Gość: Mikołaj IP: *.acn.waw.pl 01.11.02, 14:20 Wisła-Polonia :~) Typujemy! ps.Fajnie , że odwiedzasz forum Tolkienowskie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen Re: M7 bój sie!:) 01.11.02, 15:31 w-p 3:0... ps. w internetowych piłkarzykach jestem bardzo wysoko, już na 1185 miejscu, czyli znam się... ;c) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: M7 bój sie!:) 01.11.02, 15:52 peteen napisał: > w-p > 3:0... ja daje 3:1, w koncu gramy na wyjezdzie > > ps. w internetowych piłkarzykach jestem bardzo wysoko, już na 1185 miejscu, > czyli znam się... > ;c) brawo!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: M7 bój sie!:) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 17:59 Czy to z okazji zbliżającego się grudnia mamy dwóch mikołajów. Również się cieszę 2:0 Wisla. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: M7 bój sie!:) 02.11.02, 13:13 Gość portalu: rita napisał(a): > Czy to z okazji zbliżającego się grudnia mamy dwóch mikołajów. Rita, ja jestem tylko jeden :) czasem pod roznymi nickami, ale tylko czasem :)) > Również się cieszę > 2:0 Wisla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: M7 bój sie!:) IP: *.acn.waw.pl 02.11.02, 18:10 mikolaj7 napisał: > Gość portalu: rita napisał(a): > > > Czy to z okazji zbliżającego się grudnia mamy dwóch mikołajów. > > Rita, ja jestem tylko jeden :) > > czasem pod roznymi nickami, ale tylko czasem :)) > > > Również się cieszę > > 2:0 Wisla. Czasem Warszawie , a za minutę w Krakowie.Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: M7 bój sie!:) IP: *.acn.waw.pl 01.11.02, 18:09 peteen napisał: > w-p > 3:0... > > ps. w internetowych piłkarzykach jestem bardzo wysoko, już na 1185 miejscu, > czyli znam się... > ;c) Ja w wygraj mundial byłem 49:)))))))) gdybym wytypowal zamiast Brazylia 2-1 Niemcy 2-0 byłbym 6. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: M7 bój sie!:) IP: *.acn.waw.pl 01.11.02, 18:09 2-1 dla Wisły niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: M7 bój sie!:) IP: *.krakow.pl 03.11.02, 12:22 p-W 2-3 :) Pozdro... Witam Mikołaja z Wawy z powrotem u nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: Wisła2-0Polonia IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 13:55 Jop będzie pogrom, bedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przerazony Mikołaj Re: Wisła3-0Polonia IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 14:19 Gość portalu: Mikołaj napisał(a): > Jop > będzie pogrom, bedzie! Już jest:) kuzba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płaczący Mikołaj Re: Wisła4-0Polonia IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 14:52 Bez komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś
peteen jezusku,nawet ja sie pomyliłem... 03.11.02, 15:08 ja, niepoprawny optymista... albo wisełka złapała rytm ( widac to było już w mezcu ze spermą ), albo polonia zaczyna okropnie dołować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: jezusku,nawet ja sie pomyliłem... IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 15:15 peteen napisał: > ja, niepoprawny optymista... > albo wisełka złapała rytm ( widac to było już w mezcu ze spermą ), albo polonia > > zaczyna okropnie dołować... To i to:) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: jezusku,nawet ja sie pomyliłem... 03.11.02, 15:36 peteen napisał: > ja, niepoprawny optymista... > albo wisełka złapała rytm ( widac to było już w mezcu ze spermą ), albo polonia > > zaczyna okropnie dołować... super :) szkoda, ze z parma nie gramy w ta srode.. poszliby za ciosem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: jezusku,nawet ja sie pomyliłem... IP: *.krakow.pl 03.11.02, 17:23 No tak ...takiego wyniku nie spodziewali sie najwieksi optymisci... Ale co z tego jak Żurawski w zimie odejdzie do Nantes... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: jezusku,nawet ja sie pomyliłem... 04.11.02, 19:26 Gość portalu: bonzaj napisał(a): > No tak ...takiego wyniku nie spodziewali sie najwieksi optymisci... > Ale co z tego jak Żurawski w zimie odejdzie do Nantes... jak to do nantes..? zeby po pol roku siedzenia na trybunach wrocic do wisly, jak syn marnotrwany??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzaj Re: jezusku,nawet ja sie pomyliłem... IP: *.krakow.pl 04.11.02, 21:32 Nie tylko on...Kosowski gwaizdor mowi ze juz nie odczuwa dreszczyku emocji w polskiej lidze...kupa smiechu :) Odpowiedz Link Zgłoś