Dodaj do ulubionych

Dermatolog w Krakowie

11.01.06, 17:44
Mam pytanie czy wie ktoś czy dr Anna Wojas Pelc z Kliniki Dermatologi UJ
przyjmuje prywatnie pacjentów ??
Obserwuj wątek
    • Gość: AniA Re: Dermatolog w Krakowie IP: *.telnet.krakow.pl 12.01.06, 19:35
      Tak przyjmuje. Na ul. Szpitalnej - PROFIMED. Nie mogę niestety znaleśc nr
      telefonu.
    • blekota25 Re: Dermatolog w Krakowie 12.01.06, 20:51
      na ulicy Szpitalnej ?? nie kojarzę czegoś takiego tam a w internecie nie ma
      wogóle czegoś takiego jak Profimed w Krakowie...
      • Gość: AniA Re: Dermatolog w Krakowie IP: *.telnet.krakow.pl 13.01.06, 09:10
        Na ul.Szpitalnej - dokładnie na przeciwko teatru Słowackiego. To jest chyba nr
        38, ale nie jestem pewna.
    • Gość: AniA Re: Dermatolog w Krakowie IP: *.telnet.krakow.pl 13.01.06, 10:58
      Dobra znalazłam. POmerdało mi sie. To jest MEDIPROF
      (0-12) 422 41 59
      31-024 Kraków, Szpitalna 38

• blekota25 Re: Dermatolog w Krakowie 15.01.06, 21:50
        Ania dziękuję za namiary , mam jeszcze pytanie czy Ty może korzystałaś z pomocy
        tej Pani Doktor albo czy słyszałaś coś na Jej temat ?
        • Gość: Pan Janek tobie potzrebny wenerolog. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 22:27
        • Gość: AniA Re: Dermatolog w Krakowie IP: *.telnet.krakow.pl 16.01.06, 22:31
          Byłam u niej kiedys dawno temu, jak jeszcze nie szefowała na klinice.
          Przepisała mi robiona masc po ktorej wszystko sie ładnie i szybko zagoiło, a
          roblem nie wrócił.
          Teraz tez sie jestem zmuszona się do niej wybiorać, bo bylam na klinice, ale
          niestety przyjął mnie niemiły i mający wszysko gdzies lekarz:(
          Własnie chce sie do niej wybrac na Szpitalną. Daj znać jak bylo i ile kosztuje
          wizyta. MI sie wydaje ze pewnie ok 100zł, ale nie jestem pewna.
          Podzrawiam
    • blekota25 Re: Dermatolog w Krakowie 18.01.06, 16:44
      AniA dzwoniłem ale tam nie ma dr Wojas Pelc ...
      • Gość: AniA Re: Dermatolog w Krakowie IP: *.telnet.krakow.pl 18.01.06, 18:55
        Kurcze, jak to nie ma:( Jak bylam w listopadzie na Klinice to mi panie w
        rejestracji powiedziały ze ona właśnie tam przyjmuje. W takim razie trzeba
        zadzwonic na rejestracje do kliniki dermatologi CMUJ i tam Panie powinny podac
        aktualną informacje.
        Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka