Gość: tomCrac IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 15:37 Cracovia - Hutnik Krakow 2:0 Piekny mecz, piekny doping z obu stron. W pierwszej lidze trudno spotkac taka oprawe meczu, aha no i mamy lidera! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peteen Re: Derby Krakowa 03.11.02, 15:40 brawo, cracovia, oby drugoligowa juz w czerwcu ( no a hutnimk rok później ! i mamy jeszcze w odwodzie garbarnię !! ) :c) Odpowiedz Link Zgłoś
gregry Re: Derby Krakowa 03.11.02, 15:50 A właściwie to jaka jest teraz sytuacja Hutnika? Bo czytałem w Gazecie Domowej, że likwidują go. Czytałem też że nie zamykają go jednak przed ludźmi i trenować będzie można nadal wykorzystując to co tam zbudowano..... Odpowiedz Link Zgłoś
thomas29 Re: Derby Krakowa 03.11.02, 16:12 Mecz piękny nie był, raczej chaotyczny, sędzia gwizdał byle co (chyba powinien przenieść się do baletu) liczy się wynik, wygralismy i to jest ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Derby Krakowa 03.11.02, 16:15 wiesz, dla mnie, kto by nie wygrał, to: WYGRALIŚMY !!! :c) Odpowiedz Link Zgłoś