Dodaj do ulubionych

restauracja z ogrodkiem z trawka krakow lub okolic

18.01.06, 17:55
Czesc :) Poszukuje jakiejs fajnej restauracji w krakowie lub w okolicach (moze
byc to Wieliczka, Ojcow, Zabierzow i inne jak ktos ma jakies pomysly) Gdzie
mozna zorganizowac impreze na ponad 100 osob. Wazne jest zeby restauracja
miala stoliki wewnatrz jak i zewnatrz na ogrodku (najchetniej ogrodek z
zielona trawka, jakims stawikiem lub jeziorkiem jak bedzie to bedzie juz
super!). Interesuje mnie zorganizowanie imprezy tak zeby ludzie mogli siedziec
w srodku i na zewnatrz. Moze to byc exkluzywna restauracja. Prosze o wysylanie
propozycji, ewentualnie zdjec na adres asiulek03@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • albalonga Re: restauracja z ogrodkiem z trawka krakow lub o 18.01.06, 22:06
      Jest takie super miejsce: Folwark Zalesie na trasie Wieliczka-Dobczyce. jest
      znak i skreca sie w lewo i wyjazd na gore. Odlotowe mijece. Tam robia tylko
      zakmniete imprezy. Maja strone w necie. Zarcie i obsługa super. Bylam tam na
      weselichu - polecam.
      • asiulek03 Re: restauracja z ogrodkiem z trawka krakow lub o 19.01.06, 10:30
        a moge prosic o podanie strony internetowej ?? Interesuje mnie impreza zamknieta
        wieec jak najbardziej odpowiada :)
        • Gość: nikita [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:30
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • luckystrike u sąsiadów 19.01.06, 14:36
            1. nie duży
            2. nie ma trawki
            3. nie taki piekny
            więc nie wprowadzać ludzi w błąd
            • asiulek03 Re: u sąsiadów 19.01.06, 17:16
              wlasnie dokladnie, chodzi mi o duzy ogrod zeby mozna bylo tanczyc i bawic sie na
              polu
      • restauracje_krakow Re: restauracja z ogrodkiem z trawka krakow lub o 26.01.06, 12:45
        Jeżeli szukasz najlepszych restauracji w Krakowie i okolicach znajdź je na
        www.restauracje-krakow.com
        • asiulek03 Re: restauracja z ogrodkiem z trawka krakow lub o 26.01.06, 13:34
          Dzieki :)
          • asiulek03 Re: restauracja z ogrodkiem z trawka krakow lub o 26.01.06, 14:19
            A moze ktos osobiscie byl w jakiejs takiej restauracji i moze cos polecic.
            • Gość: tetryk Re: restauracja z ogrodkiem z trawka krakow lub o IP: *.complexmedia / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 23:48
              ja osobiscie polecam grote solna na ulicy kosciuszki w krakowie!bylem tam kilka
              razy i w lecie jest tam naprawde super!duzy ogrod z trawka ;), w srodku rowniez
              super urzadzone!prawdziwa sol na scianach. i swietna obsluga!goraco polecam!
              • asiulek03 Re: restauracja z ogrodkiem z trawka krakow lub o 06.02.06, 15:24
                moge namiary prosic...
                • Gość: tetryk Re: restauracja z ogrodkiem z trawka krakow lub o IP: *.complexmedia / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 22:39
                  ul. kosciuszki 22 po lewej stronie jadac od aleji w strone salwatora.
                  dokladniejszych danych niestety nie mam.
    • Gość: aśka Re: restauracja z ogrodkiem z trawka krakow lub o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 10:46
      zajrzyj do Srebrnej Góry na Bielanach
    • anja30 Re: restauracja z ogrodkiem z trawka krakow lub o 23.02.06, 08:55
      www.bellavita.krakow.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka