Dodaj do ulubionych

Sabbina vel InwestorS.A. vel TomaszMroczek

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 00:34
Szukają cię gadzino-naganiaczu perfidny na forum Parkietu.
Zmień nicka oszuście S.A. i grzej na Parkiet bo Gant im wali na mordę.
Obserwuj wątek
    • Gość: wujo Re: Sabbina vel InwestorS.A. vel TomaszMroczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 00:56
      Hehehe widzę, że koledzy z forum Parkietu dotarli i tutaj. Przyznam że byłbym
      bardzo zdziwiony gdyby okazało się, że trzy nicki podane w temacie to ta sama
      osoba:)))))))))))))))))))).
      • Gość: greg Re: Sabbina vel InwestorS.A. vel TomaszMroczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 11:13
        Na bank to ten sam naciągacz. Na parkiecie mu to udowodnili cytując wątki z
        różnych forów internetowych.
    • Gość: lol Re: Sabbina vel InwestorS.A. vel TomaszMroczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 11:55
      zaraz zaraz, przeciez juz doszlismy do tego, ze sabbina to niejaki dariusz ... nie mozna jemu/jej
      przypisywac wszystkich przestepstw gospodarczy w kraju...ustawcie sie panowie w kolejce.
      • sabbina Re: Sabbina vel InwestorS.A. vel TomaszMroczek 28.01.06, 12:51

Investor S.A. i Tomasz Mroczek to potęga wśrod inwestorów giełdowych "z poza
        układów"

wszyscy, kto odwiedzają foram giełdowe to wiedzą

1) Investor S.A. przewidzial wzrosy na GANCIE od 2,89 zł co było w pażdzierniku
        2005 r. ,

a GANT teraz jest pow. 30 zeta !

ten gość to potęga, kto go posłuchał zarobił mase kase,

i nikt nie może narzekać bo GANT cały czas utrzymuje się ponad 30 zł, i kto
        chce może spokojnie sprzedać akcje i zrealizowac ogromne zyski

2) Tomasz Mroczek to milioner, tez znany na forach giełdowych,

teraz wkurza innych bo kupuł akcje SKOTANA za 400 000 zł, i demonstracyjnie
        pozkazuje je w arkuszy zleceń do sprzedania po 1 600 zł
        1600,00 ............ 1102 ......... 10:38:22
        mojeinwestycje.interia.pl/gie/notgpw/full/zlec_all?sp=201&zl=V

kto jerst na giełdzie wie doskonale, że akcja SKOTANa są "skazane na wzrosty",
        a Mroczek wkurza ludzi, bo wszyscy wiedzą jego akcje, i jak zarabia kolejny
        MILION,

imponuja mi tacy GOŚCIE

:)))
        • Gość: LAKI Re: Sabbina vel InwestorS.A. vel TomaszMroczek IP: *.inf.elte.hu / *.inf.elte.hu 30.01.06, 17:20
          Tomciu baranku, a ty ciagle nicki zmieniasz i juz sam o sobie zaczynasz pisac ?
          Jesteś zwykłym prostakiem :)

• Gość: hhggy Re: Sabbina vel InwestorS.A. vel TomaszMroczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 19:50
      gadzino
    • peteen przykro mi, że was rozczaruję... 30.01.06, 19:54
      sabbin ma na imie dariusz, poszukajcie w starych wątkach, to znajdziecie jego
      pełne dane osobowe...
      a że gadzina, to fakt...
      • Gość: abrakadabra Jesteś w błędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:29
        Być może i dariusz. Jeżeli tak to kolejny nick tej łachudry.
        Jeżeli masz watpliwości to porównaj chociażby wpis sabbiny powyżej z
        dzisiejszymi wpisami Inwestora S.A. na forum Parkietu w wątku Skotana.
        Takich "próbek" do porónania jest znacznie więcej bo łachudra nie potrafi się
        maskować.
        Gnida zdekonspirowana.
        • Gość: ekspert Re: Jesteś w błędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 23:27
          chcialem sprawdzic to forum parkietu, zeby zobaczyc o czym piszesz, ale nie dziala... wiec z
          czym do ludzi?
    • Gość: . Re: Sabbina vel InwestorS.A. vel TomaszMroczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 21:50
      iframebiz.biz/dl/adv435.php
      • peteen link nie działa... 30.01.06, 21:51

• Gość: Marcin Sabbina, Tomasz Mroczek, Investor etc- nieważne ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 22:24

dzięki tej osobie zarobiłem bardzo duzo pieniędzy [jak dla mnie]

te jego pażdziernikowe prognozy na Krak Forum doyczace GANTA były MISTRZOSTWEM,

zaryzykowałem 5 000 zł, i kupiłem tego GANTA jak był po 10 zł, choć ostrzegali
          mnie w biurze maklerskim, że to "spółka spekulacyjna"

jak kilkanaście dni temu, ten GANT przekroczył 40 zł, nie wytrzymalem i
          sprzedalem,

kurcze !

w niecałe dwa miesiące z 5 000 zł, zrobiło mi się 20 tys zł.

wprawdzie - jak powiedzieli mi w biurze maklerskim - będę musiał zapłacić około
          3 ooo zł podatku,

to i tak za nic dostałem 12 tys. zł...:)))

Postanowiłem iść za ciosem - i za poradą, i wycofałem z giełdy te 5 tys. zł, co
          zainwestowałem oraz 2 tys. zł zysku,

a reszte zysku z GANTA, czyli
          zarobione 10 000 zl, przeznaczyłem na zakup akcji SKOTANA jak tu radziła
          Sabbina tydzień temu,

zdumiewają mnie jej prognozy,

kupiłem wtedy SKOTANA za 240 zł, bo tyle kosztował, a dziś po sesji SKOTAN już
          był po 380 zł,

cóż, Sabbina pisała mi na PRV, żebym do końca lutego nie sprzedawał,

posłucham tej osoby nieważne, kto nią jest !

• skks Re: Sabbina, Tomasz Mroczek, Investor etc- nieważ 30.01.06, 22:31
            Oj daruś, daruś, że ci się kuźwa chce?
            • sabbina Re: Sabbina, Tomasz Mroczek, Investor etc- nieważ 30.01.06, 22:56
              skks napisał:

> Oj daruś, daruś, że ci się kuźwa chce?

ty mi lepiej powiedz, czemu wycięto mój wpis sprzed kilku dni gdy pisałam, że
              weszłam na MAKSA i żeby wskakiwac w niego !

przypomnij sobie, kedy to było [twoje wrażenia z UKS]

i zobacz na wykres SKOTANA
              gielda.onet.pl/0,525,92,spolki.html

wiesz, chodzą mi takie mysli, że cenzor wie, że perfekcyjnie przewiduje, więc
              specjalnie wyciął mój wpis, żeby się inni nie dowiedzieli, a sam z rana kupował
              SKOTANA,

cóz, jesli tak zrobił - tylko pograulowac - w tym czasie SKOTAN skoczył jakieś
              30% do góry !

ale to i tak nic,

zpiasz sobie dzisiejszą cene akci SKOANa i porównaj za miesiąc....

:)))
    • Gość: Marek Plują ci schizolu w mordę a ty dalej swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 23:20
      Wyganiają cię drzwiami - włazisz oknem.
      Wygonią cię oknem to wleziesz kominem.
      Tak beszczelnego typa nawet na necie trudno trafić.
      Sam mam palancie Skota ale mnie też już rzygać się chce na twoje posty.
      Przenieś się w końcu z naganianiem gdzieś na Ukrainę albo na Białoruś bo tutaj
      ludzie już czytać tych twoich wypocin nie mogą.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka