Dodaj do ulubionych

Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca!

IP: 87.206.245.* 10.01.06, 20:22
Slyszeliscie o czubie ktory obdziera ludzi ze skory i odcina im glowy?!? Ponoc
dzialal gdzies na Biezanowie, teraz znalezli ponoc ofiare na Kurdwanowie
(Halszki) a glowe w Nowej Hucie. Ponoc nie ma informacji w prasie i mediach
aby nie powodowac paniki, ale kurna nieciekawie jest :| 5 ofiar juz ponoc
Obserwuj wątek
    • Gość: KRK Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: 87.206.245.* 10.01.06, 20:26
      nie rozumiem o co Ci chodzi...
      • tempe Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 20:30
        czy ciało do głowy pasowało?
        • Gość: KRK Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: 87.206.245.* 10.01.06, 20:32
          tego nie wiem, tylko plotki slyszalem, ponoc glowa laski jakiejs
          • Gość: misiek Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: 87.207.217.* 10.02.06, 21:27
            ano
    • qoobaq Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 20:27
      Tak, tak, wszyscy juz wiedza, Malo tego on tu przychodzi i sie chwali ze ma
      zwloki w zamrazalniku. Ja juz nie ma sily powtarzac ktory to, organa sciania
      spia 8-)
      • tempe Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 20:30
        kury!
        • montenuovo Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 20:32
          kry!
          • tempe Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 20:34
            kryl!
            kysz!
          • qoobaq Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 20:34
            Eee tam, zaraz wszystko byscie na koko zwalili 8-)
            zero empatii
      • Gość: KRK Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: 87.206.245.* 10.01.06, 20:31
        powaznie mowisz? ja to slyszalem z dwoch roznych zrodel i dlatego sie pytam...
        co to kuźwa za czub?!? jak powaznie wiesz kto to, to zadzwon na policje! Policja
        jaka jest taka jest ale takich czubow powinno sie zlapac i smierc
        • tempe Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 20:34
          qbaq liczy na nereczki
          • qoobaq Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 20:35
            moje nereczki sa wpozo
            a to co mam nie wpozo jest niewymienne
            wrecz bym zekl niematerialne
            • tempe Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 20:37
              pisałem żeś sam smakosz i wątroba niematerialna
              • qoobaq Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 20:39
                watroba tez wpozo. podrobow nie jadam, ogolnie nie jadam wogole bo slyszalem ze
                jak ktos je to pozniej umiera, niedozywienie prowadzi do dlugowiecznosci, a ja
                mam jeszce od cholery do zrobienia, wiec nie jem
              • montenuovo Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 20:39
                wątroba mineralna?
                gazowana?
        • qoobaq Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 20:38
          Zaraz smierc, a jka ma sie zastanowic co zle zrobiol, gdie czas na wyzuty
          sumienia. I nie bede na niego donosil bo to kolega, poza tym to tylko od czsasu
          do czasu zebu sie rozladowac , zrozum czlowieka meeen
          • tempe Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 20:40
            gdybyś miał teściową inaczej byś mówił
            wzorze tolerancji
            • qoobaq Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 20:44
              raz prawie mialem, ale jednakze nie mam. I dobrze. Uprzedzajac pytanie, nie nie
              lezy u Ropusznika w zamrazalniku 8-)
              • tempe Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 20:46
                w takim razie czyja to teściowa skoro
                "głowa była jakiejś laski"

jak tak będziesz uprzedzał pytania to nie pogadamy
                • qoobaq Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 21:17
                  teraz ide pracowac nad kolejnymi tytulami lowelasa roku 8-)
    • montenuovo Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 20:35
      zeszłej niedzieli było tak, że głowa moja była jeszcze w austerii i żłopała
      destylata, zaś trzewia i reszta już spała w mej przytulnej izbie. i żadnego tam
      halo, panie, nie było. po prostu.
      • tempe Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 20:37
        trzewia to kukluxklanu jakiegoś były
        znana sprawa

wiadomo
        • montenuovo Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 20:38
          nie, no piszę poważnie, rozdwoiłem się.
          potem rano szedłem tak: głowa, a półtora metra reszta na dwóch chybotliwych
          nogach. paniki nie było bo gazety nie pisały o tym, żem na niezłej fali wracał.
    • montenuovo Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 20:41
      jest w porzo - myślę, że ujmiemy wilkołaka i gorzko pożałuje swych czynów.
    • mrug Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 20:47
      Znaczy, premieszcza się w strone centrum.
      Pewnie kanałami.
      • montenuovo Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 20:48
        kanalia i bestyja
        • mrug Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 20:50
          La chupacabra...czy jakoś...
          • montenuovo Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 20:54
            raczej jakoś.
            abym temu złoczyńcy boki kijem obił!
            niech go tylko najdę na swej drodze. gorzko pożałuje swych paskudnych czynów.
            • mrug Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 20:56
              Prewencyjnie już możesz zacząć obijać.
              • montenuovo Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 20:57
                obiło mi się coś o uszy,
                że krajalnicę na bezprzewodową.
            • tempe Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 20:59
              jeśli on też sie rozdwoił
              głowa głowy łoi
              tułów szewców kroi
              • Gość: wacek Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: 81.219.149.* 10.01.06, 21:06
                Jest jeszcze gorzej, nawet nie wspomnieli o wagonie na bocznicy w
                Niepołomicach, a był prawie pełny.
    • Gość: ??? Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.chello.pl 10.01.06, 21:56
      nabijacie sie, koles mowi prawde
      ja slyszalam o tym przed swietami, ale ponoc wtedy byly 3 ofiary, byc moze nie
      chca rozglosu... tylko moja 'plotka glosi' ze to na prokocimiu sie dzialo
      • Gość: KRK Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: 87.206.245.* 10.01.06, 21:59
        wiem ze mowie prawde...Biezanow --> Prokocim --> Kurdwanow. Teraz Wola,
        Podgorze, Kazimierz i Rynek :) w sumie to nie jest smieszne, trzeba predko
        zlapac tego debila
        • anula36 Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 10.01.06, 22:16
          a ktos tu smial opluwac Hute.
          Prosze bardzo u nas narod cywilizowany, glow nikomu nie obrywa.
          • Gość: KRK Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: 87.206.245.* 10.01.06, 22:22
            ze zrozumieniem prosimy czytac :) w Hucie tylko glowe znalezli, korpus na
            Kurdwanowie :)
          • Gość: lol Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 22:22
            ale glowe znaleziono podobno w okolicach placu centralnego. moze koles ja wyrzucil w drodze
            do domu, ktory miesci sie w hucie?
            • anula36 Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 11.01.06, 00:50
              mieszkac sobie moze byl ei mordowal nanaszym nowohuckim podworku;)
    • Gość: maja Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.altar.net.pl / *.devs.futuro.pl 11.01.06, 13:29
      powariwaliscie!!! piszecie o tym w ten sposób jak by to była bułka z masłem!! moż ktoś z was jest seryjnym..etc.korpus .czy pasowała głowa !!!jesteście debilnie wynaturzeni pisząc o tak srasznym wypadku w formie żartów.
      • krzychut Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 11.01.06, 13:44
        Gość portalu: maja napisał(a):

> powariwaliscie!!! piszecie o tym w ten sposób jak by to była bułka z masłem!!
        moż ktoś z was jest seryjnym..etc.korpus .czy pasowała głowa !!!jesteście
        debilnie wynaturzeni pisząc o tak srasznym wypadku w formie żartów.

Kilka tygodni temu w jednym z parków w Prokocimiu znaleziono zwłoki kobiety bez
        głowy i kończyn.
        Od tej pory kupa kretynów rozsiewa plotki na temat masowych morderstw,
        masakrowania trupów, obław policyjnych itd.
        Pytanie: kto jest "debilnie wynaturzony" ?
        Ci, którzy mnożą idiotyczne plotki, czy ci, którzy próbują te kretyńskie plotki
        ośmieszać ? Nikt się nie śmieje z nieszczęsnej, zamordowanej kobiety tylko z
        bęcwałów powtarzających po raz setny makabryczne brednie.
        • Gość: KRK Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.chello.pl 11.01.06, 13:52
          a skad Ty to mozesz wiedziec ze to brednie?
      • Gość: lol Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 13:50
        niemal dalem sie nabrac na ta twoja "zlosc", ale na szczescie przyuwazylem, ze napisalas o
        SRASZNYM przypadku i musze przyznac, ze bardzo oryginalnie wpasowalas sie w ten zartobliwy
        watek ;-)
        • Gość: maja Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.altar.net.pl / *.devs.futuro.pl 11.01.06, 14:10
          jestem na prawde zła,a tak w ogóle jestem przerażona mój drogi....
    • kasitza Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 11.01.06, 13:35
      tak, mowiono mi o takowym.
    • Gość: Veronika Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.crowley.pl 11.01.06, 19:48
      Bez obawy nie ma seryjnego mordercy w Krakowie!!!!!!! Wszystkie te bajki to
      wasza wyobrażnia, naoglądaliście się horrorów!!!. Kolezanka pytała policji i
      nie ma seryjnego mordercy. Znaleziono zwłoki kobiety ale na tym tyle nie ma
      wiecej ofiar!!! a takie morderstwo sie czasami zdarza poprostu.
      • Gość: m Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.autocom.pl 11.01.06, 20:50
        ale faktycznie, nawet dzis na R. Grunwaldzkim zandarmeria zatrzymywala wyrywkowo samochody do kontroli. Zastanawialem sie z czym to jest zwiazane...
        • Gość: totos Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: 81.219.150.* 12.01.06, 22:29
          U nas w Hucie strasznie duzo patroli policji na ulicach, przypuszczam, ze na to
          zwiazek ze sprawą.
          • Gość: kasiakrak22 Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 09:05
            7 ofiar na 7mio lecie...jest ich 5 czyżby były jeszcze 2???????a potem znów
            sprawa ucichnie jak przy tej studentce bo policja"bezradna" a za
            rok ...powtórka z przyjemności;)
        • Gość: grr Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.ghnet.pl 11.02.06, 10:16
          bo w Bodzowie przy drodze pojawiła sie kolejna głowa dziewczyny!
          • peteen Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 11.02.06, 11:07
            tak jak kontury matki boskiej na szybie sklepu w liszkach?
      • Gość: wodnikszuwarek Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 16.01.06, 19:14
        Jesli nie podają zadnego info do mediów aby nie wywołać powszechnego strachu i
        paniki, to myśle, że Tobie/Twojej koleżance też by nie powiedzieli...

jakby pierwszy lepszy stójkowy glina o tym rozpowiadał, to równie dobrze mogli
        by nakleic taka informacje na pomniku Mickiewicza...
    • Gość: hmm Re: ALE PIEPRZYCIE!JAKIE BAJKI I WYMYSŁY ORAZ PLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 23:42
      bajki hmmm ciekawe co dzis było w windzie na kalinowym??? pewnie powiecie mi ze
      horror krecili? i dlatego 2 trupy były ja chciałbym w to niewierzyc
      • Gość: maja Re: ALE PIEPRZYCIE!JAKIE BAJKI I WYMYSŁY ORAZ PLO IP: *.altar.net.pl / *.devs.futuro.pl 12.01.06, 08:24
        to jest przykre stwierdzenie- zaraz z rana,ale powiem krótko; jestscie poje....i,pisząc takie bzdury.tylko komiksy czytacie?! chore!!!!!!!!
      • Gość: robin to prawda IP: 57.66.197.* 12.01.06, 08:26
        to prawda wszystko.znajomy chirurg mowi ze w medycynie sadowej sa 4 ofiary -
        same kadlubki (stan na ubiegly tydzien) a ma byc wiecej.wszyscy maja nakaz
        milczenia by nie siac paniki.informacje o pierwszej ofierze w prokocimiu
        normalnie ukazaly sie w prasie bo policja nie sadzila ze bedzie wiecej
        ofiar.teraz nie chca by szczegoly przedostaly sie do ogolnej wiadomosci bo to
        moze utrudnic sledztwo a co gorsza moze spowodowac ze jakis nastepny psychol
        zacznie kontynuowac makabryczna serie.
        • Gość: maja ptwierdzić czy zdementować?! IP: *.altar.net.pl / 62.233.214.* 12.01.06, 09:28
          jesli sprawa tak wygląda,( tobie bardziej wierze)to wreszcie niech policja zajmie stanowisko.chyba lepiej wiedzieć,aniżeli żyć w niepewnosci.
      • Gość: jaaaaa Re: ALE PIEPRZYCIE!JAKIE BAJKI I WYMYSŁY ORAZ PLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 10:13
        a skad ty jestes taki pewny ze to bajki cwaniaczku??
    • mateuszwierzbicki Re: Szaleniec w Krakowie - możliwe, że z Huty 12.01.06, 11:33
      jak ten co te głowy ludziom kradnie ma na imię Wiesiek, to ja wiem który to
      jest. Tylko nie wiem, do kogo się z tym udac, bo podobno ma wszędzie wspólników.
      • mrug Re: Szaleniec w Krakowie - możliwe, że z Huty 12.01.06, 11:52
        Byłeś ostatnio, Mateuszu, w Krakowie?
        • mateuszwierzbicki Re: Szaleniec w Krakowie - możliwe, że z Huty 12.01.06, 12:18
          nie moge Mrugu ani potwierdzić, ani zaprzeczyc :)
    • Gość: seryjny morderca Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:38
      W moim koszu na śmieci znalazłam rozkawałkowane części.Zwłoki pochodziły prawdopodonie od pięciu róznych osobników,róznej ,płci ,wieku i rasy.Nic do siebie nie pasowało!!!Kosz na smieci znajduje sie w bloku pomiędzy Kalinowym,a Albertyńskim.Jestem w szoku.Na szczęście rodzina mnie pociesza,że rosół ze zwłok im smakował.A już miałam poprosić o pomoc Centralne Biuro Śledcze w odnalezieniu brakujących resztek(pozostałych skrzydełek i nóżek).
      • mateuszwierzbicki Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 12.01.06, 11:40
        a masz na imię Wiesiek?
    • Gość: seryjny morderca Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.emu.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:46
      Myslisz,że jestem wsólniczką Wieśka,o nie...ja działam na własny rachunek.Głównie w porze obiadu.
      • mateuszwierzbicki Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 12.01.06, 11:47
        to ja nie jade w takim razie do Krakowa
        • Gość: gibson Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: 57.66.197.* 12.01.06, 12:14
          zal mi sie robi jak patrze na te glupoty co wypisuja co po niektorzy.sprawa
          jest powazna i chyba nie powinna byc przedmiotem kpin
        • Gość: gibson Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: 57.66.197.* 12.01.06, 12:14
          zal mi sie robi jak patrze na te glupoty co wypisuja co po niektorzy.sprawa
          jest powazna i chyba nie powinna byc przedmiotem kpin
          • mateuszwierzbicki Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 12.01.06, 12:21
            a kto by chciał z takich spraw kpić?
            • Gość: gibson Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: 57.66.197.* 12.01.06, 12:27
              very smieszne moron
        • okoszczyk Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 16.01.06, 16:41
          Jakies wiesci
    • carmen_80 [...] 12.01.06, 15:00
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • istna Re: Nowe wieści!!! 12.01.06, 15:02
        A może jednak "kurczak słodko kwaśny", hę?
        Nienawidzę takich historii:(
        • carmen_80 Re: Nowe wieści!!! 12.01.06, 15:09
          Niee...dzisiaj była rybka...bardzo smaczna...

