Gość: jaset IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 19:07 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: H56 Re: Kompromitacja Polski-150 zamarznietych! IP: *.comnet.krakow.pl 22.01.06, 19:13 ale będzie mniej bezdomnych. To sukces PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
nulka8 Re: Kompromitacja Polski-150 zamarznietych! 22.01.06, 19:20 Ups...Jezeli wszystkie sukcesy PIS-u tak bedą wyglądać, to sukces ogólny murowany- nie bedzie chorych, słabych i kalekich, ani też niedożywionych dzieci, czy bezdomnych psów. Jednym słowem - dobrobyt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Kazio Re: Kompromitacja Polski-150 zamarznietych! IP: *.fbx.proxad.net 22.01.06, 19:23 to nie jest kwestia dobrobytu w Stanach tez ludzie gina z zimna niestety, w wiekszosci to wina tych zamarznietych, ich uporu, niechec do skorzystania ze schronisk itp przykre, ale prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yetti Re: Kompromitacja Polski-150 zamarznietych! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 08:09 Wg. wiary judaistycznej kazdy człowiek ma duszę i powołany jest do zycia przez Boga.Cżęść z tych ludzi zginęłą ,bo byli pod wpływem alkoholu,upadli na ulicy i nikt nie zainteresował się chociaż miłosierdziem ,żeby powiadomić jakiekolwiek służby-mając w kieszeni komórkę.A czy w małych miejscowościach ktokolwiek słyszał ,żeby ich wysokoście policja Dorna wystawiali swoje tyłki na siarczysty mróz i penetrowali teren -nikt nigdy!!!Zgineli ludzie starzy,chorzy,opuszczeni z zimna bo nie mieli opału i bliskich sobie ludzi.Nie bez kozery niedawno napisał pewien forumowicz ,że Polska to funkconuje na zasadach Getta. Odpowiedz Link Zgłoś
mufka_z_jeza Re: Kompromitacja Polski-150 zamarznietych! 24.01.06, 13:47 Aha! Wiedziałem! Z twojego postu jasno wynika, że w Getcie zginęły same ochlapusy. jak ktoś tak zalewa pałę, że zamarza na ulicy, to jeszcze wypadałoby go obciążyć kosztami sprzątania zwłok. Pijak to nie człowiek tylko śmieć. A za sprzątanie śmieci nie odpowiada Polisja tylko służby oczyszczania. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Kompromitacja Polski-150 zamarznietych! 24.01.06, 13:53 witaj kiko, nie wiedziałem, że nicj zmienilaś... co do treści merytorycznej - bez zastrzeżeń, ale od strony formalnej: nie ma wyrwzu "ochlapus", o czym cię zresztą informowałem, podaję za słownikiem gwary uczniowskiej: ochlaptus//ochlej//ochlejus (Europa) "uczeń pijący alkohol" z wyrazami... Odpowiedz Link Zgłoś
mufka_z_jeza Re: Kompromitacja Polski-150 zamarznietych! 24.01.06, 14:13 Co do zmian to spieszę poinformować, że nie zmieniałem nicka od czasu kampanii parlamentarnej i prezydenckiej, kiedy to założyłem sobie konto na tym portalu. Co do wyrazu ochlapus, to znam jeszcze inne podobne okreslenia np. chlor, luj, moczymorda i kilka innych. Wszystkie one są wysoce nieformalne, niemniej jednak wypowiadamy się w nieformalnym medium, więc pozwalam sobie ich używać.. A co do gwary uczniowskiej, to już od dłuższego czasu nie jestem nie dość że uczniem to nawet studentem. Mam nadzieję, że usprawiedliwia mnie to do pewnego stopnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajcarz Re: Kompromitacja Polski-150 zamarznietych! IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 23.01.06, 08:52 wszyscy alkoholicy powinni zamarznąć Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Kompromitacja Polski-150 zamarznietych! 23.01.06, 10:00 Jajcarze podobnie jak drów zamarzają w tempertaurze wyższej niż alkoholicy. Alkohol zmrożony smakuje lepiej, a stypa też powód do balu dla jajcarzy... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kompromitacja Polski-150 zamarznietych! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 11:37 Tez jestem za zamarzaniem tych po alkoholu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Kompromitacja Polski-150 zamarznietych! IP: *.zgora.dialog.net.pl 23.01.06, 11:09 kompromitacja rodzin zamarzniętych !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 11:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: ... 