bytheway 07.11.02, 00:49 sie wlasnie zakochalem i chce porwac ukochana osobe na weekend. ma byc niebanalnie, slicznie, uroczo i niedaleko od KMK. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Honolulu...!!! 07.11.02, 08:30 Znaczy nieco taniej będzie : "Chono lulu..." i tak swojsko, nawet bez wyjeżdżania, a równie ciepło i jeśli to naprawdę się zakochałeś...tylko żebyście zdążyli wrócić do poniedziałku...;- )) trudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteen Re: Honolulu...!!! ? eee tam... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.02, 13:00 weź ja do zakrzowa ( dwór senator - świetna kuchnia), po czym wyskoczcie do dworu stryszowskiego na zwiedzanie wnętrz tudzież spacery po lesie... nic mądrzejszego nie przychodzi mi na szybko do głowy kierunek kalwaria z., ok.40 km od Krakowa z wyrazami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bytheway Re: Honolulu...!!! ? eee tam... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.02, 00:04 no dzieks, chyba o cos takiego lub podobnego mi chodzilo, jestes wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
joseph.007 Re: Honolulu...!!! ? eee tam... 08.11.02, 00:10 Gość portalu: bytheway napisał(a): > jestes wielki. I to również ciałem, zaręczam ! Odpowiedz Link Zgłoś