Słyszałam, że m.in. w parafii w Bieżanowie
          nawet ksiądź na mszy mówił, żeby nie panikować,
          ale i tak ta plotka rozszrza się szybciej niz ptasia grypa...;/
          • Gość: maja opamietajcie się ludzie!!!! IP: *.altar.net.pl / 62.233.214.* 12.01.06, 15:20
            ten "nasz"szaleniec to poliglota! zna chiński.no,no!!!!!!!!!!!
            • carmen_80 Re: opamietajcie się ludzie!!!! 12.01.06, 15:25
              W końcu w Krakowie "rządzi", a to do czegoś zobowiązuje...;)
              • mateuszwierzbicki Re: opamietajcie się ludzie!!!! 12.01.06, 15:29
                może on na sajgonki ofiary przerabia?
                • carmen_80 Re: opamietajcie się ludzie!!!! 12.01.06, 15:31
                  no ale tłów zostawia...
                  a tam też troszkę mięska by się znalazło...;)
                  • mateuszwierzbicki Re: opamietajcie się ludzie!!!! 12.01.06, 15:38
                    może ktoś go w ostatniej chwili płoszy
                  • Gość: maja NOWA WIEŚĆ GMINNA IP: *.altar.net.pl / 62.233.214.* 12.01.06, 15:45
                    Uwaga zabito faceta w pełnym wzwodzie,gzies niedaleko Rozrywki,po czym zawieziono go do .........muzeum .nie do wiary! a jednak!to prawda mam ciocie na komendzie głównej,ma zakaz mówienia o tym,ala rodzinie przecież można powiedzieć ,wszak"wszystko zostanie w rodzinie"'.straszne prawda...

• albalonga Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 12.01.06, 16:03
      lubisz ciac panike, co? w domu tez ci moze piecyk wybuchnac i tez cie szlag
      trafic moze, mozesz sie w wannie utopic, moze sobie brzuch rozwalic krojac
      bulke.
      Ja tam bardziej sie boje kiboli po meczu
      • montenuovo Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 12.01.06, 16:06
        z tą wanną to raczej uważaj, wiesz jak jest.
        • Gość: gibson Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: 57.66.197.* 12.01.06, 16:09
          ciekawi mnie jedno - kiedy bedzie oficjalne stanowisko policji w tej sprawie.
          • mateuszwierzbicki Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 12.01.06, 16:17
            a co takie stanowisko oficjalne da? przestanie grasować kanibal?
            • istna Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 12.01.06, 16:18
              Może przestaną grasować siacze paniki, którzy mają ciotkę szwagra kolegi w
              policji...
              • montenuovo Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 12.01.06, 16:20
                ciarki po plecach przeszły mnie - kiedy nareszcie TO SIĘ SKOŃCZY?!!!
                • Gość: gibson [...] IP: 57.66.197.* 12.01.06, 16:29
                • Gość: nicole_26 [...] IP: *.altar.net.pl / 62.233.214.* 12.01.06, 17:03
    • mandy19 Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 12.01.06, 17:07
      Ja słyszałam , nawet mówili w kościele boje się!!!
      • mateuszwierzbicki Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 12.01.06, 17:23
        może to kara boska jaka?
        • mateuszwierzbicki w swojej własnej lodówce znalazłem ludzką głowę 12.01.06, 17:32
          dlaczego?
          • seven Re: w swojej własnej lodówce znalazłem ludzką gło 12.01.06, 17:39
            moze to twoja, sprawdz czy jest mozg ?
            • mateuszwierzbicki Re: w swojej własnej lodówce znalazłem ludzką gło 12.01.06, 17:42
              sprawdzałem właśnie, bo też takie podejrzenia miałem
              • istna Re: w swojej własnej lodówce znalazłem ludzką gło 12.01.06, 17:43
                No to wyciągnij głowę z lodówki, bo się przeziębisz!!!
                • mateuszwierzbicki Re: w swojej własnej lodówce znalazłem ludzką gło 12.01.06, 17:44
                  już na biurku ją postawiłem
                • jadzka42 Re: w swojej własnej lodówce znalazłem ludzką gło 12.01.06, 17:45
                  albo niech założy czapkę aby nie odmrozić uszu
                  • mateuszwierzbicki Re: w swojej własnej lodówce znalazłem ludzką gło 12.01.06, 17:47
                    mądrej głowie dość po słowie :)
    • emelem1 Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 12.01.06, 17:48
      Gość portalu: KRK napisał(a):

> Slyszeliscie o czubie ktory obdziera ludzi ze skory i odcina im glowy?!? Ponoc
      > dzialal gdzies na Biezanowie, teraz znalezli ponoc ofiare na Kurdwanowie
      > (Halszki) a glowe w Nowej Hucie. Ponoc nie ma informacji w prasie i mediach
      > aby nie powodowac paniki, ale kurna nieciekawie jest :| 5 ofiar juz ponoc
      cos o tym słyszałem jakies 10 lat temu
      • mateuszwierzbicki Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 12.01.06, 17:49
        czyli wrócił
        • mateuszwierzbicki co dwie głowy to nie jedna 12.01.06, 17:52
          • Gość: kasiakrak22 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:54
            • Gość: kasiakrak22 ups... chyba za dużo wiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 20:02
              na tym forum dziwna rzecz wiadomości które nie są z "jajem" i mają zbyt wiele
              prawdy w sobie a może ktoś nie chce aby ta prawda wyszła na jaw...
          • Gość: Krakus To jest możliwe... Tyle że jakoś nie wierze IP: *.olimp.unis.pl / *.crowley.pl 12.01.06, 20:08
            W Krakowie takie rzeczy są możliwe bo to największe skupisko wariatów i ponoć
            najniebezpieczniejsze miasto w Polsce. Tylko dziwi mnie że niby jest to tak
            tajne i kryte a wy wszyscyo tym wiecie?? Juz dawno by się tym jakieś media
            zainteresowały
            Czyżby to farmazon?
            • Gość: kasiakrak22 Re: To jest możliwe... Tyle że jakoś nie wierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 20:13
              media się tym nie zainteresują nikt tego nie nagłośni ponieważ ośmieszyłoby to
              naszą bezradność policji... a jak ktoś coś wie i chce powiedzieć na ten temat
              to go usuwają z forum.
              • Gość: Krakus Re: To jest możliwe... Tyle że jakoś nie wierze IP: *.olimp.unis.pl / *.crowley.pl 13.01.06, 15:52
                Farmazony Farmazony... Nie mów mi że media się nie interesują, bo takie jaja to
                wymarzona okazja. Nie sądze żeby nawet takie szmatławce jak Fakt nie podłapały
                odrazu tematu. I po 3 nie sądze żeby media były aż tak wyrozumiałe dla
                policji... I skoro to taka tajemnica to skąd ten przeciek?
                • polski0001 Re: To jest możliwe... Tyle że jakoś nie wierze 17.01.06, 23:15
                  Gdyby nie telewizja TVN to bysmy nie wiedzieli wiele przekretow jakie kreca
                  ludzie i nie mow mi ze to szmaciarze bo pewnie sam nim jestes !!!!!
      • Gość: totos Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: 81.219.150.* 12.01.06, 22:32
        7 lat temu znaleziono skóre studentki w Wisle. Sprawcy nie złapano!
        • Gość: dddd Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.06, 16:24
          złapano. był to studen medycyny ukrainiec..
      • monikapkrak Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 26.01.06, 06:58
        Ja słyszałam o 1 ofierze
    • Gość: maja Re: To jest możliwe... Tyle że jakoś nie wierze IP: *.altar.net.pl / 62.233.214.* 12.01.06, 21:05
      dlaczego cie jeszcze nie skasowali...........
      • mateuszwierzbicki [...] 12.01.06, 21:12
        • Gość: maja Re: To jest możliwe... Tyle że jakoś nie wierze IP: *.altar.net.pl / 62.233.214.* 12.01.06, 21:16
          powiedz mati,czy jesteś z gatunku"żartowniś"czy nosisz okulary i zakrawasz na fajnego gościa?? czemu do cholery tylu ludzi bawi się "rokitowy"kolokwializm....
          • mateuszwierzbicki Re: To jest możliwe... Tyle że jakoś nie wierze 12.01.06, 21:21
            oj Maja, a co mają do tego okulary? :)
            • mateuszwierzbicki Re: To jest możliwe... Tyle że jakoś nie wierze 12.01.06, 21:23
              przecież jakbym w to wierzył, to na pewno bym nie żartował
              • Gość: maja Re: To jest możliwe... Tyle że jakoś nie wierze IP: *.altar.net.pl / *.devs.futuro.pl 12.01.06, 21:49
                okulary u przystojnego gościa budzą we mnie ....pewnego rodzaju wiarygodność.
                • mateuszwierzbicki Re: To jest możliwe... Tyle że jakoś nie wierze 12.01.06, 21:58
                  no nie mnie sądzic, czy jestem przystojny. A okulary do czytania zakładam :)
                  • Gość: maja Re: To jest możliwe... Tyle że jakoś nie wierze IP: *.altar.net.pl / 62.233.214.* 12.01.06, 22:13
                    to dobrze.mysle,że tym pozytywnym akcentem zakończe to :\"fantastyczne" forum.
                    • mateuszwierzbicki Re: To jest możliwe... Tyle że jakoś nie wierze 12.01.06, 22:13
                      :)
    • Gość: zygi11 Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.orange.pl 12.01.06, 23:45
      koło kakpusu UJ znaleziono zwłoki dziewczyny , o co chodzi
      • Gość: krakowianka Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.ists.pl / *.ists.pl 13.01.06, 13:10
        jak to znalezli?to czemu nikt o tym nie mowi?jakies 2 tyg temu,znajomy mi
        mowili ze jest jakis wariat,ale nikt tego nie potwierdzal,jak to jest?
    • Gość: ada Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.orange.pl 12.01.06, 23:47
      na ruczaju dziś plątało sie sporo policjantów czżby obława
    • Gość: reks Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.crowley.pl 13.01.06, 09:15
      Kiedyś pisali w artykule o krakowskim archiwum X , że jeśli gość się nie ujawni
      w ciągu siedmiu lat to już nie będzie zabijał (takie badania dot. seryjnych
      morderców). Właśnie mija siedem lat ....
      • krzychut Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 13.01.06, 09:22
        No nieładnie się zachował. Nie dotrzymał słowa.
        • Gość: gibson Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: 57.66.197.* 13.01.06, 09:44
          policja milczy, mnoza sie domysly co chyba nie jest najlepszym
          wyjsciem.niestety to postepowanie obnaza tylko nieudolnosc sluzb bezpieczenstwa
      • Gość: totos Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: 81.219.150.* 13.01.06, 16:48
        Niekoniecznie sie nieujawnił. Po prostu zadna nastepna skóra nie nawineła sie
        na śrube łodzi.
    • Gość: m Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.06, 10:23
      Jesli to prawda - i piec osob juz nie zyje, to policja i prasa zachowuja sie
      wysoce nieodpowiedzialnie, nie informujac ludzi o tym.

Kurde, co to znaczy "nie wywolywanie" paniki w takim przypadku? Ile osob musi
      jeszcze zginac, zeby argument o panice stracil na znaczeniu? Przeciez mlode
      kobiety - bo pewnie one sa najbardziej zagrozone - maja prawo wiedziec, ze cos
      im moze zagrazac.
      Jesli to prawda, to nadal zyjemy w PRL-u, bo wladza nadal nie wie, ze jej celem
      sluzenie obywatelom, a nie traktowanie ich jak stada baranow.

• Gość: bob Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 13:45
        to wszystko wina kaczynskich i pisu
        • nnike Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 13.01.06, 13:58
          Może czyta i zmieni miasto? ;)
          • mateuszwierzbicki Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 13.01.06, 15:49
            już Rzeźnika złapali. Na imię ma Wiesio.
            • istna Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 13.01.06, 15:51
              Nie, nie, poplątałeś, to Wiesio złapał rzeźnika:) A w każdym razie pewnie by
              chciał:)
              • Gość: anya Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: 57.66.197.* 13.01.06, 16:21
                come on guys - wciaz myslicie ze to jakies bullshit? to sa fakty z pewna
                domieszka fantazji ale fakty. i nie ma co zartowac. kazdego z nas moze to
                spotkac. a dzialania policji sa indeed zalosne
                • Gość: krakowianka Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.ists.pl / *.ists.pl 13.01.06, 16:47
                  anya-masz racje.ale coz zrobic?nikt tych wiadomosci nie potwierdza mimo ze
                  wiele ludzi wie o tym;/
                  • Gość: anya Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: 57.66.197.* 13.01.06, 16:57
                    i to jest kurde zalosne. snuja sie domysly i fantazje a psychol korzysta z tego
                    calego mess i dalej morduje
                    • mateuszwierzbicki Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 13.01.06, 17:42
                      no mowię, że pan Wiesiek go schwytał. Rzeźnik zeznał, że chciał dobrze
                    • Gość: krakowianka Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.ists.pl / *.ists.pl 13.01.06, 17:51
                      jak uslyszalam ta historie z tymi zwlokami dziewczyn to pomyslalam sobie ze
                      ktos sobie zartuje!ale teraz widze ze coraz wiecej osob wie,a nikt nic nie mowi!
                      to jest jakies chore!jesli cos takiego mialo miejsce powinni nas o tym
                      powiadomic zebysmy uwazali,a takto
                      ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisze!!!!!!!!!!!!!
                      • mateuszwierzbicki Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 13.01.06, 19:12
                        on z zakładami pogrzebowymi współpracował. Taki samotny łowca skór
      • Gość: wodnikszuwarek Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 16.01.06, 19:52
        jak bysmy nadal zyli w PRL-u to sprawca byłby złapany, osądzony i niedługo po
        tym powieszony...

