Dodaj do ulubionych

Sukcesy rządu PiS doprowadzają PO do wściekłości

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 23:02
tak to bywa z tego typu ludzikami
Obserwuj wątek
    • nulka8 Re: Sukcesy rządu PiS doprowadzają PO do wściekło 18.01.06, 23:06
      Ta...sukcesy wrecz spektakularne...
    • jadzka42 Jakie sukcesy? 18.01.06, 23:06
      Podaj choć jeden to dostaniesz nagrodę...
      • jadzka42 juz wiem...kaczory urosły znowu 18.01.06, 23:08
        wszerz hahaha
        • Gość: mm Re:nie Tusk zmizerniał ,Rokita wyłysiał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 23:16
          Komorowski z Niesiołowskim doprowadzeni do totalnej agresji i nieobliczalnych
          wypowiedzi.Ogólnie kompromitacja PO.
          • Gość: simk Re:nie Tusk zmizerniał ,Rokita wyłysiał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 23:21
            w wyborach osiągna niecałe 5%
            • jadzka42 dont worry, be sexy ;) ntx 18.01.06, 23:23
      • nulka8 Re: Jakie sukcesy? 18.01.06, 23:11
        No, a na przykład wizja Leppera jako wicepremiera - rozwija się człowiek, po
        świecie jeździ...
        • Gość: k. Re: Jakie sukcesy? IP: *.net.autocom.pl 19.01.06, 01:25
          panie a takie mądre, kto by pomyslał...
          A PO histeryzuje, władzy chciała ponad wszystko...
    • mrug Re: Sukcesy rządu PiS doprowadzają PO do wściekło 19.01.06, 02:54
      Oświeć mnie, o Esso, bom ciemny, jak, nie przymierzając, pod latarnią. Jakie
      sukcesy?
      • jacek3142 Ludzie nareszcie otwierają oczy.PiS traci poparcie 19.01.06, 03:34
        I nie pomoże nawet 10% moherów od rydzyjka.
        Miało być 3 mln mieszkań, a zamiast tego dostaniemy 200 tys. nowych miejsc w
        więzieniach.
      • jmr21 Mrugu,najwiekszym sukcesem jest Twoja 19.01.06, 21:39
        Wściekłość,małe a cieszy co nie ?
        • mrug Re: Mrugu,najwiekszym sukcesem jest Twoja 19.01.06, 21:44
          Wściekły to ja byłem podczas półfinałowego meczu siatkarskiego Ligi Światowej
          pomiędzy Polską a Serbią, a teraz...
      • Gość: krakauer Re: Sukcesy rządu PiS doprowadzają PO do wściekło IP: *.j.pppool.de 19.01.06, 21:46
        mrug napisał:

> Oświeć mnie, o Esso, bom ciemny, jak, nie przymierzając, pod latarnią. Jakie
        > sukcesy?
        Tobie juz nic nie pomoze...
    • xs550 Ale sie usmialem z tytulu tego watku... 19.01.06, 03:54
      LOL! Jakie sukcesy? Takie, ze nie potrafia namowic nawej jednej partii do poparcia rzadu? Smiechu warte. Za dwa miesiace beda wybory ktore PiS przegra z kretesem. Wszyscy juz maja dosyc kaczyzmu.
      • Gość: kiko Sympatyków PiS jest w Polsce najwięcej.!!! IP: *.net.autocom.pl 19.01.06, 06:33
        Ale nie na forum Kraków. Skąd się biorą tacy, jak tu, ludzie???
        • Gość: andy Re: Sympatyków PiS jest w Polsce najwięcej.!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 06:35
          dzień dobry kiko
          "Jest wystarczająco dużo światła dla tych, którzy chcą zobaczyć,
          i wystarczająco dużo ciemności dla tych, którzy mają odwrotne upodobania."
        • yosemitesam Re: Sympatyków PiS jest w Polsce najwięcej.!!! 20.01.06, 18:01
          Tak sądzisz? Oto liczby:
          Na Pis oddało swoje głosy około 3 100 000 rodaków, tj około 10,5 % uprawnionych,
          dorosłych obywateli. Jeśli nawet dodać do tego niecały milion uciułany przez
          LPR, wyjdzie nam że z 30 600 000 uprawnionych około 25 500 000 się z kaczyzmem
          nie utożsamia.
    • Gość: enola gay Kiedy PO znudzi się to ciągłe przegrywanie z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 06:59
      Przecież jasnym jest, że PiS ma poparcie społeczne i to znaczne
      • poster012 To poparcie dla PiS topnieje z kazdym dniem. 19.01.06, 10:49
        Według ośrodka badania opinii publicznej PGB na PiS chce głosować 28 proc., a
        na PO - 26 proc. Polaków. Trzecie miejsce zajęłaby koalicja SLD i SdPl - 14
        proc. Samoobrona miałaby 12 proc., LPR - 10 proc., a do Sejmu weszłoby jeszcze
        PSL - 5 proc. PGB to firma, na badania której chętnie powoływało się PiS przy
        poprzednich kampaniach.