23.01.06, 13:37 a nie słyszałeś o solidarnym Państwie? Dbałość o ludzi - obywateli każdej kategorii, to według programu rządzących , obowiazek ministra specjalisty od kamaszowania...więc moze ten minister jednak powinien i zająć się problemem i odnieść wreszczie jakiś sukces na miarę zapowiedzi... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc moderator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 14:09 najlepiej skasujcie wszystkie posty... ktoś tu się za bardzo wczuwa w rolę i przez to jest trochę śmieszny Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: moderator 23.01.06, 14:23 Trochę smieszny? Raczej bardzo śmieszny!! Sfrustrowany jakis i po uwazaniu takie madre jak Twój posty tnie!! Napiszmy do Gazety, że moderator jest niedouczony i zbyt przejmuje sie rolą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc moderator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 14:34 jaka gazeta taki i moderator Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: moderator 23.01.06, 14:47 słusznie!! Ja na Twiom miejscu bedąc to bym GW omijał szerokim łukiem - ta gazeta do Ciebie wcale nie pasuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc moderator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 14:53 skks - starasz się być uszczypliwy - a nawet nie wiesz za bardzo o czym piszesz ani komu odpisujesz i pewnie za chwilę po raz trzeci napiszesz coś równie "uszczypliwego" - daj już sobie na wstrzymanie - nie jesteś ani uszczypliwy, ani zabawny Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 No bo i temat raczej 23.01.06, 15:05 mrożący...a zwłaszcza jakby tak spacerować bez kamaszków...:) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: moderator 23.01.06, 15:26 Bardzo przepraszam:) Staram sie być grzeczny ale widac mi nie wychodzi. zabawny nie jestem, wcale a tym bardziej uszczypliwy... bo i dlaczego miałbym być. tez mnie denerwuje moderator wycinajacy takie mądre i dowcipne posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc skks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 15:32 Nie trzeba być psychologiem, żeby dojść do wniosku, że jesteś pewnie starym niespełnionym,człowiekiem.Jak się jest starym to pewnie ciężko jednak dać sobie na wstrzymanie...ciężko przestać być zrzędliwym, dokuczliwym, uszczypliwym...ale jednak mimo wszystko miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Tak, starym ludziom jest trudniej 23.01.06, 15:35 dlatego powinno się obniżyć wiek dopuszczalnej eutanazji, tak ze dwa lata przed dychą do wcześniejszej renty po babci... A Tobie tez miłego dnia i faustowskigo iście dynamizmu... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puzon Re: Tak, starym ludziom jest trudniej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 13:05 juz 178 .Samorzady zaciskaja kciuki -zimko i mrozku zmroż troszkę wiecej naszych problemów bezrobotnych i innych co to do gminy czy miasta pozebrac muszą i kubełki pełniejsze bedą. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Re: Tak, starym ludziom jest trudniej 24.01.06, 13:08 Dobrym mrozem i długotrwałym mozna skutecznie walczyć z bezdomnością, a i pewnie z bezrobociem by poszło... kamaszy wszak na tylu nie staje... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
mufka_z_jeza Re: ... 24.01.06, 14:23 Ja słyszałem... przez jakieś 50 lat. Słyszałem też "Wyklęty powstań ludu ziemi..." i "Bój to jest nasz ostatni, krwawy skończy się trud..." ale po kiego czorta wracać do tej ideologii? Ludzi nie można uszczęśliwiać na siłe. Jak ktos chce zalać pałę i zamarznąć, to niech sobie to zrobi, byle nie zaśmiecał otoczenia i nie spowodował epidemii zarazy na wiosnę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: .kompromitacja pijaków!.. IP: *.it-net.pl 24.01.06, 14:35 Dlaczego "kompromitacja Polski?" Cała Polska pije? Kompromitacja pijaków! Nie utożsamiajcie wszystkich z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moody Re: .PIJAK NIE PIJAK-CZłOWIEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.06, 17:44 Obcy oleje moczem i powie tak jak ty mały człowieczku,ale czy wszyscy Polacy uważaja ,że tylko pijacy giną na mrozie / Odpowiedz Link Zgłoś