...a po latach okazałoby sie, ze to nie ten - tak jak w latach 80-tych na
        Śląsku..

Grunt, to wysoka wykrywalność.
        • Gość: kaja~~ Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: 83.238.122.* 16.01.06, 20:12
          ~Tak.
          Albo druga opcja- nigdy nie zostałby złapany, obywatele o zajściu nie zostaliby
          poinformowani, żeby nie psuć ststystyk milicyjnych. Oj zdolna była ta policja
          200% normy. Gdzie te czasy???!!!
          • Gość: wodnikszuwarek Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 16.01.06, 20:19
            > Oj zdolna była ta policja
            > 200% normy. Gdzie te czasy???!!!

nie policja, tylko milicja...
            • Gość: kaja~~ Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! IP: 83.238.122.* 16.01.06, 20:21
              Racja!!!!!!! Nie pamięta sie tamtych czasów i są wyniki. Jasne, że MILICJA !!!
    • Gość: Pepperoni Nie szaleniec, ale zaopatrzeniowcy z fast foodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 19:35
      Podobno policja obserwuje w tej sprawie znaną sieć fast-foodów. Taką z żółtą
      literką na czerwonym tle w logo. Podobno mielą ofiary do kanapek ze
      słowem ''wieś'' w nazwie.
      • mateuszwierzbicki Re: Nie szaleniec, ale zaopatrzeniowcy z fast foo 13.01.06, 20:05
        a to by sie zgadzało :)
        • Gość: Wieć ek Nie szaleniec, ale zaopatrzeniowcy z fast food IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 21:14
          Żeby Ciebie poszlachtował
          • mateuszwierzbicki Re: Nie szaleniec, ale zaopatrzeniowcy z fast foo 13.01.06, 21:23
            a po co?
    • likus1 Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 13.01.06, 22:36
      Zauwazcie , ze ci co wypisuja glupoty na tym forum:tempe, qoobaq,montenuovo
      ,anula 36,mateuszwierzbicki... nie posiadaja przy swoim loginie adresu IP i
      pisza jakies bzdury nie zwiazane z postem. A przy okazji temat morderstw z
      innych forow jest usuwany
      patrz:forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24990&w=34837860.
      Na CMUJ az huczy z tego powodu.
      • mateuszwierzbicki Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 13.01.06, 22:45
        jakbyśmy podawali swój adres IP, to by nas pan Wiesiek namierzył
        • mrug Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 13.01.06, 23:02
          Pan Wiesiek i tak wie swoje.
          Nic się przed nim nie ukryje!
        • likus1 Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 13.01.06, 23:07
          Wiecie doskonale, ze nie chodzi to o namierzenie,tylko o lokalizacje, a jak
          widac proxy to dla was zbyt skomplikowana rzecz; a tak przy oakzji to bardzo
          czujni jestescie (sic!).
          • mateuszwierzbicki Re: Szaleniec w Krakowie - seryjny morderca! 13.01.06, 23:31
            jak bysmy byli mniej czujni, dawno by nas pan Wiesiek schwytał
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka