?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: lodowisko na błoniach- cena IP: *.chello.pl 06.01.06, 21:29 w zeszłym roku :) w godz. 8 - 22. Podczas ferii od poniedziałku do piątku były chyba ze trzy godziny dziennie bezpłatne ślizganie za okazaniem legitymacji szkolnej - w ramach akcji "Zima w mieście" Pewnie w tym roku będzie podobnie :) Odpowiedz Link Zgłoś