• Gość: kiko zaczyna się gra sondażami........................ . IP: *.net.autocom.pl 19.01.06, 11:39
          he he , już to przerabialiśmy. Nic to nie da , przyzwoitych ludzi jest
          po prostu więcej, na szczęście!
    • Gość: ml2403 Re: Sukcesy rządu PiS doprowadzają PO do wściekło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:13
      Tym największym sukcesem będzie to, że znów umocni się SLD, bo co prawda miała
      liczne przekręty, ale wiadomo co sie można po niej spodziewać, a Belka zostawił
      gospodarkę w dobrym stanie. Zresztą będzie to już powtórka z rozrywki. W
      podobny sposób kaczory rozwaliły rząd Suchockiej i umożliwiły przejęcie władzy
      przez SLD w 93 r. Życzymy PiS podobnych sukcesów
    • Gość: dark NIEZŁY TEKST !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 11:24
      • 762mm NAJWIĘKSZY sukces !!! 19.01.06, 12:13
        Rząd Kazimierza Marcinkiewicza forsował swoją ustawę, podnoszącą zasiłek
        porodowy dla najbiedniejszych z 500 do 1000 zł, od początku grudnia. Teraz
        okazuje się, że ustawa prawicy jest bublem i naraża najbiedniejszych Polaków na
        straty. Tysiąc złotych „becikowego" może spowodować, że niezamożne rodziny
        stracą dodatek mieszkaniowy.Ustawa prawicy, która miała pomagać biednym
        rodzinom, może je teraz wpędzić w jeszcze większe kłopoty finansowe.
        • Gość: as Re: NAJWIĘKSZY sukces !!! IP: *.net.autocom.pl 19.01.06, 12:15
          nie rząd a sejm ,tłumoku. I to przez złośliwość PO
          • 762mm Re: NAJWIĘKSZY sukces !!! 19.01.06, 12:22
            Czytaj uważnie kretynie - "to rząd forsował"
          • peteen Re: NAJWIĘKSZY sukces !!! 19.01.06, 12:48
            tak, koko, teraz wstyd się przyznać, co?...
    • Gość: Aga Weź mnie już nie rozśmieszaj z tymi sukcesami nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 13:55
      • Gość: kiko Re: Weź mnie już nie rozśmieszaj z tymi sukcesami IP: *.net.autocom.pl 19.01.06, 13:57
        skąd się biorą tacy ludzie, nie do wiary......
        • Gość: okik Re: Weź mnie już nie rozśmieszaj z tymi sukcesami IP: *.citynet.pl 19.01.06, 14:00
          ups. znów mi zaszumiało w główce.
          pardon.
        • nulka8 Re: Weź mnie już nie rozśmieszaj z tymi sukcesami 19.01.06, 14:04
          Kiko! Naprawde nie wiesz skąd sie biorą ludzie? O ile dobrze pamiętam, to w
          czwartej klasie szkoły podstawowej o tym jest na biologii. Czyżbyś jeszcze nie
          dotarła?
          • Gość: Aga Re: Weź mnie już nie rozśmieszaj z tymi sukcesami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:10
            Kiko była w szkole na tej lekcj ale się jej moherowy berecik na uszka nasunął.
            • Gość: okik Re: Weź mnie już nie rozśmieszaj z tymi sukcesami IP: *.citynet.pl 19.01.06, 14:12
              ja tam nie wiem czy taka lekcja wogóle była!
              pamiętam natomiast lekcję o dinozałurach w kieleckiem.
              był czas gdy kielce były pokryte lodowcem a po rynku łaziły mamty.
              to pamiętam.
    • Gość: Lelek Widać, że gdyby Wałęsa zachował Kaczyńskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 19:42
      Widać, że gdyby Wałęsa zachował Kaczyńskich przy sobie to nie skompromitowałby
      się jako Prezydent rozrowiony przez Michnika i Unię Wolności. Wyjąłby siekierkę
      a Kczyńscy jako bardzo dobzi i skuteczni stratedzy pozwoliliby zrobić z niej
      użytek. Dzisiaj szlibyśmy razem z Czechami i mieli ze 2000km autostrad
    • Gość: janusz Re: Sukcesy rządu PiS doprowadzają PO do wściekło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 19:50
      cześć lelek,tą teze słyszałem kilka lat temu
      gdzies będąc na mazurach chyba
      szkoda,bardzo szkoda ze tak sie nie stało ale jaka jest przyczyna niewiem
    • Gość: up Re: Sukcesy rządu PiS doprowadzają PO do wściekło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 17:37
      tiny.pl/xqsr
    • Gość: olo Re: Sukcesy rządu PiS doprowadzają PO do wściekło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 18:29
      to wina medycyny, nie twoja yosemitesam
      leki bierz sysytematycznie
      • Gość: xyz jakie sukcesy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 09:20
        te?
        www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1025&Itemid=48
        • Gość: ingwilator Re: jakie sukcesy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 09:52
          ludzie ułomni nie są w stanie ocenic rzeczyswistosci obiektywnie
          do takich należysz ?
    • Gość: o. Re: Sukcesy rządu PiS doprowadzają PO do wściekło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 10:07
      Tusk postawił stanowczy i ostry zarzut PiSowi. Sprowadza się on do
      stwierdzenia, że PiS chce sprawować rządy w Polsce!!!!! :)))
      To naprawdę skandal. Partia, która wygrała demokratyczne wybory ma zamiar
      wypełniać swój mandat !
      Co więcej chce rządzić według własnego pomysłu i nie chce oddać całej władzy
      PO, kolejny skandal !!! :)))
      W swojej niesłychanej bezczelnosci PiS posuwa się nawet do sugestii, że
      jeżeli rząd mniejszościowy nie będzie w stanie skutecznie rządzić to trzeba
      rozpisać przedterminowe wybory !!! :)))
      Skandal! Tyrania! Absolutyzm !
      Panie Tusk, leczenie psychiatryczne wydaje się niezbedne :(

Gdyby był pan człowiekiem z zasadami trzeba by uczciwie oświadczyć:

My koalicji ne chcemy (chyba, że PiS odda nam władzę niesłusznie uzyskaną).
      My wyborów nie chcemy (bo słusznie ich się boimy - 10% wyborców odejdzie do
      Kwaśnej koalicji)
      My zgłaszamy 120 poprawek do budżetu, żeby był zupełnie bez sensu.
      My liberałowie głosujemy razem Ludźmi Pozbawionymi Rozumu za podwójnym
      becikowym, żeby rozwalić budżet.
      Robimy to wszystko, żeby zadowolić kręgi które opłaciły nasze zwycięskie
      kampanie wyborcze.
      Powoli udaje się nam wykreować "chaos".
      Im gorzej dla Polski - tym lepiej dla PO. :))))

A poseł Komorowski kontynuuje swoją szarżę na drzwiach od stodoły, bez żadnej
      awioniki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka