blekota25 11.01.06, 17:44 Mam pytanie czy wie ktoś czy dr Anna Wojas Pelc z Kliniki Dermatologi UJ przyjmuje prywatnie pacjentów ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AniA Re: Dermatolog w Krakowie IP: *.telnet.krakow.pl 12.01.06, 19:35 Tak przyjmuje. Na ul. Szpitalnej - PROFIMED. Nie mogę niestety znaleśc nr telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
blekota25 Re: Dermatolog w Krakowie 12.01.06, 20:51 na ulicy Szpitalnej ?? nie kojarzę czegoś takiego tam a w internecie nie ma wogóle czegoś takiego jak Profimed w Krakowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniA Re: Dermatolog w Krakowie IP: *.telnet.krakow.pl 13.01.06, 09:10 Na ul.Szpitalnej - dokładnie na przeciwko teatru Słowackiego. To jest chyba nr 38, ale nie jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniA Re: Dermatolog w Krakowie IP: *.telnet.krakow.pl 13.01.06, 10:58 Dobra znalazłam. POmerdało mi sie. To jest MEDIPROF (0-12) 422 41 59 31-024 Kraków, Szpitalna 38 Odpowiedz Link Zgłoś
blekota25 Re: Dermatolog w Krakowie 15.01.06, 21:50 Ania dziękuję za namiary , mam jeszcze pytanie czy Ty może korzystałaś z pomocy tej Pani Doktor albo czy słyszałaś coś na Jej temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Janek tobie potzrebny wenerolog. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 22:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniA Re: Dermatolog w Krakowie IP: *.telnet.krakow.pl 16.01.06, 22:31 Byłam u niej kiedys dawno temu, jak jeszcze nie szefowała na klinice. Przepisała mi robiona masc po ktorej wszystko sie ładnie i szybko zagoiło, a roblem nie wrócił. Teraz tez sie jestem zmuszona się do niej wybiorać, bo bylam na klinice, ale niestety przyjął mnie niemiły i mający wszysko gdzies lekarz:( Własnie chce sie do niej wybrac na Szpitalną. Daj znać jak bylo i ile kosztuje wizyta. MI sie wydaje ze pewnie ok 100zł, ale nie jestem pewna. Podzrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blekota25 Re: Dermatolog w Krakowie 18.01.06, 16:44 AniA dzwoniłem ale tam nie ma dr Wojas Pelc ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniA Re: Dermatolog w Krakowie IP: *.telnet.krakow.pl 18.01.06, 18:55 Kurcze, jak to nie ma:( Jak bylam w listopadzie na Klinice to mi panie w rejestracji powiedziały ze ona właśnie tam przyjmuje. W takim razie trzeba zadzwonic na rejestracje do kliniki dermatologi CMUJ i tam Panie powinny podac aktualną informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś