Gość: uczennica IP: 62.233.163.* 26.01.06, 17:53 Ludzie napiszcie mi jeżeli kogoś uczy Nawracaj geografii.Piszcie błagam!!!a i napiszcie z której klasy jesteście bo to raczej ważne. no chyba ze ktoś ma z kimś innym geografie i ma ćwiczenia:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adi Re: geografia w Xlo:P!!!! IP: *.net.autocom.pl 27.01.06, 11:59 E, i ty się Nawracajem przejmujesz :P Miałaś kiedyś z Desperakiem lekcje? Odpowiedz Link Zgłoś
spin_spin_sugar Re: geografia w Xlo:P!!!! 27.01.06, 19:15 hehe , nie wiadomo który "lepszy" :P :D hehehe co to się działo w tym liceum na gegrze...ehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: geografia w Xlo:P!!!! IP: 62.233.163.* 27.01.06, 20:35 uczy mnie przdsiębiorczosci na początku myślaąłm z e umre z nim ale teraz wiem z emoze a nuż by mnei czegoś nauczył z tej gfeografii która kiedyś pewnei bede zdawac na maturze<czarna rzeczywistość>a z nawracajem to raczej nei zdam jej aą ztak poztytywnie:/eh serio nei wiadomo który lepszy nawracaj który mało uczy czy derperak który uczy za dużo:P:/ Odpowiedz Link Zgłoś
spin_spin_sugar Re: geografia w Xlo:P!!!! 27.01.06, 21:37 nie powiedziałabym żeby Desperak uczył dużo - no chyba, że uczyłby klasę z poszerzoną gegrą..? nie wiem bo nie miałam takiego profilu on wymaga raczej "niestworzynych rzeczy", ale nie powiem by były "przydatne" - to tyle mogę powiedzieć z mojego doświadczenia; na lekcjach snuje "opowiastki", wymaga czegoś czego nie było w podręczniku (no chyba, że niektórym to się wydaje "porządnym uczeniem"), fakt , że mobilizował do rzetelnego uczenia się mapy;))) ostre ocenianie: mówisz na jaką ocenę chcesz powalczyć przy odp. - i takie pyt Ci zadaje:) hehehe jak nie odpowiesz to nawet mizernej niższej oceny nie dostaniesz tylko od razu pałę:) wszystko albo nic - taka jego zasada:) co tam jeszcze było...nie pamiętam, ale wkuwanie pańtw + stolic , rzek, jezior, czy innych obszrów geograficznych z całego świata (i to tych najdrobniejszych) - to jest znak rozpoznawczy - potem były sprawdzainy: pół na pół teoria-mapa: zarys mapki świata i masz zaznaczać z pamięci różne wymienione przez niego obiekty: 1 na każdy, tempo, potem cz. teoretyczna (no z reguły mniej stresująca;)) i szybkie zebranie karteczek, kto nie zdążył - trudno:))) zresztą jak tak Cię to ciekawi - to popytaj w szkole tych co z nim maja zajęcia - na pewno jest o czym opowiadać:D pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi O moje wrzody... IP: *.net.autocom.pl 28.01.06, 12:57 Nie mów mi nawet o mapce :PPPPPPPPPPPP Muszę się na czwartek nauczyć złóż ropy naftowej, gazu ziemnego i uranu na całym świecie... Ech, że nas Nawracaj opuścił... A miało być tak pięknie (sprawdziany pisane w dwie osoby, itp.) Najgorzej jest z Desperakiem na PP, kiedy on opowiada o pani z okienka, czy wypadach do banku, jakie on to musi płacić rachunki. Wszyscy spią, a na następnej lekcji pyta: o banku, płacaniu rachunków Oo Wykład jak marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxx Re: geografia w Xlo:P!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 21:38 Kochana!Kto ci napisze, z której klasy jest... Mnie uczy Nawracaj i powiem,że jest spoko, ale jak chcesz zdawac mature z geografii to najlepiej uczyc sie samemu lub zapisac sie na jakies korki bo inaczej sie nie zda. Cała lekcje przegada o polityce i bzdurach i każdy emat może sprowadzic do tego już tysiąc razy słyszałem że należał do Młodzieżówki jakiejs itd. na lekcji nic sie nie robi, ale to dobrze bo przynajmniej jeden przedmiot do nauki odpada...a sprawdziany to daj spokój łatwizna...spoko gościu ale troche dziwny. No cóż powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś