Gość: rzarufka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 10:00 Nie chodzi mi oczywiście o listę pizzerii i barów mlecznych. Miejsce gdzie można zjeść smacznie, coś treściwego z dobrą sałatką. Gdzie warto napełnić swój brzuszek ? Sphinx odpada . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drobny911 [...] 24.01.06, 11:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
drobny911 Re: Dobre żarełko - gdzie ? 24.01.06, 11:24 ... a dodam jeszcze że w tych dziedzinach jestem królikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
drobny911 Re: Dobre żarełko - gdzie ? 24.01.06, 11:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
restauracje_krakow Re: Dobre żarełko - gdzie ? 26.01.06, 12:49 Jeżeli szukasz najlepszych restauracji w Krakowie i okolicach znajdź je na www.restauracje-krakow.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsf Re: Dobre żarełko - gdzie ? IP: *.236.spine.pl 26.01.06, 16:48 chyba tutaj: www.restauracje-krakow.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzarufka Re: Dobre żarełko - gdzie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 17:00 Dzięki za linki, liczyłam na własne doświadczenia kulinarne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: castor Re: Dobre żarełko - gdzie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 18:01 Mysle ze pownienes sprobowac w oberzy sasiadow kolo carefura na kurdwanowie ja pracuje w carefurze i czasem po pracy tam wpadamy nie jest tanio ale zarcie supcio!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzarufka Re: Dobre żarełko - gdzie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 16:59 Żarcie niesmaczne i drogo - w soboty same wesela. Za daleko od centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Dobre żarełko - gdzie ? 01.02.06, 17:22 to typowe dla właścicieli tego przybytku - nachalna reklama w co drugim wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
chp1955 Re: Dobre żarełko - gdzie ? 02.02.06, 09:13 CK Dezerter na Brackiej albo coś włoskiego Trzy Papryczki na Poselskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Dobre żarełko - gdzie ? IP: *.chello.pl 02.02.06, 19:50 Polecam Jeff'sa w Galerri kazimierz niezłe żarcie, fajny klimat, cenu umiarkowane, w weekendy live music warto zaglądnąć - s,acznego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ra_v2 Re: Dobre żarełko - gdzie ? IP: *.poldim.pl 05.02.06, 15:36 na kazimierzu jest (na miodowej) lokalik. Nie pamiętam nazwy, ale to takie coś z niewielką ilością stolików. W zeszłym roku było super jedzenie. Nie pamiętam nazwy ale zawsze tam trafiałem. Tanio i rewelacyjnie, ale ciasno. O ile Pubów jest w Krakowie od groma to dobrych restautracji jest niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś